Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

silimo yu da,ekleyin bence bu yoruma

Allahim size güç versin. Bundan sonra hep mutlu olursunuz umarim

Gözleriyle korkutmak inanın korku filmi izliyor gibi hissettim.

silimo yu da,ekleyin bence bu yoruma

Haklisiniz ozur dilerim silimo herseyden once nacizane tavsiyem kendinizi affedin.. Sanirim ilk hatamiz kendimizi suclamak.. Once kendimizi affetmeliyiz.. Anne babamizi affetsekte affetmesekte yaslanacaklar ve bize muhtac olacaklar bu bir gerçek.. Ben kendi adima sevmiyorum saygi duymuyorum ama Allah rizasi icin sadece duskun olduklarinda bakicam.. O da yuzlerinde belki olacak vicdan azabini gormekicin..

Kardeş bu aklamak değil benim annem beni dovsede sokağa atsada ben onu bırakmam 23 yaşındayım kolay bir hayatım olmadi asla ama namusumla yasadim bende anneyim şuan herşeyin bir sebebi vardır elbet sebepsiz hic bişey olmaz

Içim sızladı ciğerim parçalandı ya neler yasamısiniz kızlar hepinize gelip tek tek sarılsam keşke o küçük aglayan korkan kızları gordum şimdi çok aglattiniz be çok içimi yaktiniz Allahim böyle cani ruhlu anne asla demem tipler ne hal8 varsa görsün sizde hep çok mutlu olun güzel kadınlar güçlü kadınlar hepinizi öpüyorum bunca acıya karşı bu kadar güçlü durmanız masallah size Allah hep yüzünüzü güldürsün size bunca acıyı yaşayan da gün yüzü görmesin insallah

İki gün önce alışverişteydim.Alacağımı alıp mağazadan adımımı atar atmaz bir aileyle burun buruna geldim adeta.
Kadın eşinin koluna girmiş,bebek arabasında 2,5 3 yaşlarında bir erkek çocuk,arabayı baba sürüyor.Benim adımımı atıp aileyi görmemle,adamın öne eğilip o yavrunun ağzına okkalı bir tokat çakması bir oldu
Dondum kaldım,ardından Ne vuruyorsun çocuğa ya,yazık diye bağırdım,adam diklenerek SANANE YAA SANANE diye bağırarak yürümeye devam etti,ama yemin ederim,o çocukcağızın anası olacak merhametsiz,dönüpte ne çocuğa,ne kocasına ne de bana baktı,sağa sola bakınarak yürüdü gitti
Belki kocasını kızdırırsa kocasız kalır,kolay mı
Bakmayacağınız çocuğu niye doğuruyorsunuz o zaman diye seslendim arkalarından,benimle olaya şahit olan bir kadın da demesin mi, çok vurdu yaa,tamam çocuk dövülür de,bu kadar da değil
O yavruları ellerinden çekip alasım geliyor böyle yapanların yeminle.
Kimimiz annemizden,kimimiz babamızdan az çok bunları yaşadık,fakat artık bitmeliydi ya,her çocuk en az benim çocuklarım kadar uzak olmalı bunlardan,sevgisizlikten

Bana evladının boğazını sıkarak kan getirmek, bıçakla yaralamak, kızgın demirle istismar etmeye çalışmak için ne gibi bir sebep olabilir bir tane şöyle inan daha yazmayacağım.

Sen de bir annesin evladına baktığında için gitmiyor mu sevgiden? Bırak evladı hiç bir canlıya reva görülmez bunlar.

kizlar hepinizden ozur diliyorum ben asla anlatmam bu konuları en yakin kardes gordugum arkadaslarima bile. Amacım sizi üzmek caninizi sıkmak degildi. Ama gecen gün amcaoglunun eve kapatıp tecavuz ettiği kız beni çok etkiledi. Onun çaresizliği ne yapacağını bilememesi kimsesizligi. Benzer durumları yaşayıp 25 yıl ayni caresizligi hissedince fazla empati yaptım. Ama istiyorum ki bunları yasayanlar gececegini bilsin. biraz özgüven bir is ve neden ben diye sormamak en azından ilk adimi atmak için yeterli. Etkisi belki yıllar sürecek ama yapacak birşey yok. Biraz kendi kendine yardim.biraz psikolojik yardimla hepsi geçmese de acinin ve üzüntünün yogunlugu azaliyor. Hepiniz hakkinizi helal edin biraz dagildim Bi sure kk ya girmem sanirim Ama bunları yaşayıp okuyan bir kişi varsa bende kurtulabilirim diyorsa benim icin yeterli. Hepinizi opuyorum çok iyisiniz çok sağ olun.

Kardeş yanlış yerdesin bak yapma herşeyin bir sebebi mi var sen olayları karıştırmışın bayağı kızlar diyor ki kızgın demir sopa sokağa atılma bunlar vahsiliktir canıliktir sebep olamaz anladın mı senin baban yoktur zordur da anlarım amma böyle var olup her gün işkence çekeni de sen bilemezsin hele de karşılarına geçip vardır bir sebebi olum daha zor hiç deme ciğerimiz yandı burda o küçücük k8z çocukları da bunları yaşadı olaylar farkli kısaca

Misafirliğe giderlerdi geç dönerlerdi bazen.. o kadar sevinirdik ki kardeşimle. Belki kaza geçirip ölmüşlerdir kurtulmuş olabiliriz diye öyle çok sevinirdik ki. Akşam olmasın eve gelmesinler diye dua ederdik. Sırf annem kızmasın diye, okuldan gelip evi temizlerdim. Gözüne girersem belki sinirli olmazdı. Bahane bulmaz, bize bağırmaz, küfretmezdi, gözüne batmazdık ve belki rahat uyurduk o gece kardeşimle.
Biz gerçekten güçlü insanlarız.

Sanki bir film konusu okur gibi okuyorum yaşadıklarınızı, inanın içim cızladı. Ne desem bilmiyorum,3 çocuğum var ,bazen sinirlerime hakim olamayıp bağırıyorum ondan sonra da vicdan azabı çekiyorum neden bağırdım, ne gerek vardı diye.. Bu kadar vahşetten sonra nasıl yaşar insan ,nasıl uyur ,nasıl uyanır? Ben psikolojik olarak bir rahatsızlık yaşadıklarına eminim ama en acısı babaların ya da olaya şahit olan başkalarının elini uzatıp yardım etmemesi. Rabbim sizlere çektikleriniz tüm dertlerin karşılığını kat kat versin inşallah. İmtihan dünyası ebeveynleriniz kaybederken siz kazanmışsınız ne mutlu..

Ay kanım dondu bu neee? Gece gece sinirim oynadı.Ben bakmaya kıyamıyorum evlatlarıma.

Kazık kadar oldular hala önlerinde arkalarında dönüyorum.

Şu an yeni oturdum.Spor için rejim yapıyor.Dışarıdan yemiyor verilen listeye göre yiyor.

Bir sürü şey hazırladım.Köfteyi gelince yersin akşam üzeri dedim.Yarın okuldan geç gelicem neyse ben

birşeyler bakarım dedi.Bu saatte kalktım yoğurdum köfteyi yemez falan rejim bozulur aç kalmasın diye

Nasıl insan bunlar bırak kendi evladını başka çocuğuda kıyamaz insan.

korkarım bir gün, ben de böyle çocuk döven insanlara müdahale ettiğim için dayak yiyeceğim birinden
dayanamıyorum görünce

Arkadasim son mesajimi da sana yazayım çünkü kendi vicdanini rahatlatiyormussun. gibi geldi bana. Ben anneyim zaten zor.bir hayatım oldu deyip bunu cocugundan cikarma. Bugün olmazsa yarin bunun acisini cekersin.

Ya bende onu diyorum hiç bir anne yapmaz bunu başka sebebi vardır ya anlatamıyorum bence araştırmalı kardeş arkadaşın kafasını karıştırmayalım git desekte gitme desekte doğru değil insallah doğru bir karar verir hem sevmeyen adam yıllar sonrada sevmez elbet vardır bı sebebi

Ben su annedir affet diyenleri anlayamiyorum
2 cocugu olan bir anneyim
Evladima su konuda anlatilanlarin milyonda birini yapamam , dustuklerind3 icim parcalaniyor benim kaldi ki ben acitacagim canlarini oyle mi?
Kendileri yemese , ac kaldilar diye gozume uyku girmiyor benim , ben onlari ac birakacagim oyle mi?
Kimse kusura bakmasin 9 ay karinda tasimak en kolayi , zor olan o gobekten ciktiktan sonra annelik yapabilmek
Bunu yapamamis kadinlar icin de yok anneymis analik hakkiymis demeyim hanimlar
Hangi ana evladina bicak dayar?? Hangi ana evladino ac birakir ??
Hayvanlar bile once yavrularini doyurup sonra kendini doyuruyor
Kopegimin 8 tane yavrusu vardi , mama verdigimde baslarinda beklerdi hepsi yedikten sonra mama kabina yaklasir bakardi kalmis mi diye kiyamadigim
Evladini ac birakan kadina mi bu vicdani yorumlari yapiyorsunuz??

Konu sahibi kusura bakma cok sinirlendim , cok uzuldum , aglayarak okudum yazdimlarini ve diger arkadaslarin yorumlarini
Senin yerinde olsam gider yuzune tukurur sen anca bunu hak ediyorsun derdim
Belki o zaman iciniz rahatlar atarsiniz icinizden bunlari
Keske hepinize sarilabilsem , o cocuk hallerinize donup sizleri kurtarabilsem , koynuma alip saatlerce birakmadan sevgimi aktarabilsem
Cok uzgunum cok

Hemen hemen aynı duruma şahit oldum. Kadın alışveriş yapıyor 2 yaşlarında oğlu da huysuzluk ediyor belli sıkılmış çocuk. Avm nin içinde kalın montla patlıcan gibi olmuş o sıcakta. Çocuk ağlarken babası geldi anası olacak gerizekalı çocuğu babasına uzatıp al şunu döv dedi o anda göz göze geldik vicdansız dedim. Çıt çıkaramadı. Kendi keyfine alışveriş yapacak diye çocuğu heder etmiş peşinde. İnşallah utanmıştır apar topar çıktılar mağazadan. Ama ben hırsımı alamıyorum keşke biraz daha söyleseydim diye içim içimi yedi.

Temizlik hastasıydı.
5.katta oturuyorduk .
Hali silkelerken bir kaç kere düştüğünü hayal ettim.
Kotu bir çocuktum belki ne bileyim
Tek istediğim dayak yememekti .
Anneanneme de cok kızgınım onu gazlar gazlar üstüme salar sonra da gülerdi ...
O laf söyledi mi ya da dövmek için bir hışımla üzerime yürüdüğünde mutlu olurdu içten içe .
Allah ım ne insanlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…