Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Ben de hep derim en çok da annem ve abim icin ölseydiler de tanimasaydim diye..
Tecrube oldu bunlar bize ama delip gecti kanatti
hemde nasil kardes . simdi esime katlanamiyorum. onunda bana hatalari oldu bazen acaba benim etkimde varmi diyorum guleryuz gostermem gelince hosgeldin demem vsvs . gerci kavgalarmizin etkisde var
hayat zor zor zor dua namaz kuranla biraz rahatliyo insan

Ben calisirken biraz daha rahattim
Evlendim isi biraktim tabi bir de cocuklarim oldu hep evdeyim zaman gecmiyor
Aglama krizlerimi kabuslari düsüncelerimi bitirwmiyorum.
Allahm kimseyi boyle zorda caresiz birakmasin
aminnn bende evdeym su an ikinci bebegm olck ama onu biraz buyuteym ins tekrar okul kurs ne olursa gitmeye calsiicm .

Bence anneniz sadece yaşlı ve yalnız. Size yaptıkları için pişman değil. Gerçekten pişman olmadığını , o günleri hiç düşünmediğini , sizden hala ilgi beklediğini görmeye dayanabilecek misiniz?

Bence en iyisi yok saymak. Silmek.

Son düzenleme:
Allah bizlere ve bizimle beraber bunlari yasayan tüm kardeslerimize yardimci olsun
Hele benim yasadiklarimi dusmanima bile yasatmasin.
Bi kere kötü bir olay yasayinca insan atlatamiyor babanizin biraktigi yaralar bunlar

arkadaşım, senin zihnin ne şekilde çalışıyor tam anlamadım ama yorumların beni ve burdaki insanları öfkelendiriyor. Annelerinde adı konulmuş, saptanmış bir hastalık olsa bu insanlar senden önce zaten farkederlerdi ki bu hastalıklar da çektikleri fiziksel, psikolojik işkenceleri alttan almalarını gerektirmeyecek.

Çocuklarıma bir annenin davranması gerektiği gibi davranıyorum demişsin, sorulsaydı bahsi geçen 'anne' ler de eminim gerektiği şekilde davrandıklarını söyleyeceklerdi. Allah esirgesin,vermesin ama sen veya evlatların bir başkasının eliyle diliyle zarar görse burda gösterdiğin sözde olgunluğu ve empatiyi gösterebilecek misin dövülen işkenceye uğrayan yakınına ' ya tamam sana öyle yaptı ama eminim bi sebebi vardır araştır istersen ona da yazık' diyebilecek misin merak ediyorum. Allah korusun, yaşatmasın böyle şeyler kimseye.
Sürekli ben onları savunmuyorum diye açıklama yapmışsın, bir de savunsaydın... Tabiri caizse katil ile değil maktul ile empati kurmanı öneririm.

muzurtilki Masmavi bir yol sagolun arkadaşlarım merak ettiginiz için iyiyim. Zaten pek keyfim yoktu. Aksam enabiz hesabi acmistim meğer merdivenlerden yuvarlandigim dedigim halde darp raporu yazılmış. Hicbir bilgim yoktu. Ben yine de hastaneye gitnezdim ama evden kaçıp yürürken yolda bayilmisim. meger gogsume balta darbe almisim gogsum yarikti kafamda dikisler vardı vücudumu yuzumu geçirdiğim sinir krizlerini hiç saymiyorum. O gün miladim oldu evden ayrıldım yillarca yüzümü gostermedim ama ne fayda. Hafta içi kurum kurum gezip bunu sildirmeye çalışacağım. cocugum yok ama ileride görüp annelerinin yaşadıklarını bilmelerine istemiyorum. Zaten o defterleri ben çoktan kapattım. ileride karsima çıkmasının da bi anlamı yok. Ne diyim kirginim iste beş yaşındaki halim de 15te 25te 30da hepsi kırgın. Bari artık onume çıkmasın diyorum o da pek mümkün görünmüyor.

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-06-03-38-51.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 365
Bunları düşünmüş olmak üzüyor beni ama o zamanlar çaresizdik. Şimdi sağlıklı ve mutlu olsunlar diyorum. Herkes mutlu olsun, kötülüklerini istemiyorum. Acı çeksinler istemiyorum. Daha beter aileler var diyorum kendi kendime. Nefret ve kinim söndü yıllar geçtikçe. Zaman çoğu şeyi unutturuyor. O acıları çekerken ki halimden uzaklaşıyorum her geçen yıl ile beraber. Normal bir aile çocuğu gibi onları sevmesem de, kendimce seviyorum.

Sizi cok iyi anliyorum ayni annemle ben... bende isin icinden cikamadim defalarca kez annemdir affedeyim dedim 1-2 iyi konustum ama olmuyor. Cok kotu bir rahatszlik gecirdi yinde gidemedim
ZTen hicbir zMan anneme duskun bir cocuk olmadim onlar benim cocuklugumu gencligimi mahfettileer. Inanin size annenizdir yapar affedin diyemem. Cunku ben de yasadim. Allah islah etsin annenizi. Ne kadar zorlasanizda bazen olmuyor icinizden geldigi gbi davranin.

Bana hep derlerdi ki ilerde senin kizin da sana boyle yapar o yuzden vicdan yaptigim cok oldu ama ypacak birsey yok. Zarar gelse dunyayi yakarim ama hicbir zaman annemmmm diyip sevdigimide bilmem cok zor bir durum...

sinir oldum . acaba bizim yasadiklarimizi yasasa oyle dermi .kolaymi ya psikolojmiz gitmis agir yaralar almisiz sonra affet .yokya. evlat hakki diye bisey var hatta bence daha fazla zira biz istemedik dunyaya gelmeyi . bende 30 oldum izleri gecmedi gecmez .50 de olsam unutmam hep ekskklik hep bosluk olucak icimizde hep kirginlik .

Sözüm bitti biliyormusun şu an sarılabilsem sana keşke
Rabbim yarin yeni doğan güneşle birlikte yeni mutluluklar versin sana inşallah
Içim sızlayarak okudum aglayark okudum her mesajinizi
Çok zaman geçmis üzerinden silebilirlermi acaba ama inşallah silerler
Hep iyi ol hel Rabbim tırnagini taşa değdirmesin❤

Kendi ruh sagliginiz icin gorusmeyin. Bir iki kere yapmis olsa, hatadir affetmek gerekir derdim ama size senelerce cektirmis. Bu sevgisizlikten degil, kin, nefret ve kotulukten gelen hareketler. Ne gerek var gorusmenize? Gorusunce gecmisi hatirlayacaksiniz. Size iyi davransa bile artik kapanmayacak yaralar acmis. Gorusmeyin. Caniniz isterse gider gorursunuz. Ama size bunlari yapmis bi kadin, hayatinin sonuna kadar aglasa az

bende dua isterim:)
Rabbim sizinde sıkıntılarınızı hafifletsin inşallah geçmiş unutulmuyor ama yapacakta biseyimiz yok maalesef
En güzeli unutmaya çalışmak kendi çekirdek ailemizle çocuklarımızla mutlu umutlu gelecek hayalleri kurmak sevgi ve hoşgörüyle
İyi geceler dilerim okuyan herkese

Hangi birinizin adını yazayım ki artık okumayacağım dedim, içim dayanmaz dedim ama yine okudum çok üzüldüm hepinizin yaşadıklarına, kelime bulamıyorum, şu sitede gözyaşlarıma bir türlü engel olamadığım, akmasınlar diye uğraşırken boğazımın düğümlendiği konulardan biri oldu bu topik

Çok içim acıdı, sitede sürekli anneyim anneyim deyip kızımdan bahsettiğim için utandım, annelikten utandım keşke yaşadıklarınızı silebilsem, çocukluğunuzu sizlere sil baştan yeniden geri verebilsem.

Çok mutlu olun hepiniz, belki yaralarınız kapanmaz ama en azından çok mutlu olun ki yeni yaralar açılmasın yüreklerinizde

Hayır yani sanki burası ruh ve sinir hastalıkları araştırma departmanı forumu gibi ısrarla siz ve diğer hanımların hassasiyetlerini gözetmeden böyle ham yorumlar yapılması ve yanlışta ısrar edilmesi herkesin gönlünü yoruyor. İnşaallah iyi niyetinden düşünemediğinden yapmıştır.

Dediğiniz gibi hiçbirimiz diğer taraftan mektup atıp, bizi dünyaya getirin diye anne babamıza yalvarmadık. Doğumun sorumlusu çocuk değil neticede. Allah hepinize bunları unutturacak ya da en azından çok daha az etkisinde kalmanızı sağlayacak güzel günler göstersin, şefkatli iyi insanlarla etrafınızı donatsın, sağlık sıhhat versin inşaallah. U Umudunukaybetme30 silimo M Mutlak Butlan Masmavi bir yol
bettybluess
@witch hunt

O kadar güzel bir noktaya değindin ki ,yağmurdan kaçarken doluya tutulmak oluyor.Tıpkı benimde evliliği bir kuruluş olarak görmem gibi aman diyorum bende .Konu sahibi evliliğiniz hep mutlu huzurlu olsun inşallah.O evi aratmadı size çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…