- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Kendimi ruhen bedenen işe eve eşe cocuklara hazirlamisim.
Hepimiz gene "bir ev işi yapıyorum ,bir yemek yapıyorum,bir çocuk yetistiriyorum herkes parmağını ısırıyor" a bağlamisiz... "keşke erkek olarak dogsaydim ...90 B cup memem olacağına 8 cm pipim olaydı ...şahane hayatım olurdu" diye düşünen bir tek ben varım sanirim
Kız orada bile karşı tarafı /partnerimi mutlu etmeyi düşünmüştümBana 5 cm de yeterdi. Ona da razıydım. Bir pipili olarak doğsam kafiydi. Sekiz çok.
Bir de çalışsanız ne yapacaksınız çocukla ?Her gunum aynı
Sabah kalk cocukları okula hazırla binbir nazlarını cek okula gotur eve gel ev işleri yemek bulasık camasır git geri okuldan al
Aksam yemeği sofra kur kaldır odevleri banyoları yarın yine aynısı
Bıktım ya hep aynı isler hergun aynı is sil bastan yap kafayı yicem
Hafta sonu da etkinlik işi çıkarma kadına.Bende bıktım ama herkes aynı durumda.Hafta sonları çeşitli etkinlikler yapsan . Değişiklik olur
yemek yapsa, dağınık toplasa, evi süpürse, çamaşır katlasa tamam. Bir de evin düzeni, eşyanın çokluğu, evin ve eşyaların eski/yeni oluşu calisma suresini etkileyebilir. Ayrıca mesela benim evimde saklama alanları yetersiz. O yüzden kolay dağılıyor. Ben neredeyse 9 aydır büyük temizlik yapmıyorum. sürekli supurme-silme gibi genel temizlik yapabiliyorum ancak. böyle olunca ev gerçekten 2 günde eski haline donuveriyor.O kadar saat ne isi yapiyorsunuz? Benim de cocuklarim var isim bi iki saate bitiyor, hatta seneye kucuk kizim da okula baslayinca bir kursa yazilmayi dusunuyorum. Hayati kendinize zorlastiriyorsunuz.
Cocuklariniza bu istenmemisligi yansitmayin
İşin ile evin yakın olmalı. Yarım saat içinde işte olabilmelisin. Benim bir ara ev ile isim toplu tasima ile yarım saatti. Ama ben uyandıktan yarım saat sonra işte olurdum. Duşu da sabah yapardım ise de taksi ile giderdim 5dk falan sürüyordu. Şirketin hemen yanında kuaförüm vardı. Sabah fonumu de cektirirdim. Ona da 10dk yi asarsa kizardim. o sira da makyajimi da yapardim. Bir de simdikinden tam 15 kilo zayiftim. off be ne keyifmis. Param da var her akşam da gezmelerdeydim.Canım, inan çalışanlar da bu durumda.
Sabah bi rkoşu uyanıyorum, giyin süslen, işe git. Orada hiç istemediğin kişiler ile zorunlu görüş dediklerini yap, hatta sana bazen hakaret etmelerine ses çıkarma, bir koşu eve gel, evi temizle, ertesi gün ne giyeceğine karar ver , ütüle. Duş al. Uyu.
Ben buna çare bulamadım. Bulan varsa yazsın bir zahmet.
Çalışmıyosunuz en azından , bıde calısırken bunları yapanlar var.
Çok şükür iyi ki varlar, ya olmasalar ne yapacaktık koca gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?