Kız soyisimleri bile tutmuyor gidip dava açim bu kadın evimi zap ediyo beni rahatsız ediyo diye
Eşime diyorum bazen eminsin dimi sen öbür kadındna olupda karışmış olma bu kadın senin annen olamaz sen bundan olamazsın diyorum..
kulak tıkacı bende var ama yuksek seslere karsı koruyuculu onlar
konusma sesı duyulur ama ses sistemı süpermiş
bu arada ben de çıkıyorum mesaim bitti
akşam girerim yineopuyorumnanaktan
Ben bana bir defacık yalandanda olsa kızım dediğini bilmiyorum demedi demezde bende belki yanlış ama ANNE demiyorum
Diyemiyorum
ANNE lafı hak edene emek verene söylenir o hak etmiyo demicemde..
:roflol::roflol::roflol:
eşin bu laflarına tepki vermıyorsa yıne kendını sanslın hısset bence,
ben böle bişi desem acayip kavga çıkar
EVET sen sanslı sayılırsın yıne de ben eşime boyle seyler bhıc dıyemem kavga cıkar
çeker gıder yanı daha agzımı acmadan bagırıyor aılesıyle ılgılı konusmaya baslayınca ben ımkı hıc sabırlı degıl
2 hafta oldu soguguz hala.kavga ettık ıkı hafta once ben ustune gttıkce o daha da aılesıne yaklasıyor daha da baglanıyor bazen ben de dıyorum yenı bır hayata baslamaya gucum mu yok acaba dıye.çnk eşim her aıle konusu oldugunda tartısma cıkarıyor e aılesı de susmuyor nolucak boyle bılmıyorum
Yeni bir hayat düşünmeye başlarsan evliliğnde tehlike çanları çalar. Yapma böyle. Sabır, eşinin huyunu biliyorsun, konuşma ailesi ile ilgili ona. Ne halin varsa gör havasına gir. Kazığı yiyince anlayacak, bu gidişle sende kendini kahrettiğinle kalacaksın.
Haklısın ama tehlikeli düşüncelere girmişsin. Ben de böyle başlamıştım. Tamam verdiğim kararı uyguladım, zorlandığım zamanlar oldu ve daha da olacak biliyorum, ama çok sağlam dostlarım var benim, konuşmalarımız terapi gibiydi, hatta iyi olmadığımı onlar sayesinde anladım ve psikolğa gittim. Anladım ki dost olmak, dostuna yardımcı olmak onu ynlendirmek değil, onun kararlarına destek olmakmış. Mümkün olduğunca kimseyi etkilememeye çalışıyorum. En doğru karar insanın kendi cerdiği karardır, başkasının tkisi ile verilen karar kendi kararın değildir diye üşünüyorum. Etkilememeye çalışıyorum ve mümkün olduğunca yapıcı olmaya çalışıyorum. Esas fikrimi ister misin senin durumun ile ilgili?
Ben de hep yapısı olmaktan yanayım.benım de cok yakın bır dostum var oda gecen sene bosandı kocasından o bana gercek fııkırlerını soyluyor ıcım acıyor..Dün bi tanıdık geldı bıze onun da kız kardesı ben onlar cok mutlu sanıyordum dıştan bakınca ama kız da cok mutusuz mus sebep yine kayınvalide
sen de boşan kendıne yenı bır sayfa ac dıyeceksın bılıyırum bunu aılem de dıyor
ama ben hep duzelecek umudu ıle bakıyorum neden dıyorum kocam anlamıyor yanı bukadar zor mu mutlu olmak karını benımsemek evıne kımseyı karıstırmamak.Aklım almıyor bu erkeklerı.Hayattan korkar oldum ben.Kımı duysam mutusz esıyle ve %90 sebep kaynanalar.Bu kocalar bukadar mı kör!!!!!!!!!!!!!!!klava:alsanaalsanasmile
Maalesef kendi hayatını dur, bir dakika bile onunla durma, onun yüzüne seni mutsuz ettiğini bağır, seni hak etmediğini bağır ve kapı önüne koy derim. Bunu demek kolay, ama herkesin ruh hali farklıdır. Esasında erkekler kör değil, sadece kadınlara güveniyorlar, asla onlardan vaz geçeceğimiz akıllarına getirmiyorlar. Onlara o kadar rahat hayatlar sunuyoruz ki, herşey çok normal geliyo onlara, bizsiz ne yapacaklarını bilmiyorlar. Sen gene de kimseni etkisinde kalma, en doğru karar kendi verdiğin karadır.
sıla dan
yara bende ve kenar süsü parçalarını dınlıyorum kaç saattır süperrrolumunekankayizsmile
valla allah sanada sabir versin canim..
hepsi ayri dert.. benim basimdada var, bende senin gibi kafayi yemekten korkuyorum..
bakalim nereye kadar gitcek böyle.. bence biz kadinlarlar alttan almasak hicbir evlilik yürümiycek ama.. alttan alarakta kendimize yapiyoruz iste.. böyle dert olmasa hayat ne kadar güzel olcak aslinda.. yoksa bizdemi cesaret yok, bi cizgi cekip yeniden baslamaya acaba.. hayatin anlamini evlenmeye cocuk yapmaya yüklüyoruz belkide, böyle gördügümüz icin.. ama bence mutlu olmak, dogru yasamak herseye deger.. evlenmemis o kadar kadin var, hayatini kendine göre yasayan mutlu olan dertsiz tasasiz, kendilerini is hayatina adayan.. hangisini secmek lazim bilemiyorum..
ama senin esin iyimis, senden yana daha ne istiyosun canim... biraz daha yaslaninca ugrasacak hali kalmaz zaten.. bende seni gibi ailemi üzmek istemiyorum hicbir anlatmam.. ama birakip gidemiyorsak, sabir etcez galiba baska yolu yok gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?