Anlaşmalı Boşanma?

Çok üzüldüm. Hukuk bilgim yok ama sanki eşya alsın demek yerine siz hesap edip bir tutar belirleseniz ve onu ödese nasıl olur? Kirayı da aynı şekilde yapsanız. Ya da yoksulluk nafakası olarak alsanız. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama geliriniz daha düşükse olur belki. Siz bence yine de talepleriniz için bir avukatla görüşün. Anlaşma maddelerine uymadığında yaptırım doğacak bir sözleşme düzenlensin. Sonra siz mağdur olmayın.

Anlaşmalı boşanma kısa sürüyor. İnternette dilekçe örneği var.
Maddeleri detaylı bir şekilde yazın. Çocuk varsa mahkemenin verdiği karar iki haftada bir şeklinde.
Edinilmiş malların ortak kayıt edilmesi, eşyaların ortak paylaşımı maddelerini ekleyin.

Kısa sürmüyormuş , gün verildi . Dün davayı açtım ve 66 gün sonraya verdiler . Anlaşmalı cocuk yok her şey açık net.

66 gün anlaşmalı için çok uzun değil mi ya? Bir yanlıslık olmasın siz anlasmalı dilekçe verdiniz değil mi
Benım 2 gün sonra davam görülmüştü

Avukat vs olmadan oldu mu yani bu kadar kolay? Boşanma avukatı 40 bin lira dediler geçen gün bir ön başvuru yaptım daha ne yapacağımı bilmiyorum bir cesaretsizlik var üzerimde. Sizi duyunca ümitlendim iki çocukla zor olur mu?

İstanbulda dava yoğunluğu cok fazla o nedenle geç tarihe vermişlerdir.

40 bin anlaşmalı boşanma değildir muhtemelen. Çekişmeli boşanma davası için normal bir fiyat. Onda işlemler prosedürler daha fazla ve karşı tarafa da bağlı olmakla birlikte süreç uzayabiliyor genelde.

Kendinize güvenin. Bir sürü çocuklarıyla sıfırdan hayat kuran kadın var gerek bu forumda gerek gerçek hayatta onlar yaptıysa siz neden yapamayasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…