Anne Olmaya Hazır Hissetmiyorum, Yanlış mı Düşünüyorum?

Ay yeter papağan gibi gunde 10 kere ayni sey ya. Allah çevrene sabır versin. Hasta olmanın bi yana çenen bi yana ayy

Ahahhaha hepimiz ne kadar hakimiz di mi ayseniminin mens donemlerinin nasil gectigine, kanama miktarlarina
Ya bir de evli çocuklu insanların hayatını sıkıcı buluyor da kendisi bu konu dışında başka konudan bile bahsedecek bir hayat yaşamıyor. Hayatımda gördüğüm en sıkıcı hayata sahip. E öyle olunca konuşacak bir seyi de yok durup durup ayni şeyi döndüre döndüre anlatıyor.

Ben de 28 de evlendim 2 yıllık evliyim ama hazır hissetmiyorum hep bir baskı var üzerimde hiçbir zaman istek gelmeyecek gibi düşünüyorum. Konfora alışma da var sanırım biraz . Bence ne zaman büyük bir istek gelir ancak o zaman mantıklı olur

Gebelik değil de büyütürken yorulursunuz evet.

Bu tamamen eşiniz ve sizin evlilikten beklentiniz ve eğer bebek gelirse sonrasında süreç yönetimi ile alakalı. Maddi konular, izin süreci, bebeğe kimin bakacağı vs. Ben de 26 yaşında evlendim ortak kararımız 3-4 sene beklemekti çok keyifli yıllardı. Sonra istediğimizde de hemen olmadı tedavi ile uğraştık ama şimdi hersey benim istediğim gibi oldu çok severek bakıyorum. Eğer beklemek istiyorsanız bekleyin çünkü isteyince gercekten hazır olunca hamilelik, lohusalık, bebek bakımı herşey daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…