- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi uguurbocegii
-
Çok şüküriyimisin ?
o an kim ustumde ne var acaba diye düşünürkü zaten gayet doğal böyle davranmanız.Çok şükürkendimi yarı çıplak sokağa attım.ayakta çorap.kapi sonuna kadar açık .ortmeyle ugrasanazdim hirsizda umrumda değildi o an.ciplakligi umursamadigim gibii
Tsekkur edermo an kim ustumde ne var acaba diye düşünürkü zaten gayet doğal böyle davranmanız.
allah kimseye tekrarini yaşatmasin inşallah çok geçmis olsun
FoçaNasılsın neresindesin çok geçmiş olsun yarı çıplak ayağımda çorapla sokaklara attım kendimi
Yok ben aşık olarak evlendimBir şey sorucam meraktan. Nasil gelin geliyorsunuz ordaki esinizle nasil tanıştınız uzaktan gorucu usulü mü oldu
yeni mi geld,in canım çocuğun varmıya kızlar ankaraya gelingeldim hiç alışamadım bu şehre ailem uzakta başka şehirde burda eşimin akrabası yok görüştüğüm kimsem yok çok bunaldım var mi benle aynı durumda olanlar
çocuk yok malesefyeni mi geld,in canım çocuğun varmı
aynen öyleBende istanbuldan ankara ' ya geldim 3 yıl önce. Yenikentte oturuyorum gelmez olaydım. Istanbuldan sonra burayı sevmek buraya alışmak cok zor. Bildiğin köy. Insanları cok soğuk, oysa gitmeden once hep insanları sıcak samimi derlerdi. Aksine cok soğuk ve asık suratlılar. Komşuluk sıfır. Her yer yokuş. Hiç sevemedim daha da sevmem herhalde
ankaraya gezmeye gelmiştim öyle tanıştıkBir şey sorucam meraktan. Nasil gelin geliyorsunuz ordaki esinizle nasil tanıştınız uzaktan gorucu usulü mü oldu
bencedeBen doğma büyüme Ankaralıyım 29 senedir sevemedim :) Benim ruhum İstanbul'a ait diyorum hep.Ankara çok mutsuz depresif bir şehir geliyor
işlek bi cadde üstünde oturuyorum oturduğum konum gayet iyi maddi açıdan sorunumuz yok evimiz burada olduğu için oturuyoruz ayrıca ankaranin heryeri aynı bana göre heryerinizi gezdim bir fark göremedim . istanbul gibi metropol kalabalik gözde bir şehirden gelmek bana köye gelmek gibi geldi.Şöyle bir okudum da yorumları Ankara’yı sevmiyorum diyenlerin çoğu zaten Ankara’nın düşük yerlerinde oturuyor.Yok Mamak,Keçiören, Yenimahalle vs semtle de alakalı bence başka semtler yada daha kaliteli yerleşkelerde durum değişir.Biraz gezip görmek isterseniz seversiniz.
Welcome to the hell
benimde alışman 2 seneyi bulmuştu canım. burda benimde akrabam yok ailem uzakta esimin ailesi burda ama kimse olmasa daha iyi.cok şükür 2 çocuğum oldu artık hiç sıkılacak vaktim olmuyorya kızlar ankaraya gelingeldim hiç alışamadım bu şehre ailem uzakta başka şehirde burda eşimin akrabası yok görüştüğüm kimsem yok çok bunaldım var mi benle aynı durumda olanlar
Ya buna katılamayacağımişlek bi cadde üstünde oturuyorum oturduğum konum gayet iyi maddi açıdan sorunumuz yok evimiz burada olduğu için oturuyoruz ayrıca ankaranin heryeri aynı bana göre heryerinizi gezdim bir fark göremedim . istanbul gibi metropol kalabalik gözde bir şehirden gelmek bana köye gelmek gibi geldi.bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?