İmzalar atılıp adliyeye mi gidiliyor ? Boşanma dilekçesi vermek istiyorum diyeEşinizle maddi konularda ve boşanma konusunda anlastiysaniz internette dilekçe örnekleri var, karşılıklı imzaları atıp bitirirsiniz, hayırlısi olsun
Bosanacaginiz kişiyle anlaşın.Sorun olmaz.Güzel hanımlar merhaba
Anlaşmalı boşanma tek celsede bitmesini istedğim dava için ne yapmam gerekir?
Avukatsız bir dilekçe istiyorum imzalar atılıp süreç başlasın başım ağrımasın derdim.
Bilgilendirir misiniz beni ?
Dilekçeyi hazrlayıp birlikte gitmeniz gerekiyor adliyeye veriliyor dilekçe şartlarda mutabık mısınız?.. kesin karar verdiniz mi daha önce yazısmıstık siiznle?İmzalar atılıp adliyeye mi gidiliyor ? Boşanma dilekçesi vermek istiyorum diye
Teşekkür ederimEşinizle maddi konularda ve boşanma konusunda anlastiysaniz internette dilekçe örnekleri var, karşılıklı imzaları atıp bitirirsiniz, hayırlısi olsun
Kesin karar verdim. Yan yana gelmeye gerek yok diyenler var imza dava günü de atılabiliyormuşDilekçeyi hazrlayıp birlikte gitmeniz gerekiyor adliyeye veriliyor dilekçe şartlarda mutabık mısınız?.. kesin karar verdiniz mi daha önce yazısmıstık siiznle?
O kadar hızlı mı hangi adliye yakın tarihe verdi yakınımdaysa bende oraya gitmek isterimİnternetten bir protokol örneği indir. Onları isim ve maddi manevi kendi evliliğinize uyarla. Eşine de örneğini at. Kabul ederse aç davayı da protokolü mahkeme anında imzalar ve biter. Ben böyle yapmıştım. Ha siz iletişim içimdeyseniz protokolü mahkemeye vermeden öncede imzalatabilirsin. Dilekçeyi verdim 6 gün sonra boşandım ben
Teşekkür ederim bakmadım Youtube’a bakayımAvukatınız olmayacaksa youtubeda çok güzel videolar var hak kaybı olmaması için. Mutlaka onları izleyin . İnternette hazır dilekçe var ama maddelerde çok dikkat edilmesi gereken geri dönüşü olmayan hususlar var videolarda çok iyi anlatmışlar
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKesin karar verdim. Yan yana gelmeye gerek yok diyenler var imza dava günü de atılabiliyormuş
Allah razı olsun inşaallah hayırlısıdırHakkınızda hayırlısı olsun inşallahO konuda bilgim yok
Gaziantepteyim ben. Anlaşmalı boşanmalar pazartesi günleri oluyor dedi ajandaya yazdı tarih saat. Bu saatte gelin dedi. Art Arda çağırıp anlaşmalı boşanmaları yaptı. Sistemi buyduO kadar hızlı mı hangi adliye yakın tarihe verdi yakınımdaysa bende oraya gitmek isterim
Yaaa Sultan hanım :)) Bende katılacağım o kervana:))Ben taze boşandım :) 1 hafta oldu sanırım. Önce protokolü hazırladık. Sonra bir boşanma dilekçesi ve protokolü ön büro gibi bir yere teslim ettik. Birkaç gün içinde davaya çağırdılar. Mahkemede hakim azıcık zorladı sebeplerle ve anlaştığımız maddelerle ilgili ama atlattık. O ara malum kişiyle biraz gerildiğimiz için tebliğ almaya geç gitti. Ertesi hafta iletişime geçip elden tebliğ aldı, istinaftan feragat dilekçesini de verdi ve bitti.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Yine de ev, araba vs varsa maddelerle ilgili bir avukata uğrayabilirsiniz bence. Hem sonradan hak kaybına uğramamış olursunuz hem de eşiniz istinafa falan gitmez. Sürecin uzaması rahatsız ediyor çünkü.Yaaa Sultan hanım :)) Bende katılacağım o kervana:))
İstanbulda nasıl ilerleyen günlerde öğreneceğim bakalım:)Gaziantepteyim ben. Anlaşmalı boşanmalar pazartesi günleri oluyor dedi ajandaya yazdı tarih saat. Bu saatte gelin dedi. Art Arda çağırıp anlaşmalı boşanmaları yaptı. Sistemi buydu
Babası oğluna üzerine yapmadan ev verdi kira alıyorduk. Ortak bir ev almayı hep reddetti bir tane var yeter dedi.Hayırlısı olsun hakkınızda. Yine de ev, araba vs varsa maddelerle ilgili bir avukata uğrayabilirsiniz bence. Hem sonradan hak kaybına uğramamış olursunuz hem de eşiniz istinafa falan gitmez. Sürecin uzaması rahatsız ediyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?