ankara'ya gelin gelenler

nereden geldiginizi yazmamissiniz ama eger kucuk bir sehirden geldiyseniz alismaniz biraz sürer ama sonra anlamsiz bir sekilde vaz gecemezsiniz
hem hic bir sey yok hem her şey var şehri nasil oluyor bende anlamadim ama.
istanbuldan geldim

siz doğma büyüme burali olduğunuz için tabi seversiniz alışmışsınız ama sonradan gelenler benim gibihep . ist'tan geldim mamaktayim. siz neresindesiniz
Öyle tabi..
Ben Batıkentteyim. Mamakla çok uzak.
Umarım seversiniz zamanla.sevecek nedenler bulursunuz, ne diyeyim.

Ankaraliyim. Ankara'da doğdum, büyüdüm. Ankara'da okudum Ankara'da evlendim. Bilmiyorum küçüklükten beri diğer şehirler bana gezmek için var sadece. Burdan başka yerlerde sıkılıyorum dönmeyi istiyorum hep.

Istanbulda dogmus buyumus universiteyi ankarada okumus biri olarak. Esimle evlendigimiz ilk sene ankarada kaldik. Tum ailemiz istanbuldaydi. Esimle ikimiz vardik bir de benim 2 kuzenim ankaradaydi baska da kimseler yoktu... Evimizi mahallemizi oradaki sakinligi resmiyeti bile o kadar seviyorum ki. Ama ne yazik ki istanbula geri donmek zorunda kaldik. bıktım istanbuldan. Is degisikligi olmasa istanbula asla gelmezdik. Bir an once de birikim yapip emekli mi oluruz ne oluruz bilmiyorum istanbuldan gitmeyi düşünüyoruz. Ankarayi sevmeye çalışın zordur herkes sevemez ama sevince vazgecmek bence zor. Arabaniz varsa yakin sehirlere seyahet edin. Ankarada opera, sinema,tiyatro bol olur ama koronadan dolayi durum ne bilmiyorum gidin. Hamamonune gidin sanat sokaginda haftada bir oturup bir cay icin aksamlari, eskiden soylesi etkinlik biz cok giderdik ilgi alanlariniza gore varsa gidin.

Şöyle bir okudum da yorumları Ankara’yı sevmiyorum diyenlerin çoğu zaten Ankara’nın düşük yerlerinde oturuyor.Yok Mamak,Keçiören, Yenimahalle vs semtle de alakalı bence başka semtler yada daha kaliteli yerleşkelerde durum değişir.Biraz gezip görmek isterseniz seversiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…