Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Kendi icimizde cozmek icin ne yapmaliyiz tavsiyelerinize açığım. Çünkü cok istesem de cesaret edip destek alamadım.. Kendi icimde baska sebeplerim de var.. Onlara hhic girmiyim.. Kendimi gelistirmek adina surekli okuyorum biseyler yapmaya calisiyorum ama olmuyor.. Insan iliskileri konusunda iyi degilim kazik kadar kadin oldum.. Maalesef diger yasadiklarimin da etkisiyle ..

Yok almadım hiç gitmedim bunun için doktora..
Kimseye anlatamam ki anlatsam dağılırım
Benim için evlilik sadece kurtuluş icindi
Şansıma eşim çok iyi hiç üzmedi simdiye kadar..
Derin bir ohhh cektim şükür ki evliliğin iyiymiş mutlusun çok sukur ama öyle düşünme belkin gitsen cok farklı olur senin için denemelisin kesinlikle

Tabiki ben anneyi savunmuyorum bı rahatsızlığı var annenin muhtemelen bunu arastirmali öncelikle ben sağlıklı bı insan yapmaz bunları ben anneyi savunmuyorum tabiki kötü bı durum ama öncelikle gidip konusmali araştırmalı ne kaybedebilir

Onun terbiye etme şekli buydu işte.
O dovdukce ben yalan söyledim,hırsızlık yaptım,evden kaçtım .
O ben bunları yaptıkça dövdü,aşağıladı parasız bıraktı,korkuttu falan .
Kardeşime hiçbirini yapmadı.
Iyi ki de yapmadı asla izin vermezdim .
O garibimde çok dayak yememi önledi .
Anne nolur dövme ablamı diye .
Böyle terbiye etmiş oldu beni işte .
Ha bi kere de intihar teşebbüsüm var unuttugum
Ambulans kapısını açıp bizi niye rezil ettin demişti

Hanımefendi konu gayet akıcı herkes sıkıntısını yazmış bizde hayretler içinde okuyup empati yapmaya çalışıyoruz.
Allah aşkına siz neyden bahsediyosunuz?
Anne babanın ölmesiyle işkence yapması farklı şeyler.
Kim derki keşke babam ölmeseydi de beni sokağa atsaydı dayaktan bayıltsaydı bana tecavüz etseydi ama başımda olsaydı!
Biraz mantıklı düşünelim lütfen.

anladık arkadaşım, tamam

Derin bir ohhh cektim şükür ki evliliğin iyiymiş mutlusun çok sukur ama öyle düşünme belkin gitsen cok farklı olur senin için denemelisin kesinlikle
Benim yaralarım çok fazla ve fazlaca ağır
Konuşmaya başladığımda susamamaktan korkuyorum
25 yaşıma kadar çektim ben sadece çocukluģumda değilki..

Allah eşimden razı olsun diyorum hergün, o kurtardi beni..

Kendinden başka kimseyi düşünmeyen bir canavar ahh ge e gece yaktım sigara iç cekip duruyorum ne desem ne yapsam gerçekten bazen laf biter ya ıste öyle anlat ama yaz olur mu iyi gelir sana

Tamam onu anladık da eğer rahatsızlığı varsa ne değişecek affedilmeyi hak edecek mi? Zaten burda bunu yaşayan cogu insan annesini affetmiş öyle ya da böyle görüşüyor. Sebep bulunsa ne yazar? araştırılsın demek yerine hasta olabilirler ama haklı değiller diyebilirsiniz ama insanların yaralarını desip duruyorsunuz.

Şu mesajınızla o zaman en yakın tarihte yaşandığı için örnekleyeceğim.
Adana' da 3 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan savunmasında da alkollü olduğunu söyleyen insan müsveddesini de affedelim sonuçta gerekçesi var alkollüydü aklı başında değildi, ya da hurdacı Hikmet' i de affedelim sonuçta yıllarca sevişmemişti ve kadınlar parasını alıp onu kandırıyordu, ya da kural ihlali yapan bir trafik canavarını sonuçta adamın acelesi vardı vs vs örnek çoğaltılabilir.
Hasta olmaları bu yaptıklarını haklı çıkarmaz ölümden gayrı herşeyin çaresi var

Ben gayet mantıklı düşünüyorum kendimi o arkadaşın yerine koyuyorum sadece gitsin konuşsun annesi babası hasta olabilir tedavi olabilirler sonradan pişman olmazsın arkadaş ben bunu anlatmaya çalışıyorum

Anladım çok da haklısın ama bırak boşalsın içinde ki o acı çünkü böyle yaşaman çok zor acı cekiyorsun çok sukur mutlusun ama bir an bir bakış seni hep eskiye götürecek yardım almalısın kendin icin

Sevgili arkadasım, neden ruh hastalarıyla empati kurmamız gerekiyor? Neden onları bu manyaklıga iten nedeni sorguluyoruz? Cocuguna sistematik iskence uygulayan ananın rahatsızlıgı olabilir, katilin de belki vardır, tecavuzcu de kimbilir hangi travmanın etkisindedir... bu boyle gider...
Arkadasım, bunlar manyak ve sadist insanlar. Ellerine guc ve yetki gecince, ses cıkarmayan/cıkaramayan birini bulunca siddet uygulamaktan geri kalmayanlar...
Arkadasların anlattıgı anneler ozel yasamlarında problemli degil ki hasta olsunlar. Hicbiri babama saldırdı, komsuyu dovdu, bakkala iskence etti, eltisine eziyet etti benim annem dememis.
Bunların butun zulmu cocujlarına. Niye, cubku gucleri yetiyor. Merhametsizler.
Kendi dogurduguna merhamet etmeyen, eline guc gecse hepimizin canına okur.
Boylesine acımam

Bazi insanlar vardir , en zor hayat kendilerininki sanar , herseye kendi dar cercevelerinden bakar , en zoru onlar yasamistir , onlar herseti bilir , onun kafasina yatmiyorsa o dogru degildir
Iste siz boyle insanlardansiniz
Bu kadar insan sizi uyardi , hala israrla hataniza devam ediyorsunuz
Bu dunyada milyonlarca cani sapik insan var , hepsinin kurbani gidip nedenini mi arastirmali size gore ??
Bi geri adim atin allah askina , tamm deyip kapatin konuyu , hala neden israr ediyorsunuz?
Gece gece insanlarin sinirini bozuyorsunuz

Benefitss nickli üye yazmış geçmiş sayfalarda var okuyun isterseniz. Tedavi bende işe yaramadı, patlamalar yaşıyorum. Bilinçaltı temizliği var onu araştırıyorum. Gerçekten işe yararsa yazarım mutlaka.

Bir çocuģa yapılan bu zulmün hicbir aciklamasi gerekli sebebi yoktur
Keşke benim zamanımda sesimi duyurabilseydim de devlet beni alsaydi.
Başima ne gelecekse razı olurdum da sonucta onlar yabancıydi der geçerdim ama ailenin yaptigi geçmiyor her geçen gün daha fazla kanıyor

Konuyu saptirmayin asla onları savunmuyorum anne baba diyorum kadının kendi doğurduğu çocuk hiç bir anne sağlıklı bir psikolojiyle yapmaz bunlari

Ama hala ayni seyler söylüyorsunuz.. Burda bu kadar insan size cevap yazdi.. Neden anlamak istemiyorsunuz.. Ortada bir rahatsizlik olsa bile hic kimsenin kendini savunamayacak bir cocuga bunlari yapmaya hakki yok.. Heleki ebeveyninin.. Insanin en guvenli olmasi gerektiği yer evidir.. Cocuk orda da iskence goruyorsa kendini nereye ait hissedebilir.. Ben suan kendimi hicbir yere ait hissetmiyorum.. Bu cok aci... Ya da kendimi sevilmeye layik görmüyorum.. Hep aklimda ayni dusunce beni annem babam bile sevmedi bir baskasi niye sevsinki.. Bana bunlari yasatmaya kimsenin hakki yoktu.. Hasta olsa bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…