Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Offfffff yani hakikaten off !

Ben yıllarca dayak yemiş evden atılmış tacizin her türlüsüne uğranmış bir kadınım......
Konuşamam daha fazla. Benim yaşadıklarımı duyanlar neler hisseder?

Bu arkadaşlarımız isimlerini etiketleyemiyorum hepsi ama hepsi bundan sonra cenneti yaşasinlar bu dünyada..

Konuyu saptirmayin asla onları savunmuyorum anne baba diyorum kadının kendi doğurduğu çocuk hiç bir anne sağlıklı bir psikolojiyle yapmaz bunlari
Ben yaşamadım ama eşim babasından sokakta oynadığı için dayak yemiş, bi gün babasının döveceğini anladığı için o önde babası arkada motorla kovalayıp yakaladığı yerde öldüresiye dövmüş, 10 yaşından bu yana eşime bir çöp dahi almamış, annesini gözleri önünde defalarca dövmüş
Bunlar benim hatırladıklarım böyle bi adamı ne diye affedelim, görüşelim, evimize alalım?

Konuyu saptirmayin asla onları savunmuyorum anne baba diyorum kadının kendi doğurduğu çocuk hiç bir anne sağlıklı bir psikolojiyle yapmaz bunlari
Tamam yeter artık ya Allah allah insanlar burda en özelini anlatıyor bunca manyak psikopat ile büyümüşler yok hasta olabilirmiste yok arastirilsinmis kaç kişi yazdı burda sana bende dahil tamam anladık senin de hayatin zor belli başka hayat görmemişin ama bi ara ver ya basma daha fazla insanların acısına şimdi boğazına bıçak dayanan gece sokağa atılan bir kiz çocuğu annem hastaydı mi demeli ısrar etme artık bu çok hassas bir mevzu anlamak istemiyorsan da zorlama sinirlerim zıpladı ya

Ben de anne ve babama bilr güvenemedim, kime güvenebilirim diyorum hep. Herkes bana zarar verebilir, kendimi korumak zorundayım diye düşünüp böyle yaşıyorum. Her şeyin 10 adım ilerisini planlıyorum. Hayatımda en küçük değişiklik bile beni dağıtıyor. Kontrolümde olmalı hayatım ve en önemlisi kimseye muhtaç olmamalıyım. Bu dürtüler çok şiddetli ve zor böyle yaşamak.

Kadın her haltı yiyor sevişmeyi biliyor peşpeşe çocuk doğurmayı biliyor. Bi çocuğunu döverken diğerine iyi davranıyor. Baba gelmeden sokağa attığı çocukları eve geri almayı akıl ediyor. İşkencenin her türlüsünü yapıyor yaratıcılıkta sınır tanımıyor.
Komşulara rezil olmayalım diye çocukları susturuyor...
Her hareketini planlı yapan birine ama hasta olabilir diye acıyacak mıyız?

Ya arkadaşım anladık
Yüzdür aynı şeyi yazıyorsun
Tamam, git artık ya

Çok merak ettin ya,ben söyleyeyim o zaman.Anneye sorduğu zaman anne ağlayacak,ben öyle birşey yapmadım,hiç hatırlamıyorum diyecek,yanında birileri varsa anneye üzülecek,konu sahibi anneyi ağlatan hayırsız evlat olacak
Zaten hasta ve yaşlı bir kadınım,tansiyonum var ,diyecek.Çocuklar büyüyünce o savaş baltaları gömülür,herkes onları tonton teyze ve amcalar olarak görür,buna göre yorumlar,ve konuşmadan el boş ayrılınır

Çok haklısın diyecek siz bırakmadın bana ama yaz dinleriz seni dua ederiz sana ne biliyim ya yanında oluruz

Allah aşkına ela adlı üyeye yazmayın daha arkadaşlar. He diyin geçin. Burada bütün kadınlar birbirimize destek olmaya çalışıyoruz illa bi çomak sokacak.

Bütün okuduklarımın üzerine 4,5 yaşındaki oğlunu ağladığı için ağzını burnunu kapatarak öldüren sonra da utanmadan cenazesinde ağlayan babanın haberini izledim. Tüy dikti hepsinin üstüne.

Bi sigara daha yakılır.

Çok haklısın diyecek siz bırakmadın bana ama yaz dinleriz seni dua ederiz sana ne biliyim ya yanında oluruz
Allah razı olsun inanın bu yazdıklarınız o kadar iyi geliyorki benim için..
Allahım kimseyi zorda bırakmasin hel iyi insanlarla karşılaştırsın
Ben çocugum yere düsse aklımı kaybederken benim annemin bana yaşattiklari bilemiyorum
Güzel Rabbim herkese verme cocuk

Gercekten cok cok zor. Anlatilamaz.. Ozellikle kimseye guvenememek.. Surekli herseyin kontrolunde olmasini istemek.. Is hayatinda bile.. Kafayi yiyecekmis gibi hissediyorum bazen..

Cok haklisin hissettiklerinde
Ama bak burda seni tanimayan onlarca kadin senin icin gozyasi dokuyor , tum insanlar kotu diil inan , insallah zaman icerisinde atlatirsin , hepsi geride kalir yasadiklarinin , cani gonulden diliyorum bunu

Çocuğun resmini gördüm içimdenbirsey kopardılar sanki o adam yaşamasın daha fazla

Ya sorma su anda sokak kapisinda bende iciyorum ust uste

O kadar haklısın ki dağıldım ben bu gece cidden çok kötü oldum sizler yazdıkça ben hep köşelerde o ağlayan küçük korkan gözlerle bakan iki çift göz görüyorum keşke gelip sizlere sarilabilsem içinizden sokup atsak bunca kötülüğü tasimasiniz

Aynı şeyleri yaşıyoruz şu an ben de aşrı kontrolcuyum hersey ama hersey planladığım gibi olmalı
Bir de çok fazla öfke doluyum herkese karş
Çoğu zaman yalnızlığı tercih ediyorum
Canım sıkılsa tek başma çıkıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…