Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Her doguran sizin geceleri ustunuzu orten, yemeyip yediren, sevgi ve sefkatiyle sizi sıcacık saran anneleriniz gibi olmuyor. Cocugunun istismar edilmesine göz yuman, öldüren, yaralayan “doguranlar” varken simdi bunlara sırf 9 ay karında tasıma hatrına kutsallık mı atfedelim?
İsterse 9 degil 99 ay tasısın karnında, deli delidir. Manyak manyaktır. Anne ya da baba olması kisiyi ruh hastası olmaktan kurtarmaz.
Kendinden gucsuz, aciz, bakıma ve sevgiye muhtac, ustelik kendi dunyaya getirdigi insana kotu muamele eden birinin hicbir iyi yanı oldugunu dusunmuyorum. Dedigim gibi isterse 99 ay tasısın karnında.
Allahım boyle manyaklara cocuk verme.
Ebeveynleri tarafından hırpalanmıs butun cocuklara metanet ve sabır diliyorum.
Zor bir ailede buyumek diye bir kitap var, oneririm.
Umarım ruhunuz iyilesir en kısa zamanda.

Arkadaş,çocuklarına davranışlarını gözden geçir diyorum sana yalnızca,anne olduk diye kanatlarımız çıkmadı,her hareketimizde ulvi bir mana yok,merhametli insansak iyi anneyiz sadece,o kadar
Ben çocuklarıma bı annenin davranması gerektiği gibi davranıyorum

M Mutlak Butlan , @integrale ,@benefitss, @witch hunt, silimo ve görmediğim bu şiddetti yaşayanlar ben

hepinizden büyüğüm.Bir annenin ya da babanın asla terkedilmemesi gerektiğini savunurum.

Anne dediğin çok çok bi terlik atar, popona vurur, çok sinirlenir bağrır çağrır.Bunlar bırak anneyi insan değil.

Bir de utanmadan bir sürü doğurmuşlar.Bunlar herşeyi hakediyorlar.

Tekedin ne halleri varsa görsünler.Siz onlara muhtaçken sahip çıkmamışlar, üstüne bir de hem

fiziksel hem psikolojik şiddet.Şimdi onların size ihtiyacı var ? Vermediğini alamazsın.

Ay şu an resmen elime geçirsem ben parçalayıcağım.

Anlatmak işe yaramıyor bizzat deneyimledim. Kendi içimizde çözmekten başka yolu yok. Her şeye rağmen onlar için üzülüyorum. O kadar saçmaki, bu yaptıkları için cehenneme giderlerse çok acı çekerler diye bile düşündüm. Kötü de olsalar en azından bir şekilde büyüdüm ölmedim, intihar etmedim. Allah affetsin.. bundan sonra mutlu olalım biz.

Şimdi çok iyiyim ama mesela bi ortamda sohbet etmeyi gülmeyi beceremiyorum
Annem sesimi çıkartsam kafama fırlatırdi herşeyi
Eğerki salonda uyuyakalırsam kalk yataģına yat demek yerine örgü şişini saplardi vucuduma uyandırmak icin
Nasıl unutayım.olmuyorki geçmiyor

Bu soru beni uyutmaz günlerce belki inan bak neden ama bu merhametsizlik bu manyakca eziyet etme ne istedi ki senden bu nasıl bir zalimlik sen o yle güçlü bir kadınsın ki ayaktasın dimdik bakalım böyle bir merhametten vicdandan yoksun birinin sonu ne olucak

Ben mükemmel bir anne değilim.Ama çocuklarımı her durumda avuttum,anladım ve onların rahatlarına göre davrandım.Allaha şükür ki hiç bir mağaza vbde de zor durumda kalmadım.
Çok mu zor o yavruları anlamak,rahat ettirmek anlamıyorum anlamıyorum

Yazmaya başlamışken yaz ve rahatla bence .. Dök içindeki tüm yaralarını.. Okurken neler hissettiğimi anlatamam ve hiçbir cümle de deva olmaz yaşadıklarınıza ,ama dinleriz burda dertlerinizi.. Kardeş oluruz derdinize.
Şu an ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum çünkü benim böyle travmalarım olmadı. Hakkınızı helal edin olur mu ,ben sıcak yatağımda yatarken, babamın dizine yaslarken başımı siz neler yaşamışsınız..

Inşallah bundan sonramız güzel olur
Kimse yaşamasın bunları ama kimse

amin

Ayy icim gitti nasıl bir iğrençlik bu ya nasıl tabi ki nasıl unutabilirsin terapi aldın mı peki hic

Aminnn. Ben de sigaraya sığındım senin gibi. Uyku haram bu gece. Kim bilir şu anda hangi çocuklar bu olayları yaşıyor diye içim içimi yiyor.

Hepsi aynı mı oluyor acaba? Gerçekten merak ettim çünkü birebir aynısını yaşıyorum şuan :). Öküzün trene baktığı gibi bakıyorum sevgi gösterilerini görünce.

Ben çocuklarıma bı annenin davranması gerektiği gibi davranıyorum
Peki sizi böyle davranmanız durumunda hangi gerekçeler haklı çıkarabilir?
Ne vicdana,ne insanlığa,ne de akla sığmaz değil mi?Kendi yavrularınıza layık görmediğinizi başka kimseye de layık görmeyin o halde...

Ne demek tabiki helal olsun ne güzel bir kardeşim yaşamamış yaşadıklarımi..
Annem bir kere sarılsaydı bugün çok daha dik durabilirdim diyorum
Bi insan sadece kız olarak doğdu diye istenmemek çok acı
Bilmiyorum yazmak istediģim çok şey var ama yazamam çok ağir...

Ben annesinin yaptığını asla savunmuyorum yanlıs anlıyorsunuz kadının 4 çocuğuna bunu yapması normal değil hasta olabilir istemeden yapıyor olabilir bunu araştırmalı evet bilinçli bı şekilde yapıyorsa arkadaş haklı ama önce araştırmalı ben onu söylemek istiyorum hiç bir anne bilinçli bir şekilde yapmaz ne ben evladima yaparim nede annem bana akıl sagligim yerinde olduğu sürece yapmam belki bı rahatsızlığı var çünkü aynı sorun benim akrabalarındada vardi sonrasında adamın hasta olduğunu anladılar hastalığın adı şuan aklımda değil ama kisilik bozukluğuyla ilgili biseydi

Ayy icim gitti nasıl bir iğrençlik bu ya nasıl tabi ki nasıl unutabilirsin terapi aldın mı peki hic
Yok almadım hiç gitmedim bunun için doktora..
Kimseye anlatamam ki anlatsam dağılırım
Benim için evlilik sadece kurtuluş icindi
Şansıma eşim çok iyi hiç üzmedi simdiye kadar..

Aminnn. Ben de sigaraya sığındım senin gibi. Uyku haram bu gece. Kim bilir şu anda hangi çocuklar bu olayları yaşıyor diye içim içimi yiyor.
Icim parcalaniyor
Ve oyle bir ofkeyle doluyorum ki yazilanlari okudukca gidip aynilarini o ana babalara yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…