Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

“Annen bunu sebepsiz yapmamistir, ne de olsa annendir, bir yanlis yapmistir” neye benziyor biliyor musunuz polyanna’lar?? Acik giyinmeseydi tecavuz etmezdi ile ayni kafasiniz.. kendinden kucuk bir canliya siddet uygulamak, demirle dovmek, kapi onune koymak icin nasil bir sebep gerekiyor acaba o muhtesem ruhunuzla bir aydinlatsaniz bizi? Pes artik pes!

Gorusme konu sahibi, kendi zevki icin sizi dunyaya getirip bir de uzerine siddet uygulayan ebeveynleriniz ile gorusmeyin.. vicdan azabi icinde, adinizi sayiklayarak olsunler.. su an bile sizi hickiriklara bogan psikolojinizi, yasadiklarinizi duzeltemiyorlarsa varliklari ile yokluklari bir olsun, zerre umursamayin..

Bizim oralarda onlar için uygun bir laf var " osuruğu sıcak yerden geliyor " diye. İnsan yaşamadığı şeyi bilmez hele çoçuklara işkencenin ımtıhanı mı olurmuş!. Lütfen üzülme artık. Yeminle sizler cennetlik kadınlarsınız, ben bu kadar olgun olamazdım bir gece gırtlaklarına yapışırdım kesin :S siz tedavi gördünüz mü?

Evet sakindim hatta yastık kıvamında bir çocuk. Hep korkardım ondan ,her zaman .ne olduysa ergenlik döneminde oldu ,çok ağır atlattım ama asiysem de dayak vardı değilsem de vardı.

Tedavi görmedim.Yüzyüze birine anlatacak cesareti hiç bulmadım.Utandım bir de dün gece yazarken çok kötü oldum ağlamaktan.Eğer bunlar sesli dile getirilse kalp krizi falan geçiririm.

Tedavi görmedim.Yüzyüze birine anlatacak cesareti hiç bulmadım.Utandım bir de dün gece yazarken çok kötü oldum ağlamaktan.Eğer bunlar sesli dile getirilse kalp krizi falan geçiririm.
İütfen git ihtiyacınız var, çok ağır şeyler yaşamışsınız, atlatmanıza yardımcı olur konuşmanız emin olun. Burada bir başlangıç yaptınız bakın, bu bile bir adımdır.

imtihan falan demesin kimse 3,4,5 yaşındaki çocukların ne imtihanı olur ya saçmalamayın

ayrıca annedir affet babadır saygı duy diyenleri de öldürmek istiyorum doğurmakla anne olunmuyor şunu bi anlayın

Imtihan imtihan diye her turlu pislik normallesti zaten ulkede..

Ben annem veya babamdan boyle seyler gorsem tepkim ne olurdu bilmiyorum ama genel olarak ne yaptigimi soylemek istiyorum. Hayatimda bana zarar vermis olan herkesi kendi icimde affediyorum. Bana yeterince yuk olmus insanlari gelecege kin ve nefret ile tasiyarak zarar vermeye devam etmelerine izin vermiyorum. Bununla beraber kesinlikle hayatima almiyorum. Ikinci sansi kesinlikle vermiyorum ama nefretlerini de kendime yuk etmiyorum.

Bunu olusturmak kolay degil. Lutfen terapi gorun lutfen. Bu yukle daha kac yasina kadar yasayacaksiniz. Inanin cok hafifleyeceksiniz.

bence hiç de o arkadaşın yerine koymuyorsun. koysan bu cümleleri yazmaya elin gitmezdi emin ol

Ya ben çok etkilendim bu yazdığınızdan......
Anneniz tam bir psikopatmış... bu nasıl bir vicdansızlıktır ya.
Ablalarınız ne diyor bu duruma?
Sanırım bende bu kadar yaralar açan biriyle görüşmezdim.

her mesajınızdan sonra size bir güzel yazmak istedim ama ban yemek istemiyorum

burada küçük çocukların uğradığı işkencelerden bahsediyoruz hanımefendi siz iyi misiniz

kadın diyor ki 5 yaşında beni aç bırakıyordu,diğeri diyor ki 6 yaşında kafamı kırıyor etraf kan gölü oluyordu,bir başkası dillendiremeyeceğim aklımın dahi almayacağı bir şeyden bahsediyor ve bunlar ÇOCUK bilmem anlatabildim mi

anladık çok empatiksiniz aşırı psikoloji bilginiz var ama çekin gidin ya şu konudan kaynımın amcasında da aynı şey vardı demekle geçmiyor bu yaralar her ota b....a empati yapanlara cidden siniroluyorm

arkadaşım yaşadıklarını evet çok zor
evet yaraların kapanmıyordur
ama sen yine de isyan etme Allah'a

Ama dikkat et bak, empati sadece guclu olan tarafa yapiliyor.. bu cocuk daha minicikken olmek isteyecek kadar nasil hirpalandi diye dusunmus mu? Hayir.. adini bilmedigi hastaligin aynisi kayninda da varmis, sorun yok yani.. hayir bir de annedir, hastadir belki vicdan azabi ceker demis saka gibi hangi mesajina cevap yazayim..

Deli olan hastaneye yatsin, coluk cocuktan cikartmasin acisini..

yazdım yazdım sildim ofis ama sen anladın beni di mi

Witch bende agladim sabaha kadar , senin icin , dun buraya icini doken diger arkadaslarimiz icin , sabaha kadar dusundum neden cocuklar bunlari yasiyor diye
Inan herseyi sorguladim , konuyu baska yerlere cekmek istemiyorum ama kafam gitti geldi inan , kalktim cocuklarimi seyrettim yine agladim , ciktim sigara ictim
Su anda isyerinde gozlerim sis ve kan canagi seklinde oturuyorum hatta sunlari yazarken yine gozlerim doldu
Hicbir cocuk bunu hak etmiyor , ne yapmis olursa olsun
Dik durusun icin seni kutluyorum arkadasim , sen kendini kurtarabilmissin burda yazan diger arkadaslar gibi
Bi yazi okumistim eskiden , amerikadaki seri katiller uzerine yapilan bi arastirmada yuzde 90 inda cocukken yasanmis anne sorunu varmis , yani bu oyle buyuk bir sorun ki insani psikopat da yapiyor seri katil de
Bir cocugun basina gelebilecek en kotu olay anneden gorulen boyle sistematik siddet fiziksel yada psikolojik
Ne mutlu size bi sekilde atlatip kendi hayatlarinizi kurmussunuz her ne kadar icinizdeki yaralar iyilesmese de
O kadar cok sey soylemek istiyorum ki ama bogazimda takili kaliyor
Keske yanimda olsaydin sana koskocaman sarilsaydim

bu anneanneleri de Allah bildiği gibi yapsın

Offfff ben şoktayım yaaaa...

yaaaa lütfen biri bana anlatsın yoksa akıl sağlığımı yitireceğim...

tamam hadi anneler bunu bir sebeple yapıyordu, hastalık, çocuğu istememe, kız çocuğu kıskanma vs vs... hiç biri geçerli olmasada...

bu babalar,halalar,teyzeler, ananeler, babaneler nerde yaaaa... hiç bi tanesi çıkıpta yahu sen napıyorsun el kadar çocuğa demedi... hiç biri sahip çıkamadımı... ben olsam anamdan babamdan başlayıp tüm sülalemi silerdim..

şiddet uygulayan kadar buna göz yumanda aynı şekilde suçlu bence..

bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…