Nana ne yaptin .Bu günkü menüm ( kalıcı misafir var 5 gün bendebenim diyette etkileniyor off )
Sabah
Hazır pastane pogacası 1 tane
Şelersiz cay
Öğlen kızımı ve cocukları yemeğe götürdü benim kız yemedi menüsünü mecbur ben yedim )
Cocuk menüsü
Hamburger patates kızartması. ve kola kocaman( dokunmadı benim kız ziyan olmasın diye ben yedim )
Akşam
Misafirim el açması seviyor yaptım
1 tane ıspanaklı el açması Gül böreği
Yarım tabak kısır
Şekersiz kahve
Mandaline 2 tane
2 gündür benim menü abartılı ya
Misafir 5 gün kalıyor Allah yardımcım olsun
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Of bilmiyorum başkanım hepsi üst üste geldiNana ne yaptin .
Yani kisir , borek , pogaca hadi bir derece ama hamburger , kizartma , kolaaa asiri.Of bilmiyorum başkanım hepsi üst üste geldi
Kalıcı misafir var ne yapıcam tabak hazırlıyorum mecbur kendimede yarından sonrayı düşünüyorum
Farkındayım başkanımYani kisir , borek , pogaca hadi bir derece ama hamburger , kizartma , kolaaa asiri.
Bu durumlarda yaninda badem , kuruyemis olsun . Onu ye. Yemek zorunda degilsin.
Iki yumurta yedim diye hala tokum.
Bu konularda kati degilim bilirsin ama bugun sana gercekten kizdim.Farkındayım başkanıminşallah yarın yemem yarınki menümü hafif tutmaya çalışacağım yoksa verdigimi 2 gün içinde alıcam
Iki yumurta yedim diye hala tokum.
Balikli salatayi yarina mi saklasam acaba.
Bu konularda kati degilim bilirsin ama bugun sana gercekten kizdim.
İşallah kaptanım evdeki misafiri nasıl göndersem :)Bu hafta menunde borek, hamburger , kola gormeyeyim.
Olabilir canım kendini tok hissediyorsan yarın yersin salatanıIki yumurta yedim diye hala tokum.
Balikli salatayi yarina mi saklasam acaba.
Bu konularda kati degilim bilirsin ama bugun sana gercekten kizdim.
Bugun son gunu yarin bozulur. Yemek gerek.Olabilir canım kendini tok hissediyorsan yarın yersin salatanı
:) afiyet olsun öyleyseBugun son gunu yarin bozulur. Yemek gerek.
:) afiyet olsun öyleyse
Limonlu su.Arkadaşlar evde bulunan malzemelerle kolay detox tarifi alabilirmiyim yapabileceğim çünkü şu 2 gün içinde yaptıgım hatayı telafi etmek istiyorum
başkanım tarif Limonlu suSagol canim.
Limonlu su.
Bir litreye bir limon seklinde iki limon olsa daha iyi olur. Bu aksam ic , yarin sabah da.B
başkanım tarif Limonlu su
Evde açıkınca gidîp gelip içeçegim olsun
Nasıl hazırlarım kaç bardak içerim ? Başkanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?