- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi kremalikedi
-
Anladım, Allah Bebegınıze uzun saglık guzel omur versinDemek istediğim köyde alışveriş yapılacak çok fazla yer yok ve çoğunu annemi göndererek alıyorm onlarında parasını annem benden almıyor ama çocuğun toplu giyim alışverişini eczane market hepsini biz alıyoruz esimle.anneme kolay ulasamayacagim ve ihtiyacım olan şeyleri söylüyorum o alıp getiriyor bana ve onlarında parasını almıyor.ben Kıbrıs'ta kalıyorum ve burda kargo henüz çok fazla ilerlemiş değil çok az marka eve ürün getiriyor bu yüzden mecbur kalıyorum annemi gondermeye
Bu konuda haklısınız. Ben genel hatlarıyla bakınca ihtiyacı olmayan ebeveynlerin çocuklarından kira alması olayına karşıyım. Ablasının evi var mı acaba? Eğer olduğu halde gidip ailesinin evini işgal ediyorsa eyvallah alsınlar kira ama evi yoksa ve aile ısrarla kiracı konumuna sokuyorsa bana garip geliyor.zaten evleri var kredisi az kalmış ki ailesi zaten destek oluyo, durduk yere şu ortamda kiracıyı çıkar ev taşı vs gerek var mı, kiracıya da yazık
Canım, birtanem, şekerparem Annen, Babandır zaten evlatlarına yapmıcaklar da kime yapacaklar. Yapsınlar zaten mesele bu değil! Tüm bu yaptıklarına rağmen bile en ufak bir meselede ki onu bile gayet güzelce açıklamışlar ona rağmen bile gelip burda "Evlattan kira almak" başlığı altında halen çemkiriyor olman sorun!!Ben bir şey istemiyorum ki . Kendileri veriyorlar .
Bir bakıyorum cebime ve çantama haçlık bırakmışlar.
Benim her şeyimi bilirler. Annem, beni benden daha çok tanır desem.
Aşırı sevdiğimden dolayı onlara yakın olma hayalini kurdum.
Tam tersi maddiyatı hiç sevmiyorum.
Araya bu konu girdiğinden dolayı çok gereksiz yere duygusallığa bağladım.
Köyde oturduğu için kıyafetleri şehirdeki annesine aldırıyormuş ve annesi parasını almıyormuş.Bebegınıze annenız mı alıyor herseyı, annenız sayesinde yanı aracı olup esınıze mı aldırıyorsunuz?
Bebegıme alacaklarını annem sayesinde aldırıyorum demıssın o kısmı anlamadım?
Evet yazmıs yukarıda Gule Gule buyutsun bebegınıKöyde oturduğu için kıyafetleri şehirdeki annesine aldırıyormuş ve annesi parasını almıyormuş.
Bende bu mantığı anlamıyorum. Erkeğin evine oturulabiliyorsa kadınında evine oturulur. Erkeğin ailesi kira istese tü kaka deyip yerden yere vuranlar kadının ailesi isteyince olabilir ne var bunda diyor. Konu sahibi başka kirada daireleri olduğunu, ailesinin paraya ihtiyacı olmadığını belirtmiş. Geçim kaynakları kira olsa neyse diyeceğimde burada durum başka. Eğer oradan gelecek paraya ihtiyacım yoksa aslaaaa evladımdan kira beklentisi içine girmem ben.
+1 avrupalilar gibi olmaya basladi aile islerimiz.Tersini düşünüyorum, evim bağım olsa annemlerin de oturması gerekse, kira istemeye utanırım; aynı hesap, evladından kira istemek de... Ne bileyim. Hoş değil bence. Ablanızdan alması da hata, sizden istemesi de hata. Hadi geçimleri zor, kira gelirleri anca var desek zaten bu durumda evladı olarak eve göz dikmek gibi olurdu yaptığınız hoş olmazdı da, başka evler de var diyorsunuz, evladından da insan kira almayıversin ya, iyice ticarete döndü aile işleri de.
+1 avrupalilar gibi olmaya basladi aile islerimiz.
Esiniz sorumluluk bilsin diyemiBen bir şey istemiyorum ki . Kendileri veriyorlar .
Bir bakıyorum cebime ve çantama haçlık bırakmışlar.
Benim her şeyimi bilirler. Annem, beni benden daha çok tanır desem.
Aşırı sevdiğimden dolayı onlara yakın olma hayalini kurdum.
Tam tersi maddiyatı hiç sevmiyorum.
Araya bu konu girdiğinden dolayı çok gereksiz yere duygusallığa bağladım.
Haklisiniz yanlis dedim sunu demek istedim eski turk aile yapisini yavas yavas yitiriyoruz ailelerde eski samiyet kayboluyor yavas yavas komsuluk iliskileri gibi.Avrupalı mavrupalı karıştırmayın, konu toparlanamaz oradan. :)
Bunlar aile içi dinamikler ve herkesin farklı yorumlaması da olağan, Avrupalısı, Doğulusu, Japonu vb. durumluk bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?