Altınlarımı nasıl alabilirim?

Demek atalar ye ic ticaret yapma demislerKp bi tarafindan uyduruyor bunuTam tersi rizkinizi ticarette arayin demis:) herneyse sen takicam diye iste gerci onada bi kulp takarlar, cunku bence yediler o altinlari

Valla baştan vermemek en güzeliymiş.
Ama bence siz eşinle oturmaya gittiğinizde hep beraberken söyleyin. Öncesinde madem sen istemşyorsun böyle böyle dicem diyin.
Biz altınlarımızı istiyoruz, dünya hali başına birşey gelcekse de bizdeyken gelsin sonuçta bizim bankaya koyucaz ortak hesabımızı açtık diyip isteyin.
Altınlar size ait gasp etme ve oyalama hakları yok. Gerekirse kavga gürüktü çıksın ama be olduğunu öğrenirsiniz.

Demek atalar ye ic ticaret yapma demislerKp bi tarafindan uyduruyor bunuTam tersi rizkinizi ticarette arayin demis:) herneyse sen takicam diye iste gerci onada bi kulp takarlar, cunku bence yediler o altinlari
Atalarımız dediği kendi babası filandir adamın.Yaslilarina da ata diyenler var ya Bence altınlar duruyor ...ama el konuldu .Kamulaştırıldı bizim kızın hatası vermemesi gerekiyordu.

Atalarımız dediği kendi babası filandir adamın.Yaslilarina da ata diyenler var ya Bence altınlar duruyor ...ama el konuldu .Kamulaştırıldı bizim kızın hatası vermemesi gerekiyordu.
Bu kiz babasina filan verecek doye dusunuyorlardir eger duruyosa. Buarada konu sahibi kocan ne yspiyor bu esnada?

Bu kiz babasina filan verecek doye dusunuyorlardir eger duruyosa. Buarada konu sahibi kocan ne yspiyor bu esnada?
Diğer gelinlerden de vaktinde altınlarını almışlar.Ama onlar hepsini değil muhtemelen erkek ailesinden gelenleri vermişler gerisini vermemişler.Bu arkadaşın eşi bunu söylememiş.Gidip tüm altınları bilezige cevirmisler ve KV-KP ellerine vermisler."Tavuk sersemken sevilir " diye bir söz var...o hesap düğünden sonra altın peşine düşen insanların iyi niyetli olamayacağını bilip ona göre hareket etmek gerek

O zaman bu kadinin kocasida guvenilir degil. Zaten koca rezil eder koca vezir eder yani. Yazik bu kadina

Altında bir yatırım dursun altın olarak diyor. Ben almam sen al diyor yarın bır gün verecekleri bile malum degil ben altın olarak dursun desem hem o altınlarla birseyler yapmak istiyorum.

Tapuyu bulamadım nasıl sorsam kı eşime bakmak için off ya nereye koymus bu Tapuyu

Senin altınından kime ne ya alırken hesap vermek zorunda değilsinki ben evlendiğim gün balayına gidicem diye herşeyi çıkarttım kaynanamın evinde saymadım bile gelir gelmez eşim istedi gerçi biz herşeyi tek başımıza yaptık alma şans ları yoktu he onlar yapmış olsa bile takiyami güvenip yaptılar banane ben altınları geri istiyorum deyin gerekirse tartışın hakkınızı savunmasını bilin

Dost\akraba ile ye, iç, alışveriş etme diye bir söz var, onu kastetmiş. Çünkü akraba ile olan para mevzusu, sıkıntı olabilir. Babanla yapacağın ortaklıkta altınların gidebilir diye kendince endişe etmiş.
Ha altınlarına el koyarlar mı bilmem, bu bir zan. Ve niyetleri kesin altınları almaktır diye zanda bulunmak doğru değil. Altınlarını almak senin hakkın. Ancak benim tavsiyem helal paranı faize bulaştırıp zarar görme... Huzurun, sağlığın, bereketin kaçmasın

Altında bir yatırım dursun altın olarak diyor. Ben almam sen al diyor yarın bır gün verecekleri bile malum degil ben altın olarak dursun desem hem o altınlarla birseyler yapmak istiyorum.
Altin senin soz hakkida senin olmali, tabii bu benim fikrim. Keske herkes benim kadar adil olsaydi

O altınlar galşba artık yok
Ev karşılığı hibe ettiler..

Kendince haklı olabilir ama ben o altınları alıp bir ihtiyacımı bile karsılayamıyorum belkı araba alabilirim kendime kücük tuhafiye acabilirim

Kendince haklı olabilir ama ben o altınları alıp bir ihtiyacımı bile karsılayamıyorum belkı araba alabilirim kendime kücük tuhafiye acabilirim

Üzülmeyin ama ben altınları yediklerini düşünüyorum, yemeseler bile biz onları satıp kullandık deyip size vermeyebilirler. Bir de sizin de anne babanız var, keşke birisine verecekseniz o şarda dururdu. Kız aileleri daha saygılı oluyor.Büyük ihtimal harcamazlardı ama şu an altınları olur da alırsanız eşinizin üstüne de değil bankaya kendi üstünüze yatırın.

Kendime altın set takım alacağım. Pırlanta ya da zümrüt kolye küpe alacağım en büyük boydan heves ettim de. Düğünlerde takacağım. Alınca düğünde takıp veririm size geri dersiniz sonra vazgeçtim anneme verdim onlar muhafaza etsin biraz de der bu konuyu kapatırsınız. Ya da B planı yatırım yapacak bi şey bulun araba, yeni bir ev altınları peşinat yapıcam diyip alın sonra ister yatırım yaparsınız isterseniz a son anda vazgeçtik dersiniz altınlarınızı almış olursunuz.

Aynen bende istiyorum pırlanta bırsey almayı onlara gereksiz geliyor sanki boşuna ugrasıyormusunuz gibi içleri gecmıs yeni hiç birsey almazlar ne olacak dunya malı degıl mı derler gelınlerının hıc bırseyı olmasın ama kızlarının yeni evleri yeni esya ları herseyı olsun isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…