Bebeğim olmadan önce zor bir hayatım oldu evet sebebi babasız büyüdüğüm içindi herşeyi tek başıma halletmek zorunda kaldım benim hayatımın zorluguyla çocuğumun alakası yok ki asla olamazda o benim sorunum cocuguma asla yansitmam bı anne olarak kendimden önce onu dusunurumArkadasim son mesajimi da sana yazayım çünkü kendi vicdanini rahatlatiyormussun. gibi geldi bana. Ben anneyim zaten zor.bir hayatım oldu deyip bunu cocugundan cikarma. Bugün olmazsa yarin bunun acisini cekersin.
Arkadasim son mesajimi da sana yazayım çünkü kendi vicdanini rahatlatiyormussun. gibi geldi bana. Ben anneyim zaten zor.bir hayatım oldu deyip bunu cocugundan cikarma. Bugün olmazsa yarin bunun acisini cekersin.
Allah allah yapıyor ıste yapıyor kaç sayfa oldu acaba sen kendini mi rahatlatmaya çalışıyorsun bir sebebi vardır illa diye yazıp duruyorsun da çok ciddi travmalar geçiren küçücük kiz çocukları var burda tek istediği ilgi sevgi hepsi bu amma karşılığı dayak evden atma ve daha nice psikopatlik bunun sebebi olamaz lütfen artık bunu anla canları yanmis bunca guzel kadını anlamamak ic8n direnmeYa bende onu diyorum hiç bir anne yapmaz bunu başka sebebi vardır ya anlatamıyorum bence araştırmalı kardeş arkadaşın kafasını karıştırmayalım git desekte gitme desekte doğru değil insallah doğru bir karar verir hem sevmeyen adam yıllar sonrada sevmez elbet vardır bı sebebi
Adamda kesinlikle o kapasite vardı,bir anlık tereddütten sonra ne olursa olsun dedim,suratının rabbi yessiri silinmiş insan müsveddesininkorkarım bir gün, ben de böyle çocuk döven insanlara müdahale ettiğim için dayak yiyeceğim birinden
dayanamıyorum görünce
Gece gece sinirlerimi zıplatmayın. Sen 12 yaşında çocuğunun çayına tükürüp, o çayı zorla içirip sen bunu içmeye layıksın sen bu evin ancak köpeği olursun der misin? Saçlarını eline dolayıp küfredip, ölmesini diler misin? Hemde sadece matematik 2 soruluk deneme sınavından 5 üzerinden 3 aldı diye. Denemeydi ya deneme, puana etki bile etmeyecekti. Ne durumdayız diye ölçmek için yapılmış dandik bir sınavdı. Sen bırakma, yaşamadan bilmeden atıp tutmak ne kolay.Kardeş bu aklamak değil benim annem beni dovsede sokağa atsada ben onu bırakmam 23 yaşındayım kolay bir hayatım olmadi asla ama namusumla yasadim bende anneyim şuan herşeyin bir sebebi vardır elbet sebepsiz hic bişey olmaz
Offf offf sana da içim gitti naptınız bana bu gece şimdi gelsem keşke sımsıkı sarılsak değil mi imkanım olsa keşke kapatsak o yaraları sen masumdun be çok masum o anne denmez ona da o kadın çok kötüydü hemde çok çok aglattiniz beni cokTemizlik hastasıydı.
5.katta oturuyorduk .
Hali silkelerken bir kaç kere düştüğünü hayal ettim.
Kotu bir çocuktum belki ne bileyim
Tek istediğim dayak yememekti .
Anneanneme de cok kızgınım onu gazlar gazlar üstüme salar sonra da gülerdi ...
O laf söyledi mi ya da dövmek için bir hışımla üzerime yürüdüğünde mutlu olurdu içten içe .
Allah ım ne insanlar var ya
Arkadaş,çocuklarına davranışlarını gözden geçir diyorum sana yalnızca,anne olduk diye kanatlarımız çıkmadı,her hareketimizde ulvi bir mana yok,merhametli insansak iyi anneyiz sadece,o kadarYa bende onu diyorum hiç bir anne yapmaz bunu başka sebebi vardır ya anlatamıyorum bence araştırmalı kardeş arkadaşın kafasını karıştırmayalım git desekte gitme desekte doğru değil insallah doğru bir karar verir hem sevmeyen adam yıllar sonrada sevmez elbet vardır bı sebebi
Ahhh sana ne diyim sende ayrı içimi yaktın böyle oturdum ağlıyorum neden ama ya neden bu kadar zulüm bunca eziyet küçücük bir kiz çocuğuna keşke gelip sana da sarılsam hepinizi kucaklasam içime soksam yaralarınızı sarsam ahh keskeGece gece sinirlerimi zıplatmayın. Sen 12 yaşında çocuğunun çayına tükürüp, o çayı zorla içirip sen bunu içmeye layıksın sen bu evin ancak köpeği olursun der misin? Saçlarını eline dolayıp küfredip, ölmesini diler misin? Hemde sadece matematik 2 soruluk deneme sınavından 5 üzerinden 3 aldı diye. Denemeydi ya deneme, puana etki bile etmeyecekti. Ne durumdayız diye ölçmek için yapılmış dandik bir sınavdı. Sen bırakma, yaşamadan bilmeden atıp tutmak ne kolay.
Çok daha ağir yaralarım var benim de ailemle ilgili.
Hiçbir zaman istenmedim
Çünkü artık ailemin bir ERKEK evladı olmuştu ve ben onun ardından doğmamalıydım..
Düşürememis doğurmuş,aç birakmiş bebekken 2 hafta ölmemişim..
Her Allahın günu beddualar işitirdim
Ablalarımdan abimden..
Ortaokul bittiğinde şans mı şanssizlik mi bilmiyorum lise mecburi oldu
Zaten yatılı okudum 4 sene
Ilk gün elime 2 bucuk lira verdiler neye yetecekse gittiler
Ha!ablam da bu para yetmezse kendini satarsın demişti...
Dayakları işkenceleri yazsam mı yazmasammı..
Evden atılmalar,aç bırakmalar,tavukların kümesinde kapatılmalar,soba maşasıyla dövmeler,kıyafetlerimi yakmalar,,
Bunlar benim sadece anlatabildiklerim.
Banyoyu ayda bir yapabilirsem şükrederdim su bitermiş..
Arkadaşlarıma kızım diye hitap edilip bana ismimle hitap edilmesine ağlardım.. çocüklük işte..
Babam bir bayram günü pazara gitmisti heycanla bekliyorum bayramlık alacak diye ama kuzenlerime ablalarima çantalar hediyeler almis bana hiçbirsey..
Ben ne yaptım bunlarin hepsine iyilikle karsilik verdim
Evi temizledim yemek yaptim tarlaya gittim hayvan baktım bursumu eve verdim aç gezdim
Kitap alamadım arkadaslarkmdan istedim
Caliştım maaşımı verdim yetmedi kredi çektim yetmedi borç buldum ama hiç yetmedi asla sevilmedim asla
Bir de yakın akrabaların oğulları tarafından yaşadığım tacizler var mesela anneme anlattığımda ise sen zaten bunlara layıksin afferin onlara deyip bir daha dövmesi..
Simdi çoook güzel bi hayatım var bin sukur
Cocuklarim var eşim var
Anne baba nedir bilmiyorum yaşamadım bu duyguyu çünkü hiç
Ama eskiden ölmek için dualr ederdim şimdi evlatlarım için yasamak istiyorum
Affedince de geçmedi benimkisi
silimo canım tek çare düsünmemek boşverecegiz artık
Geçti hersey
Ve bak bi ailen var seninde
Allah seni bundan sonra hep mutlu etsin❤
Birazcık uykum vardı benimki de gitti .Offf offf sana da içim gitti naptınız bana bu gece şimdi gelsem keşke sımsıkı sarılsak değil mi imkanım olsa keşke kapatsak o yaraları sen masumdun be çok masum o anne denmez ona da o kadın çok kötüydü hemde çok çok aglattiniz beni cok
Yazmayayım diyorum duramiyorum. Hanımefendi herkesin zorluğu kendine ama sizinki burada yazılanlarla karşılaştırılamaz. Empati bile yapamazsiniz insan yasamadigi duyguyu bilmez. Babasiz olmak ayrı fakir olmak ayrı istismara uğramak ayrıdır. Dünyanın bütün kötülükleri bir yana çocuk istismarı bir yanadır. Vardır bir sebebı bilmem ne diyemezsiniz. Bir sebep var belli psikolojik hasta insanlar bunlar. hiçbir sebep onlar için ama deme hakkı vermez. burda insanlar anlattıkça siz usteliyorsunuz anneliği savunuyorsunuz. anne kelimesi çocuk ile birliktedir yani cocuk olusturur annelik sifatini. çocuk yoksa annelik de yok. Çocuğa annelik yapmiyorsan annelik sıfatın da olamaz. Herkesin kendine kalmış tabiki görüşüp görüşmemek ama insanların vicdanlarına oynamayın. Onları sizin yaşadıklarınız ve sizin anneliginiz üzerinden değerlendiriyorsunuz gerek yok. Onda birini yasamamissiniz bilemezsiniz bu kadar net. Şimdi burdaki anneler de kendi çocuklarını dövse onlar için de var işte sebebi küçükken dayak yemişler diyebilir misiniz? İyi niyetlisiniz tamam ama gerektiği yerde yaşamadan bilinmez deyip nokta koymak lazim.Bebeğim olmadan önce zor bir hayatım oldu evet sebebi babasız büyüdüğüm içindi herşeyi tek başıma halletmek zorunda kaldım benim hayatımın zorluguyla çocuğumun alakası yok ki asla olamazda o benim sorunum cocuguma asla yansitmam bı anne olarak kendimden önce onu dusunurum
Okuyorum okudukça dehşete düşüyorum gerçekten kelimelerim tükendi bu nasıl bir canavarlık ahh güzel kardesim nasıl incinmiş o güzel küçük yurekleriniz şimdi çok mutlusundur inşallah o anne denen müsvedde de ne olur sonu merak ediyorumÇok daha ağir yaralarım var benim de ailemle ilgili.
Hiçbir zaman istenmedim
Çünkü artık ailemin bir ERKEK evladı olmuştu ve ben onun ardından doğmamalıydım..
Düşürememis doğurmuş,aç birakmiş bebekken 2 hafta ölmemişim..
Her Allahın günu beddualar işitirdim
Ablalarımdan abimden..
Ortaokul bittiğinde şans mı şanssizlik mi bilmiyorum lise mecburi oldu
Zaten yatılı okudum 4 sene
Ilk gün elime 2 bucuk lira verdiler neye yetecekse gittiler
Ha!ablam da bu para yetmezse kendini satarsın demişti...
Dayakları işkenceleri yazsam mı yazmasammı..
Evden atılmalar,aç bırakmalar,tavukların kümesinde kapatılmalar,soba maşasıyla dövmeler,kıyafetlerimi yakmalar,,
Bunlar benim sadece anlatabildiklerim.
Banyoyu ayda bir yapabilirsem şükrederdim su bitermiş..
Arkadaşlarıma kızım diye hitap edilip bana ismimle hitap edilmesine ağlardım.. çocüklük işte..
Babam bir bayram günü pazara gitmisti heycanla bekliyorum bayramlık alacak diye ama kuzenlerime ablalarima çantalar hediyeler almis bana hiçbirsey..
Ben ne yaptım bunlarin hepsine iyilikle karsilik verdim
Evi temizledim yemek yaptim tarlaya gittim hayvan baktım bursumu eve verdim aç gezdim
Kitap alamadım arkadaslarkmdan istedim
Caliştım maaşımı verdim yetmedi kredi çektim yetmedi borç buldum ama hiç yetmedi asla sevilmedim asla
Bir de yakın akrabaların oğulları tarafından yaşadığım tacizler var mesela anneme anlattığımda ise sen zaten bunlara layıksin afferin onlara deyip bir daha dövmesi..
Simdi çoook güzel bi hayatım var bin sukur
Cocuklarim var eşim var
Anne baba nedir bilmiyorum yaşamadım bu duyguyu çünkü hiç
Ama eskiden ölmek için dualr ederdim şimdi evlatlarım için yasamak istiyorum
Affedince de geçmedi benimkisi
silimo canım tek çare düsünmemek boşverecegiz artık
Geçti hersey
Ve bak bi ailen var seninde
Allah seni bundan sonra hep mutlu etsin❤
Benim çocuğum cokk yaramaz asla laf dinlemez ne olursa olsun ve çok sinirlenirim o an hemen odayı deģistiriyorum ya bağırıverirsem de yavrumun kalbi incinirse diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?