bende anne demem sölersemde mecbur kalınca genelde m******* anne derim.ismıyle eniöle binadakı yaşlılarafalan dersınya akraba olmayanlara onun gibi bişeyişte...
Ben sizde anneciklerinizin yüzünde gökkuşağı oluşturacak yeteneği ve sabrı görüyorum. Hadi gösterin kendinizi, unutmayın en iyi kaynana ölü kaynanadır. Bu arada bir daha evlenecek olursam kesinlikle çocuk esirgeme kurumunda yetişmiş biri ile evlenceğim...
benim kaynanam dün foxta eş arıyan bir bayana şöye yorum yapıyo bana bakarak gülüyo tam mustafayı tarif etti mustafayı yollıyalım kocası olsun dedi allahım sabır dedim içimden
dışımdanda çok meraklıysan yeni gewline al oglun seninolsun dedim bende gülerek giden yol orda dedim
benim kaynanam dün foxta eş arıyan bir bayana şöye yorum yapıyo bana bakarak gülüyo tam mustafayı tarif etti mustafayı yollıyalım kocası olsun dedi allahım sabır dedim içimden
dışımdanda çok meraklıysan yeni gewline al oglun seninolsun dedim bende gülerek giden yol orda dedim
gel cnm üstkatımda hehe eşime söyledim cnm ya ben desem neysede onamı alındın cahil kadın nereye gidicegini bilmiyo lafının dedi hadi öyle olsun yutayuta bihal oldum zaten dedim
edanazcım ayırlı yolculuklar arkadaşım...
evet bugün haftasonu bende kendımı bunlarla üzmeyeceğim.havada güzel alcam eşimı
gezcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?