Ambitious 'ın ismi gibi iddialı diyet günlüğü

Bu hisler çok tanıdık bana da...

Ben de aklımı yemekle ve zayıf olmakla bozmuş vaziytteyim. Diyet yapan herkes böyle galiba...

Takmamaya çalış, bazen diyeti bozmak pizza çikolata vs de yemek lazım, yoksa durum fecileşebilir, bana sıkı diyetlerin ardından oluyordu ne bulsam saldırıyordum. Leyya nın dediği gibi kalori saymayıp protein ağırlıklı beslenmek lazım bence de.

Evet canım ama bugün başlayabildim dün olamadı, bakalım 5 gün atak yapmayı planlıyorum. 1. gün geçti sayılır bile...

Dun biraktim diyeti. Doydugum halde patates kizartmasi, bazlama falan yedim. 40 dk once uyandim daha bir sey yemedim. Diyette olsam mi olmasam mi bilemedim. Aksama da disarda yiyecegim, dukani yapim desem olmicak. Kafam cok karisik yani

canim, tuvalet sorunu bende yillardir var artik ali$tim, herkesi afedersin ishal yapan bir çay var, o bile etki etmedi, ama yinede protein agirlikli besleniyorum, üstelik arada bir karbonhidrat olarak kayisi yesen daha yava$ kilo verirsin ama yinede verirsin canim :)

ben beslenme uzmanina gittim tiroidimde bir sürü kist var ve sürekli kilo aliyordum, kan tahlilleri temiz çikti, ve kilonun bununla alakasi yok dedi, yediklerimi sordu, ben söyleyince çok az yiyorsun dedi, çogaltmalisin dedi, ekmek her ögünde 2 dl istedigin kadar sebze, ve 2 ögünde her ögünde 3 porsiyon protein dedi, ama ben uygulamadim, nedenmi?
bende yeme bozuklugu var galiba, yemeklerle aram yok, ben sadece tatli yani $ekerli $eyler yemek istiyorum pilavmi$ makarnaymi$ pizaa hamur i$i falan yicek ba$ka bir$ey yoksa yiyorum, ama severek degil, ne kadar yersem yiyeyim doymuyorum tatli yemeden, nasil desem mesela her ögün bir tabak yemek yerine bir paket bisküvi veya 3-4 ka$ik nutella yemeyi tercih ederim, buda çok kilo aldiriyor, bu yüzden bu kilodayim zaten, beslenlme uzmanida dedi, bu kadar tatli yiyipte yemek yemezsen tabi veremezsin diye, ama nafile, olmuyor olmuyor

dün sabahtan ak$am 7 ye kadar sadece protein yedim, ak$am eve gelince diyet yogurt yedim çok mutluydum, sonra karde$im kek getirdi dayanamadim 2 büyük dl yedim üstelik hem çok tatliydi hemde çikolatayla beraber yedim sos niyetine, gelde kilo ver $imdi üstelikte çok geç saatte yedim, ama pes etmedim, bugün sanki hiç bozmami$im gibi ba$tan ba$ladim, tuysorunu sende öyle yap, nasilsa hamur i$i yedim devam edeyim falan deme, biraktigin yerden devam et, zararin neresinden dönersen kâr canimmmm

Dun biraktim diyeti. Doydugum halde patates kizartmasi, bazlama falan yedim. 40 dk once uyandim daha bir sey yemedim. Diyette olsam mi olmasam mi bilemedim. Aksama da disarda yiyecegim, dukani yapim desem olmicak. Kafam cok karisik yani

Uzun süredir yapıyorsan çok da abartmadan 1 hafta falan bırakabilirsin bence... Çok kasmak sonradan kötü oluyor zira.

anladim canim. herkesin dayanamadigi bir sey var, senin de tatli demek ki. ben de fast food'a dayanamiyorum. biskuvi falan o kadar degil, hatta aylardir biskuvi kuru pasta falan yemiyorum ama fast food olmadan yapamiyorum... bana da o kilo aldiriyo :) ama ramazan gunlugunden hatirliyorum sen cidden cok az yiyosun. diyetisyenin dedigi gibi normal yemek yesen cok rahat kilo verirsin. ama keske demek kadar kolay olsaydi di mi :)

ben herkesin tatliya benim kadar dü$kün oldugunu saniyordum, oysa hiç öyle degilmi$, ben fast food yiyemiyorum bile çok geliyor, mesela geçen hafta kankamla ekmek arasi döner yemeye gittik ama ben yarisini anca yedim, hamburger vesayre en son 4-5 yil önce yedim yani hiç aramam ama tatlidan vazgeçemiyorum agzimin suyu akiyor dü$ününce bile, evet ramazandada hep çok az yerdim, aslinca $imdi çogalttim ama yinede yemekten sonra illaki tatli yeme ihtiyaci duyuyorum, offf

bugün yine ak$ama kadar protein yedim, ak$am ise 2 ka$ik makarna yarim tabak çogu et olan türlü ve üstünede 25gr çikolata vazgeçilmezim yani, üstelikte yarin tüm gün evdeyim kim bilir ne $ekerli $eyler yicemm

Ambitious, sen nasilsin? adet dönemindesin diye biraktinmi yoksa devammi ediyorsun?

Leyyacım tatlıya ben de çok ama çok düşkünüm :44:

Ben adet dönemi diye hafiflettim bitince deame deceğim ama...

selam kizlar, nasilsiniz?

ben proteile besleniyorm ama ak$am illaki biraz çikolata yiyorum, kilomda bir degi$iklik yok :)

Selam kızlaaarrrr,

Leyyacım iyi yapıyorsun walla

Bende durumlar pek iç açıcı değildi dün de yazdığım gibi, ancak 28 Ekim benim için önemli bir tarih. Kesinlikle süppper olmam lazım. Yani tam 10 günüm var

Ben başa döndüm, güya iddialı bir diyet günlüğü olacaktı ama olamadı yaaaaaa

Sabah tartıldım 55 kilo idim, ağlamak istiyorummmmm!!!! Resmen başladığım yerdeyim.

Allah'ım 3 kilo verebilsem 10 günde ne kadar harika olurduuuuuu

51'den vazgeçtim 52 olayım yeter ya 28 Ekimde.

Ama bu gidişle çooook zor. :2:

ne var 28 ekimde? 53 kg idin dımı gecenlerde? ya ne kadar nankor ya. yemıyosun sıkıyosun veremıyosun. bı kacamak hoop 2 kg yerleşiyor. offf offf bende tıkandım veremıyorum.

Hafta sonu bende de diyet falan kalmamisti ama dun tekrar basladim diyete. Hem biraz hastayim, tat alma duyum zayifladi, bundan istifade tatli falan yemiyorum. Bu sabah tam 58'dim. Ben de bayrama 53 olmak istiyorum 3 hafta var yani. 3 haftada 5 kilo... Biraz zor. 55 olsam o da super. Gerci verdikten sonra koruyabilecek miyim o da ayri dava :)

PS: Simdi bir ayva yedim, inanilmaz tok tutuyormus tamamini yiyemedim. Resmen bogazima kadar doluymusum gibi hissediyorum. Bir de yesil cay icmeye basladim, sallama ama olsun. Tavsiye ederim

Sorma ya bu nasıl nankörlük anlamadım. ne oynak bir şey bu kilo mevzuu.

Sabah 55'dim akşam işten geldim tartıldım 54,2. 21:20 de geldim eve ve protein atağı yaptım tüm gün, yani sadece protein yedim. Regldim o bitti, herhalde şişkinlikler de mi indi ne olduysa anlamadım.

28 Ekim de bir organzasyonumuz var, orada iyi görünmek istiyorum.

Bakalım ne kadar devam edebilecek bu atak işi.

52 olayım ya sadece 2,2 kilo vermem gerek. 9 gün kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…