Allah aşkına akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum ???

Aynen çok doğru dediniz. Şu an beklentileri bu. Kız nasılsa kaçar gelir diyorlardır. Değişmeye gelişmeye niyetleri yok. İnsanlar çok kurnaz. Bu kızın iyice gözü açılmıştır umarım.

Ohooo daha amca-kızlarına varana kadar elbiselik kumaşlar alınacak, gümüş gondolda çikolata gelecek,dış mekan fotoğrafçısı tutulacak,vitrin alınacak içi biblo doldurulacak Kırılmayın ama bu kardeşimize yanlış anlaşılmaya müsait yazmışsınız. o aile çok zengin dahi olsa asıl konu: özveri.

Ailesiyle yaşatmasın kaynana tepesinde olmasın ekmeğini taştan çıkarsın yeter. Alıp kaçırıp nereye götürecek yine anasının evine. Aşkım işlerim yoluna girene kadar idare edelim diye diye sonra ruh ve sinir hastalıklarına randevu alınır.

Babasının sizi isteyeceğini sevgiliniz biliyor muydu? Ona da emrivaki olduysa ve sizinle aynı fikirdeyse çocuğun suçu yok bence. Ama gizli görüşmek biraz çocukça değil mi? Zamanla yıpranıp ortaya çıksın isteyeceksiniz belki o cesaret edemeyecek ve siz zaman kaybetmiş olacaksınız. Açıkçası burda ne yazılırsa yazılsın ben sizin geri döneceğinizi düşünüyorum ama sanki vazgeçmeniz daha hayırlı. Biliyorum insan gönlünden geçeni yapmak istiyor ama ben dinlemedim, insan cidden pişman oluyor. Yapmayın kendinize bunu.

İlk defa duydum böyle bişy
Samimiyetleri sahteymiş
Karşı tarafta saçmalamış
Babanda söyle yapsın böyle olsun demekle saçmalamış
Ama baban haklı çıkmış sonunda
Kaç bu aileden
Bi kalemde silmişler seni bi lafa hele o sevgilin hiç yüzene bakmı bu saaten sonra

saçmalık resmen
herşeyin yolu yordamı var
habersiz kız istememi olur
o aileden bir cacık olmaz
muhtemeln o çocuğu çalıştırıp parasını yiyorlardır
o yüzden işten çıkmasını da istemezler

babanızın ıstemedıgı kadar varmıs babanız aklı basında bır ınsanmıs dua edın evlenmeden bıttıgı ıcın bence

Ben kız tarafının babasını tutuyorum. Seven adam senin sevgilin gibi davranmaz. Kendini kandırma

Babanız ekstra bir istekte bulunmamış ki. Askerlik zaten zorunlu, iş meselesine gelirsek evlenmeyi göze alan biri işsiz güçsüz mü dolaşmayı düşünüyor? Bu makul isteklere bile bu şekilde saçma tavırlara girdilerse sonunda çok pişman olursunuz. Ailenizi dinleyin.

8 ay sonra ikna edemezseniz senden haklı olan babanı ezip gelmeni istiyo ama. Gittiğin zaman kendi babasıyla surekli görüşmenizi isteyecek

Baban 5 ev 30 bilezik istememis onlarin red tavri cok sacma. Askerlik yapmayan adama kizmi verilir zaten. Isinin duzgun olmasida seni dusundugunden. Sevgilinde bugun arkanda duramiyor korkak gbi ayrildik diyip devam edelim diyorsa zaten adamligini bi oturup dusunmen lazim. Babani sakin uzme bunlar icin. Hele hele kacar gidersen 1 sene sonra buraya konu ustune konu acarsin seni bi anda silen aile sana neler yapmaz

ama ne yapayım şimdi o da beni suçluyor diyor ben plan yaptım sen mücadele etmiyosun
Planmiymis yaptigi gizli sakli konuscakmis yoksa kacircakmis cocukca ve cok sacma bununla evlilik olmaz dik durup ailesinin karsisina gececgine is bulacagina sacma sapan hayallere kapiliyor bosversene bitir gitsin sonra daha cok uzuleceksin

Baban kızı için gayet makul isteklerde bulunmuş ve hepsi senin iyiliğin için.Lütfen böyle bir babayı ezip geçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…