- 31 Temmuz 2011
- 3.035
- 9.297
- 358
- Konu Sahibi Busra-drnk
-
Aynen öyle canım ya o strestense yorgunluk dha iyidir diyoruz bazenİşte bi yardım eden olsa keşke daha rahat olurdu. Maşallah günümüzde de sütün var mı yetiyor mu çocuk doyuyor mu diyen pek bi çok. Kafa rahat değil ki süt olsun
Galiba biraz bünyeye bakıyor kimine göre değişiyor haklısınız ben dha kesin olarak hangisinin yaradığını bilemedim biraz yeşillik fayda ediyor gibiBol su, bol uyku sık sık banyo. Malt içeceği içmek istiyorsanız maltana var tadı da güzel marketlerde satılıyor. Ben kuru incir ve kuru dut kürü yapıyordum birde aşure benim sütümü çoğaltıyordu. Bi arkadaşıma sütlaç bir arkadaşımada taze soğanla bulgur yaramıştı.
bana doktorum aktardan arpa al suyunu kaynat ve ic demisti. ama başka problemlerim oldugu icin deneme sansim olmadi. bende en iyi cozumun dinlenmek ve bol su oldugunu biliyorum. dereotu yesil sogan ve bulguruda duymustumHaklısınız da aslında eczanelerde satılıyorya çayı. Iste diyorum saf arpa olurmuki :) demekki olmaz.. sadece merakimdan soruyorum. Hayirlisi ile kuzularimiz çok çok emsin doysun. Ins
Dereotunu duydum evet ama o kdr gzl yazmssnz ki suan yiyesim geldi kesinlikle yarın alıp yemeye basliycamDere otu mucizevi birşey günlük her öğünde ne yersen onu birlikte ye çerez gibi ye hiç bi zararı yok sütünü sagmak zorunda kalırsın o kadar ki süt yapiyo
Hahaha neden ki :) evet bende yiyorum faydası oluyor gerçektenMarul arttiriyor diye duymustum bende aldim yapraklarini bir guzel yikadim koydum onume. Bir kac dakika sonra hickirik tuttu su an hala deli gibi hickiriyorum.
Börülce öyle mu peki deniycem gerçekten.. belki bendede fayda ederBorulce yemegi bulamassan yasini kuru borulce yemegi ye inan denedim artirdi
Acaba dene mi diyon şimdi ??bana doktorum aktardan arpa al suyunu kaynat ve ic demisti. ama başka problemlerim oldugu icin deneme sansim olmadi. bende en iyi cozumun dinlenmek ve bol su oldugunu biliyorum. dereotu yesil sogan ve bulguruda duymustum
dedigim gibi ondan once bol su icip dinlenmeyi deneyinAcaba dene mi diyon şimdi ??
Hmm ay yok o zmn ya içmem arkadaşların dediği gibi bunlara düşmeye gerek yok haklısınızTadi çok kötü ama ben çocuğum için içerim ya olsun dedim
İçtim
Suyun kalitesi düştü süt oldu ama çok duru çocuk doymadı
Ve birde çok göbek yapıyor
Haklısınız da aslında eczanelerde satılıyorya çayı. Iste diyorum saf arpa olurmuki :) demekki olmaz.. sadece merakimdan soruyorum. Hayirlisi ile kuzularimiz çok çok emsin doysun. Ins
Onu nerde buluruz eczanedemiUyku
Bira mayası tableti
Taze badem? Bn onu tüketiyorm belki dediğiniz gibi sütü getiriyor zaten kaliteli de ediyor. Ama hiç akmiyo ya :) bnmde Aksa Kıyamam içim gider ama söyle herseferinde dolu dolu göğüsleri icsin yeter ya :) inş hayırlısı taze bademe devam tşkler ca mSöyleyen oldu mu bilmiyorum ama ablamın da öyleydi. Bana gelmişti sütüm yok diyordu. Ben ona taze badem yedirdim bol bol ve artık sütü durmuyordu nasıl akıyordu. Meğerse taze badem çok iyi süt yaparmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?