- 12 Haziran 2019
- 19.368
- 118.933
- 598
- 37
- Konu Sahibi kremalikedi
-
Sakin olmalisiniz.Bayan hamile.ofkenizi kusmussunuz resmen.Hamilelik zamanında tek maaşa düşeceğinizi hesap edip ona göre adım atsaydınız arkadaş!
Birikim yapsaydınız öyle hamile kalsaydınız...
Hayat boyu Anne-Baba sırtında yaşayan bir sülük mü olmak cazip geliyor.
Sinirlerim tepeme çıktı yemin ederim birde hak verenler olmuş...
İnsanlarda gurur da kalmamış hiç... Annen-Baban daha ne yapsın sana allah rızası için söyle hele böbreğini sana tahsis etsin istersen kendi böbreğinle vardiyalı çalıştır hem hamilesin daha az yük biner ne de olsa onların ihtiyacı yoktur.
Allahın kanserli hücreleri...
Ne çirkin sözler söylemişsiniz. Nedir yani bu kadar öfkenin sebebi?Hamilelik zamanında tek maaşa düşeceğinizi hesap edip ona göre adım atsaydınız arkadaş!
İnsanlarda gurur da kalmamış hiç... Annen-Baban daha ne yapsın sana allah rızası için söyle hele böbreğini sana tahsis etsin istersen kendi böbreğinle vardiyalı çalıştır hem hamilesin daha az yük biner ne de olsa onların ihtiyacı yoktur.
Annesi babası kızı okutmuş, meslek sahibi etmiş. Herşeyini eksiksiz yapmış ki buraya kadar kendisi haklarını teslim ediyor. Evlendirmiş. Hatta evli kadına harçlığını vererek bile desteğini esirgememiş tüm bunlar bi yana halen daha daha daha diye trip atmak insanlığa sığıyor mu arkadaş?Duyanda sizin evde oturmak istiyorlar sanacak, eleştirinin de dozu olur bir hududu olur.
Hamilelik zamanında tek maaşa düşeceğinizi hesap edip ona göre adım atsaydınız arkadaş!
Sanırım çocuğunuz yok. Kimse evladını sülük olarak görmez.sülük evlatlarını ölene dek sırtlarında taşımak mecburiyetindemiler??
Çoğu aile kızlarını evlendirdikleri zaman onların kendilerinin evinde yaşamasını istemiyor. Utanıyorlar mı nedir damat bakamıyor mu derler diye vs. para bile verelim yeter ki gelme bizim evlerden birine yerleşme dercesine. Anlayışla karşıla bence özelin de kalmazdı öyle. Rahatça yaşa kendi evinde.Merhaba,
İki gündür yazsam mı yazmasam mı diye kararsızdım. Ama sizlerle paylaşarak rahatlayacağımı düşünüyorum.
Harika bir anne babaya sahibim. Her zaman yanımdalar. Maddi ve manevi açıdan çok destek oldular.
Okurken en iyi şartlarda, araba alırken ve evlenirken.
Özellikle çeyizlikte ve mobilyada...Haklarını ödeyemem.
Eşimle ikimiz şirket çalışanları olarak standart maaşımız vardı. Nişanlanmadan önce eşim krediyle ev aldı. İyi ki de almış az senemiz kaldı.
Hamilelik sürecim sıkıntılı geçtiğinden dolayı çalışamıyorum.
Tek maaşla zar zor geçinebiliyoruz. Annem her zaman ki gibi bana haçlık veriyor.
Bebek için şimdiden çok şey aldılar.
Hamilelik sürecim sıkıntılı olduğundan dolayı eşimde aileme düşkün olduğumu bildiğinden, "istersen ailenin apartmanına taşınabiliriz.
Hem benim aklım kalmaz hem sende mutlu olursun." dedi.
Bende hemen kabul ettim. O kadar mutlu oldum ki. Herhalde kabul ederler diye düşündüm.
Bu konuyu anneme açtığımda babanla konuşalım dedi. Sonra da kiracımız zor çıkar. Ev çok kötü durumda tadilat gerekir. Ablan bize kira veriyor. Siz veremeyecek durumdasınız. Kaldığınız ev çok iyi. Aldığım kiralarla sana destek vereceğim her zaman demez mi.
Ben iki gündür ağlıyorum. O kadar kırgınım , o kadar şaşkınım ki.
Zaten temelli düşünmüyordum. Sadece şu sıkıntılı doğum sürecini atlatıp , ileride çalışma durumum olursa bebeğimi anneme bırakabilme hayallerini kurmuştum.
Kısacası, kiracı olmamızı istiyorlar. Durumumuzu toparlandıktan gelebilirmişim. İleride zaten o ev benimmiş.
Kendilerinin de borcu masrafı varmış. Bir sürü şeyler söylediler de, sahip oldukları daire sayıları çok fazla...Aklım ermiyor.
Bir de damadın bedava evde oturabilme durumu olabilir mi?
Hamilelik dönemimden dolayı mı aşırı duygusal mıyım? Ben mi abartıyorum bilmiyorum.
Ama bundan sonra asla bu konuyu açmayacağımı, kırıldığımı onlara da dedim. 2 gündür annemde çok üzgün bende...
Ablanın evi var mı ona rağmen annenlerin evinde kirada mı.Bence adaletli ol.Merhaba,
İki gündür yazsam mı yazmasam mı diye kararsızdım. Ama sizlerle paylaşarak rahatlayacağımı düşünüyorum.
Harika bir anne babaya sahibim. Her zaman yanımdalar. Maddi ve manevi açıdan çok destek oldular.
Okurken en iyi şartlarda, araba alırken ve evlenirken.
Özellikle çeyizlikte ve mobilyada...Haklarını ödeyemem.
Eşimle ikimiz şirket çalışanları olarak standart maaşımız vardı. Nişanlanmadan önce eşim krediyle ev aldı. İyi ki de almış az senemiz kaldı.
Hamilelik sürecim sıkıntılı geçtiğinden dolayı çalışamıyorum.
Tek maaşla zar zor geçinebiliyoruz. Annem her zaman ki gibi bana haçlık veriyor.
Bebek için şimdiden çok şey aldılar.
Hamilelik sürecim sıkıntılı olduğundan dolayı eşimde aileme düşkün olduğumu bildiğinden, "istersen ailenin apartmanına taşınabiliriz.
Hem benim aklım kalmaz hem sende mutlu olursun." dedi.
Bende hemen kabul ettim. O kadar mutlu oldum ki. Herhalde kabul ederler diye düşündüm.
Bu konuyu anneme açtığımda babanla konuşalım dedi. Sonra da kiracımız zor çıkar. Ev çok kötü durumda tadilat gerekir. Ablan bize kira veriyor. Siz veremeyecek durumdasınız. Kaldığınız ev çok iyi. Aldığım kiralarla sana destek vereceğim her zaman demez mi.
Ben iki gündür ağlıyorum. O kadar kırgınım , o kadar şaşkınım ki.
Zaten temelli düşünmüyordum. Sadece şu sıkıntılı doğum sürecini atlatıp , ileride çalışma durumum olursa bebeğimi anneme bırakabilme hayallerini kurmuştum.
Kısacası, kiracı olmamızı istiyorlar. Durumumuzu toparlandıktan gelebilirmişim. İleride zaten o ev benimmiş.
Kendilerinin de borcu masrafı varmış. Bir sürü şeyler söylediler de, sahip oldukları daire sayıları çok fazla...Aklım ermiyor.
Bir de damadın bedava evde oturabilme durumu olabilir mi?
Hamilelik dönemimden dolayı mı aşırı duygusal mıyım? Ben mi abartıyorum bilmiyorum.
Ama bundan sonra asla bu konuyu açmayacağımı, kırıldığımı onlara da dedim. 2 gündür annemde çok üzgün bende...
Dediğin şeylere mantık olarak katılıyorum zaten, aksi yönde de düşünmüyorum ama bu şekilde ifade etmek zorunda değilsin.Annesi babası kızı okutmuş, meslek sahibi etmiş. Herşeyini eksiksiz yapmış ki buraya kadar kendisi haklarını teslim ediyor. Evlendirmiş. Hatta evli kadına harçlığını vererek bile desteğini esirgememiş tüm bunlar bi yana halen daha daha daha diye trip atmak insanlığa sığıyor mu arkadaş?
Anne-Baba-evlat demek ölene dek her anında yanında olması gereken kişi demek buna eyvallah, ortada bir ihtiyaç varsa destek olunmasıda gerekiyor buna da eyvallah AMA Yetişkin olmuş, işi olan, evli bir evlat zaten Annem Babam var ohh ne ala memleket ben hamile kalırım zaten Anamın daireleri var bakarız keyfimize diyemez. Annesi-Babası mecbur mu arkadaş? Belki unu, eleği asıp artık paralarını yemek istiyorlar? Böyle bi hakları olamaz mı? Elinde fırsat varken kendi hayatını güvence altına almayan sülük evlatlarını ölene dek sırtlarında taşımak mecburiyetindemiler??
Benim evimde kalmalarına gerek yok kendi evladımın yaptığım onca çabaya rağmen halen bana çemkirmesini hayal edişim bile sinirimi bozmaya yetti!
2 yetişkin işleri güçleri ve evlilerse çocuk doğurmadan herşeyi planlıcaklar...yok öyle anne de olsa Baba da olsa insanların sırtına binmek
O lafı direkt konu sahibine hitafen söylemedim. Bu şekilde elindeki tüm imkanlara rağmen Annemiz-Babamızdır zaten kendi hayatlarınıj son demlerinde dahi olsalar biz daha önce geliriz. Bizim düşüncesizliğimizi onlar absorbe etmek zorundadır çünkü onların bir hayatı yoktur düşüncesindeki insanları kastederek söyledim.Sanırım çocuğunuz yok. Kimse evladını sülük olarak görmez.
Bence hamilelikten dolayı ince düşünüp kalın cikarimlarla kendinizi boşa uzuyorsunuzhala eli üzerinizde anne babanız var Allah başımızdan eksik etmesin.ablaniz da kira oduyormus hem.kiralar onlar için gelir kapısı ise neden sizi oturtup o gelirden yoksun kalsınlar? Hem de koruyup kollamalari gereken evlatları varken.bosuna uzmussunuz kendinizi.bebeginizi sağlıkla kucağınıza alın ins
Annesi babası kızı okutmuş, meslek sahibi etmiş. Herşeyini eksiksiz yapmış ki buraya kadar kendisi haklarını teslim ediyor. Evlendirmiş. Hatta evli kadına harçlığını vererek bile desteğini esirgememiş tüm bunlar bi yana halen daha daha daha diye trip atmak insanlığa sığıyor mu arkadaş?
Anne-Baba-evlat demek ölene dek her anında yanında olması gereken kişi demek buna eyvallah, ortada bir ihtiyaç varsa destek olunmasıda gerekiyor buna da eyvallah AMA Yetişkin olmuş, işi olan, evli bir evlat zaten Annem Babam var ohh ne ala memleket ben hamile kalırım zaten Anamın daireleri var bakarız keyfimize diyemez. Annesi-Babası mecbur mu arkadaş? Belki unu, eleği asıp artık paralarını yemek istiyorlar? Böyle bi hakları olamaz mı? Elinde fırsat varken kendi hayatını güvence altına almayan sülük evlatlarını ölene dek sırtlarında taşımak mecburiyetindemiler??
Benim evimde kalmalarına gerek yok kendi evladımın yaptığım onca çabaya rağmen halen bana çemkirmesini hayal edişim bile sinirimi bozmaya yetti!
2 yetişkin işleri güçleri ve evlilerse çocuk doğurmadan herşeyi planlıcaklar...yok öyle anne de olsa Baba da olsa insanların sırtına binmek
Hamilelik zamanında tek maaşa düşeceğinizi hesap edip ona göre adım atsaydınız arkadaş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?