Ana delisi eş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rutky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojik baskı altında eşiniz abisi eşine düşkün olduğu icin annesi daha çok onun üzerine oynamış babamdan biliyorum zor düzelir size allah sabır versin .herkesi aile olamayan adamlardan korusun

Bence problem kv de değil eşinizde. Abisi gayet de mesafeyi koruyabilmiş mutlu mesut yaşayabiliyor. Sizin eşiniz anasının ağzını yiyor

Bir de hamileymişsiniz. Ne diyelim...
Evet sıkıntının büyüğü benim kocamda.Ama bu kaynanamın yaptıklarını kapatmıyor

Allaha havale ettim onları.ben meleğimi sevgiyle büyütüyorum dedesi anneannesi dayısı çok seviyorlar.İyi ki ailem var arkamda ve isim var yoksa durumum çok kötü olurdu

Büyük ihtimal biz evlendiğimizde de buna benzer durumlar olacak. 27 yaşına kadar anne dizinin dibinde büyümüş. Baba çok yakınlık gösteren bir adam değil zannediyorum kayinvalidemle araları da iyi değil bu yaştan sonra birbirlerini idare ediyorlar ama bütün ihtiyaçlarını da oğulları üzerinden karşılaşmasınlar. Kazık kadar adamlar kendi ailelerini kurmaya yeltenip analarına utanmadan hala altlarini aldiracaklar. Sizin evlilikle beraber durum daha da ciddilesmis. Ben nişanlıma bazen şimdi bu annenin yaptığı normal mi allah aşkına diyorum ne var bunda diyor ama bakıyorum suratına afallamış. Yani normalligini sorgulayabiliyor hiç değilse. Sizin eşiniz sanırım söylediğiniz her şeyi annesine saygısızlık olarak almaya başladı. tamam çok seviyor olabilir ama artık ailesi sizsiniz artık siz emek veriyorsunuz yuvanız için eşiniz için. Size minnet duymalı artık size daha da bağlanmalı. Zor bir durum allah yardımcımız olsun...

Psikolojik baskı altında eşiniz abisi eşine düşkün olduğu icin annesi daha çok onun üzerine oynamış babamdan biliyorum zor düzelir size allah sabır versin .herkesi aile olamayan adamlardan korusun
Aynen .Çok acitasyon yapıyor.Ben böyle bağlılık ömrümde gormedim.Ama şeymiş cnm neredeyse üç yaşına kadar meme emmiş ya ondanmış bu düşkünlük !

Tabi en azından sen bitanem deme gibi şeyler söyleyebiliyormuşsun.Dediğim gibi bu konudaki bakış açını mutlaka bilsin .Ama benimki evlenince daha da düşkün oldu .

Evlendikten sonra ya daha da beter olurlarsa sonucta tüm erkekler Evlendikten sonra Anacı oluyor iyi düşünüp tasınman lazım

Yaahahdhxhsnejdjcj

Plana koş. Müthiş ya cok beğendim bu tavsiyeyi. Çok mantıklı.

Bakış açınızı değiştirin lütfen. Oğlundan yüz buluyor da yapıyor.
Haklısınız eşimden yüz buluyor.Diger geline asla yapamaz bunları .Çünkü abisi bi ara gidip gelmeyi kesmişti, eşinin kalbini kırmışlarmış o yüzden .Benimki de bana ,ben asla abim gibi olmycam .Karı sözüne bakıyor falan gibi söylemişti .Şöyle cahil cahil konuşunca dyrm heralde arada annesi kaçıyor bunun içine

Yok, haksızlığa karşı susmam. Düşmanım olsa korurum. Nitekim zamanında kaynana adlı oluşumu da korudum kendi kocasına karşı, dayak yediğinde kocasına çay vermedim sen nasıl bir kadına vurursun diyerekten. Kıymet bilemediler.
Zaten oğulları aradığında "aranızda çözün bizi karıştırmayın" deyip bıraksalar oğulları yüz bulup daha da ilerletemezdi. Onlar fırsat bu fırsat deyip arayı bulmak yerine, kavgayı büyütüp kendi içlerinde ne varsa söylemeye geliyorlar.
Böyle hayat geçmez.

Ne güzel siz haklarından gelmişsiniz

Benim eşim büyük ablasına çok düşkün. Annesinden de çok ablasına. Ama bu bana kötü hissettirmiyor.

Çünkü amac beni taciz etmek değil. Gercekten seviyorlar birbirlerini. Ve birbirlerini severken bana değersiz hissettirmiyorlar.

Görümcemi ben de severim. Zararsızdır. Kardeşine düşkün olması bana inattan değil. Beni her gördüğünde de dua eder.

Eşim beni çok sever.

Ben baska. Ablası başka.

O onun ablası. Kanından canından.

Ben el kızıyim evet. Ama bu beni değersiz kılmaz. Dengeyi kurmayı beceremeyen embesiller yüzünden adımız kıskanç oldu. Vay anasıni.

Bu arada sevgili 3nity
Fark etmeden alıntı yapmışım. Kusuruma bakma. Seni seviyorum

Öyle desem eşimle kaynanam kriz geçirir cnm .Ama söylemek lazım ki bir daha söylerlerse alacakları bir cevap olacağını bilsinler.

Eşim anlattığınız gibi olsa hiç sıkıntı değil zaten lafını bile yapmam

Eşim anlattığınız gibi olsa hiç sıkıntı değil zaten lafını bile yapmam
Çünkü sizinkilerin olayı birbirini cok sevmek değil. Sizi taciz etmek. Kendinizi kötü hissettirmek. Değersiz hissettirmek. Gercekten çekilir şey değil. Şeytan diyor tut kolundan koy anasının kapısının önüne.

Okurken aynı benim eşim dedim içimden...Eşim yeğenleri doğunca onların odalarını aldı ama benim 3 yaşındaki oğluma ne oda yaptı, ne bisikletini aldı ne de arabasını. En son kv ile tartıştım, oğlunu evlendirmeseydin keşke sana iade ediyorum dedim. Kadın da keşkeee ama işi orada işte dedi. Ben de ağzıma geleni sayıp telefondan bastım engeli. Eşimle de boşanıyoruz şimdi. Eşim de bana kendimi çok değersiz hissettirirdi, benim doğum günümü kutlamaz, kardeşine pastayla hediyeyle giderdi. Kız kardeşinin eşiyle arası bozulsa biz hemen kızı arar sorardık, biz eşimle tartışınca kardeşi bir kere aramamıştır bizi. Benim eşimin de abisi karısına düşkündür. Karısının bize çocuklarıma yemek yedirmediniz diye küsmüşlüğü bile vardı. Ee ne de olsa benim eşim hepsini öyle alıştırdı. Ben çözümün olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sorun eşimde. Benim dediğimi yapmaz ama aynısını ailesi istesin sorgusuz sualsiz yapar. Ben gerçekten mutlu olduğumu hissediyorum şu an. Sonsuz bir mutsuzluk girdabından kurtuldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…