Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Allahım bildiği gibi yapsin bana bunları yaşatanlari,diger kardeslerimize yaşatanları..
Allahm sizi evlatlarınızı korusun inşallah tüm kotülüklerden

Mune butun yazilanlari oku, bir suru kadin yazdi konuya.Okuduklarina cok uzuleceksin ama insani soktan soka surukluyor hepsi tek tek!

Ben şuna çok samimi olarak inanıyorum, bu tarz ailelerde yetişen çocuklar hayata karşı erken antrenmanlı oldukları için çok güçlü, tuttuğunu koparan , ne istediğini bilen yetişkinlere dönüşüyorlar. Ailesinin premsi/premsesi büyüyünce dış dünya çok afallatıyor insanı, adapte olmak daha zor oluyor. İnşallah parmakla gösterilecek, imrenilecek hayatlarınız olacak ileride kardeşinle senin.

Hadi biri vicdansız diğerine ne oluyor? Nasıl bulmuş iki kötü kalpli birbirini? Ah be cancağızım diyecek bir şey bulamıyorum
Annemin kuklasıydı babam. Bizi dövmezse evden atardı onu, boşanırdı. Babamın karşısına çıkıp hesap sorduğumda sadece haklısın diyebildi.

Eşimin çocuklarımın üzerine titrediğini gördükçe babama kızardım bize soğuk olduğu için. Annemle ayrılınca bizimle de ayrılmıştı sanki.

Dayak yoktu, hakaret yoktu ama babalık yaptığı da yoktu. Şimdi eşim çocuklarımı sevdiğinde anlıyorum bir baba evladını nasıl sever.

Bunu kendime dert etmiştim. Derdimden utandım.

Son cümleni ben de söyledim şimdi.
Bizde fiziksel şiddet yoktu ama psikolojik her anlamda ağzımıza tükürüldü.
Hayat ona da vurmuştu anlıyordum ama ... Aması var işte.
O günlerin hala etkisinde olan her fırsatta annesine yaptıklarını hatırlatan, onun yaptıklarını ona yapan biriyim ama sanırım affetme özürlüyüm ben.
Onu mu affedemiyorum kendimi mi bilmiyorum ama benim de boğazımda hep bir düğüm var .
O çalıştığı için hep yalnızdım zaten ama üniversiteyi kaçış olarak gördüm ve hala uzaktayım.
Yanıma gelmek istediğini her dile getirişinde içime sıkıntı bıçak gibi saplanıyor.
Gelir gelmez kavga ediyoruz zaten, giderken de beni hep yaptığı gibi pişmanlıklara boğup gidiyor.
Suçlu o mu yoksa hep itham ettiği gibi ben miyim bilmiyorum ..
Yoksa en kolay yoldan suçlu hayat mı?
Off çok kötü bu ebeveyn çocuk sorunları..
Hiç bitmiyor,bitse de bitmiyor.

Aminnn

Dışarıya karşı öyleler de içlerinde cehennem ateşi yanıyor gördüğünüz gibi.

Ya onu napıcaz???

Daha da çok sevsin eşiniz ve hep korusun inşallah
Rabbim size güzel huzurlu hayat versin
Dimdik sevgiyle kucaklayın cocuklarinızı
Ne güzel ailesiniz

Annemin kuklasıydı babam. Bizi dövmezse evden atardı onu, boşanırdı. Babamın karşısına çıkıp hesap sorduğumda sadece haklısın diyebildi.
Sanki annenle hesaplaşsan sana iyi gelecek gibi hissettim. Babana sorduğu hesabı annene de sorabildin mi?

Benim de babamla aramda soğukluk var ve hep rüyalarımda hesaplaşırım onunla. Yıllardır belli aralıklarla aynı rüyayı görürüm ama gidip yüzüne söyleyemem. Beynim böyle bir mekanizma geliştirmiş kendi kendine sanırım.

philly ben bu yorumu gördüm başka bir yazı okumak istemiyorum, silimo'ya bu yazı sonrası da annenizi affetmelisiniz diyemem, ben kızının boğazına yapışan birine anne diyemem

silimo Allah evladınızla huzurlu güzel bir ömür nasip etsin size, annenizin vermediği, esirgediği sevginin çok daha fazlasını evladınızdan görün inşalllah.

Ya onu napıcaz???
Bebegim küvözdeyken herkes bana derdi çok güçlusün bizde senin gibi olabilsek diye
Ama ben wcde ağlardım kimse görmedin diye..
Çünkü annem ağlarsam daha çok döverdi daha çok eziyet ederdi
Oysa ağlamaktan degil ağlamamı görmelerinden korkuyorum

Daha da çok sevsin eşiniz ve hep korusun inşallah
Rabbim size güzel huzurlu hayat versin
Dimdik sevgiyle kucaklayın cocuklarinızı
Ne güzel ailesiniz
Amin canım cümlemize inşallah. Onca kötülüğün içinden yeşeren güzel kalbinden öperim

Öz anneniz degil mi?

Yani kolaylikla unutulacak seyler degil. Ama size helal olsun , hayatinizi okuyan her gence de ibret olsun. Ailevi sorun yasayanlar ya intihar edecegim diyor yada sevgilisyle kaciyor sacma sapan noktalara getiriyor işi.. Siz herkesin rizasiyla evlenmis anne olmus ustune okul bitirmişsiniz

Bence annenizle yuzlesin arkadaslarin dedigi gibi.. Neden diye sorun bu defteri kapatabilmenin baska yolu yok

En azından biz onlar gibi anne olmayacagız kızlar. Insan düsünüyor imreniyor bazen, benim ailem neden böyle diye

Ya onu napıcaz???
Evet , içimiz cayır cayır.
Cadıyım, çok dik duruşluyum , bla bla bla
Ama böyle olmam beni ne kadar güçlü yapar ki?
Ya da o güç kime yarar,
Bana yaradığını hissetmiyorum.
Hep tedirgin hep güvensiz hep.... olumsuz.
Ama gerçekçi :)

Okuma o zaman daha fazla, cok uzucu seyler var cunku.. Normalde bu cocuklarin ailelerden alinmasi lazim ama yillarca iskence yasamislar resmen.. Kk'da bile evlatlik edinme bolumunde bir suru kadin var. sirf bir evlat edinmek icin yillarca bekliyorlar dort gozle:S ama sistem o kadar kotu ki, istismar edilen cocuklar biyolojik anne babayla kaliyor, evlatlik edinip o cocuklara hakkiyla bakacak olanlar da yillarca sira bekliyor

Konu sahibi degilim ama neden diye soran biri olarak cevap vereyim hicbir onemi olmuyor bazen.. Defalarca sordum... Agladim sordum, bağırdım sordum, sakin sakin sordum, uvey miyim diye sordum, hıçkıra hıçkıra uveymiyim oyleyse nolur bileyim diye sordum.. Hicbirine cevap alamadim.. Dalga konusu bileoldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…