Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Normal bişey değil annesinin yaptığı ama çok zor annesiz babasiz kalmak yaşamayan bilmez kardeş

arkadaşım kime anlatıyorsun
ben de babasız büyüdüm
sen konunun tamamını bi oku da babasızlık bunların yanında neymiş bi gör bence

kızlar hakkınızı helal edin, sizi ben çağırdım...
sizlerle aynı durumdayım, çok üzgünüm çok

Helal olsun olur mu öyle şey. Şu an okudukça ağlıyorum ama,size hak etmek gibi bir şey aklıma bile gelmedi.
Birimizin derdi hepimizin sayılır. Öz anne babadan bu muamelelerin görüldüğünü hiç bilmezdim,o yüzden yıkıldım biraz.

arkadaşım kime anlatıyorsun
ben de babasız büyüdüm
sen konunun tamamını bi oku da babasızlık bunların yanında neymiş bi gör bence
Okudum kardeş herşeyi ben sadece ölüm var diyorum sonradan belki pişman olcak gitmediği için ben annesini haklı bulmuyorum eğer babasız buyuduysen ölümün ne olduğunu iyi bilirsin ki onun kendi kararı ama hayat kısa

Ailelerinden herturlu siddet goren sevgili KK kadinlari sizden ben bir Anne olarak ailelerinizin size yasattiklari tramvalardan dolayi kocaman ozur diliyorum sizlerden onlarin adina. Yasadiklariniza cok ama cok uzgunum( kucukken annemden degilde ablamdan siddet gormuslugum vardir. Bu yasta pisikologla gorusuyorum. Hic bir sekilde kendinizi suclu hissetmeyin. Eylem yapana aittir.yapanin yanlisidir sizin degildir diyor. Ben ablamla yuzlestim, kendince sebepler soyledi. Ozur bile dilemedi yaptigindan. Pisikologum en azindan ozur dilemesi gerekliydi,yukunuzu hafifletir demisti. Ailesinden maddi,mannevi siddet goren her birey mutlaka bir uzmandan yardim almali ve siddet uygulayanla yuzlesmeli. Yoksa insanin icinde bir yara olarak kalir(

yani hep haberlerde vs görüyoruz ama böyle dinleyince...
Allah bundan sonra mutluluk versin hepsine inşallah

witch hunt bettybluess M Mutlak Butlan
Kızlar sizin annelerinizle sınavınız daha bi çetinmiş ama bu sizi daha merhametli ve güçlü yapmış.

Bu annelerin derdi neydi ki? Benimki epilepsi ve sinir hastasıydı ve bir de çok cahildi. Ama üniversite mezunu anne de beterini yapabiliyormuş.

Ben de anneyim şimdi ve sesimi yükseltsem içim acıyor.

Evladına karşı bir anne neden bu kadar acımasız olur ki?

Eski konularında seni anlamıyordum, hakkına girmişim özür dilerim. Kendimi ve kardeşimi korumakla o kadar meşguldüm ki çok sert bir insan oldum. İnsan çocukken kendini ailesinden korumaya çalışınca, çok başka bir şeye dönüşüyormuş buna eminim.

Normal bişey değil annesinin yaptığı ama çok zor annesiz babasiz kalmak yaşamayan bilmez kardeş

Keskee bir de anne baba varken annesiz babasiz kalmanın ne demek olduğunu yasamanin ne oldugunu düşünsen empati yapabilsen. Var olan annenin yokluğu kitabina şöyle bir göz gezdirmeni tavsiye ederim. Bir iki fikir olması açısından. Çünkü senin iyi niyetli söylediğin o soz var ya o kadar tehlikeli ki.

Ağlıyorum.. Kendime, cocukluguma, tum siddet goren çocuklara agliyorum witch hunt a bettybluess e M Mutlak Butlan a ağlıyorum.. Kapattığım sandığım yaralarımın bu konuyu okumamla tekrar kanamasina ağlıyorum.. Unutmustum ya da oyle sanmıştım.. Ama unutmamışım okuduğum her ayrıntı yuregimi dagladi..
Soba demiri, oklava, sokaga atılma... Babamin eve gelmesine yakin eve alirdi.. Kapidan biyerr de gidemezdim korkudan merdiven altinda beklerdim.. Utanarak yaziyorum tuvaletim geldiginde merdivenin altina yapardim.. Gidecek kimsem yoktu sesimi duyan kimse yoktu.. Sadece dayak sokaga tastiginda komsular alirdi elinden.. Oklavayi bogazima sokmaya calisirdi..

Nerden okudum bu konuyu..

Kardeş seni anlıyorum ama bu iş başka. Hepimiz yeri geliyor çocuklarımıza kızıyoruz belki ama bu kadınlar sistematik olarak işkence görmüş.

Annesiz büyümek bundan iyidir. En azından öldü dersin iyi hatırlarsın. Böyle bir ömür kalbinde ve omuzlarında yükünü çekmezsin.

okumamışsın
okumuş olsan bu kadar rahat yazamazdın
hayat kısa diyemezdim

okudun mu kızgın demirleri, kemerleri, kışın çorapla saatlerce dışarıda bekletilmeleri gerçekten???

Valla böyle insanlar yaşamasın zaten. Bunların nefes alması bile haram. Bu dünyada keşke sadece iyi insanlar kalsa. Kötülerin canı cehenneme.

Git sebebini öğren . Neden diye sor ?
Anne sonuçta görmezden gelemezsin . Geçmişi unutup yeni anılar biriktirebilirsiniz .
Bu konu yüzünden bir yerde çocuk ağlaması sesi duyunca fenalıklar geçireceğim

Evet bizim iyiliğimiz için yapmışlar hepsini. Çok haklısın böyle düşünmemize sebep oluyorlar. Güya disiplin ve başarı için yaptılar her şeyi. Tavsiyeler için teşekkür ederim, yazdıklarını yapacağım.

Bence sebebini araştırmalı belki hastada olabilir arkadaşın söylediği gibi babam vefat edince annemin psikolojisi bozulmuş 7 yaşına kadar yengem baktı bize annem yoktu bunun için onu yargılayamam asla bence araştırmalı herşeyin bir çözümü var bu hayatta sadece ölümün yok

Ölüm onlara varda bize yok mu ?
Siz hiç titreye titreye uyudugunuz yataktan sabah tekmeyle uyandirildiniz mi ?
Mutfak masasında sessiz sessiz ders çalışırken arkadan sinsi sinsi gelen anneniz tarafından sırtınıza inen yumrukla sıçradınız mi ?
Işten geç gelsin gece çabuk bitsin dediniz mi ?
Evden kaçıp sokaklarda tacize uğradınız mi ?
Koca araba fırçasıyla hayvana bile yapılamayacak ifadelerle korkutuldunuz mu ?
Inşallah ölür diye dua ettiniz mi ?
Evden kaçtınız diye 14 _15 yaşında zorla jinekolojik muayene oldunuz mu ?
Komşular kurtarsın diye avaz avaz bağırdınız mi ?

Bir yandan sessizce gliyorum esimin koynunda bir yandan da yazıyorum. Biraz dağınık yazabilirim şimdiden özür dilerim.Arkadaşlar annem ve kardeslerim temizliğe giderdik hergun.. Babamda memurdu her hafta sonu da merkeze hastaneye gidiyorum der ve giderdi . 2 gün ortada yok tabi.. bir pazar gecesi gene geldi eve size bir sürprizim var araba gidin alın dedi. Biz çoluk çocuk koştuk arabaya. Zaten hayatımızı asgari düzeyde devam ettirebiliriz ancak sürpriz bizim için lüks.. heyecan içindeyiz. Arabaya bi gittik on koltukta Samara gibi uzun saçlı bir kız en büyük ablamdan 3 4 yaş anca büyük.. Biz korktuk ne olduğunu anlamadan ağlayarak eve kaçtık. Gitti babam aldı getirdi. Kendisi cici annemizmiş. Annem.cok çalışıyormuş bu kadın bize evde yemek yapacakmis.Biz ağlıyoruz tabi.Babam kızıyor neden aglıyorsunuz evde sıcak çorba pişecek diyor. (Annem günde 2 eve temizliğe gidiyor ve aynı anda bir restoranda bulaşık yikiyor gece 3 e kadar)Her neyse o kadın bizde 1 ay kaldi .sonrada memleketten haber geldi babamin plaka aranıyor falan diye babam korkudan gelen kadını başkasıyla evlendirdi . Kadın bi kaç kalmis sonra kaçmış o evden . Kadının evlendiği adam ben 10 yaşındayken çocuk parkında bana tecavüz etmeye kalkıştı.. Elinden kurtuldum. Sonrasında babam adamı dövmüş güya.. O günden sonra bu konu hakkında babamla hiç konuşmadım. Ben yıllarca okuyup çalışmaya devam ettim. Paralar babama tabi. Hepimiz öğrenciyiz evde on kardeş. Atandım kaç senede öyle para gönderdim. Evlendim hala bir kaç faturasını öderim.Kotu seyler yasadim.Bu hayatı ben seçmedim. Ama babamı da hiç bırakmadım.Cok da severim ama bu yasananlarda bir ateş gibi hep içimde yanar durur.
Arkadaşım affet rahatla...

Yok yok hasta değil. Sapık ve cani gibi sıfatlar daha çok yakışır.

Bu konuda yazmak istemezdim ama benim annem de ağır depresyon hastasıydı. Avuçla ilaç yutardı, kaç gece kollarımda ölecek diye acillere taşıdım. O niye yapmadı bütün bunları?

Aklamaya çalışmayın bu insan müsveddelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…