ya seven böyle olmaz diyorum gizli görüşelim diyeceğine bana herkese inat bağıra bağıra görüşmeye devam edelim bilsin duysun herkes demiyor başka numaralar kullanıp gizli görüşelim ben herkese ayrıldım diyecem diyorNe kadar dengesizlermis. Gizli gorusmeyi gec. Evlenseniz bile bu dengesiz insanlarla omur gecmez benden demesi. Sakın aileni silme. Sonra yalniz kalirsin bunlar senin arkanda durmazlar.
Tabiki olmaz senin hatan onlara çok yüz vermissin çok iç-içe olmuşsunuz. Bundan ders çıkar. Siz ille de beraber olacağız deseniz bile aileler karışmış işin içine zor düzelmesi.ya seven böyle olmaz diyorum gizli görüşelim diyeceğine bana herkese inat bağıra bağıra görüşmeye devam edelim bilsin duysun herkes demiyor başka numaralar kullanıp gizli görüşelim ben herkese ayrıldım diyecem diyor
ama ne yapayım şimdi o da beni suçluyor diyor ben plan yaptım sen mücadele etmiyosunDemek ki babanın bir bildiği varmış değil mi...
Babanın kapısını kapatıp kaçarsan çok pişman olursun. Sakin babanı kaybetme.
ama insan bunca zaman tanıyor biliyor bir defa daha gelmez mi bir kez olsun güzel konuşmaz mıTabiki olmaz senin hatan onlara çok yüz vermissin çok iç-içe olmuşsunuz. Bundan ders çıkar. Siz ille de beraber olacağız deseniz bile aileler karışmış işin içine zor düzelmesi.
Babani karşına almak mücadele etmek olmaz. Aptallik olur.ama ne yapayım şimdi o da beni suçluyor diyor ben plan yaptım sen mücadele etmiyosun
Asla kaçma emin ol çok pişman olursun. En güvendiğin iyi bir insanda olacak olsa ilerde o kişi. Ne mezunu olursa olsun nasıl iyi insan olursa olsun. Arkanda kimsenin olmadığını bildiği için seni öyle güzel ezerki. Sonrada ailen görüşmek istese mırın kırın eder elinde ki o güç gidecek diye. Bursa komşum var eşide kendiside çok iyi. Kaçarak evlenmişler. Adamı görsen sinek incitemez. Gel görki kimse yok diye arkasında kadının tartışmalarda kollarını sıkar. Tokat patlatır tekmeler. Kızı ikna ettim ne olursa olsun isterse ailen sana demediğini bırakmasın ama ailene ulaş ve görüş. Şimdi kocası dokunamıyor. Sen sen ol kaçma. Onu d geçtim ailesi tek kalemde silmiş. Babanın istedikleri bence olması gerekn doğru şeyler. Babası bildiğin ayar vermeye çalışıyor. Böyle tip insanlar var kanma. Herkezide kendin gibi sanma. Ve şunuda bil nasıl başlarsa öyle gider. Bundan kaçışın olmaz. Karar senin burda evlenip şimdiki aklım olsaydı diye çok söyleniyoruz. Hayatım gerçekleri bu ölümünede sevmiş olsan ; insan nefsine söz geçiremez. Erkek arkadaşın babana kulak verip 8 ayda istediklerini yerine getirip karşısına çıkabilir. Çocuk değil ailesinide ikna edebilir. Sen sen ol, babanın kötü birşey yapmadığını bil ve. Bugün babanın doğru söylediği sözleri savunmak yerine karşı tarafı savunursan yarın herşeylerine susmak zorunda kalırsın. Karar seninbir yıllık bir ilişkim var ailem onun ailesi herkes biliyor bizi sevgilimin babası hergün beni arar sorar annesi arar sorar her şey çok güzeldi. ama babam istemiyordu çünkü askerlik yapmamış işi 3 ortaklı sıkıntılı bir iş ve çok kötü bir ilçede yaşıyor üstelik herkesi dolduruşuna sözüne çok gelen biri. babası beni çok seviyordu hastalandı ben gittim baktım düğünleri oldu gittim her şeylerine gittim iç içeydik bana artık gelinim diyordu. bir yıl sonra dün evimize habersiz geldiler bayram ziyareti diye babası aniden allahın emri dedi istedi ailece şok olduk benim babamda dedi ki benim üç şartım var birincisi askerlik yapsın ikincisi üniversite bitirmiş gitsin bir işe girsin ve ilçeden çıkıp merkeze yerleşsin dedi . Babası babama cevap bile vermedi teşekkürler dedi kalkıp evden çıkıp gittiler . Ufacık bir konuşma orta yol mücadele yapmadılar . ve sonra bütün aile beni ailemi sildi çocukta gece arayıp ağlay ağlaya bütün aile oturup karar vermişler ve demişler ki biz o babayı da kızını da istemiyuoruz. Çok incindim çünkü benim hiç onlara yanlışım saygısızlığım olmadı o kadar sahiplenen insanlar tek seferde çekip gittiler 1 yıllık sevdiğim bile sildi engelledi gitti. Aradan bir gün geçmeden çıktı geldi ve bana dedi ki ben bir karar aldım ben senden vazgeçmeyecem herkese ayrıldık diyecem sende öyle herkes bittiğini bilecek ama biz ikinci telefon kullanacaz gizli gizli 8 ay görüşecez sonra aileleri ikna edemediysek seni alıp gidecem dedi kararını ver dedi ne yapacağımı bilmiyorum . Gizli saklı görüşmek daha kırıcı geliyor bana çünkü babam yanlış konuşmadı o kadar emek verdiğim o aile sildi tek seferde ben şimdi nasıl aylarca gizli saklı görüşecem bu bana çok ağır geliyor ne yapacağımı bilmiyorum ...
bir yıllık bir ilişkim var ailem onun ailesi herkes biliyor bizi sevgilimin babası hergün beni arar sorar annesi arar sorar her şey çok güzeldi. ama babam istemiyordu çünkü askerlik yapmamış işi 3 ortaklı sıkıntılı bir iş ve çok kötü bir ilçede yaşıyor üstelik herkesi dolduruşuna sözüne çok gelen biri. babası beni çok seviyordu hastalandı ben gittim baktım düğünleri oldu gittim her şeylerine gittim iç içeydik bana artık gelinim diyordu. bir yıl sonra dün evimize habersiz geldiler bayram ziyareti diye babası aniden allahın emri dedi istedi ailece şok olduk bayram ziyaretinde nasıl kız istenir benim babamda dedi ki benim üç şartım var birincisi askerlik yapsın ikincisi üniversite bitirmiş gitsin bir işe girsin ve ilçeden çıkıp merkeze yerleşsin dedi . Babası babama cevap bile vermedi teşekkürler dedi kalkıp evden çıkıp gittiler . Ufacık bir konuşma orta yol mücadele yapmadılar . ve sonra bütün aile beni ailemi sildi çocukta gece arayıp ağlay ağlaya bütün aile oturup karar vermişler ve demişler ki biz o babayı da kızını da istemiyuoruz. Çok incindim çünkü benim hiç onlara yanlışım saygısızlığım olmadı o kadar sahiplenen insanlar tek seferde çekip gittiler 1 yıllık sevdiğim bile sildi engelledi gitti. Aradan bir gün geçmeden çıktı geldi ve bana dedi ki ben bir karar aldım ben senden vazgeçmeyecem herkese ayrıldık diyecem sende öyle herkes bittiğini bilecek ama biz ikinci telefon kullanacaz gizli gizli 8 ay görüşecez sonra aileleri ikna edemediysek seni alıp gidecem dedi kararını ver dedi ne yapacağımı bilmiyorum . Gizli saklı görüşmek daha kırıcı geliyor bana çünkü babam yanlış konuşmadı o kadar emek verdiğim o aile sildi tek seferde ben şimdi nasıl aylarca gizli saklı görüşecem bu bana çok ağır geliyor ne yapacağımı bilmiyorum bu kadar fazla emek verdim çok kötüyüm ...
dedim ona gizli saklı yerine niye herkesin karşısına geçip seviyorum istemiyorum demiyosun hayır diyor ailem istemiyor asla da istemeyecek bende böyle bir plan yaptım diyorevlenmeden fazla samimi olmuşsunuz.kimsenin işine koşmayın öyle.ne biçim dengesiz aile o öyle.hiç sevmedim.ayrıca sevgilin de ne ailesinin kuzusuymuş öyle.hemen engellemiş yok gizli görüşelim falan.8 aya da ne diycek "ben şöyle istemiyorum, ben engelledim onu ama kız peşimde koşuyo, kız bana yalvarıyo" bilmemne deyip ikna edicek ailesini aklı sıra.ama tabi o 8 ayda sizin de ailenize evden kaçarım baskısı yapmanızı istiycek.1 yıl çok da uzun bir süre değil ilişkilerde aslında.Bırak bu aileden sana aile, bu adamdan da sana koca olmaz.
al işte.dolduruşa da gelen biri diyorsun.bırak kızım bırak canını sokakta mı buldun.1 kere geliniyor bu hayata.hayat geçip bitti mi yeniden başlamak yok.daha başından ne olduğu belli sen kaçarak uzaklaş bundan.hayatını zehir etmeye değmez sonu belli bunun.gitsin anası emzirmeye devam etsin, hayatını babası şekillendirsin.dedim ona gizli saklı yerine niye herkesin karşısına geçip seviyorum istemiyorum demiyosun hayır diyor ailem istemiyor asla da istemeyecek bende böyle bir plan yaptım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?