Anlatmak işe yaramıyor bizzat deneyimledim. Kendi içimizde çözmekten başka yolu yok. Her şeye rağmen onlar için üzülüyorum. O kadar saçmaki, bu yaptıkları için cehenneme giderlerse çok acı çekerler diye bile düşündüm. Kötü de olsalar en azından bir şekilde büyüdüm ölmedim, intihar etmedim. Allah affetsin.. bundan sonra mutlu olalım biz.
Derin bir ohhh cektim şükür ki evliliğin iyiymiş mutlusun çok sukur ama öyle düşünme belkin gitsen cok farklı olur senin için denemelisin kesinlikleYok almadım hiç gitmedim bunun için doktora..
Kimseye anlatamam ki anlatsam dağılırım
Benim için evlilik sadece kurtuluş icindi
Şansıma eşim çok iyi hiç üzmedi simdiye kadar..
Tabiki ben anneyi savunmuyorum bı rahatsızlığı var annenin muhtemelen bunu arastirmali öncelikle ben sağlıklı bı insan yapmaz bunları ben anneyi savunmuyorum tabiki kötü bı durum ama öncelikle gidip konusmali araştırmalı ne kaybedebilirPeki sizi böyle davranmanız durumunda hangi gerekçeler haklı çıkarabilir?
Ne vicdana,ne insanlığa,ne de akla sığmaz değil mi?Kendi yavrularınıza layık görmediğinizi başka kimseye de layık görmeyin o halde...
Bu soru beni uyutmaz günlerce belki inan bak neden ama bu merhametsizlik bu manyakca eziyet etme ne istedi ki senden bu nasıl bir zalimlik sen o yle güçlü bir kadınsın ki ayaktasın dimdik bakalım böyle bir merhametten vicdandan yoksun birinin sonu ne olucak
Hanımefendi konu gayet akıcı herkes sıkıntısını yazmış bizde hayretler içinde okuyup empati yapmaya çalışıyoruz.Bebeğim olmadan önce zor bir hayatım oldu evet sebebi babasız büyüdüğüm içindi herşeyi tek başıma halletmek zorunda kaldım benim hayatımın zorluguyla çocuğumun alakası yok ki asla olamazda o benim sorunum cocuguma asla yansitmam bı anne olarak kendimden önce onu dusunurum
Tabiki ben anneyi savunmuyorum bı rahatsızlığı var annenin muhtemelen bunu arastirmali öncelikle ben sağlıklı bı insan yapmaz bunları ben anneyi savunmuyorum tabiki kötü bı durum ama öncelikle gidip konusmali araştırmalı ne kaybedebilir
Benim yaralarım çok fazla ve fazlaca ağırDerin bir ohhh cektim şükür ki evliliğin iyiymiş mutlusun çok sukur ama öyle düşünme belkin gitsen cok farklı olur senin için denemelisin kesinlikle
Kendinden başka kimseyi düşünmeyen bir canavar ahh ge e gece yaktım sigara iç cekip duruyorum ne desem ne yapsam gerçekten bazen laf biter ya ıste öyle anlat ama yaz olur mu iyi gelir sanaOnun terbiye etme şekli buydu işte.
O dovdukce ben yalan söyledim,hırsızlık yaptım,evden kaçtım .
O ben bunları yaptıkça dövdü,aşağıladı parasız bıraktı,korkuttu falan .
Kardeşime hiçbirini yapmadı.
Iyi ki de yapmadı asla izin vermezdim .
O garibimde çok dayak yememi önledi .
Anne nolur dövme ablamı diye .
Böyle terbiye etmiş oldu beni işte .
Ha bi kere de intihar teşebbüsüm var unuttugum
Ambulans kapısını açıp bizi niye rezil ettin demişti
Tamam onu anladık da eğer rahatsızlığı varsa ne değişecek affedilmeyi hak edecek mi? Zaten burda bunu yaşayan cogu insan annesini affetmiş öyle ya da böyle görüşüyor. Sebep bulunsa ne yazar? araştırılsın demek yerine hasta olabilirler ama haklı değiller diyebilirsiniz ama insanların yaralarını desip duruyorsunuz.Ben annesinin yaptığını asla savunmuyorum yanlıs anlıyorsunuz kadının 4 çocuğuna bunu yapması normal değil hasta olabilir istemeden yapıyor olabilir bunu araştırmalı evet bilinçli bı şekilde yapıyorsa arkadaş haklı ama önce araştırmalı ben onu söylemek istiyorum hiç bir anne bilinçli bir şekilde yapmaz ne ben evladima yaparim nede annem bana akıl sagligim yerinde olduğu sürece yapmam belki bı rahatsızlığı var çünkü aynı sorun benim akrabalarındada vardi sonrasında adamın hasta olduğunu anladılar hastalığın adı şuan aklımda değil ama kisilik bozukluğuyla ilgili biseydi
Şu mesajınızla o zaman en yakın tarihte yaşandığı için örnekleyeceğim.Ben annesinin yaptığını asla savunmuyorum yanlıs anlıyorsunuz kadının 4 çocuğuna bunu yapması normal değil hasta olabilir istemeden yapıyor olabilir bunu araştırmalı evet bilinçli bı şekilde yapıyorsa arkadaş haklı ama önce araştırmalı ben onu söylemek istiyorum hiç bir anne bilinçli bir şekilde yapmaz ne ben evladima yaparim nede annem bana akıl sagligim yerinde olduğu sürece yapmam belki bı rahatsızlığı var çünkü aynı sorun benim akrabalarındada vardi sonrasında adamın hasta olduğunu anladılar hastalığın adı şuan aklımda değil ama kisilik bozukluğuyla ilgili biseydi
Ben gayet mantıklı düşünüyorum kendimi o arkadaşın yerine koyuyorum sadece gitsin konuşsun annesi babası hasta olabilir tedavi olabilirler sonradan pişman olmazsın arkadaş ben bunu anlatmaya çalışıyorumHanımefendi konu gayet akıcı herkes sıkıntısını yazmış bizde hayretler içinde okuyup empati yapmaya çalışıyoruz.
Allah aşkına siz neyden bahsediyosunuz?
Anne babanın ölmesiyle işkence yapması farklı şeyler.
Kim derki keşke babam ölmeseydi de beni sokağa atsaydı dayaktan bayıltsaydı bana tecavüz etseydi ama başımda olsaydı!
Biraz mantıklı düşünelim lütfen.
Anladım çok da haklısın ama bırak boşalsın içinde ki o acı çünkü böyle yaşaman çok zor acı cekiyorsun çok sukur mutlusun ama bir an bir bakış seni hep eskiye götürecek yardım almalısın kendin icinBenim yaralarım çok fazla ve fazlaca ağır
Konuşmaya başladığımda susamamaktan korkuyorum
25 yaşıma kadar çektim ben sadece çocukluģumda değilki..
Allah eşimden razı olsun diyorum hergün, o kurtardi beni..
Ben annesinin yaptığını asla savunmuyorum yanlıs anlıyorsunuz kadının 4 çocuğuna bunu yapması normal değil hasta olabilir istemeden yapıyor olabilir bunu araştırmalı evet bilinçli bı şekilde yapıyorsa arkadaş haklı ama önce araştırmalı ben onu söylemek istiyorum hiç bir anne bilinçli bir şekilde yapmaz ne ben evladima yaparim nede annem bana akıl sagligim yerinde olduğu sürece yapmam belki bı rahatsızlığı var çünkü aynı sorun benim akrabalarındada vardi sonrasında adamın hasta olduğunu anladılar hastalığın adı şuan aklımda değil ama kisilik bozukluğuyla ilgili biseydi
Bazi insanlar vardir , en zor hayat kendilerininki sanar , herseye kendi dar cercevelerinden bakar , en zoru onlar yasamistir , onlar herseti bilir , onun kafasina yatmiyorsa o dogru degildirTabiki ben anneyi savunmuyorum bı rahatsızlığı var annenin muhtemelen bunu arastirmali öncelikle ben sağlıklı bı insan yapmaz bunları ben anneyi savunmuyorum tabiki kötü bı durum ama öncelikle gidip konusmali araştırmalı ne kaybedebilir
Benefitss nickli üye yazmış geçmiş sayfalarda var okuyun isterseniz. Tedavi bende işe yaramadı, patlamalar yaşıyorum. Bilinçaltı temizliği var onu araştırıyorum. Gerçekten işe yararsa yazarım mutlaka.Kendi icimizde cozmek icin ne yapmaliyiz tavsiyelerinize açığım. Çünkü cok istesem de cesaret edip destek alamadım.. Kendi icimde baska sebeplerim de var.. Onlara hhic girmiyim.. Kendimi gelistirmek adina surekli okuyorum biseyler yapmaya calisiyorum ama olmuyor.. Insan iliskileri konusunda iyi degilim kazik kadar kadin oldum.. Maalesef diger yasadiklarimin da etkisiyle ..
Konuyu saptirmayin asla onları savunmuyorum anne baba diyorum kadının kendi doğurduğu çocuk hiç bir anne sağlıklı bir psikolojiyle yapmaz bunlariŞu mesajınızla o zaman en yakın tarihte yaşandığı için örnekleyeceğim.
Adana' da 3 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan savunmasında da alkollü olduğunu söyleyen insan müsveddesini de affedelim sonuçta gerekçesi var alkollüydü aklı başında değildi, ya da hurdacı Hikmet' i de affedelim sonuçta yıllarca sevişmemişti ve kadınlar parasını alıp onu kandırıyordu, ya da kural ihlali yapan bir trafik canavarını sonuçta adamın acelesi vardı vs vs örnek çoğaltılabilir.
Hasta olmaları bu yaptıklarını haklı çıkarmaz ölümden gayrı herşeyin çaresi var
Tabiki ben anneyi savunmuyorum bı rahatsızlığı var annenin muhtemelen bunu arastirmali öncelikle ben sağlıklı bı insan yapmaz bunları ben anneyi savunmuyorum tabiki kötü bı durum ama öncelikle gidip konusmali araştırmalı ne kaybedebilir
Boyle deyince susar mi sence ?anladık arkadaşım, tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?