- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.371
- 158
Evet sıkıntının büyüğü benim kocamda.Ama bu kaynanamın yaptıklarını kapatmıyorBence problem kv de değil eşinizde. Abisi gayet de mesafeyi koruyabilmiş mutlu mesut yaşayabiliyor. Sizin eşiniz anasının ağzını yiyor
Bir de hamileymişsiniz. Ne diyelim...
Allaha havale ettim onları.ben meleğimi sevgiyle büyütüyorum dedesi anneannesi dayısı çok seviyorlar.İyi ki ailem var arkamda ve isim var yoksa durumum çok kötü olurduE onların yanına kalacak mı peki sana yaptıkları.Isterse on tane daha çocuğu olsun.Sendeki de onun evladı canı kanı .Ne yapsalar bunu değiştiremezler .Yarın bir gün o evlat bir güzel tükürür yüzlerine .Senin ahın kalmaz onlarda .Her şeyi geçtim .Evlat ya sen babanın evinden mi getirdin onu.
Bakış açınızı değiştirin lütfen. Oğlundan yüz buluyor da yapıyor.Evet sıkıntının büyüğü benim kocamda.Ama bu kaynanamın yaptıklarını kapatmıyor
Büyük ihtimal biz evlendiğimizde de buna benzer durumlar olacak. 27 yaşına kadar anne dizinin dibinde büyümüş. Baba çok yakınlık gösteren bir adam değil zannediyorum kayinvalidemle araları da iyi değil bu yaştan sonra birbirlerini idare ediyorlar ama bütün ihtiyaçlarını da oğulları üzerinden karşılaşmasınlar. Kazık kadar adamlar kendi ailelerini kurmaya yeltenip analarına utanmadan hala altlarini aldiracaklar. Sizin evlilikle beraber durum daha da ciddilesmis. Ben nişanlıma bazen şimdi bu annenin yaptığı normal mi allah aşkına diyorum ne var bunda diyor ama bakıyorum suratına afallamış. Yani normalligini sorgulayabiliyor hiç değilse. Sizin eşiniz sanırım söylediğiniz her şeyi annesine saygısızlık olarak almaya başladı. tamam çok seviyor olabilir ama artık ailesi sizsiniz artık siz emek veriyorsunuz yuvanız için eşiniz için. Size minnet duymalı artık size daha da bağlanmalı. Zor bir durum allah yardımcımız olsun...Teklikle ilgisi yok.Benim ki üç kardeş.En çok benimki ne sözünü geçiriyor .Ben aşkım bitanem deme asla diyemem .Savaş çıkartır evde .Benimkini de kullanıyor farkında değil .Kadının kocasıyla iletişimi sıfır .Ama benim kocam onun kocası değil oğlu koca muamelesi yapıyor .En baştan sınır koymak lazım .Benim ki evlenince iyice sapıttı .
Aynen .Çok acitasyon yapıyor.Ben böyle bağlılık ömrümde gormedim.Ama şeymiş cnm neredeyse üç yaşına kadar meme emmiş ya ondanmış bu düşkünlük !Psikolojik baskı altında eşiniz abisi eşine düşkün olduğu icin annesi daha çok onun üzerine oynamış babamdan biliyorum zor düzelir size allah sabır versin .herkesi aile olamayan adamlardan korusun
Tabi en azından sen bitanem deme gibi şeyler söyleyebiliyormuşsun.Dediğim gibi bu konudaki bakış açını mutlaka bilsin .Ama benimki evlenince daha da düşkün oldu .Büyük ihtimal biz evlendiğimizde de buna benzer durumlar olacak. 27 yaşına kadar anne dizinin dibinde büyümüş. Baba çok yakınlık gösteren bir adam değil zannediyorum kayinvalidemle araları da iyi değil bu yaştan sonra birbirlerini idare ediyorlar ama bütün ihtiyaçlarını da oğulları üzerinden karşılaşmasınlar. Kazık kadar adamlar kendi ailelerini kurmaya yeltenip analarına utanmadan hala altlarini aldiracaklar. Sizin evlilikle beraber durum daha da ciddilesmis. Ben nişanlıma bazen şimdi bu annenin yaptığı normal mi allah aşkına diyorum ne var bunda diyor ama bakıyorum suratına afallamış. Yani normalligini sorgulayabiliyor hiç değilse. Sizin eşiniz sanırım söylediğiniz her şeyi annesine saygısızlık olarak almaya başladı. tamam çok seviyor olabilir ama artık ailesi sizsiniz artık siz emek veriyorsunuz yuvanız için eşiniz için. Size minnet duymalı artık size daha da bağlanmalı. Zor bir durum allah yardımcımız olsun...
Evlendikten sonra ya daha da beter olurlarsa sonucta tüm erkekler Evlendikten sonra Anacı oluyor iyi düşünüp tasınman lazımBüyük ihtimal biz evlendiğimizde de buna benzer durumlar olacak. 27 yaşına kadar anne dizinin dibinde büyümüş. Baba çok yakınlık gösteren bir adam değil zannediyorum kayinvalidemle araları da iyi değil bu yaştan sonra birbirlerini idare ediyorlar ama bütün ihtiyaçlarını da oğulları üzerinden karşılaşmasınlar. Kazık kadar adamlar kendi ailelerini kurmaya yeltenip analarına utanmadan hala altlarini aldiracaklar. Sizin evlilikle beraber durum daha da ciddilesmis. Ben nişanlıma bazen şimdi bu annenin yaptığı normal mi allah aşkına diyorum ne var bunda diyor ama bakıyorum suratına afallamış. Yani normalligini sorgulayabiliyor hiç değilse. Sizin eşiniz sanırım söylediğiniz her şeyi annesine saygısızlık olarak almaya başladı. tamam çok seviyor olabilir ama artık ailesi sizsiniz artık siz emek veriyorsunuz yuvanız için eşiniz için. Size minnet duymalı artık size daha da bağlanmalı. Zor bir durum allah yardımcımız olsun...
YaahahdhxhsnejdjcjYavaş yavaş ama gerçekten çok göze batmayacak şekilde ailenize olan sevginizi daha çok göstermeye başlayın. Önce özledim dersiniz, sonra telefonda sık görüşün, ailenize hitabınız abartı olmaya başlasın. Yani adım adım. Zaman ilerledikçe eşinize olan sevginizi anlatmak yerine, ailenize olan sevginizi anlatın. Annesi mesela kadın bulunur anne baba bulunmaz mı dedi, çok doğru söylüyorsun, anne babamı kimseye değişmem, onlara ben kurban olurum, eş bulunur de. Aynen böyle. Sonra zaten eşin ve kv delirecek. O zaman tamamen masum şekilde aaa ben sizi kıskanmıyorum, size ne oluyor onlar ailem rolüne bürünürsün. Yaşattığını yaşamadan böyle tipler anlamaz.
Daha ne kadar baglanabilir ki. Son noktada zatenBu dediğini düşündüm .Ama ters tepmez değil mi ?Yani onlara daha da bağlanır diye düşünüyorum
Haklısınız eşimden yüz buluyor.Diger geline asla yapamaz bunları .Çünkü abisi bi ara gidip gelmeyi kesmişti, eşinin kalbini kırmışlarmış o yüzden .Benimki de bana ,ben asla abim gibi olmycam .Karı sözüne bakıyor falan gibi söylemişti .Şöyle cahil cahil konuşunca dyrm heralde arada annesi kaçıyor bunun içineBakış açınızı değiştirin lütfen. Oğlundan yüz buluyor da yapıyor.
Yok, haksızlığa karşı susmam. Düşmanım olsa korurum. Nitekim zamanında kaynana adlı oluşumu da korudum kendi kocasına karşı, dayak yediğinde kocasına çay vermedim sen nasıl bir kadına vurursun diyerekten. Kıymet bilemediler.Çok ağır şeyler yaşamışsınız ama siz çok güçlü bir insansınız.Yazdıklarınızdan öyle anladım. Pısırık biri olsaydı karşılarındaki zaten istedikleri kıvamda yoğurur şekil verir at koştururlardı. Siz hep dik durmuşsunuz ezdirmemişsiniz kendinizi. Anlamadığım bişey varki tamam eşiniz hata yapabilir toyluktur vs ama ailesi sizin evliliğinizdeki sırunları gördükçe kendilerini geri çekmesi gerekiyordu. Çocuğumuzun yuvası yıkılmasın demeleri gerekiyordu. 5 dk lık mesafede yatılı kalmamaları gerekiyordu oğulları teklif etsede eve gitmeleri lazımdı. Kötü insanlarmış demekki bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşın dilerimki.
Ne güzel siz haklarından gelmişsinizAllah kolaylkk versin çok zor işin , mümkün olduğunca takma takmamaya,çalış. İlgilenme bu hallerine tepki verme, inan bunu başarırsan kazanan sen olursun
Olayları Kendi lehine çevirmeye bak, kendimden örnek vereyim memlekete gittiğimizde deli divane olurdum ,gelinim ya yemek bulaşık temizlik elimden geldiğince koştururdum
Ha. Baktım değer görmüyor yapmak zorundaymışım gibi algılanıyor
Yaptığım yemekler, ertesi günü hayvanların önüne dökülüyor ( yöre farklılığı mış, yok kp taze pişen yemek yermiş miş) bende kolay kolay mutfağa girmiyorum, pişirsemde 2 kişilik pişiriyorum . kv akşama ne yapsak diye soruyor (hiççç oralı deiilim artık) annem şu yemeğin güzel onu yapıver akşama, anacım sen daha güzel pişirirsin şunu yapıver deyiveriyorum
Temizlşkte bahçeden kirli ayaklarla içeri girdilermi delirirdim şimdi süpürdüm ya der kalırdım
Artık onuda yapmıyorum alıyorum elime el işimi açıyorum tv canı isterse yapsjn zaten izinli gitmişim 10 lüne benden yok artık iş miş
Benimkini yurtdışına kaçırma gibi hain planlarım varEvlendikten sonra ya daha da beter olurlarsa sonucta tüm erkekler Evlendikten sonra Anacı oluyor iyi düşünüp tasınman lazım
Benim eşim büyük ablasına çok düşkün. Annesinden de çok ablasına. Ama bu bana kötü hissettirmiyor.Ana, oğul, abla birbirlerini sevsinler de, eşiniz size değersiz hissettirmese belki de bu kadar batmaz.
Konuşmayı ailen ve ben şeklinde yapmayın.
Sen ve ben, şeklinde yapın.
Birlikte ne kadar vakit geçiriyorsunuz, bir yerlere gidiyor musunuz, muhabbet ediyor musunuz?
Cinsel hayatınız nasıl?
Eşiniz sizin isteklerinizi önemsiyor mu?
Ailesi ile ilişkisini bir süre kenara bırakın ne kadar batsa da..
Sizin ile olani iyileştirmeye bakın.
Tabi devam etmek niyetindeyseniz.
Öyle desem eşimle kaynanam kriz geçirir cnm .Ama söylemek lazım ki bir daha söylerlerse alacakları bir cevap olacağını bilsinler.Oğlan anası o.
Yer pipisini anası.
Tövbe yarabbi ya şaka mal hakikatten gıcık bir durum.
Bence siz pek takılmayın kv görümce olaylarına.
Kadın çok bulunur dedşklerinde kadın bulunur da benim gibi olmaz falan deyin
Eşim anlattığınız gibi olsa hiç sıkıntı değil zaten lafını bile yapmamBenim eşim büyük ablasına çok düşkün. Annesinden de çok ablasına. Ama bu bana kötü hissettirmiyor.
Çünkü amac beni taciz etmek değil. Gercekten seviyorlar birbirlerini. Ve birbirlerini severken bana değersiz hissettirmiyorlar.
Görümcemi ben de severim. Zararsızdır. Kardeşine düşkün olması bana inattan değil. Beni her gördüğünde de dua eder.
Eşim beni çok sever.
Ben baska. Ablası başka.
O onun ablası. Kanından canından.
Ben el kızıyim evet. Ama bu beni değersiz kılmaz. Dengeyi kurmayı beceremeyen embesiller yüzünden adımız kıskanç oldu. Vay anasıni.
Bu arada sevgili3nity
Fark etmeden alıntı yapmışım. Kusuruma bakma. Seni seviyorum
Yok yok değilmiş evlendi çok mutlularmışEşiniz çoktan pişmandır bence...
Çünkü sizinkilerin olayı birbirini cok sevmek değil. Sizi taciz etmek. Kendinizi kötü hissettirmek. Değersiz hissettirmek. Gercekten çekilir şey değil. Şeytan diyor tut kolundan koy anasının kapısının önüne.Eşim anlattığınız gibi olsa hiç sıkıntı değil zaten lafını bile yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?