Niye dukkandan izin mi aliyon.
Ynen canım yarışa devammmBen tekim yine farketmiyor be sab.
Latteee lattte...
Eskisi gibi tad almiyorum neden ki acaba.
Arada oluyor iste ama birakma. Daha yaristasin.
Ben o gun kek yedim diye bi sey yemedim. Keske normal ara verdigimde de bunu yapabilseydim.
Öyle yapıyorum zatenArada olur öyle, takılma
Önemli olan ipin ucunu gevşetmemek, 1 gün bozdum diye 5 kilo alacak değilsin, ertesi gün dengelersin hallolur bir şekilde
Acliktan desem. Diyet donemi hep boyle oluyor.
Hayali bile guzell.Koca bi pizzayla üstüne de cikolatalı yaş pasta yesen ne uyunur beee
Çarşamba günleri tartılıyoruz saat 2 ye kadarKızlar tartılma günümüz nezaman? Bide kilolarimiz nereye yaziliyor, liste varmi kim nekadar verdi diye?
GüzellllÇarşamba günleri tartılıyoruz saat 2 ye kadar
Günün sonunda liste hazırlanıp paylaşılıyor
Geçen hafta ki kilo
Güncel kilo aradaki farkı yazıp bildirim yapıyoruz
Kimse yazmadı diye düşünüyorumAaa ben de hedef yazmadim.Forever07 ben de 62.0 diyorum. Umarim tutar:))
Ben yazmistim.Kimse yazmadı diye düşünüyorum
İşte kaptan farkıBen yazmistim.
Bu hafta biraz zor gidiyor bakalim.İşte kaptan farkı
Bende ümitli değilim zorlanıyorum artık gerçekten verdiğimi geri almaktan korkmasam offf hergün bi ihlal yaparımBu hafta biraz zor gidiyor bakalim.
Bende ümitli değilim zorlanıyorum artık gerçekten verdiğimi geri almaktan korkmasam offf hergün bi ihlal yaparım
Ama bu sabah 4-5 sene ön e eşim beyaz kalem etek almıştı okadar hoş ki aşık oldum resmen olurmu sana dedi çok beğenmiş almış olmaz ama inşallah bir gün giyerim diye sakladım ve bu sabah denedim arkasından fermuarı öyle rahat çektim ki mutluluktan havalara uçtum esneyebilen bişeyde değil saten gibi harika bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?