Haklısın ama bunları düşündükçe kenini sinir ediyorsun, sorunlar artar b u şekilde. Eşinle daha çok tartışırsınız ve maalesef sonu ayrılığa gider. Sakinim diyorsun ya inan sakin değilsin. MAntıklı düşün, üçüncü kişiler yüzünden evini bozma, eşinin biraz gözünü korkutmaya çalış, seni kaybetme ihtimalin olduğunu hissetsin.
Sakin sanıyorsun kendini ama düşünüp düşünüp kendi kendini dolduruyorsun. Eşinden ailesinin şilerine gideceği zamanları tahmin edersin, özel bişeyler iste, beraber biryerlere gidin, evde özel bişeyler yap onu göndermemeye çalış, gideceğim diy itiraz ederse küs, beni artık sevmiyorsun, özlemiyorsun gibi kadınsı sitemlerde bulun
İyi de sende çalışıyorsun, ne zaman kendinize ait özel zamanınız olacak. Madem seni dinlemiyor, sende haftasonları kendine özel planlar yap, çık gez, farklı bişeyler yap. Onsuz neler yapabileceğini gör ve göster. Keyifli ol geldiğinde nasıl iyi vakit geçirdiğini anlat, anlatamasan da hissettir.
Bak sen yalnız bişeyler yapınca nasıl şaşırıyor. Devam et, annenlere git dersede ben seninle olmak istiyorum, annemlere gideceğime yalnız kalmayı tercih ediyorum de. Tavrını koy, bu konuda sana karışamayacağını bilsin
Bence değil, galiba seninkide benimki modelinde için için kıskanıyorlar. Evde olman senin garantide olduğun anlamına geliyor. Onsuz birşey yapamazsın. Hayatının merkezinde o varsın görüyor. Ben de öyle idim cumartesi günleri deliler gibi temizlik yapar, çamaşır yıkar, işlerimi bitirmeye çalışırdım. Pazar günleri eşimle vakit geçireyim diye. Adam pazar günleri öğlende ancak kalkar kahvaltı yapana kadar da, öğleden sonra olurdu. Tavır koymaya başlayınca motorsiklete el koydum, kendim motorsikleti alıp çıkıyordum, kalkınca beni bulamıyordu, arıyordu, motorsikletteydim telefonu duymadım diyordum, duysam bile açmıyordum. Yavaş yavaş pazar sabahları erken kalkmaya başladı, dank etmeye başladı kafasına. Dene bence....
ohh ohh bensiz kaynatmışsınız
Eceezgicim cnm benim Edanazcımın dediği gibi deme gibi bi lüxüm yok ben almadım diyor..
Fincanlarımı köydeki evde gördüm eşimde gördü alıyo götürüyo
Kaşığı söyledim sordum sadece nerde nereye kayboldu diye ben görmedim diyo o da köyden çıkar
Bıktım yaa
Deterjan , şeker felan fazla alıyoruz sürekli tükenen şeyler ya
10 KG deterjan mesela
5 kg şeker bazılarınıda annem alıyor evime
Bkıyorum detarjan yarıya inmişş köye gitmesine yakın ne varsa toplayıp götürüyor
Eşime dedim ki benim evimdeki hiç bişe dokunmasın söyle dedim
Eşimde nasıl söylim sen hırsızlık yapıosun diye nasıl ima ediyim dedi
Almasın dedim söylesin bize yada sana şeker mi istiyo al git bir paket evimdeki hiç bişiyemi dokunmasın dedim
Alsın ben eve alırım diyoo delirtiyo benii
Bende annem alıyo babam aldı şunu diye söylüyorum evde ki dokunmasın diye
Boğacam bu karıyı korkuyorum cinnet geitrcem yakında..
ohh ohh bensiz kaynatmışsınız
Eceezgicim cnm benim Edanazcımın dediği gibi deme gibi bi lüxüm yok ben almadım diyor..
Fincanlarımı köydeki evde gördüm eşimde gördü alıyo götürüyo
Kaşığı söyledim sordum sadece nerde nereye kayboldu diye ben görmedim diyo o da köyden çıkar
Bıktım yaa
Deterjan , şeker felan fazla alıyoruz sürekli tükenen şeyler ya
10 KG deterjan mesela
5 kg şeker bazılarınıda annem alıyor evime
Bkıyorum detarjan yarıya inmişş köye gitmesine yakın ne varsa toplayıp götürüyor
Eşime dedim ki benim evimdeki hiç bişe dokunmasın söyle dedim
Eşimde nasıl söylim sen hırsızlık yapıosun diye nasıl ima ediyim dedi
Almasın dedim söylesin bize yada sana şeker mi istiyo al git bir paket evimdeki hiç bişiyemi dokunmasın dedim
Alsın ben eve alırım diyoo delirtiyo benii
Bende annem alıyo babam aldı şunu diye söylüyorum evde ki dokunmasın diye
Boğacam bu karıyı korkuyorum cinnet geitrcem yakında..
Hatta geçen gün eşim eve bardak almıştı..
açmamıştım öylece tezgahta duruyordu..
Akşam yattık sabah kaynanam eşimle birlikde eltime gitti anammmmm bide baktım bardağın yerinde yeller esiyooo
Eşime dedim bardaklar nerde ben rüyamı gördüm dedim gece orda bardak kutusu vardı annem onu aldı köye götürcekmiş
Anana daaaaaaaaa köyünüzedeeeeeeeeeee sizedeeeeeeeeeeeee diye söylendim ben sana alırım diyoo çıkıyor işin içinden hemen
Kocamın yüzüne karşı dedim bi daha evlenirsemm çöpsüz üzüm alıcam hiç kimsesi olmucak içgüvey alıcam dedim bıktım yaa herşeyimi saklamakdan bıktım...
İnsan kremlerini saklarmı sabunlarını saklar mı saklıyorummmmm..
Napim ama alıp kullanmıyo hepsini alıyo götürüyoo görgüsüz aç gözlüü
Kızlarr cüzdanımdan paramı bile aldıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?