- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Ağlıyorum.. Kendime, cocukluguma, tum siddet goren çocuklara agliyorumwitch hunt a bettybluess e M Mutlak Butlan a ağlıyorum.. Kapattığım sandığım yaralarımın bu konuyu okumamla tekrar kanamasina ağlıyorum.. Unutmustum ya da oyle sanmıştım.. Ama unutmamışım okuduğum her ayrıntı yuregimi dagladi..
Soba demiri, oklava, sokaga atılma... Babamin eve gelmesine yakin eve alirdi.. Kapidan biyerr de gidemezdim korkudan merdiven altinda beklerdim.. Utanarak yaziyorum tuvaletim geldiginde merdivenin altina yapardim.. Gidecek kimsem yoktu sesimi duyan kimse yoktu.. Sadece dayak sokaga tastiginda komsular alirdi elinden.. Oklavayi bogazima sokmaya calisirdi..
Nerden okudum bu konuyu..
Allahim size güç versin. Bundan sonra hep mutlu olursunuz umarimÖlüm onlara varda bize yok mu ?
Siz hiç titreye titreye uyudugunuz yataktan sabah tekmeyle uyandirildiniz mi ?
Mutfak masasında sessiz sessiz ders çalışırken arkadan sinsi sinsi gelen anneniz tarafından sırtınıza inen yumrukla sıçradınız mi ?
Işten geç gelsin gece çabuk bitsin dediniz mi ?
Evden kaçıp sokaklarda tacize uğradınız mi ?
Koca araba fırçasıyla hayvana bile yapılamayacak ifadelerle korkutuldunuz mu ?
Inşallah ölür diye dua ettiniz mi ?
Evden kaçtınız diye 14 _15 yaşında zorla jinekolojik muayene oldunuz mu ?
Komşular kurtarsın diye avaz avaz bağırdınız mi ?
Gözleriyle korkutmak inanın korku filmi izliyor gibi hissettim.Burda daha önce bir kaç kere yazdim .
Istahli bir çocuktum hala öyle:)
5 yaşında bir yumurta kırmış bana
2 yumurta istedim diye kovalaya kovalaya dövmüştü beni ..
Ağlata ağlata o yumurtayı yedirmisti ...
Geçen anlattım
Hatırlamadı ...
Göz kapaklarını ters çevirip korkuturdu .
Düştüm diye döverdi
Bir şeyimi kaybetsem döverdi .
Geç kalsam döverdi .
Evi tam temizlemesem döverdi
Tekme tokat ,hakaret, aşağılama girla ..
O evde ben korkudan kapıların arkasına saklanırken zorla kapıyı açıp sırtımda o kemeri şaklatirdi defalarca ..
Yanagimda hatırlamadığım bir dayaktan kalma tırnak izi var hala belki 15 sene geçti .
Nerden okudum bu konuyu ben yaaa!
silimo yu da,ekleyin bence bu yoruma
Kardeş bu aklamak değil benim annem beni dovsede sokağa atsada ben onu bırakmam 23 yaşındayım kolay bir hayatım olmadi asla ama namusumla yasadim bende anneyim şuan herşeyin bir sebebi vardır elbet sebepsiz hic bişey olmazYok yok hasta değil. Sapık ve cani gibi sıfatlar daha çok yakışır.
Bu konuda yazmak istemezdim ama benim annem de ağır depresyon hastasıydı. Avuçla ilaç yutardı, kaç gece kollarımda ölecek diye acillere taşıdım. O niye yapmadı bütün bunları?
Aklamaya çalışmayın bu insan müsveddelerini.
Gözleriyle korkutmak inanın korku filmi izliyor gibi hissettim.
İki gün önce alışverişteydim.Alacağımı alıp mağazadan adımımı atar atmaz bir aileyle burun buruna geldim adeta.Bugün bir konu vardı arkadaşı kediye bakamadığı için üyemiz kediyi almış kedi medi yok demişti. Onu okurken keşke bazı çocuklara da yapabilsek aynısını demiştim.
Keşke imkan olsa da o yavrucakların hepsini çekip çıkarsak istismarcı ana babalardan.
witch hunt bettybluess size sarılıp ağlayasım geldi. Boğazımda bir yumru yutsan yutulmuyor
Bana evladının boğazını sıkarak kan getirmek, bıçakla yaralamak, kızgın demirle istismar etmeye çalışmak için ne gibi bir sebep olabilir bir tane şöyle inan daha yazmayacağım.Kardeş bu aklamak değil benim annem beni dovsede sokağa atsada ben onu bırakmam 23 yaşındayım kolay bir hayatım olmadi asla ama namusumla yasadim bende anneyim şuan herşeyin bir sebebi vardır elbet sebepsiz hic bişey olmaz
Kardeş yanlış yerdesin bak yapma herşeyin bir sebebi mi var sen olayları karıştırmışın bayağı kızlar diyor ki kızgın demir sopa sokağa atılma bunlar vahsiliktir canıliktir sebep olamaz anladın mı senin baban yoktur zordur da anlarım amma böyle var olup her gün işkence çekeni de sen bilemezsin hele de karşılarına geçip vardır bir sebebi olum daha zor hiç deme ciğerimiz yandı burda o küçücük k8z çocukları da bunları yaşadı olaylar farkli kısacaKardeş bu aklamak değil benim annem beni dovsede sokağa atsada ben onu bırakmam 23 yaşındayım kolay bir hayatım olmadi asla ama namusumla yasadim bende anneyim şuan herşeyin bir sebebi vardır elbet sebepsiz hic bişey olmaz
Misafirliğe giderlerdi geç dönerlerdi bazen.. o kadar sevinirdik ki kardeşimle. Belki kaza geçirip ölmüşlerdir kurtulmuş olabiliriz diye öyle çok sevinirdik ki. Akşam olmasın eve gelmesinler diye dua ederdik. Sırf annem kızmasın diye, okuldan gelip evi temizlerdim. Gözüne girersem belki sinirli olmazdı. Bahane bulmaz, bize bağırmaz, küfretmezdi, gözüne batmazdık ve belki rahat uyurduk o gece kardeşimle.Ölüm onlara varda bize yok mu ?
Siz hiç titreye titreye uyudugunuz yataktan sabah tekmeyle uyandirildiniz mi ?
Mutfak masasında sessiz sessiz ders çalışırken arkadan sinsi sinsi gelen anneniz tarafından sırtınıza inen yumrukla sıçradınız mi ?
Işten geç gelsin gece çabuk bitsin dediniz mi ?
Evden kaçıp sokaklarda tacize uğradınız mi ?
Koca araba fırçasıyla hayvana bile yapılamayacak ifadelerle korkutuldunuz mu ?
Inşallah ölür diye dua ettiniz mi ?
Evden kaçtınız diye 14 _15 yaşında zorla jinekolojik muayene oldunuz mu ?
Komşular kurtarsın diye avaz avaz bağırdınız mi ?
Oluyor tabi ben mesela çoğunu astım ama hala eskiler arada yokluyor. Mesela bazen kızgın demiri vajinama sokmaya çalışırdı engellerdim bi şekilde ama gecende ve bunun istismar olduğunu buyudukce öğrendim. Gecenlerde bi rüya gördüm demirle tecavüze ugruyordum on gün kendime gelemedim yoksa gercekte de oldu mu bunda diye.
İki gün önce alışverişteydim.Alacağımı alıp mağazadan adımımı atar atmaz bir aileyle burun buruna geldim adeta.
Kadın eşinin koluna girmiş,bebek arabasında 2,5 3 yaşlarında bir erkek çocuk,arabayı baba sürüyor.Benim adımımı atıp aileyi görmemle,adamın öne eğilip o yavrunun ağzına okkalı bir tokat çakması bir oldu
Dondum kaldım,ardından Ne vuruyorsun çocuğa ya,yazık diye bağırdım,adam diklenerek SANANE YAA SANANE diye bağırarak yürümeye devam etti,ama yemin ederim,o çocukcağızın anası olacak merhametsiz,dönüpte ne çocuğa,ne kocasına ne de bana baktı,sağa sola bakınarak yürüdü gitti
Belki kocasını kızdırırsa kocasız kalır,kolay mı
Bakmayacağınız çocuğu niye doğuruyorsunuz o zaman diye seslendim arkalarından,benimle olaya şahit olan bir kadın da demesin mi, çok vurdu yaa,tamam çocuk dövülür de,bu kadar da değil
O yavruları ellerinden çekip alasım geliyor böyle yapanların yeminle.
Kimimiz annemizden,kimimiz babamızdan az çok bunları yaşadık,fakat artık bitmeliydi ya,her çocuk en az benim çocuklarım kadar uzak olmalı bunlardan,sevgisizlikten
Kardeş bu aklamak değil benim annem beni dovsede sokağa atsada ben onu bırakmam 23 yaşındayım kolay bir hayatım olmadi asla ama namusumla yasadim bende anneyim şuan herşeyin bir sebebi vardır elbet sebepsiz hic bişey olmaz
Ya bende onu diyorum hiç bir anne yapmaz bunu başka sebebi vardır ya anlatamıyorum bence araştırmalı kardeş arkadaşın kafasını karıştırmayalım git desekte gitme desekte doğru değil insallah doğru bir karar verir hem sevmeyen adam yıllar sonrada sevmez elbet vardır bı sebebiBana evladının boğazını sıkarak kan getirmek, bıçakla yaralamak, kızgın demirle istismar etmeye çalışmak için ne gibi bir sebep olabilir bir tane şöyle inan daha yazmayacağım.
Sen de bir annesin evladına baktığında için gitmiyor mu sevgiden? Bırak evladı hiç bir canlıya reva görülmez bunlar.
Hemen hemen aynı duruma şahit oldum. Kadın alışveriş yapıyor 2 yaşlarında oğlu da huysuzluk ediyor belli sıkılmış çocuk. Avm nin içinde kalın montla patlıcan gibi olmuş o sıcakta. Çocuk ağlarken babası geldi anası olacak gerizekalı çocuğu babasına uzatıp al şunu döv dediİki gün önce alışverişteydim.Alacağımı alıp mağazadan adımımı atar atmaz bir aileyle burun buruna geldim adeta.
Kadın eşinin koluna girmiş,bebek arabasında 2,5 3 yaşlarında bir erkek çocuk,arabayı baba sürüyor.Benim adımımı atıp aileyi görmemle,adamın öne eğilip o yavrunun ağzına okkalı bir tokat çakması bir oldu
Dondum kaldım,ardından Ne vuruyorsun çocuğa ya,yazık diye bağırdım,adam diklenerek SANANE YAA SANANE diye bağırarak yürümeye devam etti,ama yemin ederim,o çocukcağızın anası olacak merhametsiz,dönüpte ne çocuğa,ne kocasına ne de bana baktı,sağa sola bakınarak yürüdü gitti
Belki kocasını kızdırırsa kocasız kalır,kolay mı
Bakmayacağınız çocuğu niye doğuruyorsunuz o zaman diye seslendim arkalarından,benimle olaya şahit olan bir kadın da demesin mi, çok vurdu yaa,tamam çocuk dövülür de,bu kadar da değil
O yavruları ellerinden çekip alasım geliyor böyle yapanların yeminle.
Kimimiz annemizden,kimimiz babamızdan az çok bunları yaşadık,fakat artık bitmeliydi ya,her çocuk en az benim çocuklarım kadar uzak olmalı bunlardan,sevgisizlikten
Misafirliğe giderlerdi geç dönerlerdi bazen.. o kadar sevinirdik ki kardeşimle. Belki kaza geçirip ölmüşlerdir kurtulmuş olabiliriz diye öyle çok sevinirdik ki. Akşam olmasın eve gelmesinler diye dua ederdik. Sırf annem kızmasın diye, okuldan gelip evi temizlerdim. Gözüne girersem belki sinirli olmazdı. Bahane bulmaz, bize bağırmaz, küfretmezdi, gözüne batmazdık ve belki rahat uyurduk o gece kardeşimle.
Biz gerçekten güçlü insanlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?