Kızlar bu sabah eşim evdeydi saat 11 e kadar güzelce bi uyku çektik sonra kahvaltı felan derken 12 oldu..
o Cumaya gitti bende anneme geldim
Mübarek gün ama sabah sabah yine ağzıma geleni saydım (ağzımın ayarı yoktur)
Görümcemler gelcek ya bacılar biliyo işte dır dır ettim durdum ablanıda sevmiyorum anneni de diye
o da bana kim seni seviyo ki dedi bende zaten sevsinler istemiyorum Rabbim sevsin benii suratsızlar dedim
Bi sürü şey daha saydım
Görümcemler sanırım gelince kaynanam felan büyük eltime gelcekler büyük eltimede kızgınım ben oraya gitmem bilesin dedim evime gelince görürüm dedim hiç ses etmedi biliyo huyumu zorla bana bişe yaptıramaz yapmam
Sonya aynaya bakıp saçını düzeltiyoo aynadan da bana bakıyo onu bunu bırakda bak ne yakışıklı kocan var değerini bilmiyorsun diyoo uyuzzzzzzz yaaaaaaaaa seviyom bu adamı ben..
Anında gergin ortamı toparlar hiç bişe yokmuş gibi davranır böyle olmasa ben bir desem o 2 dese sanırım yürümezdi hep idare ediyo beni
Annemde bana kızıyo dedim anne damadına saydım geldim kızım sende hiç alttan almıyosun admın suratına karşı sayıyosun dedi...
Yüz vermeye gelmez bu erkek milleti içimi boşaltıyorum ben biraz hastalıkdan sonra böyle oldum ama ayarlayamıyorum pat die çıkıveriyor..
Kızlar hadi cadı kazanına gideli de kaynatalım
Bunları yaşamak insanın gücüne gidiyorda esas eşinin anne sn ne yapıyorsun dememesi gücüne gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?