- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Hesaplaştım ama hatırlamıyormuş hiçbir şeyi. Olan ufan tefek olaylarda hep iş stresinden olmuş, biz onu anlamamışız. İhale bize kaldı yine.Sanki annenle hesaplaşsan sana iyi gelecek gibi hissettim. Babana sorduğu hesabı annene de sorabildin mi?
Benim de babamla aramda soğukluk var ve hep rüyalarımda hesaplaşırım onunla. Yıllardır belli aralıklarla aynı rüyayı görürüm ama gidip yüzüne söyleyemem. Beynim böyle bir mekanizma geliştirmiş kendi kendine sanırım.
Tatlım keşke mümkün olsa.Her okuduğum mesajda gözlerim kocaman açılıyor hayretler içinde kalıyorum
Hepiniz Harika insanlar olmuşsunuz bence kaybeden onlar...
Hepinizin içindeki çocuğu tek tek öpüyorum güzel kadınlar...
nolur tekrar tekrar düşünüp başa sarmayın o flashback’leri...
Hep mağdur olan hakedecek bir şey yapmıştır zaten. İşine gelmeyeni de hatırlamamış zaten. Ne diyeyim kardeşim Allah sorsun hesabını.Hesaplaştım ama hatırlamıyormuş hiçbir şeyi. Olan ufan tefek olaylarda hep iş stresinden olmuş, biz onu anlamamışız. İhale bize kaldı yine.
Biz annemden çok korkardık. Dominant bi kadın her zaman öyle oldu.Tatlım keşke mümkün olsa.
O ilk dayağı yediğinde çocuğun hissettiği korku var ya bu yaşta bile hissediliyor onlar.
Ben de annemin imalı laflarını, direkt laflarını, benimle yaşıt gibi kavgalarını, kendi yaşının avantajını kullanmasını, uzaaarr gider, unutamıyorum ve her aklıma geldiğinde aynı çaresizliği hissediyorum.
İki sene önce çok alakasız bir yerden beni vurmaya kalkışınca annemle 2 ay kadar hiç görüşmedim.Biz annemden çok korkardık. Dominant bi kadın her zaman öyle oldu.
Ama bunları okudukça... yahu film olsa çocukların gözlerini kapatırız kanalı değiştirene kadar, bunu bu kadınlar yaşamış
İçim parçalandı bu nasıl birşey...
Arkadaşlar ilk sayfada affetmesen bile konuşman gerekir diyen arkadaşlara hak vermiştim.
Bırakın ne halleri varsa görsünler, sakın dönüp suratlarına bakmayın, ağlamalarına inanmayın.
Yine çocuk olsanız yine yaparlar belki de..
Yada yüzleşin annedir....
İçim kan ağladı ne diyeceğimi de bilemiyorum...
Allahm size yardım etsin her konudaAllah askina annedir 9 ay karninda tasidi o bile haktir dieynler olmus .sacmalik tamamen . birincisi bende cocuk dogurdum 9 ay karninda tasimak matah bisey degul zorda degil . bunu kotu anneler icin diyorum annem sagolsun elinden geleni yapti bizim icin . benimde babam . igrenc bi cocukluk genclik ysatti . kis gunlerinde sokaga atardi kucucktuk . icerdi gelirdi . metresleriyle sorun yasardi annemi doverdi gozumuzun onunde .odaya kapatirdi kemerle doverdi annemi bizde sesini duyardik .bi kez bayildi annem annenizi oldurdum gidin bakin dedi sogukkanlikla
evden kovdugu no gun komsuds kaldi k ilkokuldaydim daha . gizlice pencereden girdim onlugumu giydim mavi onlugumu ve okula gittim o halde dusunebiliyormusunz :) bizde fazla kardesiz bikacimiz okudu digerlri erken evlendi .sukur bende okudum cok iyi bolum olmasada okudum bes yil avrupaya gittim gezdim ettim . ama annem hem dayak yedi hem bize bakti birakmadi gitmedi . gitsehdi mafolmustuk biz . ama malesef butun kardeslerde sorunlar var Ben dahil. ilac kullaniyo kimimiz Ben kullanmiuorum ama doktora gitsem kesin yazar . evliyim esim e karsi en ufak seyde kizarim sinirlenirim .iyilik yapsam simaeacak sanirim yada haketmiyo erkek degil mi diye dusunurum . BUNLARA SEBEB BI BABA DUNYAYA GELMEME SEBEB DIYE ME GIBI BIR HAKKI VAR SORARIM .HIC .HAKKIM HARAMDIR NET . annem affetti kini yok .bosandilar gerci .ama annem yillarca calisti hic egitimi yok inek bag bahce ile bize bakti . dusunuyorumda nasil basardi ya nasil . kimseden yardim almadan tek kurus akrabalerin2durumu iyiydi ama sagolsunlar burs vere N olmadi simdi hepsi melek cunku eskisi kadar fakir ve muhtca degiliz .annem gucluydu o kotu dayaklara dayandi aldatma olsaydi keske sadece babam sevgilsine kizar annemi doverdi
keske sikitrip gitseydide annem okdr dayak yemeseudi . bir spermden baba olunmaz inanmiuroum Boyle biseye . veya 9 ay tasimismis bende iki tane tasidim . hala aramazsormaz keyfine bakar ve ARKAMDA KOCA BOSLUK VAR AMA DAG OLMASI LAZIMDI . uni okurken umrunda olmadik parayi ablam abim gonderdi . cok zor du cok .yarasida kapanmaz . simdi arazaydi esime ayar verseydi aradabir . arkamda dag gibi babam oldugunu bilseydim. bize biraktifi psikojik hastaliklar
Biz annemden çok korkardık. Dominant bi kadın her zaman öyle oldu.
Ama bunları okudukça... yahu film olsa çocukların gözlerini kapatırız kanalı değiştirene kadar, bunu bu kadınlar yaşamış
İçim parçalandı bu nasıl birşey...
Arkadaşlar ilk sayfada affetmesen bile konuşman gerekir diyen arkadaşlara hak vermiştim.
Bırakın ne halleri varsa görsünler, sakın dönüp suratlarına bakmayın, ağlamalarına inanmayın.
Yine çocuk olsanız yine yaparlar belki de..
Yada yüzleşin annedir....
İçim kan ağladı ne diyeceğimi de bilemiyorum...
Boş olurmu hiç, kendi adıma konuşursam beni dinleuenler yazanlar hepinizden Allah bin kere razı olsun sizdenben de sadece okuyabiliyorum
ne söylesem, ne yazsam boşmuş gibi geliyor
Ne acı anneden her an gelebilecek bir darbeyi kollamaya çalışmakİki sene önce çok alakasız bir yerden beni vurmaya kalkışınca annemle 2 ay kadar hiç görüşmedim.
Çevremdeki herkes eşim dahil beni taş kalplilikle suçladı. Ben bozmadım duruşumu, anlatamadım da ayrıntıyı ama kalbim söküldü yerinden tekrar ve tekrar.
Şimdi çok şükür aramız iyi ama sanki ben ilk çaresiz kaldığımda tekrar vuracak gibi hissediyorum.
Hayatının tüm hıncını benden alıyordu
Ne onunla ne onsuz durumu bizimki de,
Gerçekten boş belki de...ben de sadece okuyabiliyorum
ne söylesem, ne yazsam boşmuş gibi geliyor
oyle annem . ne dayaklar yedi bi gun altima isedim annem dayak yerken korkufan .bize vurmadi babam ama annemi mafetti ne farjeder ha anneme ha bize . kactane metres i oldu hatirlamiuorum bile . ha bide evde guzel bi esy a olsun satardi :) annem guzel bi hayva n buyutsun sormadan satardi .HIC unutma m pencereden izlerdik bisey yapamazdik annemin emeklerini satardi . hayvanlar kutsal degrrli .onlar sayseinde karnimiz doydu. toprak varya toprak kurban olsunlar ona . ne nimetler verdi bize o toprak . koyde olusumuz sansti . hala duzunurum annem nasil ayakta kaldi anlam veremiuorum cok gucluydu .ve bir kez agladigini gormedim annemin o zamanla r hic coktugunu vry a agladigini bilmem . yemek mutlaka olurdu okula kahvaltisz asla gitmedik . toplantilara gelirdi gururlanirdi caliskandik . Ben daha basariliydm digerlrine gore annem cok gururlanirdi .mutlu okurdum . ya kadin toplantiya bile gelirdi ya . baskasi olsa akil hastanesindeudi. bize sarelle yapardi ekmege surer okula gotururduk. bazen set cok gucsuzunz ufak seylerde hemen bunalim. HIC psikolga gitmedi zsten gidemezdi . cocuklarinn karnini nasil doguryurum diye dusunuyordu .@benefitss arkadaşim merak ediyorum iyi misn?
Allahm size yardım etsin her konuda
Anneniz eli ayağı öpülesi anneymiş helal olsun ona
Işte bi kadın EĞER ISTERSE herşeyi başarabilirin bir örneği sizinkisi
Boş olurmu hiç, kendi adıma konuşursam beni dinleuenler yazanlar hepinizden Allah bin kere razı olsun sizden
O kadar zorki bunları paylaşmak bir başkalarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?