Anlatılmaz yaşanır :)

:roflol::roflol::roflol:

eşin bu laflarına tepki vermıyorsa yıne kendını sanslın hısset bence,
ben böle bişi desem acayip kavga çıkar

kulak tıkacı bende var ama yuksek seslere karsı koruyuculu onlar
konusma sesı duyulur ama ses sistemı süpermiş

bu arada ben de çıkıyorum mesaim bitti
akşam girerim yineopuyorumnanaktan

Tamam cnm başınızı ağrıttım sana kolay gelsin gel uğra yazışalım
ohhhhhhhhh be döktüm içimi rahatladımm..

Ben bana bir defacık yalandanda olsa kızım dediğini bilmiyorum demedi demezde bende belki yanlış ama ANNE demiyorum
Diyemiyorum
ANNE lafı hak edene emek verene söylenir o hak etmiyo demicemde..

ben anne diyorum soğuk bır sesle
o bana adımı söler
kıızm yavrum vs hayatta demez
ama benım yasıtlarımla hep öle konusur hatta arkadaslarım bazen ne tatlı kaynanan var derkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

eşin bu laflarına tepki vermıyorsa yıne kendını sanslın hısset bence,
ben böle bişi desem acayip kavga çıkar

Kız adam ettim ben onu bunlar ne kii neler söylüyorumm
ABLANI sevmiyorum diyorum
bi daha evlenirsem böyle koca alcam diyorum
sen bu kadından olamazsın
sizde zerre insanlık yok
sizin memeleketinizi allah düşömanımın başına vermesin diyorum
sizden uzak siz mi ilallah diyorum alıştıı
Alıştırdımm kızz çok sabırlı benim kocaa yoksa başkası olsa ohuuu
Ben dır dır ederim o sussar
Anneside olmasa
Gülü seven dikenine katlanırda bee kardeşim bu diken değil kaktüss yaaaaaaa

"slm kızlar pc yı yaptırmaya verdım. gıremıyorum bugun alıs verıse gıttk ogluma cıcıcler aldım kayın valıdemde kendıne aldı ben karısmadım suya sabuna almadım da bısey onlara kendılerı aldılar..

haftaaya dugun var hamıle eltımı bana bırakcaklar ama ben evde yokum coktan programımı yaptım bıle bazen cok mu kotu oluyoruz bız ya...

cnm özledim seni ben yaa arada yaz haberdar et mujukss

Evet çok özlettin kendini. ıyi olmana sevindim, insan kendi toprağında olunca böyle güçlü oluyor işte.....
Bravo canım, iyi haberlerii bekliyoruz.

Kızlar akşama bekliyorum, s,z gelene kadar yemeklerde hazır olur, özel bir isteğiniz var mı yemek için? Ama halılarımı yıkamaya gönderiyorum bugün, evim halısız olacak idare edin.

EVET sen sanslı sayılırsın yıne de ben eşime boyle seyler bhıc dıyemem kavga cıkar
çeker gıder yanı daha agzımı acmadan bagırıyor aılesıyle ılgılı konusmaya baslayınca ben ımkı hıc sabırlı degıl
2 hafta oldu soguguz hala.kavga ettık ıkı hafta once ben ustune gttıkce o daha da aılesıne yaklasıyor daha da baglanıyor bazen ben de dıyorum yenı bır hayata baslamaya gucum mu yok acaba dıye.çnk eşim her aıle konusu oldugunda tartısma cıkarıyor e aılesı de susmuyor nolucak boyle bılmıyorum

Yeni bir hayat düşünmeye başlarsan evliliğnde tehlike çanları çalar. Yapma böyle. Sabır, eşinin huyunu biliyorsun, konuşma ailesi ile ilgili ona. Ne halin varsa gör havasına gir. Kazığı yiyince anlayacak, bu gidişle sende kendini kahrettiğinle kalacaksın.

konusmamak mumkun olmuyor kiiii sen de bılırsın
bisürü sey yazmıstım baglantı koptu

Haklısın ama tehlikeli düşüncelere girmişsin. Ben de böyle başlamıştım. Tamam verdiğim kararı uyguladım, zorlandığım zamanlar oldu ve daha da olacak biliyorum, ama çok sağlam dostlarım var benim, konuşmalarımız terapi gibiydi, hatta iyi olmadığımı onlar sayesinde anladım ve psikolğa gittim. Anladım ki dost olmak, dostuna yardımcı olmak onu ynlendirmek değil, onun kararlarına destek olmakmış. Mümkün olduğunca kimseyi etkilememeye çalışıyorum. En doğru karar insanın kendi cerdiği karardır, başkasının tkisi ile verilen karar kendi kararın değildir diye üşünüyorum. Etkilememeye çalışıyorum ve mümkün olduğunca yapıcı olmaya çalışıyorum. Esas fikrimi ister misin senin durumun ile ilgili?

Ben de hep yapısı olmaktan yanayım.benım de cok yakın bır dostum var oda gecen sene bosandı kocasından o bana gercek fııkırlerını soyluyor ıcım acıyor..Dün bi tanıdık geldı bıze onun da kız kardesı ben onlar cok mutlu sanıyordum dıştan bakınca ama kız da cok mutusuz mus sebep yine kayınvalide
sen de boşan kendıne yenı bır sayfa ac dıyeceksın bılıyırum bunu aılem de dıyor
ama ben hep duzelecek umudu ıle bakıyorum neden dıyorum kocam anlamıyor yanı bukadar zor mu mutlu olmak karını benımsemek evıne kımseyı karıstırmamak.Aklım almıyor bu erkeklerı.Hayattan korkar oldum ben.Kımı duysam mutusz esıyle ve %90 sebep kaynanalar.Bu kocalar bukadar mı kör!!!!!!!!!!!!!!!klava:alsanaalsanasmile

sıla dan

yara bende ve kenar süsü parçalarını dınlıyorum kaç saattır süperrrolumunekankayizsmile

Maalesef kendi hayatını dur, bir dakika bile onunla durma, onun yüzüne seni mutsuz ettiğini bağır, seni hak etmediğini bağır ve kapı önüne koy derim. Bunu demek kolay, ama herkesin ruh hali farklıdır. Esasında erkekler kör değil, sadece kadınlara güveniyorlar, asla onlardan vaz geçeceğimiz akıllarına getirmiyorlar. Onlara o kadar rahat hayatlar sunuyoruz ki, herşey çok normal geliyo onlara, bizsiz ne yapacaklarını bilmiyorlar. Sen gene de kimseni etkisinde kalma, en doğru karar kendi verdiğin karadır.

bunların hepsini yaptım bagırdım mutlu degılım dedım aılen yuznden yuvam yıkılıyor dedım ben sırtımı sana yaslayıp guvenemıyorum dedım gıt bu evden artık senı ıstemıyorum dedım gtmıyor bırakamıyor benı
ıkı hafta oncesıne kadar oyle mutluyduk kı çnk eşim bana aılesı yuuznden kırıcı sozler solememıstı bebek denemesı bıle yapmıstık okadar sevınclıydım bızım de bebegımız olsun artık demıstı ve ben de ıstıodum hem de yumurtlama gununde denemıstık(((
şimdi ne oldu ne bıttı bılmıyorum ustunden ıkı hafta gectı ve bız allak bullak olduk
ben aılen yuzunden dıyorum esıme ama esım senın yuzunden dıyor aılemın sozlerını kafana taktıgın ıcın dıyor
ben de sen onları susturmadıgın ıcın dıyorum-tatlicadiarzu-

Evet canım sabrediyorum zaten sabredicez Rabbim dert veriyor sabrınıda bol verir inşallah..

Kızlar bu sabah eşim evdeydi saat 11 e kadar güzelce bi uyku çektik sonra kahvaltı felan derken 12 oldu..
o Cumaya gitti bende anneme geldim
Mübarek gün ama sabah sabah yine ağzıma geleni saydım (ağzımın ayarı yoktur)
Görümcemler gelcek ya bacılar biliyo işte dır dır ettim durdum ablanıda sevmiyorum anneni de diye
o da bana kim seni seviyo ki dedi bende zaten sevsinler istemiyorum Rabbim sevsin benii suratsızlar dedim
Bi sürü şey daha saydım
Görümcemler sanırım gelince kaynanam felan büyük eltime gelcekler büyük eltimede kızgınım ben oraya gitmem bilesin dedim evime gelince görürüm dedim hiç ses etmedi biliyo huyumu zorla bana bişe yaptıramaz yapmam
Sonya aynaya bakıp saçını düzeltiyoo aynadan da bana bakıyo onu bunu bırakda bak ne yakışıklı kocan var değerini bilmiyorsun diyoo uyuzzzzzzz yaaaaaaaaa seviyom bu adamı ben..
Anında gergin ortamı toparlar hiç bişe yokmuş gibi davranır böyle olmasa ben bir desem o 2 dese sanırım yürümezdi hep idare ediyo beni
Annemde bana kızıyo dedim anne damadına saydım geldim kızım sende hiç alttan almıyosun admın suratına karşı sayıyosun dedi...
Yüz vermeye gelmez bu erkek milleti içimi boşaltıyorum ben biraz hastalıkdan sonra böyle oldum ama ayarlayamıyorum pat die çıkıveriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…