- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Normal bişey değil annesinin yaptığı ama çok zor annesiz babasiz kalmak yaşamayan bilmez kardeş
kızlar hakkınızı helal edin, sizi ben çağırdım...
sizlerle aynı durumdayım, çok üzgünüm çok
Okudum kardeş herşeyi ben sadece ölüm var diyorum sonradan belki pişman olcak gitmediği için ben annesini haklı bulmuyorum eğer babasız buyuduysen ölümün ne olduğunu iyi bilirsin ki onun kendi kararı ama hayat kısaarkadaşım kime anlatıyorsun
ben de babasız büyüdüm
sen konunun tamamını bi oku da babasızlık bunların yanında neymiş bi gör bence
Helal olsun olur mu öyle şey. Şu an okudukça ağlıyorum ama,size hak etmek gibi bir şey aklıma bile gelmedi.
Birimizin derdi hepimizin sayılır. Öz anne babadan bu muamelelerin görüldüğünü hiç bilmezdim,o yüzden yıkıldım biraz.
Eski konularında seni anlamıyordum, hakkına girmişim özür dilerim. Kendimi ve kardeşimi korumakla o kadar meşguldüm ki çok sert bir insan oldum. İnsan çocukken kendini ailesinden korumaya çalışınca, çok başka bir şeye dönüşüyormuş buna eminim.Senin bir de baba varmış ben babadan şanslıyım.
Ama ac kalmalarimin sebebi biraz da onun bankaya yaptığı borçlar.
Gizli gizli oynadığı kumarlar.
O evden çıkar giderdi ben dayak yerdim .
Kin tutmuyorum ben ,annem de dahil hiç kimseye nefret besleyemiyorum .
Kirginim sadece .
4 kere evden kaçtım.
Başıma çok kötü şeyler gelebilirdi Allah korudu .
Ya olseydim, ya tecavüze uğrasaydim
Sadece 15 yaşındaydım ben .
Nolurdu ki beni bu kadar orselemeseydi...
Bilemiyorum.
Sarıp sarmalamiyorum şimdi
Ama dedim ya o da dahil kimseye karşı kin ,öfke,nefret duygularım yok benim
Helal olsun yavrucum öyle böyle okuyacaktık zaten. Konu sahibine sayende bir omuz da biz verdik. Keşke bütün yaralarını sarabilsek.kızlar hakkınızı helal edin, sizi ben çağırdım...
sizlerle aynı durumdayım, çok üzgünüm çok
Normal bişey değil annesinin yaptığı ama çok zor annesiz babasiz kalmak yaşamayan bilmez kardeş
Kardeş seni anlıyorum ama bu iş başka. Hepimiz yeri geliyor çocuklarımıza kızıyoruz belki ama bu kadınlar sistematik olarak işkence görmüş.Okudum kardeş herşeyi ben sadece ölüm var diyorum sonradan belki pişman olcak gitmediği için ben annesini haklı bulmuyorum eğer babasız buyuduysen ölümün ne olduğunu iyi bilirsin ki onun kendi kararı ama hayat kısa
Okudum kardeş herşeyi ben sadece ölüm var diyorum sonradan belki pişman olcak gitmediği için ben annesini haklı bulmuyorum eğer babasız buyuduysen ölümün ne olduğunu iyi bilirsin ki onun kendi kararı ama hayat kısa
Valla böyle insanlar yaşamasın zaten. Bunların nefes alması bile haram. Bu dünyada keşke sadece iyi insanlar kalsa. Kötülerin canı cehenneme.Okudum kardeş herşeyi ben sadece ölüm var diyorum sonradan belki pişman olcak gitmediği için ben annesini haklı bulmuyorum eğer babasız buyuduysen ölümün ne olduğunu iyi bilirsin ki onun kendi kararı ama hayat kısa
Git sebebini öğren . Neden diye sor ?
Anne sonuçta görmezden gelemezsin . Geçmişi unutup yeni anılar biriktirebilirsiniz .
Bu konu yüzünden bir yerde çocuk ağlaması sesi duyunca fenalıklar geçireceğimMaalesef babalar iste oluyor geldiklerinde de is isten geçmiş oluyor. Benimki vardiyeli calisirdi Bazen gececi olurdu. Aksam onda gidiyorsa ben gece bir ikiye kadar dayagimi yer ayilip bayilirdim sonra tekrar başlardı sokağa kacardim sabah babam eve gelmeden eve alınırdım. Bu arada ev kapının onu kan gölü olurdu darbelerin çoğunu kafama ve kızgın demirle alirdim. Yani bu kisilere hatanin kendinde olduğunu da asla kabul ettiremezsin çünkü annedir ve herşeye hakki vardır. neyse konu sahibinin konusunu çok da dagitmayayim babalar bir noktadan sonra etkisiz eleman oluyor.
Evet bizim iyiliğimiz için yapmışlar hepsini. Çok haklısın böyle düşünmemize sebep oluyorlar. Güya disiplin ve başarı için yaptılar her şeyi. Tavsiyeler için teşekkür ederim, yazdıklarını yapacağım.Neden kendimizi sucluyoruz biliyor musun yillarca bu dayaklari iskenceleri bize kotu insanlar olarak değil anne babanın evladını düşündüğü için sevdikleri için yaptıklarını öğretiyorlar. Ne bilim o zamanlarda bana sokaktan herhangi biri küçük bir tokat atsa su an bile o kişiden nefret ediyor olurdum. Ama aile içi siddette oyle olmuyor kesinlikle. Ailen dovduyse sovduyse mutlaka bir bildikleri vardir diye dusunuyor toplum. haliyle hem hatalı hem suçlu hissediyorsun. Benim hatalı olmadigimi kabul etmem 25 yasimi buldu. O gunden beri de kendimi tedavi etmeye calisiyorum. Mesela bugün annemin her isiyle ben ilgilenirim. doktor randevusuna kadar ben alirim. Saatlerce derdini dinlerim. Zaten bunca yilim çocukluğum gencligim hepsi ziyan olmuş bundan sonra da bi hastalık olur ölüm olur allah korusun vicdan azabı çekmek istemiyorum. Kalan omrumde dr pismanlik duymak istemiyorum.Tavsiyem meditasyona ozellikle affetme ve gecmisi ozgurlestirme meditasyonu kundalini yoga ve Özellikle nefes terapisine başlaman. Bunları unutup olan oldu diye düşünup kabul etmek zorundayiz kendimiz için. İnan yapacak baska hicbir şey yok. Bu saatten sonra seni ne iyi hissettirecekse onu yap lütfen.
Bence sebebini araştırmalı belki hastada olabilir arkadaşın söylediği gibi babam vefat edince annemin psikolojisi bozulmuş 7 yaşına kadar yengem baktı bize annem yoktu bunun için onu yargılayamam asla bence araştırmalı herşeyin bir çözümü var bu hayatta sadece ölümün yokKardeş seni anlıyorum ama bu iş başka. Hepimiz yeri geliyor çocuklarımıza kızıyoruz belki ama bu kadınlar sistematik olarak işkence görmüş.
Annesiz büyümek bundan iyidir. En azından öldü dersin iyi hatırlarsın. Böyle bir ömür kalbinde ve omuzlarında yükünü çekmezsin.
Okudum kardeş herşeyi ben sadece ölüm var diyorum sonradan belki pişman olcak gitmediği için ben annesini haklı bulmuyorum eğer babasız buyuduysen ölümün ne olduğunu iyi bilirsin ki onun kendi kararı ama hayat kısa
Yok yok hasta değil. Sapık ve cani gibi sıfatlar daha çok yakışır.Bence sebebini araştırmalı belki hastada olabilir arkadaşın söylediği gibi babam vefat edince annemin psikolojisi bozulmuş 7 yaşına kadar yengem baktı bize annem yoktu bunun için onu yargılayamam asla bence araştırmalı herşeyin bir çözümü var bu hayatta sadece ölümün yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?