Anlatılmaz yaşanır :)

canım yazdıklarını az çok okudum ,çok sinirlendim kayınvalidene.Benim de var başımda bi cadı kaynanaalsanaalsanasmile
Allah hepsinin düşüncesine göre versin.
Nasıl yani senin evinde işine yarayan şeyleri alır götürür anlamadım ben yaaa,verme sen de

Çok komiksin vermeme şansın var mı? Benim ki de öyle idi. Keşke bir gidişinde oğlunu da alıp götürse idi.... Hep söylerim en iyi kaynana ölü kaynanadır

Çok komiksin vermeme şansın var mı? Benim ki de öyle idi. Keşke bir gidişinde oğlunu da alıp götürse idi.... Hep söylerim en iyi kaynana ölü kaynanadır

Hadi ya Allahten benimkinin böyle saçmalıkları yok.Evimden ben istemediğim halde eşyalarımı alıp götürecek.Yok öyle.Dmek seninki de öyleydi.Benimki de misafir gbi gelir gider .4 senede 4 kere geldi evime

Öp de başına koy, benim kaynanada görümcede öyle idi...

ya benimki de oğlanı çok pışpışlıyor sinir oluyorum
beni sevmediği için gelmıyor evime ama benı beklıyorkaydirigubbakcemile
gideyim kalayım istio
kocamı dolduruo arada yüzünden ve davranışlarından anlıyorum
kocam evlenmemiş ayrı ev kurmamış gbi kendı evlerının butun ayak işlerini hala kocama yaptıro kocam da yapıo
kayınpeder ne işe yarıo anlamadım.

Ne gbi şeyler alıolardı mesela evden .
Kocamın yanında bana öle iiki kocam yokken suratsız uyuzun teki
Görümcem abisini yolda görsün hemen koluna girio deli oluyorum Kocama söleyınce de aman çok abartıosun kardeşim o benim dio.Sizce normal mi kocam 32 yaşında kardesı 28 kolkola girmeleri ben yanlarında yokken çarşıda vs bikaç kere denk geldim ölecektim sinirdenkötükedihüso

Herşeyi bilinçli yapıyorlar. Eşime anlattığımda hep sen yanlış anlıyorsun, seni üzdüklerini bilseler özür diler, ağlarlar dedi. O yüzden kaynanam karşıma geçip hemde evimde misafir varken seni oğlumdan çatır çatır boşatacağım dedi. Kaynanam yelek, çorap, patik, terlik gibi şeyleri alırdı, görümcem daha farklı çalışırdı, kitaplarım, tokalarım, abisnin saati, cizdanımdan para, altın almayı tercih ederdi

Hadi yakötükedihüso
Seninkinin dediği de lafmış yani ama amacına ulaşıyor desene uyuz kadın kızlarından çıkar inşallah
Bilinçli yapıldıgını bılıyorum
benım eşim de onların yaptığı herşey batıyor sana der sen takıntılısın çok yanlış anlyorsun derklava:

Hep öyle derler, benim ki geçde olsa anladı ama bu saatten sonra umrumda değil, benden sonrası tufan.. 2,5 ay olmuş boşanalı, köpekler gibi pişman.... Bana ne, vaktinde çok dil döktüm, çok anlattım. Şimdi ben annemle kardeşimi hiç tanımamışım diyor. Ve kesinlikle görüşmüyor, benim önimde aradı ağzına geleni saydı, anasına sütünü de hakkını da helal etme dedi. Ama boşandıktan sonra. En son kaynanamın sağda solda gelin kısır lafını duyunca çıldırdım, eşime ben kısır değilim, ama bana bu lafı söyledi ya anan senin de bekar kız kardşin var, kucağında gayrımeşu çocuğu ile gezsin, beni üzdüler allahda onlardan çıkarsın dedim. Bu arada benim görümce 30 yaşında ve bekardı, bundan sonra da evlenemez zaten.

hadi ya yakıştırması çok iğrençmiş gerçekten.Yazık.Olan sizin yuvanıza olmuş.Ama geç gelmiş eşinin aklı başına.Bazen ayrılmayı ben de düşünmüyor değilim.Hayatım boyunca eşimin ailesini mutlu edemeyeceğim.Hep beklenti içinde olacaklar.H ep kaynana eşimi dolduracak.Ben de çok anlatıyorum ama yok.Onların dediklerini bana anlatıp evimizin huzurunu bozma diip çıkıo işin içinden.Onlar konuşmasın ben de anlatmam .Bunu sölemesi gereken onlar ben diilim.fisfisfis

Evet maalesef öyle ama ben olan bize oldu diye düşünmüyorum. Neden benim ailem eşime bişey söyleyemiyordu da onun ailesi yapmadığını bırakmadı. Neden ben laf söyletmedim de o yapamadı. Evine sahip olamadı, bende yalnız yaşamakdan sıkıldım. Benim yanımda olmadı, az değil 9 yıl uğraştım, ömrümü onun yoluna mı harcayacağım. Ne için mutlu olmamak için mi? Ben yalnız da mutsuz olabilirim, mutsuz olmak için kimseye ihtiyacım yok.

evet canım sen baya sabretmişsin
umarım bundan snr hayat senınle olur
ben de çok ugrasıyorum ama nereye kadar gider bilemem.
hayırlısı

Herkes için hayırlsı olsun canım. Daha garibi ben bunları yaşarken bazı arkadaşlarım, ayrılman için bir sebep yok, bunlar hepimizin yaşadığı şeyler, her evde oluyor, sen büyütüyorsun dediler. Ama ben mutsuzdum, bunu yaşamak zorunda değildim, ya değişecek ya bitecekdi. Maalesef insanlar bunu anlamıyor. Herşey normal olması gereken hayat bu gibi görüyorlar. Ben buna isyan ettim.

olsun sen doğru olanı yapmışsın birşeye isyan etme
yaşamayan bilemez senden iyi.
kimse anlamak zorunda değil sen de biliyorsun
mutsuz yasamak çok zor
ben mutsuz değilim eşim bana çok ilgili aslında ,ama benim tek derdim kaynanamların birşeyine sinir oldugum zaman bunu kocamla paylasamamak ve paylaştığım zaman da kavga çıkması,beni üzmesi kocamın.birşey söyluyorum mesela kocama ,sorayım bakayım anneme ne demek istemiş,neden böyle demiş diyor daha da deli oluyorum.neyini soracak ki

Mutsuz olma, eşine de suç bulamıyorum. Arayı idare etmeye çalışıyor. Benimkiler dozunu çok kaçırmıştı, gece yatak odamıza bile kapıyı çalmadan girerdi. Senin o kadar sıkıntın yoksa önce sakinleş. Kaynananları bu kadar takıp eşine yakınırsan sürekli kendini mutsuz edeceksin. Eşin arada dengeyi kurmaya çalışıyor, annesinden de vaz geçmek istemiyor. Benimki de öyle idi ama annesigil çirkedi, uyardı defalarca, her seferinde annesi dozunu arttırdı yaptıklarının. Orada eşimin daha sert bir tavır koyması gerekiyordu, bir müddet görüşmeyebilirdi, aramayabilirdi. Sen ne kadar kafana takmazsan o kadar hafifler sorunlar, bitki çayları dene, sarı kantaron demleyip iç, kendini sakinleştir. Eşine de daha fazla ilgi göster. Anlattıklarından anladığım kadarı ile durum çok ağır değil. Başedebilirsin, halledebilrsin ama eşinden ilgini sakın esirgeme.

yok benimkiler öyle değil canım
sadece beni yok sayıyor gbiler ben buna sinir oluyorum
ilk evkendiğimde yapmadıkları kalmadı boşamaya kadar ugrastılar şimdi bana bi ettikleri yok sadece çok soğuklar ve eşime sürekli karın huysuz soğuk suratsız dıye konusuyorlar benım için.Mesela babanem vefat etti bir basın sağolsun demedı kaynanam 10 gün snr aradı.hasta olurum aramaz kocamın zoruyla arar isteksız konusur.ev tasıdık 3 kere bir arayıp da bişiye ıhtıyacınız var mı demedi butun yük ailemle bize kaldı.Kardeşim askere gtti doğuya bir arayp allah kavustursun demedi.Bne onlara hiç saygımı bozmadım ama onlar sürekli benden ilgi beklıolar emınım .özel gunlerde hediyemı alır giderim laf olmasın dıye anneme ne hedıye alsam anneler gununde kaynanama da aynısını alırımklava:

Sarılıp da bir teşekkür etmez.Bana bugune kadar bir çorap almıslıgı yoktur.Kocam üstünde baskı kurmaya çalısıo.Bayram namazını gelıp burdakı camıde kılacaksın dıo.ben müsade etmıyorum.Evkendı artı o burda da cami var diyorum.Kızlarına çok üzülür kaynanam yazık çok çalısıolar diye ama oğlu hafta içi kendi işinde çalısır haftasonu da kocamı sabahın köründe kendı bag bahcelerı için çalısmaya cagrırlar benım salak kocam da herseferınde gider.Bazen haftalarca sürer bu benım kahvaltılarım yanlız olur.Akşam 5-6 gbi gelir.Sabrederim sabrederim söylendiğimde e iş bu beklemeye gelmze der kocam sanki bizim cebimize para girio.Daha kaynanamlar bizden götürmeye bakar.Allahtan kocam vermez hiç.Çnk bize anca yetio.

Sakin ol canım, erkek ailelerinin maalesef çoğunda bu huy var. Suratsız ol, mesafeli ol, daha iyi, onları yok say. Aramasınlar, sormasınlar, sonra yaptıklarını başına kakarlar. Saygını göster ama fazla gösteriyorsun. Bende yaptım aynı şeyleri ne teşekkürü bir daha şu modelini al diye sipariş verdiler. Özel günlerinde hediye almak zorunda değilsin. ıstiyorsa eşin alsın. Sen küçük olarak saygını gösterirsin ama büyükler kim? Önce büyükleri gör, büyüklük yaşla olmuyor. Eşinin hatırı için sınırlı şekilde görüş ve sınırlı bir şekilde saygılı ol

ne zor işler bunlar yaaaa
benım annem de kaynana olacak ben de görümce ama gelin adayını içimize sokasımız gelio evden biri gbi
kocam kayınpederin doğumgununde bak ya tüh nasıl oldu da unuttuk bir pasta alıp gidebilirdik dıyor deli oluyorum ne pastası yaaaa diyesim gelıo ama dıyemıom hep onlara hep onlara bize gelınce biz hep üvey evlat.Kaynanam alışmış aaa heidye alsam da begenmez ki karın.Evlerıne gttiğimizde hep aç döneriz aaa yemek yapsaydım da sen pimpiriksin yemessın kikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hep ben hep ben.Onlara yaptığım hiçbir şeyde hakkımı helal etmıyorum kesinlikle selam verilmeyi bile hakeden insanlar değil.Daha kaynanam beni bırak oğluna bile evklendıkten snr bir çorap alıp getirmişliği yoktur.Hiç düşünmüyor kocamı.MKocamın umru değil ama ben sinir oluyorum.bir anne nasıl olur düşünmez diyorm.Ama onlar ne kadar bencil umursamazsa kocam da onlara ölecek kadar kucak açıyor.Ben aslında buna sinir oluyorum.Annemin çok başı ağrıyormuş vah vahh .Napalım şimdi .Gidip öpeyim alnındankaydirigubbakcemile3

Kocamla bu konular açıldıktan snr birbirimize sölemememiz gereken laflar söledik ben çok carladım o da bagırdı bana.Şimdi 8 gündür küsüzalkisalkisalkis

Haklısın ama yapma, kendini gaza getiriyorsun, kendini dolduruyrsun. Sonra da adama patlıyorsun. Ama adamın gerçekleri bu, birden bire değişmesini bekleme. Belki de seni kaybetme korkusu olmadığından böyledir, benimki öyle idi, ne yaparsa yapsın ben ondan vaz geçemem sanıyordu. ıçinde beni kaybetme korkusu olsa daha önce anlardı, beni kaybedince anladı maalesef. Başkaları için eşinle tartışma, sadece biraz gözünü korkut.

:)) sakinim ben canım.
Başkaları için ama biliyorsun ki ne kadar başkası da olsa illa senın evin yuvan da etkileniyor değil mi:sinifsinif:
Ve bana kırıcı şeyler söylemesi çok gücüme gtti ailesi için.Bazen konusurken baskaları ile hala annelerinin evine bizim ev dıyor.Mesela bizim evi karıncalar basmış dedi gecen.annem şaşırdı baktı öle meğer bizim ev dedği annelerinin eviymiş,neden annemlerin evi demıyor diye takıyorum saatlerce içimde kuruyorum.Of yaklava:

Haklısın ama bunları düşündükçe kenini sinir ediyorsun, sorunlar artar b u şekilde. Eşinle daha çok tartışırsınız ve maalesef sonu ayrılığa gider. Sakinim diyorsun ya inan sakin değilsin. MAntıklı düşün, üçüncü kişiler yüzünden evini bozma, eşinin biraz gözünü korkutmaya çalış, seni kaybetme ihtimalin olduğunu hissetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…