Anlatılmaz yaşanır :)

sen şükret bence canım her erkek bukadar lafı kaldırmaz

Kazanı yakın geliyorum.. suyu ısıtınnn

slm kızlar naslsınız evımdeydım ortalık karışmıs tepem attı herşeyı harıstırmıslar..
uyuz oldum ebe ınsan evlatları nevresımler hep takım ne karıştırıp hepsını kullanıyosunuz değilmı ya sınır olurum böle seye..
bide benım evımde butun çarsafım yastıgım takımdır kırmıza takıma penbe çarsaf penbeye yeşil yastık koymuslar sınır oldum. bugun gittiler arkalarından çıktım geldım annem durakta karsılaştık kayın valıdem bozuldu bizle gelmedı anasına gıdıyor demıstır hıh çokda umrumdaa...

Aman boşver, sinirlendin ama bak kaynanayı da bozdun nasıl olsa? Keyfine bak bacım. Karıştıracaklarını biliyordun zaten. Zevkleri o kadar işte, bir kez daha kendilerini ortaya koydular, takma kafana, gez toz keyfine bak.

Tanger bebeğim söylen dök içini ben bugün kocaya döktüm
Valla ağzım kulaklarımda geziyorum bilmem niye patlıcakmışım ya saydım saydım rahatladım
Ablana da dicem gelsin yurtdışından dedim daha bitmediiii..
Bi mutluyum söyleyin bağırın çığırın rahatlayın şimdi antidepresanımı da alim saati geldi ohhh bebek gibi uyurum mışıl mışıl..

sabah kayın valıdemın yanında annemle konuştum dedım evden tasınıyorum yenı bır ev buldum falan dedım kayın valıdem baktı annemle konuştum ona bişey demedım düştü surat ya ben kötü oluyorum gıttıkce..
ay kızlar eşim bana dedı sakın anneme paramızın oldugunu deme hep sızlan yok de dedı bende konuşuyodum param yok dedım.( gerçektende uzerıme nakıt az almısım kartlar vardıye) ay demesınmı sızın paranız var asıl dığer oğlumun yok dıye uyuz oldum yok dedım bızımde yokk..

Aç gözlüler kızz yok diyenden korkucan
Hep yok diye ağlarlar yüzsüzler

edanaz oranın müdavimi nerde ooo delümmmmmmm link atsın

Şurda bi konu okudum yine sinirlerim geldii
KAYNANAMIN BANA YAPTIKLARI GELDı YıNE AKLIMA
Ben bu kadından boşuna nfret etmiyorum ya bana neler yapmışş
Acıların kadını gibiyim vala kücük emrahın kız versiyonuyum

Kızlar akşam kazanda kaynatıyorduk ya şimdi okudum yazdıklarınızı, ne yüzsüz ne arsız kadınlar bunlar ya.... Ne yapmak lazım, nasıl haklarından gelinir öğrenemedim ben.... Sinirlendim ama.

Bak ben bunuda yaşadım (anamm benimde yaşamdığım bişe kalmamışş acıların kadını gibiyim yaa)

Kaynanam hep önde oturur bende onla bir yere gitmem eşim annesini bir yere bırakıcak mesela bende o an dışarı çıkmam lazım ise bişi bahane eder gitmem inadına.. hep öne yayılır....

Ben yine yeni evliyken(sözde cicim ayı bu cümleyi kurmakdan bıktım ama yaşadım napimm)
Eltime gitmiştik bohça bırakmaya işte 2 haftalık felen evliyim görümcem vardı kaynanam (onlar peşimde ben bohça götürüyorum yakın korumalarım sanki eteğimden ayrılmıyorlar) işte aşşa indik ben öne oturdum kaynanam yukardaydı eşim arabayı sürüyo görümcem arkaya bindi Kaynanam geldi böyle (hiç unutmam ölürsem anca) ön kapıyı açtı kapımı açtı
cantam kucağımdaydı o kapıyı açınca yere düştü..
"Seni böyle alim dedi "(resmen böyle haa noluyo yaa nereye gibi öküz gibi kaldım)
Eşimde hiç bişe demedi beni aşşa indirdi kendisi bindi...
Bu seferlik ben oturmuşum nolucak incilerinmi dökülür...

Beni aşşa indirdi arkaya oturttu düşünün

Nolucak yanii yeni evliyim ben kocamın yanına oturmuşum orda milletin içinde sen beni niye aşşa indirtiyorsun o gün bugün onla bir yere gitmem

Bunu kaynanasından çekipde hala evliliğini sürdüren fedakarlık edenler konusuna yazdım burayada aldım.. ayy ben neler çekmişim yaa
bana neler etti halada ediyo etmeye çalışıyor çabalıyor
kızz valla bazen tak ediyor şimdiki aklım o ilk evlendiğimde olsaydı valla boşardım..

Bunları yaşamak insanın gücüne gidiyorda esas eşinin anne sn ne yapıyorsun dememesi gücüne gidiyor

Bir de bilmem sizin aile ortamınız nasıl ama Annecim canım ciğerim bana hiç bişi yaptırmaz el bebek gül bebek büyüttü hiç daha şurdan kalk da şuraya otur demiş insan değil hiç kavgamızı bırak küslük ufacık tartışmamız olmadı.
Babamda pek karışmaz annem de biter bizle ilgili konular öyleydi..
Tek kızım bir erkek kardeşim var..
Hiç yaşamadığım şeyleri gördüm yaşadım evlenince çok zoruma gitti
Ele karışınca insanın görmiyeceği yaşamayacağı şey yok
El adama neler ediyor
Annemin kıyamadığı aman uyusun aman yorulmasın aman üzülmesin dediği ben neler yaşadım..
Hayata bir defa geliyoruz ve hayat bizim hayatımız ölücez toprak olucaz bu gün şu saat hatta şu saniye bak geçtii
Bir daha geri gelmicek yok artık gitti o
Neden hayatımızı zindan ettiriyoruz niye yaşatıyorlar bize bunları
Ben bu kadına bişe yokmuş gibi davranamıyorum hepsi film şerdi gibi gözümün önünde..
dedikleri yaptıkları unutamıyorum ölünce unutucam..
ve görümceme dediği bir laf var Namaza duruyo abdest alıyo Rabbimden korkmuyoo
Dediği şuydu
"KENDı ÖPÜLMÜŞÜN ELıN S..ıLMıŞıNDEN DAHA ıYıDıR"
bu nasıl bir laftır bu ne demektir bu ne cürettir
yani orayı bippledim anlayın
yanii kendi insanın olucakmışş dulda olsa deli de olsa şey edilmişde olsa kendi insanın daha iyimiş elim ya ben yabancıyım ya onların memleketindne akrabasından değilim ya ayyy moralimi bozmucam
sakin ol
relax ....

Son düzenleme:
Bunları yaşamak insanın gücüne gidiyorda esas eşinin anne sn ne yapıyorsun dememesi gücüne gidiyor

Demedi hiç sesini çıkarmadı bende öylece tıpış tıpış indim o an o arabaya binmeyip başımı alıp gidesim geldi..
Eşime dedim nie demedin ben bilemedim dedi annem hep öne oturur ne demek dedim öne oturur
Bir defada arkada otursun nolucaktı dedim beni indirdi boyumu uzadı dedim
Bende artık onla gitmiyorum mesela bizde olduğunda ben dışarı çıkıcam eşimle oda eltime geçicek eşim annesini bırakıyo gelip beni alıyo binmem eşim huyumu biliyo inat ettimi kimse caydıramaz benii inadımdır..

Ama çok kırıyor bunlar insanı, kendimi yalnız hissetmme neden oldu benim eşimin bu davranışları, çok sevdim eşimi, deliler gibi sevdim, hala da seviyorum, ama dediğin gibi inadım tuttu vaz geçtim ondan. Ben bunun için evlenmemiştim ki, sadece mutlu olmak istedim, ama sanki onun hayatında karısı değildim metresi idim, annesi bana böyle davarndı, eşimde ses çıkarmadı. O kadar kırıldım ki. Şimdi yabancı bir şehirde yapayalnızım. Yalnız kalmak bile bunları yaşamakdan kolay geldi. ıçim acıyor, özlüyorum ama dönmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…