Altınlarım kayıp :(

Ee zaten mantıklı olan bu arkadaşım.
Benim altımlarım kaybolacak ve ben sadece oturum ağlıcam.
Hala geç değil karakola başvurması için bence.

Bence de
Bakalım eşi ne yapacak o zaman

Tamam canım eşin almamıştır o zaman,ne diyim.
O zaman hemen pc kapat ve karakola git.
Eşine haber ver karakola gidiyorum diye.

Benim başıma çok uzun yıllar önce buna benzer bir olay geldi. Hala anlam veremem sanki uçtular
nişanlıydım, nişanda takılan bilezikleri bir yere koyduk 5 kalın bilezikti. Bir kaç hafta gecti bakıyım dedim
baktım ki 3 tane annemle birbimize bakakaldık. ailece düşün düşün kafayı yicektik.
nitekim akibeti belli olmadı...

Son düzenleme:

arkadaşım..güven konusu çok hassas bir konu

sen daha yeni evlisin..evliliğin cilvelerini bilmiyorsun..bak deme" Eşime çok güveniyorum.".bak sonra pişman olursun..kendinden başkasına güvenme

bu demek değildir ki eşin kötü , suçlu..

ama almak zorunda kalmıştır..senin de kafanı karıştırmak istememiştir..sıkıntılı bir zaman geçirmekten korkmuştur..söylememiştir..

bu yüzden sadece kayınvalidenin aldıklarının kaybolması da manidar geldi bana..

üstelik kendimi suçlu hissediyorum demen de beni kızdırıyor..sen niye suçlu olasın arkadaşım..sen eğer bilezikleri çaldırdıysan da kapıyı pencereyi açıp da evden çıkıp gidip de hırsıza çanak mı tuttun..senin malına kastın mı olsun ki kendini suçlu hissediyorsun anlamıyorum..çalınmışsa şayet "çalınan senin altının. buna sevinecek halin yok her halde..neden kendini suçlu hissedesin yaniiii...paraları gizli gizli harcamış olamazsın demi..suçlu hissedecek ne var..

bu yoruma katılıyorum. belki altınları borç ya da ödünç aldılar.
şimdi de iade etmek için geri aldılar.
eşinizin sakinliği şaşırttı beni.
karakola gideceğinizi söyleyin ve gidin. hırsızlık bu.

eşimin aldığını asla düşünmüyorum kayın valideminde ladığınıda düşünmüyorum..
ben yatak odama kou komşu da asla sokmam özelim diye.. eşm ve eşimin ailesi girer şimdi kızıcaksınız ama ihtimal bile geçmiyo çünkü ben aile olmak istiyorum korkuyorum öyle olursa güvenim giderse yerim kafayı..altınlar evde olsa bulurdum onada eminim o gün altınları saydım bile koyarken yeride hep bellidir. ona rağmen genede heryeri aradım döktüm herşeyi fakat yok... biliyorum herkes dicek ona yok buna yok ama bilmiyorum.. aksi halde ölim daha iyi ya okadar güveniyorum..hırsız girseydi heryer dağılırdı bazanın altı hiçbiyer dağılmamış kelepçemde klay yerde çekmecedeydi onu biyere giderken takıyorum diye kolay yerde onu alırdı hırsız olsa.. polis çağırsam uzun zaman geçti üstünden koyduğumdna beri.. nezamandır kayıp bilmiyorum polis çağırsam gelirmi bulabilirermiki acaba?

bir de hikaye anlatayim esinin rahatligi konusundA

gorumcemin hediyesi altin bilekligi esimin arkadasina misafirlige giderken takmistim.
eve geldim bileklik yok! ya otobuste yolda falan dusurdum ya orda.
esime dedim ama alev aldi gozleri. hem ablasinin hediyesi hem maddi degeri yuksek.
hemen arkadasini aradi, baktilat etrafa yok dediler.
bana tavirli falan. ama birsey demedi.
ertesi gun esim altin konusunu kapatti basima falan kakmadi bir daha. masallah esim cok anlayisli diyorum
olaydan 5 ay sonra evine gittigimiz adam ziyaretimize geldi. esim sana surpizim var diyor. gozunu kapa avcubu ac. hayir mayir derken kapadim gozumu avucuma birsey birakti bir baktim bileklik!
nasil mutlu oldum tesekkur ediyorum.
olayin aslini ogrenince tabi biraz fiziksel siddet uyguladim esime!
meger ertesi gun arkadasi arayip bulduk demis! esimin rahatligi ondanmis.
ben haftalarca hatta aylarca uzuldum kaybettim diye. maddiyati birak ablasi sorsa ne diyecem diyordum. ve benden sakladi

sakin sandigim anlayisli sandigim esim sinsi beni uzmek icin yapti. unuttum diyor ama inanmiyorum.

yani bir erkek bir altin-para kaybettiginde sakinse altinda vardir birsey. bu kadar da guvenme

Onu bekle diye böyle dedi bence
Karakola gitme, sakin ol, beni bekle hesabı

Sende deseydin keşke annemin aldığı da aynı yerdeydi o yok sadece sizinkilerin aldığı 4 bilezik kayıp. Çok enteresan diye

İnsan böyle bir durumda kimseye konduramıyor. Yada eve her gelenden şüpheleniyor.
Ben eşinin yapmıyacağını düşündüm. Neden senden istemesin ki..
Gidip habersizce yerinden almaz ya bu kötüğü sana yapacak bir insanmı sence
Zor bir durum, yinede eşinden şüphelenme derim
Karakola git ama bulamıyorlar.

bak arkadaşlar sana güzel bir fikir sunmuş. eşini arayıp karakola gidiyorum de. tavrından belli olur. eğer şu an bunu yapmazsan altınların üzerine bir bardak soğuk su iç ve bir daha da bu konuyu açma.

beni yanlis anlama ama 2 aylik evlisin hirsizlarin hedefindesin altinlari neden kolay yere birakiyorsun? rahat rahat bulsunlar evi dagitmasinlar diye mi?

ya yapma kardeşim biraz mantıklı düşün hem kendin söylüyosun kimse giremez o dama kayınvalde alamaz ee eşine zaten kefilsin çok fazla uçmadıklarına göre sen sadece inanmak istediğine inanıyorsun bence

altınların yerini sadece eşin biliyor, o almadı
konu komşu odaya girmiyor, onlar almadı
kayın peder kayın valide de almadı
siz de koyduğunuz yerden eminsiniz
eve hırsız da girmiş değil dağınıklık yok
ama altınlar da yok..

bunların yanısıra kaybolan altınlar ne hikmetse sadece eşinizin ailesinin taktıkları
eee bizde almadığımıza göre nerde bu altınlar.
biraz saf niyetlisiniz galiba.

kapımı penceremi sıkı sıkı kapatıyorum biyere giderken oda pazara giderken pek bilmiyorum bu şehri genelde eşimle gidiyoruz akşamları ozamanda kapıyı pencereyi kapatıyoruz hatta altınların üstüde bazanın altında gizli yani belli olmucak şekide duruyodu.. ben hep evdeyim çok dışarı çıkmıyorum bi pazar dediğim gibi bide akşamları eşşimle çıkıyorum bazen... hırsız ne ara girebilirki.. kendimi suçlu şundan hissediyorum..evde altın kayıp eşime onu verdiğide sıkışık zamanda o bizim geleceğimiz dedi almadı bile ben şimdi onları kaybettim yok konumunda.. ben pazara markete gittiğimde bile o istemese bile market fisişimi pazarda neyi nekadar aldığımı söylerim...sanki benim suçum gibi telefonda konuşurken utanıyorum..

konu sahibi gerçeklerle yüzleşmekten korkuyor.eşinin ailesine duyduğu güvenin bitmesini istemiyo.pufff

senin inanmak istememen durumu değiştirmiyor maalesef. ortada bu kadar güçlü şüpheler varken o adama hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam edeceksen senin adına üzülürüm. elimden başka da bir şey gelmez. Allah kimsenin gözünü kör etmesin..

diğer türlü düşündüğümde eşime sorsam ayıp olmazmı? üzülür belkide öyle değildir emin olmadığım için diyemiyorum bişey eşime sorsam sendemi diye ya oda almadıysa?ki eşim almaz izinsiz alsa bana sonradan söylese bile demem ona ben bişey..ona rağmen sorsam ozaman ya yuvam bozulursa..sussam hayatıma devam etsem 10 lira değilki kayıp olan kocaman
4 tane burma bilezik.. sorsam olmuyo napıcam bilmiyorum..

valla ben şu yorumunuzdan sonra pess diyorum ancaa peki neden eşinizi arayıp karakola gidiyorum ben
diyemiyorsunuz allah aşkına biraz mantıklı düşünün ikinizden başka bilen yok diyosun evden çıkmam diyosun kaldıki hırsız olmadığı kabak gibi ortada hala nasıl eşinizden şüphelenmiyosunuz ben sizi anlamadım

Çok doğru.
Kızın hayalleri,yapmak istedikleri var.
Eşinin ailesinin borçlarını kapatmak için altınlarını niye versin ki.
Özellikle kv nin taktıkları yok,işin püf noktası bu.

Olayın üzerinden çok geçmiş mi bilmiyorum ama ben olsam polis çağıracağım diye bi yoklardım surat ifadelerinden anlaşılır bazı şeyler, borç için alındı ise borçlar ya çok azalır, ya da kapanır bu durumda zar zor ödeyen, hatta ödeyemeyen insanlar borçlardan şık diye kurtulursa anlaşılır zaten, annesinin taktığı duruyo kesinlikle iş hırsızlık değil, hırsız ay bir kaç tane bırakayım diye lütfeder ya da bunlar ince ne işime yarar diye düşünür mü? Ne var ne yok götürür evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…