Ee zaten mantıklı olan bu arkadaşım.
Benim altımlarım kaybolacak ve ben sadece oturum ağlıcam.
Hala geç değil karakola başvurması için bence.
eşim almaz ya beni aradı gelince bidaha bakarız buluruz evdedir mutlaka dedi gitse hepsi giderdi dedi.. beni eşime çok güveniyorum kuru kuru bi güven değil ama ona çok kızdığım zamanlarda bile güven sorunu yaşamadım..kendimi paralarım tabi ben kaybetmiş oldum ikimizin malı sonuçta ona karşı başım eğik.. ben para bile aldığımda arttırmaya çalışıyorum..
eşim almaz ya beni aradı gelince bidaha bakarız buluruz evdedir mutlaka dedi gitse hepsi giderdi dedi.. beni eşime çok güveniyorum kuru kuru bi güven değil ama ona çok kızdığım zamanlarda bile güven sorunu yaşamadım..kendimi paralarım tabi ben kaybetmiş oldum ikimizin malı sonuçta ona karşı başım eğik.. ben para bile aldığımda arttırmaya çalışıyorum..
bence ailesi geri verecek diye taktılar ve şimdide geri aldılar
yahut eşinin borcu var hanım kızında haberi yok onları aldı borcu kapattı
çünkü eşinin bir daha alırız tavrı normal değil en az senin kadar şoka uğraması gerekirdi
esine madem bu kadar cok guveniyorsun peki kayinvalidenin falan eve girmis olma ihtimali var mi?
ya da evde hic ummadigin biryere koymus olabilir misin? iki secenek var bence
1. altinlara esin veya ailesi el koydu
2. altinlar hala evde ama nereye koydun bulamadin
baska bir ihtimal imkansiz
eşimin aldığını asla düşünmüyorum kayın valideminde ladığınıda düşünmüyorum..
ben yatak odama kou komşu da asla sokmam özelim diye.. eşm ve eşimin ailesi girer şimdi kızıcaksınız ama ihtimal bile geçmiyoçünkü ben aile olmak istiyorum korkuyorum öyle olursa güvenim giderse yerim kafayı..altınlar evde olsa bulurdum onada eminim o gün altınları saydım bile koyarken yeride hep bellidir. ona rağmen genede heryeri aradım döktüm herşeyi fakat yok... biliyorum herkes dicek ona yok buna yok ama bilmiyorum.. aksi halde ölim daha iyi ya okadar güveniyorum..hırsız girseydi heryer dağılırdı bazanın altı hiçbiyer dağılmamış kelepçemde klay yerde çekmecedeydi onu biyere giderken takıyorum diye kolay yerde onu alırdı hırsız olsa.. polis çağırsam uzun zaman geçti üstünden koyduğumdna beri.. nezamandır kayıp bilmiyorum polis çağırsam gelirmi bulabilirermiki acaba?
ben yatak odama kou komşu da asla sokmam özelim diye.. eşm ve eşimin ailesi girer şimdi kızıcaksınız ama ihtimal bile geçmiyoçünkü ben aile olmak istiyorum korkuyorum öyle olursa güvenim giderse yerim kafayı..altınlar evde olsa bulurdum onada eminim o gün altınları saydım bile koyarken yeride hep bellidir. ona rağmen genede heryeri aradım döktüm herşeyi fakat yok... biliyorum herkes dicek ona yok buna yok ama bilmiyorum.. aksi halde ölim daha iyi ya okadar güveniyorum..hırsız girseydi heryer dağılırdı bazanın altı hiçbiyer dağılmamış kelepçemde klay yerde çekmecedeydi onu biyere giderken takıyorum diye kolay yerde onu alırdı hırsız olsa.. polis çağırsam uzun zaman geçti üstünden koyduğumdna beri.. nezamandır kayıp bilmiyorum polis çağırsam gelirmi bulabilirermiki acaba?
arkadaşım..güven konusu çok hassas bir konu
sen daha yeni evlisin..evliliğin cilvelerini bilmiyorsun..bak deme" Eşime çok güveniyorum.".bak sonra pişman olursun..kendinden başkasına güvenme
bu demek değildir ki eşin kötü , suçlu..
ama almak zorunda kalmıştır..senin de kafanı karıştırmak istememiştir..sıkıntılı bir zaman geçirmekten korkmuştur..söylememiştir..
bu yüzden sadece kayınvalidenin aldıklarının kaybolması da manidar geldi bana..
üstelik kendimi suçlu hissediyorum demen de beni kızdırıyor..sen niye suçlu olasın arkadaşım..sen eğer bilezikleri çaldırdıysan da kapıyı pencereyi açıp da evden çıkıp gidip de hırsıza çanak mı tuttun..senin malına kastın mı olsun ki kendini suçlu hissediyorsun anlamıyorum..çalınmışsa şayet "çalınan senin altının. buna sevinecek halin yok her halde..neden kendini suçlu hissedesin yaniiii...paraları gizli gizli harcamış olamazsın demi..suçlu hissedecek ne var..
senin inanmak istememen durumu değiştirmiyor maalesef. ortada bu kadar güçlü şüpheler varken o adama hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam edeceksen senin adına üzülürüm. elimden başka da bir şey gelmez. Allah kimsenin gözünü kör etmesin..eşimin aldığını asla düşünmüyorum kayın valideminde ladığınıda düşünmüyorum..
altınların yerini sadece eşin biliyor, o almadı
konu komşu odaya girmiyor, onlar almadı
kayın peder kayın valide de almadı
siz de koyduğunuz yerden eminsiniz
eve hırsız da girmiş değil dağınıklık yok
ama altınlar da yok..
bunların yanısıra kaybolan altınlar ne hikmetse sadece eşinizin ailesinin taktıkları
eee bizde almadığımıza göre nerde bu altınlar.
biraz saf niyetlisiniz galiba.
kapımı penceremi sıkı sıkı kapatıyorum biyere giderken oda pazara giderken pek bilmiyorum bu şehri genelde eşimle gidiyoruz akşamları ozamanda kapıyı pencereyi kapatıyoruz hatta altınların üstüde bazanın altında gizli yani belli olmucak şekide duruyodu.. ben hep evdeyim çok dışarı çıkmıyorum bi pazar dediğim gibi bide akşamları eşşimle çıkıyorum bazen... hırsız ne ara girebilirki.. kendimi suçlu şundan hissediyorum..evde altın kayıp eşime onu verdiğide sıkışık zamanda o bizim geleceğimiz dedi almadı bile ben şimdi onları kaybettim yok konumunda.. ben pazara markete gittiğimde bile o istemese bile market fisişimi pazarda neyi nekadar aldığımı söylerim...sanki benim suçum gibi telefonda konuşurken utanıyorum..
Çok doğru.
Kızın hayalleri,yapmak istedikleri var.
Eşinin ailesinin borçlarını kapatmak için altınlarını niye versin ki.
Özellikle kv nin taktıkları yok,işin püf noktası bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?