Cüzdanımı evde bırakmıştım 3 sene oluyor ama sonra akıllandım hatta defalarcada denedim
cüzdanımda ozamanlar 3 tane 20 lira vardı kağıt biri yok..
evde de o var ben dışarı çıkarken duruyordu 1 saate pufss yok oldu hiç ses etmedim desem biliyorum yookkk valla ben bişe görmedim dicekk.
sonra Bir sürü 13 14 lira kadar bozuk 1 lira bıraktım sayılı aynananın önüne (yatak odama) anneme gittim o evde eve geldim 8 lira kalmışş..
Eşime dene diyorum denemiyor.. anneni dene koy para sen önce odaya gel beraber girlim eve say diyorum yanaşmıyor..
başından okuyamadım beraber mı yasıyorsunuz
benım kaynanan eve yenı tasınacağımzı dzaman daha nişanlıyken boyacı getirtmiş boyaları almış neyse
aksam ben işten geldım bu gidecek evıne daha evlenmedık
kapıdan ugurladım
ıkı dak snr kapı çaldı kalan boyaları alıp evine götürmeye gelmiş boyaları unuttum dedi bide süpürgem var dedi hani şu pazarlarda satılan çalı süpürge
bak kaç sene gectı hala atamadım aklımdan ama senınkı daha betermişklava:
O işleri bizde görümcem yapardı, hem de her geldiğinde, altınım da gitti, diğer gidenler maddi değeri değil manevi değeri yüksekdi. Tr lelli ortaya fare zehiri koysana bakalım onuda alacak mı?
canım senenin toplasan 2 ayı bende kalıyor belli aralıklarla mesela
15 gün geliyo 2 ay diğer çocuklarında
1 ay geliyo bende kalıyo
2 ay diğer çocuklarında yazında köyde kalıyor böyle bakıyoruz yani arada ara gelip 1 ay 15 gün kalıp eltilerime geçiyor ama geldiği zaman aldıklarını alıp götürüyor bazen alıp eltilerime taşıyor bazende köye
hatta bir defa aa x in (eltim) evinde şeker yoktu götüreyimm alsın kocasıı banane yaa benim kocam bakmak zorundamı onun evine yada giderken bakkaldan alıp niye evimdeki götülüyor..
anladım cnm
nedenaralıklarla sizde kalıyor bakıma muhtaç mı peki
Ben helal etmiyorum çünki oğlunun aldıkları değil çoğu paramı babam vermişti harçlık helal etmiyorum
şekeri babam almıştı helal etmiyorum korkuyorum şeyim üstümde ortada olsa onuda alıp götürcek..
alsanaalsanasmile
kocası yok eşim ortaokula giderken ölmüş..
maaşı yok hiç bişeyi yok oğullarına muhtaç..
hmm bu durumda çok zor
belki ilerde ben de aynı duruma düşebilirim sskları bıle yok kocasının
gider kızlarımda kalırım dıo he konusu olunca ama bence kızları almaz onu oğlu da baskasına bırakmaz
Kızlar daha açık anlatıcam zaten gerektiği kadar anlattım yaşadıklarımı içimi dökücem bu kadın (kaynanam ) ettiğini çekiyor siz söyleyin
başka kadının üstüne gelmiş..
kaynanamın nikahı bile yok
Anlatılan bana (kayınpederimi hiç tanımıyorum çok eskiden ölmüş) öbür kadından 3 tane çocuğu var yani eşimin 3 üver kardeşi var..
sözde bu kadının 3 çocuğu olmuş başka olmamış eşimin dedeside 3 çocukla olmaz bir daha evlendirelim seni demişler eşimin babasına yani kaynanam 2. eşi ve nikahsız..
Bence o daha çok sürüncek yuva yıkmışş öbür kadının ahını almışş çekecekk
Eşim illede annemci değil
Ama annesinede bişe demiyor banada demiyor
Anneme öyle diyemezsin böyle deme demez
Mesela yüzüne karşı anneni sevmiyorum diyorum
Sevme saygı göster diyo ben sana sev demiyorum diyor..
Kızlar daha açık anlatıcam zaten gerektiği kadar anlattım yaşadıklarımı içimi dökücem bu kadın (kaynanam ) ettiğini çekiyor siz söyleyin
başka kadının üstüne gelmiş..
kaynanamın nikahı bile yok
Anlatılan bana (kayınpederimi hiç tanımıyorum çok eskiden ölmüş) öbür kadından 3 tane çocuğu var yani eşimin 3 üver kardeşi var..
sözde bu kadının 3 çocuğu olmuş başka olmamış eşimin dedeside 3 çocukla olmaz bir daha evlendirelim seni demişler eşimin babasına yani kaynanam 2. eşi ve nikahsız..
Bence o daha çok sürüncek yuva yıkmışş öbür kadının ahını almışş çekecekk
O ettiğini çekecek diye senin günahın ne? Tamam herkesin annesi kıymetlidir ama kıymetli olmak başka arsızlık başka. İnsan gibi sorsalar davransalar ne esirgemişiz ki esirgeyelim
Çekmiş ya çektiriyor
Ben yılmadım 7 sene olucak yılmıcamda boşamıcam kocamıı (boşansam bir damla üzülmez adım gibi eminim)
Başını yicek o hatta kulak tıkacı almayı düşünüyorum o geldiğinde takıcam
Mutfağa ses sistemi kurdum 5+1 o bendeyken müzik dinliyorum akşama kadar cıstak cıstak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?