Hay allah yaya @benefitss gitti
normalde bu kadar anlatmam, sizi üzdüm dedi
bi süre KK ya giremem dedi gitti
kadının yaraları deşildi, yazık
Kardeş bu aklamak değil benim annem beni dovsede sokağa atsada ben onu bırakmam 23 yaşındayım kolay bir hayatım olmadi asla ama namusumla yasadim bende anneyim şuan herşeyin bir sebebi vardır elbet sebepsiz hic bişey olmaz
Ya bende onu diyorum hiç bir anne yapmaz bunu başka sebebi vardır ya anlatamıyorum bence araştırmalı kardeş arkadaşın kafasını karıştırmayalım git desekte gitme desekte doğru değil insallah doğru bir karar verir hem sevmeyen adam yıllar sonrada sevmez elbet vardır bı sebebi
Ben gayet mantıklı düşünüyorum kendimi o arkadaşın yerine koyuyorum sadece gitsin konuşsun annesi babası hasta olabilir tedavi olabilirler sonradan pişman olmazsın arkadaş ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Konuyu saptirmayin asla onları savunmuyorum anne baba diyorum kadının kendi doğurduğu çocuk hiç bir anne sağlıklı bir psikolojiyle yapmaz bunlari
Işte o taşımak çok zorO kadar haklısın ki dağıldım ben bu gece cidden çok kötü oldum sizler yazdıkça ben hep köşelerde o ağlayan küçük korkan gözlerle bakan iki çift göz görüyorum keşke gelip sizlere sarilabilsem içinizden sokup atsak bunca kötülüğü tasimasiniz
Çok zor sizler gibi olmam. Yani kişiliğim böyle şekillendi artık. Tek isteğim huzur bulmak, böyle bir konu okuduğumda .. ben de bir şeyler yaşamıştım aman her çocuk yaşar diyebilmek, rahat şekilde yoruk yazmak ve sonrasında rahatça başka konuya geçmek. Anıların tekrar tekrar canlanmasına engel olmak, koca kadın olmuşum hala eski ben için ağlamamak. Kardeşime de üzülüyorum o da benim gibi. İkimizin de hayatıyla oynadılar. Ruhum hiç huzur bulmayacak sanırım.Cok haklisin hissettiklerinde
Ama bak burda seni tanimayan onlarca kadin senin icin gozyasi dokuyor , tum insanlar kotu diil inan , insallah zaman icerisinde atlatirsin , hepsi geride kalir yasadiklarinin , cani gonulden diliyorum bunu
Ben şimdi anneyim,Allahm nasip etti evim de 3 çocuğum var ve hepsi icin degil zamanımı canımı veririmAma şunu anladım kendi içinizdeki yaralara rağmen ne kadar güçlü kadınlarmışsınız. Bir şekilde hayata tutunmuşsunuz.
Önünüzde saygıyla eğiliyorum hepinizin. Rabbim bundan sonra sizler için hep güzellikler versin.
Yok inan şükretmek şu an hiç aklıma falan gelmiyor sizler için ciğerim parçalandı inan o kadar etkilendim ki bu kaçıncı sigara mideme ağrılar girdi bu nasıl bir psikopatlik aklım hayalim almıyor gerçekten oysa siz o kadar güçlüsünüz ki hem bunca acı öfke içinizde dürurken neler basarmışsınız helal olsun ama dediğim gibi yaz bize iyi gelirIşte o taşımak çok zorbirsey olsa ve 25 yaşımdan öncesini unutsam keşke
Çok şükür ki yaşamamışsiñiz bunları çok şükür
Çunkü cok zor küçücük bedeninle anlam bile veremediğin şeylere maruz kalmak..
Maalesef babalar iste oluyor geldiklerinde de is isten geçmiş oluyor. Benimki vardiyeli calisirdi Bazen gececi olurdu. Aksam onda gidiyorsa ben gece bir ikiye kadar dayagimi yer ayilip bayilirdim sonra tekrar başlardı sokağa kacardim sabah babam eve gelmeden eve alınırdım. Bu arada ev kapının onu kan gölü olurdu darbelerin çoğunu kafama ve kızgın demirle alirdim. Yani bu kisilere hatanin kendinde olduğunu da asla kabul ettiremezsin çünkü annedir ve herşeye hakki vardır. neyse konu sahibinin konusunu çok da dagitmayayim babalar bir noktadan sonra etkisiz eleman oluyor.
Çok zor sizler gibi olmam. Yani kişiliğim böyle şekillendi artık. Tek isteğim huzur bulmak, böyle bir konu okuduğumda .. ben de bir şeyler yaşamıştım aman her çocuk yaşar diyebilmek, rahat şekilde yoruk yazmak ve sonrasında rahatça başka konuya geçmek. Anıların tekrar tekrar canlanmasına engel olmak, koca kadın olmuşum hala eski ben için ağlamamak. Kardeşime de üzülüyorum o da benim gibi. İkimizin de hayatıyla oynadılar. Ruhum hiç huzur bulmayacak sanırım.
Haklisin ;( ne diyebilirim ki baska..Çok zor sizler gibi olmam. Yani kişiliğim böyle şekillendi artık. Tek isteğim huzur bulmak, böyle bir konu okuduğumda .. ben de bir şeyler yaşamıştım aman her çocuk yaşar diyebilmek, rahat şekilde yoruk yazmak ve sonrasında rahatça başka konuya geçmek. Anıların tekrar tekrar canlanmasına engel olmak, koca kadın olmuşum hala eski ben için ağlamamak. Kardeşime de üzülüyorum o da benim gibi. İkimizin de hayatıyla oynadılar. Ruhum hiç huzur bulmayacak sanırım.
Siz annenizden kötü muamele gördüğünüz halde çocuğunuza gül gibi bakıyorsunuz.Allah razı olsun inanın bu yazdıklarınız o kadar iyi geliyorki benim için..
Allahım kimseyi zorda bırakmasin hel iyi insanlarla karşılaştırsın
Ben çocugum yere düsse aklımı kaybederken benim annemin bana yaşattiklari bilemiyorum
Güzel Rabbim herkese verme cocuk
Bu güzel yüreģiniz,bilmeden tanımadan yanımızda oluşunuz size diyecek birsey bulamıyorum,allahm razı olsunn sizdenYok inan şükretmek şu an hiç aklıma falan gelmiyor sizler için ciğerim parçalandı inan o kadar etkilendim ki bu kaçıncı sigara mideme ağrılar girdi bu nasıl bir psikopatlik aklım hayalim almıyor gerçekten oysa siz o kadar güçlüsünüz ki hem bunca acı öfke içinizde dürurken neler basarmışsınız helal olsun ama dediğim gibi yaz bize iyi gelir
Neden diye sorma canım benim. Çünkü sen kötü değilsin anlayamazsın. Senin merhamet dolu bir kalbin var yapılan kötülüğü anlamdıramazsın.Ben şimdi anneyim,Allahm nasip etti evim de 3 çocuğum var ve hepsi icin degil zamanımı canımı veririm
Öyle güzel bakıyorlarki
Ama diyorum ben de bebektim neden beni aç bıraktılar öleyim diye
Neden beni başkaları götürdü hastaneye
Neden yıllarca itilip kakıldım...
En büyük duam Allahm bütün anne babalara merhamet versin hicbir çocuk en ufak bi kötülük görmesin ve beni bizi burda dinleyen sizlerde
Konu sahibesinin yazısını okudum, anne yanımda evlat yanımda acıdıben bu konudaMata Hari , @Goha , @Clemantoni gibi üyelerin (daha da var da yazamadım) ve Mune 'nin yorumlarını çok merak ediyorum...
Allah razı olsun sizden çokk teşekkür ederim dualarınız içinSiz annenizden kötü muamele gördüğünüz halde çocuğunuza gül gibi bakıyorsunuz.
O anneler ne yaşadı da böyle oldular mantığıyla savunmak çok yanlış.
İnsan önce insan vasfını taşımalı merhametli, vicdanlı olmalı. Sizden geçen giden yılların telafisi yok. Evladınızdan yüzünüz gülsün, başarılı vatana millete faydalı evlat yetiştirin çocuğunuz sizin aynanız olsun.
Hadi biri vicdansız diğerine ne oluyor? Nasıl bulmuş iki kötü kalpli birbirini? Ah be cancağızım diyecek bir şey bulamıyorumÇok çaresiz ve çok küçüktük. Kimse yardım etmedi, akrabalara söylemiştik biz ne yapabiliriz demişlerdi. Polise şikayet etmeyi düşündüm sonra ailen nasılsa derler, evde daha çok eziyet görürüz diye vazgeçtim. Bir yandan benden küçük kardeşimi koruyordum. Kendimden vazgeçmiştim, o erkek diye onu daha çok döverlerdi evde kovalarlardı bizi onun üstüne yatardım daha çok vurmasınlar diye. Babam bazen acırdı çünkü bana. Hayatımı kurdum şimdi. Dışardan görseniz güç timsaliyim, dik başlı, lafını esirgemeyen, hiçbirşeyden korkmayan.. Böyle bir konu ise eski ben yapabiliyor beni. O korkan çocuk oluyorum tekrar. Acı gelip göğsüme oturuyor şuan olduğu gibi. Senelerce yaptığım her şey tuz buz oluyor. Anne ve babamı sevmek istiyor bir yanım.. diğer yanım suskun, o konuşmuyor hiç.
Ben gibi böyle şeyleri yaşayan herkesi daha bir başka seviyorum. Sanki hepsi benim çocukluk arkadaşım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?