Ben çocuklarıma bı annenin davranması gerektiği gibi davranıyorumArkadaş,çocuklarına davranışlarını gözden geçir diyorum sana yalnızca,anne olduk diye kanatlarımız çıkmadı,her hareketimizde ulvi bir mana yok,merhametli insansak iyi anneyiz sadece,o kadar
Anlatmak işe yaramıyor bizzat deneyimledim. Kendi içimizde çözmekten başka yolu yok. Her şeye rağmen onlar için üzülüyorum. O kadar saçmaki, bu yaptıkları için cehenneme giderlerse çok acı çekerler diye bile düşündüm. Kötü de olsalar en azından bir şekilde büyüdüm ölmedim, intihar etmedim. Allah affetsin.. bundan sonra mutlu olalım biz.Bir de çocuģu olmayan bir akrabama her gün al bunu götur senin olsun bana bi kız daha lazim degil derdi..
Yazmak istiyorum sanki yazarsam anlatırsam birilerine rahatlayacağim
Ama bu kadarını anlatabiliyorum
Bu yükten kurtulamıyoruz ne yazikki..
Ama geleceğimiz var çocuklarımız var biz anneyiz/eşiz/insanız
Kötü olan kimse çikarmak lazim hayattan
Şimdi çok iyiyim ama mesela bi ortamda sohbet etmeyi gülmeyi beceremiyorumOkuyorum okudukça dehşete düşüyorum gerçekten kelimelerim tükendi bu nasıl bir canavarlık ahh güzel kardesim nasıl incinmiş o güzel küçük yurekleriniz şimdi çok mutlusundur inşallah o anne denen müsvedde de ne olur sonu merak ediyorum
Bu soru beni uyutmaz günlerce belki inan bak neden ama bu merhametsizlik bu manyakca eziyet etme ne istedi ki senden bu nasıl bir zalimlik sen o yle güçlü bir kadınsın ki ayaktasın dimdik bakalım böyle bir merhametten vicdandan yoksun birinin sonu ne olucakBirazcık uykum vardı benimki de gitti .
Arada bana telefon açıp biliyor musun hicbir şeyi kafaya takmamak lazım falan diyor şimdilerde:)
Ya da üstüne sıkı giyin falan diyor .
Gülüyorum içimden hayat nelere kadir
Nerde o tuvaletten su hortumunu alıp dolayıp dolayıp döven kadın.
Evin içinde dolap beygiri gibi koştururdu beni nolur dövme diye .
Zaman geçmiş içine merhamet gelmiş
Benim içimi oldurdukten sonra
Yine de insan şükrediyor işte
Daha da beterleri var okuyoruz ,goruyoruz .
Allah hepsini ıslah etsin ne diyim
Ben mükemmel bir anne değilim.Ama çocuklarımı her durumda avuttum,anladım ve onların rahatlarına göre davrandım.Allaha şükür ki hiç bir mağaza vbde de zor durumda kalmadım.Hemen hemen aynı duruma şahit oldum. Kadın alışveriş yapıyor 2 yaşlarında oğlu da huysuzluk ediyor belli sıkılmış çocuk. Avm nin içinde kalın montla patlıcan gibi olmuş o sıcakta. Çocuk ağlarken babası geldi anası olacak gerizekalı çocuğu babasına uzatıp al şunu döv dedio anda göz göze geldik vicdansız dedim. Çıt çıkaramadı. Kendi keyfine alışveriş yapacak diye çocuğu heder etmiş peşinde. İnşallah utanmıştır apar topar çıktılar mağazadan. Ama ben hırsımı alamıyorum keşke biraz daha söyleseydim diye içim içimi yedi.
Yazmaya başlamışken yaz ve rahatla bence .. Dök içindeki tüm yaralarını.. Okurken neler hissettiğimi anlatamam ve hiçbir cümle de deva olmaz yaşadıklarınıza ,ama dinleriz burda dertlerinizi.. Kardeş oluruz derdinize.Bir de çocuģu olmayan bir akrabama her gün al bunu götur senin olsun bana bi kız daha lazim degil derdi..
Yazmak istiyorum sanki yazarsam anlatırsam birilerine rahatlayacağim
Ama bu kadarını anlatabiliyorum
Bu yükten kurtulamıyoruz ne yazikki..
Ama geleceğimiz var çocuklarımız var biz anneyiz/eşiz/insanız
Kötü olan kimse çikarmak lazim hayattan
Inşallah bundan sonramız güzel olurAnlatmak işe yaramıyor bizzat deneyimledim. Kendi içimizde çözmekten başka yolu yok. Her şeye rağmen onlar için üzülüyorum. O kadar saçmaki, bu yaptıkları için cehenneme giderlerse çok acı çekerler diye bile düşündüm. Kötü de olsalar en azından bir şekilde büyüdüm ölmedim, intihar etmedim. Allah affetsin.. bundan sonra mutlu olalım biz.
Uykum kacti , kalktim sigara ictim yataga dondum agladim , yetmedi simdi tekrar sigara icecegim
Lanet olsun anneligi babaligi beceremeyen tum insan musvettelerine
Vicdansiz , kotu insanlar keske olmasa
Kimse cocuklara dokunmasa
Sadece sevgi verilse cocuklara
Allahim ne olur cocuklari koru , onlarin hicbirine bu kotulukleri yasatma
Benim deKızlar çok üzüldüm sizlere şefkat edesim sarılasım, saçlarınızı okşayasım geldi
Ayy icim gitti nasıl bir iğrençlik bu ya nasıl tabi ki nasıl unutabilirsin terapi aldın mı peki hicŞimdi çok iyiyim ama mesela bi ortamda sohbet etmeyi gülmeyi beceremiyorum
Annem sesimi çıkartsam kafama fırlatırdi herşeyi
Eğerki salonda uyuyakalırsam kalk yataģına yat demek yerine örgü şişini saplardi vucuduma uyandırmak icin
Nasıl unutayım.olmuyorki geçmiyor
Aminnn. Ben de sigaraya sığındım senin gibi. Uyku haram bu gece. Kim bilir şu anda hangi çocuklar bu olayları yaşıyor diye içim içimi yiyor.Uykum kacti , kalktim sigara ictim yataga dondum agladim , yetmedi simdi tekrar sigara icecegim
Lanet olsun anneligi babaligi beceremeyen tum insan musvettelerine
Vicdansiz , kotu insanlar keske olmasa
Kimse cocuklara dokunmasa
Sadece sevgi verilse cocuklara
Allahim ne olur cocuklari koru , onlarin hicbirine bu kotulukleri yasatma
Hepsi aynı mı oluyor acaba? Gerçekten merak ettim çünkü birebir aynısını yaşıyorum şuan :). Öküzün trene baktığı gibi bakıyorum sevgi gösterilerini görünce.Birazcık uykum vardı benimki de gitti .
Arada bana telefon açıp biliyor musun hicbir şeyi kafaya takmamak lazım falan diyor şimdilerde:)
Ya da üstüne sıkı giyin falan diyor .
Gülüyorum içimden hayat nelere kadir
Nerde o tuvaletten su hortumunu alıp dolayıp dolayıp döven kadın.
Evin içinde dolap beygiri gibi koştururdu beni nolur dövme diye .
Zaman geçmiş içine merhamet gelmiş
Benim içimi oldurdukten sonra
Yine de insan şükrediyor işte
Daha da beterleri var okuyoruz ,goruyoruz .
Allah hepsini ıslah etsin ne diyim
Peki sizi böyle davranmanız durumunda hangi gerekçeler haklı çıkarabilir?Ben çocuklarıma bı annenin davranması gerektiği gibi davranıyorum
Ne demek tabiki helal olsun ne güzel bir kardeşim yaşamamış yaşadıklarımi..Yazmaya başlamışken yaz ve rahatla bence .. Dök içindeki tüm yaralarını.. Okurken neler hissettiğimi anlatamam ve hiçbir cümle de deva olmaz yaşadıklarınıza ,ama dinleriz burda dertlerinizi.. Kardeş oluruz derdinize.
Şu an ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum çünkü benim böyle travmalarım olmadı. Hakkınızı helal edin olur mu ,ben sıcak yatağımda yatarken, babamın dizine yaslarken başımı siz neler yaşamışsınız..
Ben annesinin yaptığını asla savunmuyorum yanlıs anlıyorsunuz kadının 4 çocuğuna bunu yapması normal değil hasta olabilir istemeden yapıyor olabilir bunu araştırmalı evet bilinçli bı şekilde yapıyorsa arkadaş haklı ama önce araştırmalı ben onu söylemek istiyorum hiç bir anne bilinçli bir şekilde yapmaz ne ben evladima yaparim nede annem bana akıl sagligim yerinde olduğu sürece yapmam belki bı rahatsızlığı var çünkü aynı sorun benim akrabalarındada vardi sonrasında adamın hasta olduğunu anladılar hastalığın adı şuan aklımda değil ama kisilik bozukluğuyla ilgili biseydiYazmayayım diyorum duramiyorum. Hanımefendi herkesin zorluğu kendine ama sizinki burada yazılanlarla karşılaştırılamaz. Empati bile yapamazsiniz insan yasamadigi duyguyu bilmez. Babasiz olmak ayrı fakir olmak ayrı istismara uğramak ayrıdır. Dünyanın bütün kötülükleri bir yana çocuk istismarı bir yanadır. Vardır bir sebebı bilmem ne diyemezsiniz. Bir sebep var belli psikolojik hasta insanlar bunlar. hiçbir sebep onlar için ama deme hakkı vermez. burda insanlar anlattıkça siz usteliyorsunuz anneliği savunuyorsunuz. anne kelimesi çocuk ile birliktedir yani cocuk olusturur annelik sifatini. çocuk yoksa annelik de yok. Çocuğa annelik yapmiyorsan annelik sıfatın da olamaz. Herkesin kendine kalmış tabiki görüşüp görüşmemek ama insanların vicdanlarına oynamayın. Onları sizin yaşadıklarınız ve sizin anneliginiz üzerinden değerlendiriyorsunuz gerek yok. Onda birini yasamamissiniz bilemezsiniz bu kadar net. Şimdi burdaki anneler de kendi çocuklarını dövse onlar için de var işte sebebi küçükken dayak yemişler diyebilir misiniz? İyi niyetlisiniz tamam ama gerektiği yerde yaşamadan bilinmez deyip nokta koymak lazim.
Yok almadım hiç gitmedim bunun için doktora..Ayy icim gitti nasıl bir iğrençlik bu ya nasıl tabi ki nasıl unutabilirsin terapi aldın mı peki hic
Icim parcalaniyorAminnn. Ben de sigaraya sığındım senin gibi. Uyku haram bu gece. Kim bilir şu anda hangi çocuklar bu olayları yaşıyor diye içim içimi yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?