- 2 Mart 2016
- 385
- 6.363
- 68
- 31
- Konu Sahibi Busra-drnk
-
Haklısınız da aslında eczanelerde satılıyorya çayı. Iste diyorum saf arpa olurmuki :) demekki olmaz.. sadece merakimdan soruyorum. Hayirlisi ile kuzularimiz çok çok emsin doysun. InsAynı şey olmaz sanırım. Bir de ben içmiştim bi fark göremedim. Sütü arttırmanın en iyi yolu bol emzirmek bol su içmek ve dinlenebilmek.
Haklısınız ya. Bende merak etmistim ama gerçekten iyi olmuş olsaydı deniycektum :) humana stil iyi iş cikariyormu ki?Bence öyle zahmetlere girmeyin hiç. Tadınında pek hoş olacağını sanmıyorum. Humana still alın illa ek bir şey kullanacaksanız. Onun dışında bol bol su için, emzirin, dinlenin. Doktorum bu 3ünğ yapmazsan mucize bekleme demişti, gayet net.
Zannetmiyorum malesef olmaz gibi:) benim kuzu büyüdü 2bucuk yaşında kestik emzirmeyi. Doğru emzirdiğin müddetçe süt yeter hiç dert etme. Emzirir emzirirdim bitmezdi bi yandan ince bi sızıyla süt kaynardı anlarsın sende olduğunda. Tek taraf bile yeter bi bebeğe. Rezene falan iç arada, internetten kaynar tarifi bak istersen, en önemlisi de su iç bol bol. :)Haklısınız da aslında eczanelerde satılıyorya çayı. Iste diyorum saf arpa olurmuki :) demekki olmaz.. sadece merakimdan soruyorum. Hayirlisi ile kuzularimiz çok çok emsin doysun. Ins
Ben çok olumlu yorumunu duydum. Halam kullanmıştı oda güzel sonuç aldı. Ben içemedim ama. Bi şeyi sürekli kullanabilme alışkanlığım yok maalesef. Yinede hiçbir şey yiyip içmeme rağmen sütüm iyiydi.Haklısınız ya. Bende merak etmistim ama gerçekten iyi olmuş olsaydı deniycektum :) humana stil iyi iş cikariyormu ki?
Uykuda nerdeeeKuru inciri deneyin bi de. Bol bol su ve uyku bu işin sırrı. En çok uykuda birikiyor süt..
İşte bi yardım eden olsa keşke daha rahat olurdu. Maşallah günümüzde de sütün var mı yetiyor mu çocuk doyuyor mu diyen pek bi çok. Kafa rahat değil ki süt olsunUykuda nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?