Çok üzüldüm. Hukuk bilgim yok ama sanki eşya alsın demek yerine siz hesap edip bir tutar belirleseniz ve onu ödese nasıl olur? Kirayı da aynı şekilde yapsanız. Ya da yoksulluk nafakası olarak alsanız. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama geliriniz daha düşükse olur belki. Siz bence yine de talepleriniz için bir avukatla görüşün. Anlaşma maddelerine uymadığında yaptırım doğacak bir sözleşme düzenlensin. Sonra siz mağdur olmayın.Babası oğluna üzerine yapmadan ev verdi kira alıyorduk. Ortak bir ev almayı hep reddetti bir tane var yeter dedi.
Arabamız oldu 4 kere değiştirip yükselttik sonra sattı şirket aracı var bu parayla borçları ödeyelim dedi tmm dedim.
2 yıl önce boşanmadan döndük ev eşyalarını yeni ev yeniden birleştirme olarak düşünüp , sıfırdan döşedi ve ben yeni dizili eve barışarak gittim (kira)
Anlayacağınız ev yok araba yok
Protokolde şunu yazmayı düşünüyorum tutacağım evin depozito kirasını ödeyip 1+1 tutacağım evime eşya alsın şuanki evimizde kendş yaşıyor ben yaşayacağım dedi ve böylede düşüncelidir :))
Bana yapma bari çocuk adam :)
Öyle yani
Büyükşehirde misiniz,cook ileri bi tarihe verilmiş66 gün sonraya gün verdiler inanamıyorum
İstanbulBüyükşehirde misiniz,cook ileri bi tarihe verilmiş
Ondan olabilir,küçük yerlerde 1 hafta içinde olup bitiyor. Hakkınızda hayırlısı olsunİstanbul
Kısa sürmüyormuş , gün verildi . Dün davayı açtım ve 66 gün sonraya verdiler . Anlaşmalı cocuk yok her şey açık net.Anlaşmalı boşanma kısa sürüyor. İnternette dilekçe örneği var.
Maddeleri detaylı bir şekilde yazın. Çocuk varsa mahkemenin verdiği karar iki haftada bir şeklinde.
Edinilmiş malların ortak kayıt edilmesi, eşyaların ortak paylaşımı maddelerini ekleyin.
Biz davayı açtık. Mahkeme ertesi güne gün vermişti.Kısa sürmüyormuş , gün verildi . Dün davayı açtım ve 66 gün sonraya verdiler . Anlaşmalı cocuk yok her şey açık net.
İstanbul mu sizindeBiz davayı açtık. Mahkeme ertesi güne gün vermişti.
Ankaraİstanbul mu sizinde
Avukat vs olmadan oldu mu yani bu kadar kolay? Boşanma avukatı 40 bin lira dediler geçen gün bir ön başvuru yaptım daha ne yapacağımı bilmiyorum bir cesaretsizlik var üzerimde. Sizi duyunca ümitlendim iki çocukla zor olur mu?Ben taze boşandım :) 1 hafta oldu sanırım. Önce protokolü hazırladık. Sonra bir boşanma dilekçesi ve protokolü ön büro gibi bir yere teslim ettik. Birkaç gün içinde davaya çağırdılar. Mahkemede hakim azıcık zorladı sebeplerle ve anlaştığımız maddelerle ilgili ama atlattık. O ara malum kişiyle biraz gerildiğimiz için tebliğ almaya geç gitti. Ertesi hafta iletişime geçip elden tebliğ aldı, istinaftan feragat dilekçesini de verdi ve bitti.
Bugün mü öğrendiniz eşinizin ( ex) haberi var mı nr yapacaksınız?Hamileyim
40 bin anlaşmalı boşanma değildir muhtemelen. Çekişmeli boşanma davası için normal bir fiyat. Onda işlemler prosedürler daha fazla ve karşı tarafa da bağlı olmakla birlikte süreç uzayabiliyor genelde.Avukat vs olmadan oldu mu yani bu kadar kolay? Boşanma avukatı 40 bin lira dediler geçen gün bir ön başvuru yaptım daha ne yapacağımı bilmiyorum bir cesaretsizlik var üzerimde. Sizi duyunca ümitlendim iki çocukla zor olur mu?
Kendinize güvenin. Bir sürü çocuklarıyla sıfırdan hayat kuran kadın var gerek bu forumda gerek gerçek hayatta onlar yaptıysa siz neden yapamayasınız.Avukat vs olmadan oldu mu yani bu kadar kolay? Boşanma avukatı 40 bin lira dediler geçen gün bir ön başvuru yaptım daha ne yapacağımı bilmiyorum bir cesaretsizlik var üzerimde. Sizi duyunca ümitlendim iki çocukla zor olur mu?
Hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?