Anlatılmaz yaşanır :)

Değilmiyim sakin bilmiyorumkismile
Gözünü korkuttum zaten eve geç geliyordu bikaç gündür iki gün önce mesaj attım normal saatinde gelmezsen eve bidaha bu kapıdan girmeyi düşünme yazdım.O gün ve dün erken geldi.

Sakin sanıyorsun kendini ama düşünüp düşünüp kendi kendini dolduruyorsun. Eşinden ailesinin şilerine gideceği zamanları tahmin edersin, özel bişeyler iste, beraber biryerlere gidin, evde özel bişeyler yap onu göndermemeye çalış, gideceğim diy itiraz ederse küs, beni artık sevmiyorsun, özlemiyorsun gibi kadınsı sitemlerde bulun

gideceği zamanlar gitme deme gbi bi hakkım yok,iş bu canım beklemez deyip g,d,yor bana sormuyor bile.Gideceğim diyor direk.Mesela bu haftasonu iki gün de babama yardıma gideceğim diyor. Gidiyor.Sabah 7 akşam 5 .Özel planlar yapıyorum ama ona söylediğimde başka gün yapsak gtsek olmaz mı babamın işleri ver diyor gidiyor.Küsme gbi bir lükse sahip değilim küsünce sana inanamıyorum bu kadar basit saçma bir konuya mı küsüyorsun diyor ve sorun çıkıyor bağırıyor Güzellikle söylesem bile olmuıyor.İş zamanı iş gezme zamanı gezme diyor.Annesi bi ara yıllık izinlerimizin bir haftasını benım ıcın bır haftasını da onlar için kullanmasını istedi böyle olacak baban kaç yaşında yazık zor yetişiyor babanın işlerini de ihmal etmeyeceksin dedi.Benim bu konuda söz söyleme hakkım yok.kadın otoritesini kurmuş zaten ve adam bile tutmuolar parayla nasılsa bedava amele kocam var.

ıyi de sende çalışıyorsun, ne zaman kendinize ait özel zamanınız olacak. Madem seni dinlemiyor, sende haftasonları kendine özel planlar yap, çık gez, farklı bişeyler yap. Onsuz neler yapabileceğini gör ve göster. Keyifli ol geldiğinde nasıl iyi vakit geçirdiğini anlat, anlatamasan da hissettir.

bunu düşünen yok malesef,eşim bana da zamanayırır ordan gelınce hadı aksama şunu bunu yapalım der zaten ama bütün güzel bir gün bitmiş olur.bazen bakarım camdan bahar havası herkes karı koca dısarda benim kocam bıze hıcbır getırısı olmayan babasının işinde kürek sallıyor.1 yılın 5 ayı belkı bu sekılde gecıyordur bizim.
bana diyor zaten sen de gez çık arkadaşlarınla dolaş diyor kocam ama benim canım onunla olmak istiyor.bikere sinemaya gittim o olmadan şaşırdı ,gitmem sandı .ama bu sefer ben çok dısarı atınca kendımı onu sorun ederse annenle çık ya da annemle çık derse of yaaa.herşey aılesınde bitiyor işte.görümcem evine kimseyı karıstırmaz haftasonları ev telf fişini çekerler ceplerı kapatırlar karı koca.zaten hafta içi yoruluolarmış.ama kardeşini düşüğnmez hiç yorgun mu karısı var mı evi planı vsssss

Bak sen yalnız bişeyler yapınca nasıl şaşırıyor. Devam et, annenlere git dersede ben seninle olmak istiyorum, annemlere gideceğime yalnız kalmayı tercih ediyorum de. Tavrını koy, bu konuda sana karışamayacağını bilsin

Bakalım devam edeyim böyle neler olucak o beni evde öle sus pus oturan temzlık yapan olarak bilince içi rahat edıo
ama benım kocam acayip bi tip ya
hiç kıskanmaz beni geyet rahattır

Bence değil, galiba seninkide benimki modelinde için için kıskanıyorlar. Evde olman senin garantide olduğun anlamına geliyor. Onsuz birşey yapamazsın. Hayatının merkezinde o varsın görüyor. Ben de öyle idim cumartesi günleri deliler gibi temizlik yapar, çamaşır yıkar, işlerimi bitirmeye çalışırdım. Pazar günleri eşimle vakit geçireyim diye. Adam pazar günleri öğlende ancak kalkar kahvaltı yapana kadar da, öğleden sonra olurdu. Tavır koymaya başlayınca motorsiklete el koydum, kendim motorsikleti alıp çıkıyordum, kalkınca beni bulamıyordu, arıyordu, motorsikletteydim telefonu duymadım diyordum, duysam bile açmıyordum. Yavaş yavaş pazar sabahları erken kalkmaya başladı, dank etmeye başladı kafasına. Dene bence....

deneyeceğm ok.benimki de erkenden kalar ve kahvaltıdan snr hemen dısarı atmak ıster kendını
benım cıkasım keyfim vs yoksa onunla evde olmak ıstesem
ben duramam evde cıkıp dolasıcam der çıkar gider arkadaslarıyla otururur takılır
gelir akşama
ev batıo kocamakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ohh ohh bensiz kaynatmışsınız
Eceezgicim cnm benim Edanazcımın dediği gibi deme gibi bi lüxüm yok ben almadım diyor..
Fincanlarımı köydeki evde gördüm eşimde gördü alıyo götürüyo
Kaşığı söyledim sordum sadece nerde nereye kayboldu diye ben görmedim diyo o da köyden çıkar
Bıktım yaa
Deterjan , şeker felan fazla alıyoruz sürekli tükenen şeyler ya
10 KG deterjan mesela
5 kg şeker bazılarınıda annem alıyor evime
Bkıyorum detarjan yarıya inmişş köye gitmesine yakın ne varsa toplayıp götürüyor
Eşime dedim ki benim evimdeki hiç bişe dokunmasın söyle dedim
Eşimde nasıl söylim sen hırsızlık yapıosun diye nasıl ima ediyim dedi
Almasın dedim söylesin bize yada sana şeker mi istiyo al git bir paket evimdeki hiç bişiyemi dokunmasın dedim
Alsın ben eve alırım diyoo delirtiyo benii
Bende annem alıyo babam aldı şunu diye söylüyorum evde ki dokunmasın diye
Boğacam bu karıyı korkuyorum cinnet geitrcem yakında..

Son düzenleme:

Kaynanan mı var derdin var... Hep söylerim en iyi kaynana ölü kaynana....
Allah sabır versin, ne akla hizmet byle davranıyorlar, akıllarından ne geçiyor anlamıyorum.

of yaaa ne kadar ayıp yaptığı
ne koparsam kar diye bakıyor sanırım çok ayıp
kız annelerıyle oglan annelerı ne kadar farklı
eşinin de dediği hoşmuş yani olsun ben alırım demiş ya
aman sakin ol
aklım almadı ınan bı ara düşündüm de benden izinsiz bişi alacağını kayınvalidemin delirirdim heralde .allah kolaylık versin cnm
evet resmen hırsızlık yaptıgı ve cok gunah

kendi annemi düşünemem asla bçyle
yazım arada benden bişi isteyecek olur çekine çekine
allahım ya benım kaynananın öle huyları yok zaten beni adam yerıne koyup evıme de gelmez ama bak çok sinirlendim

Hatta geçen gün eşim eve bardak almıştı..
açmamıştım öylece tezgahta duruyordu..
Akşam yattık sabah kaynanam eşimle birlikde eltime gitti anammmmm bide baktım bardağın yerinde yeller esiyooo
Eşime dedim bardaklar nerde ben rüyamı gördüm dedim gece orda bardak kutusu vardı annem onu aldı köye götürcekmiş
Anana daaaaaaaaa köyünüzedeeeeeeeeeee sizedeeeeeeeeeeeee diye söylendim ben sana alırım diyoo çıkıyor işin içinden hemen
Kocamın yüzüne karşı dedim bi daha evlenirsemm çöpsüz üzüm alıcam hiç kimsesi olmucak içgüvey alıcam dedim bıktım yaa herşeyimi saklamakdan bıktım...
ınsan kremlerini saklarmı sabunlarını saklar mı saklıyorummmmm..
Napim ama alıp kullanmıyo hepsini alıyo götürüyoo görgüsüz aç gözlüü

En güzeli sabırla dua edin, bir an önce huzura ersin. Daha kibar nasıl söylenir bilmiyorum.... Analdınız siz

Kızlarr cüzdanımdan paramı bile aldıı..

başından okuyamadım beraber mı yasıyorsunuz
benım kaynanan eve yenı tasınacağımzı dzaman daha nişanlıyken boyacı getirtmiş boyaları almış neyse
aksam ben işten geldım bu gidecek evıne daha evlenmedık
kapıdan ugurladım
ıkı dak snr kapı çaldı kalan boyaları alıp evine götürmeye gelmiş boyaları unuttum dedi bide süpürgem var dedi hani şu pazarlarda satılan çalı süpürge
bak kaç sene gectı hala atamadım aklımdan ama senınkı daha betermişklava:

O işleri bizde görümcem yapardı, hem de her geldiğinde, altınım da gitti, diğer gidenler maddi değeri değil manevi değeri yüksekdi. Tr lelli ortaya fare zehiri koysana bakalım onuda alacak mı?

Cüzdanımı evde bırakmıştım 3 sene oluyor ama sonra akıllandım hatta defalarcada denedim
cüzdanımda ozamanlar 3 tane 20 lira vardı kağıt biri yok..
evde de o var ben dışarı çıkarken duruyordu 1 saate pufss yok oldu hiç ses etmedim desem biliyorum yookkk valla ben bişe görmedim dicekk.
sonra Bir sürü 13 14 lira kadar bozuk 1 lira bıraktım sayılı aynananın önüne (yatak odama) anneme gittim o evde eve geldim 8 lira kalmışş..
Eşime dene diyorum denemiyor.. anneni dene koy para sen önce odaya gel beraber girlim eve say diyorum yanaşmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…