evet beni bukadar üzmeye hakları hiç yok edanazcım snaa katılıyorum...
yatıyorum kalkıyorum aklımdalar ruyamda bile kaynımı görüyorum. kızlar aslında ben bu kaynımı seviyorum ıyı çocukdu nasıl böle bişey yaptı düşünmedi anlamadım hoş eşi sağolsun çocugu çeviriyor parmagında nasıl düşünsün...
allahım bana sabır ver ben nıye böle takıldım 3 gündür anlamıyorum.boşverdıyorum bi an rahatlıyorum bide bakıyorum yıne aynı seyleri düşünup kızarken buluyorum kendımi...
allahhım senden kendım için sabır diliyorum rabbim sen buyuksun...
selamlar yazılan ve açılan konuların büyük bir bölümünü okudum..
çoğunluk şikayetçii kaynanalardan..
Bende günah çıkarim dedimm :) böyle bir paylaşım alanı bulduğumada çok sevindim..
herkezin yaşadığı kendine göre derecelendirilerek kötüü mutlaka iyi insanlar da yok diil
bende istenmeyen bir gelin olarak (buna rağmen )evlendim.. sadece sevdimm sevdik..
kaynanamın bana evlendikden 2 ay sonra sen kendine kaç tane koca bulursun demesine kadar bir çok laf duydum ve olay yaşadım hangisini anlatim kii.. anlatırken bile sinir harbine giriorum..
eşimi çok seviorum ve eşimde benii ve dünya tatlısı bir oğlumuz var.. hala buna rağmen oğluna evlendin bunla başını yaktın dioo gelde sev işde sen bu kadını nefret ediorum hemde çokkk ölenede kadarda böle olucak..
ama eşim beni çok sevioo ve asla laf söletmioo bence eş önemlii anne kuzusu olanlar maleseff anne lafı dinliolar kii benim kaynanam zaman zaman gelio evimde kalıoo(yerleşio)
ben yinede hizmetini edior ve sabrediorum iyilik yap denize at misalii..
ben sabrettim ve 6 yıl olucak bence cefa çekmedne sefa sürülmüoo..
ama olan sadece size oluoo 1.5 yıldır panik atak hastasıyım ve 1 yıl ilaç kullandım ne yazıkki ama yinede herşeye rağmen dışardan kimse anlamıo ne olduğunu ve hep imrenilen bir evliliğim var. Tüm kötülere rağmen inadına iyiym inadınaa
Böyle insanların sonu genelde şöyle olur: Yaşlanırlar, elden ayaktan düşerler ve o beğenmediklerinin başlarına kalırlar. Film ya da dizi senaryosu değil,, gözlerimle gördüm.
Sen iyiliğini yapmaya devam et, Allah katında sevabını al. Nasılsa eline düşecek. Sonra anlayacak ne büyük hata etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?