- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Günaydın kızlar iyi pazarlar
Cidden silicem seni :))A AklinYolu1 kız hedef kiloma ulaşmışım ben bu sabah 63.9
Ama 2 gündür çok ödem attım bu onun etkisi bu aralar artık durma dönemi yaşayacağım hızlı gitmez artık
Yağmurlu havada uyumaaaaaakGünaydın kizlar. Pazar gunu geç kalkılır biz manyak miyiz :) burada acaip Bi yağmur yağıyor.
Benim uyku bölük zaten ama sesi güzel.Yağmurlu havada uyumaaaaaak
Ben uyuyamayangillerdenim
Cidden silicem seni :))
Bırak gitsin yahu. Durma dönemini şimdi düşünme.
Bende çok severim yağmur sesini ama evde dışarıdayken değil :)Benim uyku bölük zaten ama sesi güzel.
Bu konuda yanlış düşünüyorsun. Hiçbir zaman aynı çalışmıyor. Ben düzenli 1.5 kilo da veririm, bazen hiç vermem. Kendi haline bırak durma olmayacak göreceksin.
Gitmem kız silsen ne olur arsızım biraz
Bedenimi tanıyorum bi anda hooop gider 1-2 hafta da hiç oynamaz
Cidden yaa pazar günü şöööyle öğlene kadar uyumak varken neden sabahın köründe dikiliyoz acepGünaydın kizlar. Pazar gunu geç kalkılır biz manyak miyiz :) burada acaip Bi yağmur yağıyor.
Bende bendeYağmurlu havada uyumaaaaaak
Ben uyuyamayangillerdenim
Evet biraz öyle olduPg ve nana bozmus diyeti. Onun disinda sorun yok
Oturacaksın pencerenin önündeki koltuğa, alacaksın bir eline kahveni bir eline kitabını...huzuuurBende çok severim yağmur sesini ama evde dışarıdayken değil :)
Al bendende okadarCidden yaa pazar günü şöööyle öğlene kadar uyumak varken neden sabahın köründe dikiliyoz acep
Yıllardır o keyif uykularını işten güçten ve sıpalarımdandolayı unutmuş bulunmaktayım
Ben tekim yine farketmiyor be sab.Cidden yaa pazar günü şöööyle öğlene kadar uyumak varken neden sabahın köründe dikiliyoz acep
Yıllardır o keyif uykularını işten güçten ve sıpalarımdandolayı unutmuş bulunmaktayım
Latteee lattte...Oturacaksın pencerenin önündeki koltuğa, alacaksın bir eline kahveni bir eline kitabını...huzuuur
Allahımm bundan daha güzel bir terapi olabilirmi
Günaydın herkese
Evet biraz öyle olduiradem bi çöktümüüü sıkıldımmııı bilmiyorum ama toparlıcam bu haftadan pek ümidim yok yemekler havalarda uçuyo bu hafta ama bidahi haftaya daha sağlam başlama düşüncesindeyim
Niye dukkandan izin mi aliyon.Dükkana geçiyim menü stıcam
Sen niye yatıp uyumuyosun kuzum yaaBen tekim yine farketmiyor be sab.
Latteee lattte...
Eskisi gibi tad almiyorum neden ki acaba.
Arada oluyor iste ama birakma. Daha yaristasin.
Ben o gun kek yedim diye bi sey yemedim. Keske normal ara verdigimde de bunu yapabilseydim.
Arada olur öyle, takılmaGünaydın herkese
Evet biraz öyle olduiradem bi çöktümüüü sıkıldımmııı bilmiyorum ama toparlıcam bu haftadan pek ümidim yok yemekler havalarda uçuyo bu hafta ama bidahi haftaya daha sağlam başlama düşüncesindeyim
Acliktan desem. Diyet donemi hep boyle oluyor.Sen niye yatıp uyumuyosun kuzum yaa
Yalnızken tadını çıkar derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?