Anlaşmalı Boşanma?

kahveyay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
400
247
53
Güzel hanımlar merhaba
Anlaşmalı boşanma tek celsede bitmesini istedğim dava için ne yapmam gerekir?
Avukatsız bir dilekçe istiyorum imzalar atılıp süreç başlasın başım ağrımasın derdim.
Bilgilendirir misiniz beni ?

Bosanacaginiz kişiyle anlaşın.Sorun olmaz.

İmzalar atılıp adliyeye mi gidiliyor ? Boşanma dilekçesi vermek istiyorum diye
Dilekçeyi hazrlayıp birlikte gitmeniz gerekiyor adliyeye veriliyor dilekçe şartlarda mutabık mısınız?.. kesin karar verdiniz mi daha önce yazısmıstık siiznle?

İnternetten bir protokol örneği indir. Onları isim ve maddi manevi kendi evliliğinize uyarla. Eşine de örneğini at. Kabul ederse aç davayı da protokolü mahkeme anında imzalar ve biter. Ben böyle yapmıştım. Ha siz iletişim içimdeyseniz protokolü mahkemeye vermeden öncede imzalatabilirsin. Dilekçeyi verdim 6 gün sonra boşandım ben

Avukatınız olmayacaksa youtubeda çok güzel videolar var hak kaybı olmaması için. Mutlaka onları izleyin . İnternette hazır dilekçe var ama maddelerde çok dikkat edilmesi gereken geri dönüşü olmayan hususlar var videolarda çok iyi anlatmışlar

O kadar hızlı mı hangi adliye yakın tarihe verdi yakınımdaysa bende oraya gitmek isterim

Teşekkür ederim bakmadım Youtube’a bakayım

Ben taze boşandım :) 1 hafta oldu sanırım. Önce protokolü hazırladık. Sonra bir boşanma dilekçesi ve protokolü ön büro gibi bir yere teslim ettik. Birkaç gün içinde davaya çağırdılar. Mahkemede hakim azıcık zorladı sebeplerle ve anlaştığımız maddelerle ilgili ama atlattık. O ara malum kişiyle biraz gerildiğimiz için tebliğ almaya geç gitti. Ertesi hafta iletişime geçip elden tebliğ aldı, istinaftan feragat dilekçesini de verdi ve bitti.

O kadar hızlı mı hangi adliye yakın tarihe verdi yakınımdaysa bende oraya gitmek isterim
Gaziantepteyim ben. Anlaşmalı boşanmalar pazartesi günleri oluyor dedi ajandaya yazdı tarih saat. Bu saatte gelin dedi. Art Arda çağırıp anlaşmalı boşanmaları yaptı. Sistemi buydu

Son düzenleme:
Yaaa Sultan hanım :)) Bende katılacağım o kervana:))

Yarın ilk müsait zamanımda tabiii olursa , olmazsa ertesi günü dilekçe hazırlayıp fotoğrafını yollayacağım. Tamamsan imza atalım, büroya teslim edeceğim diyeceğim. Teslimden sonra tarih verirler biter gider .

Yaaa Sultan hanım :)) Bende katılacağım o kervana:))
Hayırlısı olsun hakkınızda. Yine de ev, araba vs varsa maddelerle ilgili bir avukata uğrayabilirsiniz bence. Hem sonradan hak kaybına uğramamış olursunuz hem de eşiniz istinafa falan gitmez. Sürecin uzaması rahatsız ediyor çünkü.

Babası oğluna üzerine yapmadan ev verdi kira alıyorduk. Ortak bir ev almayı hep reddetti bir tane var yeter dedi.
Arabamız oldu 4 kere değiştirip yükselttik sonra sattı şirket aracı var bu parayla borçları ödeyelim dedi tmm dedim.
2 yıl önce boşanmadan döndük ev eşyalarını yeni ev yeniden birleştirme olarak düşünüp , sıfırdan döşedi ve ben yeni dizili eve barışarak gittim (kira)
Anlayacağınız ev yok araba yok
Protokolde şunu yazmayı düşünüyorum tutacağım evin depozito kirasını ödeyip 1+1 tutacağım evime eşya alsın şuanki evimizde kendş yaşıyor ben yaşayacağım dedi ve böylede düşüncelidir :))
Bana yapma bari çocuk adam :)
Öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…