Aynen çok doğru dediniz. Şu an beklentileri bu. Kız nasılsa kaçar gelir diyorlardır. Değişmeye gelişmeye niyetleri yok. İnsanlar çok kurnaz. Bu kızın iyice gözü açılmıştır umarım.Aynen ya böyle insanlar var düğünü bedavaya getirmeye çalışan .ciddiyim. bir de biraz tutumlu bir aile ise. Var benim tanıdığım; iki oğulları var . ikisiyle de evlilik arifesinde küstüler. Ne ev eşyası hiçbirşey. Kızlarda seviyordu kaçmadı ama kabullendi. Sonra canciğer kuzu sarması. Hemde düğün arifesi bitince. Diğer oğlu ikinci evlilik yaptı gene aynı. Benim öyle bir oğlım yok masraf bitti. Can ciğer. Bir gramda birşey almadılar evlendikten sonra. Onuda geçtim kız aileleri ile de bağlantı kurmuyorlar. Birşey oluncada ben düğüne gelmedim deyip sıyrılıveriyorlar. Kendileri zannedersin padişah. Gerçekten böyle yol yapan insanlar var. Orda tamam askerliğini yapsın da denebilir di. Birden kalkmak sen istersen verme kız öylede böylede gelir . Hatta böyle olursa da işimize gelir durumu.
Ohooo daha amca-kızlarına varana kadar elbiselik kumaşlar alınacak, gümüş gondolda çikolata gelecek,dış mekan fotoğrafçısı tutulacak,vitrin alınacak içi biblo doldurulacakKurnazlığa bak bir de diyor ki "aileleri ikna edemezsek seni alcam gitçem"
Ohh herşey oldu bedava. Masraf yok sorumluluk yok. Yangından mal kaçırır gibi.
Asıl o senin babanı ikna edecek.
Senin onun ailesini ikna edecek bir vaziyetin yok.
Ailesiyle yaşatmasın kaynana tepesinde olmasın ekmeğini taştan çıkarsın yeter. Alıp kaçırıp nereye götürecek yine anasının evine. Aşkım işlerim yoluna girene kadar idare edelim diye diye sonra ruh ve sinir hastalıklarına randevu alınır.Ohooo daha amca-kızlarına varana kadar elbiselik kumaşlar alınacak, gümüş gondolda çikolata gelecek,dış mekan fotoğrafçısı tutulacak,vitrin alınacak içi biblo doldurulacakKırılmayın ama bu kardeşimize yanlış anlaşılmaya müsait yazmışsınız. o aile çok zengin dahi olsa asıl konu: özveri.
dedim ona gizli saklı yerine niye herkesin karşısına geçip seviyorum istemiyorum demiyosun hayır diyor ailem istemiyor asla da istemeyecek bende böyle bir plan yaptım diyor
İlk defa duydum böyle bişybir yıllık bir ilişkim var ailem onun ailesi herkes biliyor bizi sevgilimin babası hergün beni arar sorar annesi arar sorar her şey çok güzeldi. ama babam istemiyordu çünkü askerlik yapmamış işi 3 ortaklı sıkıntılı bir iş ve çok kötü bir ilçede yaşıyor üstelik herkesi dolduruşuna sözüne çok gelen biri. babası beni çok seviyordu hastalandı ben gittim baktım düğünleri oldu gittim her şeylerine gittim iç içeydik bana artık gelinim diyordu. bir yıl sonra dün evimize habersiz geldiler bayram ziyareti diye babası aniden allahın emri dedi istedi ailece şok olduk bayram ziyaretinde nasıl kız istenir benim babamda dedi ki benim üç şartım var birincisi askerlik yapsın ikincisi üniversite bitirmiş gitsin bir işe girsin ve ilçeden çıkıp merkeze yerleşsin dedi . Babası babama cevap bile vermedi teşekkürler dedi kalkıp evden çıkıp gittiler . Ufacık bir konuşma orta yol mücadele yapmadılar . ve sonra bütün aile beni ailemi sildi çocukta gece arayıp ağlay ağlaya bütün aile oturup karar vermişler ve demişler ki biz o babayı da kızını da istemiyuoruz. Çok incindim çünkü benim hiç onlara yanlışım saygısızlığım olmadı o kadar sahiplenen insanlar tek seferde çekip gittiler 1 yıllık sevdiğim bile sildi engelledi gitti. Aradan bir gün geçmeden çıktı geldi ve bana dedi ki ben bir karar aldım ben senden vazgeçmeyecem herkese ayrıldık diyecem sende öyle herkes bittiğini bilecek ama biz ikinci telefon kullanacaz gizli gizli 8 ay görüşecez sonra aileleri ikna edemediysek seni alıp gidecem dedi kararını ver dedi ne yapacağımı bilmiyorum . Gizli saklı görüşmek daha kırıcı geliyor bana çünkü babam yanlış konuşmadı o kadar emek verdiğim o aile sildi tek seferde ben şimdi nasıl aylarca gizli saklı görüşecem bu bana çok ağır geliyor ne yapacağımı bilmiyorum bu kadar fazla emek verdim çok kötüyüm ...
Planmiymis yaptigi gizli sakli konuscakmis yoksa kacircakmis cocukca ve cok sacma bununla evlilik olmaz dik durup ailesinin karsisina gececgine is bulacagina sacma sapan hayallere kapiliyor bosversene bitir gitsin sonra daha cok uzuleceksinama ne yapayım şimdi o da beni suçluyor diyor ben plan yaptım sen mücadele etmiyosun
Ooo sadece babasıyla görüşmesini mi ? Ailece beklentilerini say say bitmez...8 ay sonra ikna edemezseniz senden haklı olan babanı ezip gelmeni istiyo ama. Gittiğin zaman kendi babasıyla surekli görüşmenizi isteyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?