ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gitmem kız silsen ne olur arsızım biraz
Bedenimi tanıyorum bi anda hooop gider 1-2 hafta da hiç oynamaz
Bu konuda yanlış düşünüyorsun. Hiçbir zaman aynı çalışmıyor. Ben düzenli 1.5 kilo da veririm, bazen hiç vermem. Kendi haline bırak durma olmayacak göreceksin.

Ay niye sileyim ayol. Senin gibi rakibi bulmuşuz. Kilo vermek bulaşıcı hem:)

Günaydın kizlar. Pazar gunu geç kalkılır biz manyak miyiz :) burada acaip Bi yağmur yağıyor.
Cidden yaa pazar günü şöööyle öğlene kadar uyumak varken neden sabahın köründe dikiliyoz acep
Yıllardır o keyif uykularını işten güçten ve sıpalarımdan dolayı unutmuş bulunmaktayım

Günaydın herkese

Pg ve nana bozmus diyeti. Onun disinda sorun yok
Evet biraz öyle oldu iradem bi çöktümüüü sıkıldımmııı bilmiyorum ama toparlıcam bu haftadan pek ümidim yok yemekler havalarda uçuyo bu hafta ama bidahi haftaya daha sağlam başlama düşüncesindeyim

Bende çok severim yağmur sesini ama evde dışarıdayken değil :)
Oturacaksın pencerenin önündeki koltuğa, alacaksın bir eline kahveni bir eline kitabını...huzuuur
Allahımm bundan daha güzel bir terapi olabilirmi

Ben tekim yine farketmiyor be sab.

Oturacaksın pencerenin önündeki koltuğa, alacaksın bir eline kahveni bir eline kitabını...huzuuur
Allahımm bundan daha güzel bir terapi olabilirmi
Latteee lattte...

Eskisi gibi tad almiyorum neden ki acaba.

Arada oluyor iste ama birakma. Daha yaristasin.

Ben o gun kek yedim diye bi sey yemedim. Keske normal ara verdigimde de bunu yapabilseydim.

Ben tekim yine farketmiyor be sab.

Latteee lattte...

Eskisi gibi tad almiyorum neden ki acaba.

Arada oluyor iste ama birakma. Daha yaristasin.

Ben o gun kek yedim diye bi sey yemedim. Keske normal ara verdigimde de bunu yapabilseydim.
Sen niye yatıp uyumuyosun kuzum yaa
Yalnızken tadını çıkar derim

Arada olur öyle, takılma
Önemli olan ipin ucunu gevşetmemek, 1 gün bozdum diye 5 kilo alacak değilsin, ertesi gün dengelersin hallolur bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…