Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Iyi ki Allahım size böyle mükemmel bir anne vermiş,elelrinden öpüyorum annenizin Rabbim üzüntü yokluk keder hastalık vermesin insallah annenize ve annenizle birlikte size
Babanıza diyecek çok sözüm varda...

Böyle guclü anneleri görünce çok mutlu oluyorum,bir anne çocugunu herşeyden herkesten korumalı ve korumuş sizi çok şükür

gecin travmayi bende travmalar yasadim kizim icin olurum. kiziyorum bazen ona ama aninda sverrim daha cok severim . benimde ruhum iyi dgl ama kizim dan ciksrtmiuorum acisini . annem de zor cocukluk yasadi kucuk yasta koy isleri ne basladi .annesi erkrkleri daha cok sevrrdi kizlarini sevmezdi. babasi gurbetthdi ilgilenmezdi . annem de kotu seylr yasadi ustune igrenc bi adamla evlendi birsuru cocuk dayak her sey yasadi annem niye travma yasayip bizde n cikartmadi acsini cunku ANNEYDI ANNELIK SEVGISI VARDI AYAKTA DURMAK ZORUNDSYDI . YOK KOCAM KOTU YOK SOYLE BOYLE DEMEDI . calisti dag bayir bag bahce bize bakti buyuduk hepmizide kuccuktuk boy boy . cocuklarin sorumlulugu evin sorimlulugu .annem tup parasi isterdi BABAM BOGAZIMIZA KUFREDERDI .o cocugu kimin cocuklaardiydik bizzzz .

Iyi ki Allahım size böyle mükemmel bir anne vermiş,elelrinden öpüyorum annenizin Rabbim üzüntü yokluk keder hastalık vermesin insallah annenize ve annenizle birlikte size
Babanıza diyecek çok sözüm varda...
annem su an hepimizden daha saglam ruh olarak nasil basarid inanin bilmiuorum .Ben esimle kavga etsem aylarca unutmam aklima gelir . onca kotu seyi unuttu annem cocuklari nasil bakarimin derdine dustu o zamanlar .o degil annem iyi ruhi olarak biz kardesler kafayi yedik .

Görüşmeyin, annenizin vicdanını rahatlatmasına izin vermeyin.
Ne annemden ne babamdan hiç dayak yemedim.
Annem tekstil de çalışırdı, çıtmakası vardı ip temizlemek için. Birgün kızgın geldi bizde ablamla tartışmışız o gün, bize kızarken çantasını koltuğa fırlattı makasın ucu çantanın kenarından çıkmış meğer sol kolumun omuz hizasını kesti. Ogün kendi acımı unutup annemin ağlamasın durdurmaya çalışmıştık. Onun izi hâlâ durur, annem görünce hâlâ üzülür.
Doğurup ben anayım diyen var, bir de gerçekten anne olan var.
Affetmeyin, kızım beni affetti, ben çok iyi anneyim demesin. Siz evladiniz daha iyi anne olun.

Kolay mı bunlara şahit olmak
Ben o kadar ağıŕ acı seyler yasadimki kimseye anlatamiyorum duysalar unutamazlarsa üzülürlerse diye
Ki siz annenizin babaniz tarafindan dayak yedigini görmüssunuz
Cok icten diliyorum Allahim sizi kardeslerjnzi annenizi bir daha hic üzmesin insallah

Konunun 18. Sayfasindayim şok lar içinde ağzım açık okudum ve çoğu yerde ağladım. Daha sonuna kadar kimbilir ne hayat dertleri okuyacağım
witch hunt @benefitss silimo @iyivegucluol Çok zor şeyler yasamizsiniz bundan sonra hep mutlu umutlu geleceğe iyi ve sevgi dolu evlatlar yetistirin sizleri kocaman öpüyorum ve sariliyorum

affetme kardesim haketmiyor . kizima bakiyorum minicik masum melek herseyde bana muhtc. on yasinda olsada oyle onbes yasinda olsads oyle sevgiye sefkata muhtaclar .onlari dunyaya getirdik belirgin cok agir hastalik olmadig i surece onlara guzelce bakmak zorundayz . yoksa Boyle eksik kalirlar ayni sizin bizim gibi . affetme ya niye affetcen .en guzel yillarin i almis senden .Ben hala annemin yemeklerini kahvaltilarini ozlerim hic eksik olmazdiki cunku . o yoklukta peynir receller olurdu annem kendi yapardi cunku bize . pazara gider bize mutlaka gofret alirdi nasil mutlu olurduk ve hepsi anilarimda kalmis .

Buna ben de katılıyorum
Affedince onlar rahatlayacaklar..
Oysa ne sucu gunahi vardi silimo nun
Her cocuk anne babasinin biraktigi bagi bahceyi degil iste bu verdigi sevgiyi önemser onunla büyür

@iyivegucluol dönüp dolaşıp şu mesajını okuyorum. nasıl bir psikoloji... çok acı çok
ölmelerini istemek bi tarafa bir de her gün ölmediklerini görüp hayal kırıklığı yaşamak... hem de iki küçücük çocuk...
Allah kardeşini de seni de çok mutlu etsin inşallah

aminnn kimseyi ama malesef izleri hala var . bir kardesm en agir hasari aldi kucuklukten beri tedavi gordu annem goturdu tabiki:) gozumuzun onunde nobet gecirirdi gene nuksetti hastaligi .evlendi cocuklari var ama gecmiyo esi bilerek evlndi saklamadi asla hastaligi no . annem bir tanidugn sigortasini kullanrak ilac alirdi ve cogu zaman borc .yillarca eczaneye borclandik . bir kardesmn esi cok iyi olmasinda ragmen oda agir yesil receleti ilaclar kullandi hala devam ediyor . bende hastayum sanirim oyle hissediyorum cunku esimle cok kavga ettim benim de sucum oldu onunda ama erkeklere karsi onyargim var cok gaddsrim .cilve asla yapmam tatli dilli olamam . aslinda cokta guzel hayatlarimiz hala yok . bazen bakiuorum instagramda mutlu aileler esleriylr cocuklarlyla. bakiyorum kendime berbat cocukluk zor bi evlili k kadersizim diyorum

Iste bu yuzden diyorum ki herkes anne baba olmasin
Ama çok şukurki annenizin kocaman yüregi varmis
Sizi babaniza birakmamis
Yokluk cok zor ve cok agir yasamissinz ve gene de yilmamis anneniz
Bu yaralar izler gecmiyor malesef yok ice ata ata bizleri bitiriyor
Rabbim sifa versin sizlere insallah

Annenizin hasta olabilecegini hiç düşündünüzmü babanız annenizin farkında değilmiydi hiç doktora fln götürdünüzmü

Buna ben de katılıyorum
Affedince onlar rahatlayacaklar..
Oysa ne sucu gunahi vardi silimo nun
Her cocuk anne babasinin biraktigi bagi bahceyi degil iste bu verdigi sevgiyi önemser onunla büyür
tabiki asla affetmesin Ben etmiuorum .babam keyfine bakti bide bizi rahat biraksyadi bu kadsr hasar almazdik. korkarak buyuduk. ezik buyuduk pisirik buyuduk . bikez babamdan bahsettm oylesine bi arkafasima . tabi yaltiklarindan degil laf arasinda gecti . baban yasiyormuydu dedi bana evet dedim oldu saniyordum hic bahzetmedgn icin . farkinda bile degildim bahsetmedigimin sasirmisrim .oyleki yok hayatimda .hele simdi evlenince insan ihtyc duyuyo arazin sorsun esim babam oldugyn y bilsin istiyo ama nerdeeee .

hemde nasil izleri asla gecmez .ama annem birakmadi aynen onca cocuk daha kotu durumda oldurduk simdi . genede sukur

Ben de hep derim en çok da annem ve abim icin ölseydiler de tanimasaydim diye..
Tecrube oldu bunlar bize ama delip gecti kanatti

birsuru insan var bunlari yasayan daha kotulerini. hayat zor . ama yasamak zorundayiz belki uzun yilla r yasicaz .bunlari dusunerekte omur zehir olur . unutmak zorundayiz . kendimi gelistirmek tekrar egitim almak ise girmek istiyorum bebeklerm biraz daha byyuyunce insAllah .oyle durarak hayat gecmez tadda vermez

hemde nasil izleri asla gecmez .ama annem birakmadi aynen onca cocuk daha kotu durumda oldurduk simdi . genede sukur
Bin sukur iyiki basinizda durmus
Benim babam hel sessizdi hep
Annem erkek cocuk delisi zaten cok zengindik ama bana hep abimin artanlari kalirdi tabi artarsa..
Ben de cok ariyorum bi ailem olsaydi yanimda diye
Arada gelir giderler neşeyle sofralar kurardim diyr
Ama en cok da eger bir gün ölürsem benim cocuklarima kim bakacak diyorum..

Ben calisirken biraz daha rahattim
Evlendim isi biraktim tabi bir de cocuklarim oldu hep evdeyim zaman gecmiyor
Aglama krizlerimi kabuslari düsüncelerimi bitirwmiyorum.
Allahm kimseyi boyle zorda caresiz birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…