ankara'ya gelin gelenler

Çok şükür kendimi yarı çıplak sokağa attım.ayakta çorap.kapi sonuna kadar açık .ortmeyle ugrasanazdim hirsizda umrumda değildi o an.ciplakligi umursamadigim gibii
o an kim ustumde ne var acaba diye düşünürkü zaten gayet doğal böyle davranmanız.
allah kimseye tekrarini yaşatmasin inşallah çok geçmis olsun

Bir şey sorucam meraktan. Nasil gelin geliyorsunuz ordaki esinizle nasil tanıştınız uzaktan gorucu usulü mü oldu

Zorlu iki yilim gecti ankadada. Dogma buyume ist lu biri olarak benim icin cok zor gunlerdi. Ankara=sisli puslu kapali hava, ellerini acitan keskin bilkent sogugu, rekabet, bogazi ozlemek, bitmek bilmeyen paper lar demek...ne icin gittigimiz, hNgi ortamda yasadigimiz cok onemli. Bi r yeri sevip sevmememizi ordaki ortamimiz belirliyor.

Ankarada okudum hep ankaradan nefret ettim okul bitse bi tatil olsa kurtulsam diye sonuç evlendim ankarada yaşıyorum aşkın gözü kör kabul ediverdim

Bende istanbuldan ankara ' ya geldim 3 yıl önce. Yenikentte oturuyorum gelmez olaydım. Istanbuldan sonra burayı sevmek buraya alışmak cok zor. Bildiğin köy. Insanları cok soğuk, oysa gitmeden once hep insanları sıcak samimi derlerdi. Aksine cok soğuk ve asık suratlılar. Komşuluk sıfır. Her yer yokuş. Hiç sevemedim daha da sevmem herhalde

Hayırlı olsun evliliğiniz öncelikle nere gitsemiz aynısı olucakytı doğdım doğalı İstanbul dayım çoçukluğum evliliğimde de 4 semt değiştirdim hepsinde ilk zamanlar üzüntü pişmanlık sonrada ayrılırken gene üzüzntü yaşadım bunun alışkannlıkla alakası var alışıyoruz gittiğimiz yere ayrılırken zor oluyor sizde alışvaksınız evinize etrafa komşunuz olucak illa merhaba diyecek birileri çokacack biraz geç olsada çıkıyor eşinizinniş arkadaşları yokmu onları eşi felan ne bilim bazı kurslqr oluyor onlarda iyi vakit geçirmenizi sağlar kitap alabilirsiniz en iyi dost

aynen öyle

işlek bi cadde üstünde oturuyorum oturduğum konum gayet iyi maddi açıdan sorunumuz yok evimiz burada olduğu için oturuyoruz ayrıca ankaranin heryeri aynı bana göre heryerinizi gezdim bir fark göremedim . istanbul gibi metropol kalabalik gözde bir şehirden gelmek bana köye gelmek gibi geldi. bilmem anlatabildim mi

ya kızlar ankaraya gelingeldim hiç alışamadım bu şehre ailem uzakta başka şehirde burda eşimin akrabası yok görüştüğüm kimsem yok çok bunaldım var mi benle aynı durumda olanlar
benimde alışman 2 seneyi bulmuştu canım. burda benimde akrabam yok ailem uzakta esimin ailesi burda ama kimse olmasa daha iyi.cok şükür 2 çocuğum oldu artık hiç sıkılacak vaktim olmuyor

Ya buna katılamayacağım
Şimdi Çankaya ayrancı, esat, emek, Bahçeli, çayyolu, çukurambarda oturmakla keçiören fln bir değil. Ben keçiörene kayınvalideme gidince bunalıyorum. Sizin yerinizde olsam çankayada oturmaya çalışırdım. Büyük fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…