Ben gayet mantıklı düşünüyorum kendimi o arkadaşın yerine koyuyorum sadece gitsin konuşsun annesi babası hasta olabilir tedavi olabilirler sonradan pişman olmazsın arkadaş ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Ben yıllarca dayak yemiş evden atılmış tacizin her türlüsüne uğranmış bir kadınım......Anladım çok da haklısın ama bırak boşalsın içinde ki o acı çünkü böyle yaşaman çok zor acı cekiyorsun çok sukur mutlusun ama bir an bir bakış seni hep eskiye götürecek yardım almalısın kendin icin
Ben yaşamadım ama eşim babasından sokakta oynadığı için dayak yemiş, bi gün babasının döveceğini anladığı için o önde babası arkada motorla kovalayıp yakaladığı yerde öldüresiye dövmüş, 10 yaşından bu yana eşime bir çöp dahi almamış, annesini gözleri önünde defalarca dövmüşKonuyu saptirmayin asla onları savunmuyorum anne baba diyorum kadının kendi doğurduğu çocuk hiç bir anne sağlıklı bir psikolojiyle yapmaz bunlari
Tamam yeter artık ya Allah allah insanlar burda en özelini anlatıyor bunca manyak psikopat ile büyümüşler yok hasta olabilirmiste yok arastirilsinmis kaç kişi yazdı burda sana bende dahil tamam anladık senin de hayatin zor belli başka hayat görmemişin ama bi ara ver ya basma daha fazla insanların acısına şimdi boğazına bıçak dayanan gece sokağa atılan bir kiz çocuğu annem hastaydı mi demeli ısrar etme artık bu çok hassas bir mevzu anlamak istemiyorsan da zorlama sinirlerim zıpladı yaKonuyu saptirmayin asla onları savunmuyorum anne baba diyorum kadının kendi doğurduğu çocuk hiç bir anne sağlıklı bir psikolojiyle yapmaz bunlari
Ben de anne ve babama bilr güvenemedim, kime güvenebilirim diyorum hep. Herkes bana zarar verebilir, kendimi korumak zorundayım diye düşünüp böyle yaşıyorum. Her şeyin 10 adım ilerisini planlıyorum. Hayatımda en küçük değişiklik bile beni dağıtıyor. Kontrolümde olmalı hayatım ve en önemlisi kimseye muhtaç olmamalıyım. Bu dürtüler çok şiddetli ve zor böyle yaşamak.Ama hala ayni seyler söylüyorsunuz.. Burda bu kadar insan size cevap yazdi.. Neden anlamak istemiyorsunuz.. Ortada bir rahatsizlik olsa bile hic kimsenin kendini savunamayacak bir cocuga bunlari yapmaya hakki yok.. Heleki ebeveyninin.. Insanin en guvenli olmasi gerektiği yer evidir.. Cocuk orda da iskence goruyorsa kendini nereye ait hissedebilir.. Ben suan kendimi hicbir yere ait hissetmiyorum.. Bu cok aci... Ya da kendimi sevilmeye layik görmüyorum.. Hep aklimda ayni dusunce beni annem babam bile sevmedi bir baskasi niye sevsinki.. Bana bunlari yasatmaya kimsenin hakki yoktu.. Hasta olsa bile..
Kadın her haltı yiyor sevişmeyi biliyor peşpeşe çocuk doğurmayı biliyor. Bi çocuğunu döverken diğerine iyi davranıyor. Baba gelmeden sokağa attığı çocukları eve geri almayı akıl ediyor. İşkencenin her türlüsünü yapıyor yaratıcılıkta sınır tanımıyor.Ben gayet mantıklı düşünüyorum kendimi o arkadaşın yerine koyuyorum sadece gitsin konuşsun annesi babası hasta olabilir tedavi olabilirler sonradan pişman olmazsın arkadaş ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Ya arkadaşım anladıkKonuyu saptirmayin asla onları savunmuyorum anne baba diyorum kadının kendi doğurduğu çocuk hiç bir anne sağlıklı bir psikolojiyle yapmaz bunlari
Çok merak ettin ya,ben söyleyeyim o zaman.Anneye sorduğu zaman anne ağlayacak,ben öyle birşey yapmadım,hiç hatırlamıyorum diyecek,yanında birileri varsa anneye üzülecek,konu sahibi anneyi ağlatan hayırsız evlat olacakTabiki ben anneyi savunmuyorum bı rahatsızlığı var annenin muhtemelen bunu arastirmali öncelikle ben sağlıklı bı insan yapmaz bunları ben anneyi savunmuyorum tabiki kötü bı durum ama öncelikle gidip konusmali araştırmalı ne kaybedebilir
Çok haklısın diyecek siz bırakmadın bana ama yaz dinleriz seni dua ederiz sana ne biliyim ya yanında oluruzBen yıllarca dayak yemiş evden atılmış tacizin her türlüsüne uğranmış bir kadınım......
Konuşamam daha fazla. Benim yaşadıklarımı duyanlar neler hisseder?
Bu arkadaşlarımız isimlerini etiketleyemiyorum hepsi ama hepsi bundan sonra cenneti yaşasinlar bu dünyada..
Allah razı olsun inanın bu yazdıklarınız o kadar iyi geliyorki benim için..Çok haklısın diyecek siz bırakmadın bana ama yaz dinleriz seni dua ederiz sana ne biliyim ya yanında oluruz
Ben de anne ve babama bilr güvenemedim, kime güvenebilirim diyorum hep. Herkes bana zarar verebilir, kendimi korumak zorundayım diye düşünüp böyle yaşıyorum. Her şeyin 10 adım ilerisini planlıyorum. Hayatımda en küçük değişiklik bile beni dağıtıyor. Kontrolümde olmalı hayatım ve en önemlisi kimseye muhtaç olmamalıyım. Bu dürtüler çok şiddetli ve zor böyle yaşamak.
Tam emin değilim ama Nevzat Tarhan’ın kliniğinde yapılıyor sanırım..Tesekkur ederim.. Ben de arastiracagim
Cok haklisin hissettiklerindeBen de anne ve babama bilr güvenemedim, kime güvenebilirim diyorum hep. Herkes bana zarar verebilir, kendimi korumak zorundayım diye düşünüp böyle yaşıyorum. Her şeyin 10 adım ilerisini planlıyorum. Hayatımda en küçük değişiklik bile beni dağıtıyor. Kontrolümde olmalı hayatım ve en önemlisi kimseye muhtaç olmamalıyım. Bu dürtüler çok şiddetli ve zor böyle yaşamak.
Çocuğun resmini gördüm içimdenbirsey kopardılar sankiAllah aşkına ela adlı üyeye yazmayın daha arkadaşlar. He diyin geçin. Burada bütün kadınlar birbirimize destek olmaya çalışıyoruz illa bi çomak sokacak.
Bütün okuduklarımın üzerine 4,5 yaşındaki oğlunu ağladığı için ağzını burnunu kapatarak öldüren sonra da utanmadan cenazesinde ağlayan babanın haberini izledim. Tüy dikti hepsinin üstüne.
Bi sigara daha yakılır.
Ya sorma su anda sokak kapisinda bende iciyorum ust usteAllah aşkına ela adlı üyeye yazmayın daha arkadaşlar. He diyin geçin. Burada bütün kadınlar birbirimize destek olmaya çalışıyoruz illa bi çomak sokacak.
Bütün okuduklarımın üzerine 4,5 yaşındaki oğlunu ağladığı için ağzını burnunu kapatarak öldüren sonra da utanmadan cenazesinde ağlayan babanın haberini izledim. Tüy dikti hepsinin üstüne.
Bi sigara daha yakılır.
O kadar haklısın ki dağıldım ben bu gece cidden çok kötü oldum sizler yazdıkça ben hep köşelerde o ağlayan küçük korkan gözlerle bakan iki çift göz görüyorum keşke gelip sizlere sarilabilsem içinizden sokup atsak bunca kötülüğü tasimasinizAllah razı olsun inanın bu yazdıklarınız o kadar iyi geliyorki benim için..
Allahım kimseyi zorda bırakmasin hel iyi insanlarla karşılaştırsın
Ben çocugum yere düsse aklımı kaybederken benim annemin bana yaşattiklari bilemiyorum
Güzel Rabbim herkese verme cocuk
Aynı şeyleri yaşıyoruz şu an ben de aşrı kontrolcuyum hersey ama hersey planladığım gibi olmalıBen de anne ve babama bilr güvenemedim, kime güvenebilirim diyorum hep. Herkes bana zarar verebilir, kendimi korumak zorundayım diye düşünüp böyle yaşıyorum. Her şeyin 10 adım ilerisini planlıyorum. Hayatımda en küçük değişiklik bile beni dağıtıyor. Kontrolümde olmalı hayatım ve en önemlisi kimseye muhtaç olmamalıyım. Bu dürtüler çok şiddetli ve zor böyle yaşamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?