- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
bu nedemek anlamadım? şizofren değilim çok şükür..
kayıp eşyaları ortaya çıkaran bir dua var. gerçekten işe yarıyor. onu dene bence hafife alma
beni yanlis anlama ama 2 aylik evlisin hirsizlarin hedefindesin altinlari neden kolay yere birakiyorsun? rahat rahat bulsunlar evi dagitmasinlar diye mi?
ben yeni evli biriyim .. bana eşimin ailesi 4 burma bilezik taktı bitane bizimkiler kalın bilezik taktı gerisi ince bileziklerden.. annemin taktığı ve kayınvalidemin taktığı bilzeikleri birlikte kulanıyodum .. 1.5 aya yakın önce çıkardım deterjanlarla iç içeyim diye.. ve herzamanki yerine koydum.. çok eminim hatta saydım diğerlerinide.. anneminkiyle kayınvalidmeinkini aynı kutuya koydum .. ve bitane biyere giderken takmak için kelepçemi çekmeceye koydum .. bugün dışarı çıkarken takınasım geldi kendimi yeni gelin gibi çok sempatik hissediyorum .. ama yokkkkkk ! heryere baktım 4 burma bilezik yok ... diğerleri duruyo inceler hediyelik takılanlar ve annemin taktığı duruyo.. çekmecemdeki ayrı olarak koyduğumda duruyo... ama kayınvalidemin taktıkları yokkafayı yicem ağlamaktan canım çıktı çeyreklerimide düğün salonuna verdim komple elimde ederi eden burmalar vardı sadece kreş açmak için adımlarımızdı .. ama yok hiç biyerde yok heryeri yıktım aradım taradım yok eşime söyledim evdedir falan dedi yok dedim ağladım dayanamadım kızdı ağlama bidaha alırız dedi.. kolaymı bidaha almak.. ben yeni eviyim bilmeidğim şehirdeyim ailemden uzağım tek dayanağım eşim ve hayalını kurduğumuz kreşti.... üstüne kata kata okul açıçaktık çalınsa hepsi çalınır ama yeminederim eminim o gün saydım koydum ve anneminkiylede aynı yere koyarım hep ..annemin aldığı yerinde sadece burmalar yok.. dikkatli biriyimdir para altın konusunda napıcam şimdi eşim kesin içinden kızıyodur dışından rahat olsada ..kendimi çok suçlu hissediyorum.. nereye gider sadece dördü birden deliricem
Yeni evlisiniz siz değilmi çook belli :)
Benim eşim yapmazzz hiç yapmaz amanın çokta iyidir söylemlerinden belli oluyor ..
Benim nişanım oldu nişanda takılar takıldı neyse sıra geldi düğüne nişanda taktıklarını görümcem geldi üzerimden bir güzel topladı çantasına doldurdu.
Sonra düğünde takı sırası geldi yeniler ve nişanda eski takılanlar takıldı ama kayınvalidemin taktığı inci bileklikle yüzük vardı sadece bileklik takıldı yüzük yok. Neyse dedim gelir. Düğün bitti gelmedi. Sonra söyledim bilmiyorum olanı taktım dedi. Kayınvalideme dedim anne kayboldu herhalde görümcem alınca dedim. Bir haftaya kalmadı yüzük çantasının dibindeymiş efendim geldi birden :)
Kınam vardı kınada görümcem bir takı seti takmış kendine bakk dedi sanada bu üçlü setten gerdanlık setinden aldık bendede aynısı var dedi küpesi yoktu ama sadece bileklik ve gerdanlık küpeleri neden yok dedim beğenmedim almadım dedi. Düğün oldu. Gerdanlık setimi taktılar. küpe vidaları boş takınca çıkıyor. O zaman dank etti bana meğer görümcemde yokmuş o setten benimkini takmış zaten yani düğünde bana takılacak gerdanlık setini benim kınamda millete gösteriş olsun diye takmış bende küpesinide boş geliyor düşer diye takmamış.
Düğün günüde apartmandan komşular geliyor gelen takı getiriyor kayınvalideme veriyor. Bizimkilerde duyuyor bunları ama o getirilen takıların hiçbir bana ulaşmadı. Birde öyle kondular üzerine düğün bitti eve geldik altınları saydık hüsran yani biz birşeyler öderiz taksit kapatırız diye bakıyoruz yok yetmiyor. Sonra eşime dedim ben bak apartmandan böyle böyle gelenler olmuş takı getirmişler annen vermedi. Ses etmedi ilk sonra bir daha diyince almışta anam almış helal ettim sanane dedi.
Daha ben ne diyeyim üzerine yani kayınvalidem karşılığı takılacağı benim üzerime taktırdı.
Karşılığı geleni kendi aldı. Bende öyle saf saf baktım peşinden..
Yeni gelinsin daha bak çözememişsindir milleti zamanla düşündükçe aklına gelecek..
polis çağırıyorum dese ne olacak ki atı alan üsküdarı geçmiştir..Eşinizin rahatlığı çok garip, yenisini alırız demesi felan...
Günah almak istemem ama bence sakladığı birseyler var, yerinizde olsam polis çağırıyorum derim ve gerekirse çağırırım.
Deneyin eşinizin tepkisinden anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?