- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
Ama şimdi pişman olmuş aglıyormuş yaptıkları doğru değil ama pişman olup aglıycak kadar azda olsa vicdanı varmış demekki
Aminnnn tüm çocuklari rabbim korusun gözetsin keşke o anda Allah buna kalkışanlari taş etse derim hep keşkeeeKızlarınızı öpüyorum inşallah hep birlikte mutlu bi hayyatıniz olur inşallah büyüdüklerinde içlerinde üzüleceği dertleri olmaz
Teşekkür ederim tum arkadaşlarım adina
yemin ediyorum şu yorumu okuyunca dondum kaldım
Çocugunuz varsa biraz empati yapinAma şimdi pişman olmuş aglıyormuş yaptıkları doğru değil ama pişman olup aglıycak kadar azda olsa vicdanı varmış demekki
Ama şimdi pişman olmuş aglıyormuş yaptıkları doğru değil ama pişman olup aglıycak kadar azda olsa vicdanı varmış demekki
bende... inanılmaz
Keşke..Aminnnn tüm çocuklari rabbim korusun gözetsin keşke o anda Allah buna kalkışanlari taş etse derim hep keşkeee
Sorma ben de her gece kizimi uyuttuktan sonra sacini oksuyor usulca opuyorum.baska yerdeki baska bebekler de iyi mi mutlu mu annesi iyi davraniyormu huzurla uyudular mi yoksa icini cekerek korkarak aglayip mi uyudular diye dusunurum hep.o zaman icimi bir sizi kaplar.sade benim kizim degil tum yavrucaklar mutlu olsun diye dua ederim.yolda aglayan bir cocuk gorsem iyi oldugunu gorene kadar kontrol ederim.sanki hepsinin anasi gibi hissederim.bu da beni yipratiyor.Yok aksine bana da saçma geliyor bu imtihan olamaz insanoğlu vahsilikte sınır tanımıyor malesef ki düşün kendi cani kanı evladı ettiği zulmün haddi hesabı yok dün gece hiç uyumadım nerdeyse öyle üzüntü çöktü ki içime öylece kalakaldım biz bu kadar etkilediysek ya bunu yasayan küçücük masum çocuklar onlar nasıl tasicak
Kızlar zaten cezasını allah verir bu bir hakikat zaten annesinin piskolojisi bozuk olduğu belli ben kadını savunmuyorum üstüme gelmenizin mantığı ne sadece pişman olmuş dedim affet demedim farkındaysanız ama oda onun gibi kötü olmasın dedim kimsenin ölümünü isteyecek kadar kötü olmayın o zaman ondan bir farkınız kalmaz dimi ama allah görüyor nasılsaÇocugunuz varsa biraz empati yapin
Mesela erkek degil kız olarak dogdu diue cocugu olmayan kadinlara vermek istermisiniz?
Caniniz sıkkın sebebsiz sinirinizi kızinızın kafasina gogsuna baltayla saldirırmisiniz?
Hadi diyelim cok büyük bi yaramazlık yaptı coraplariyla sokaga atarmisiniz?
Vijdan falan yok arkadasim olsaydi yaparlarmiydi?
Simdi ağlasinlar hatta mümkunse uykuları kacsin ruhları çöksün her hücrelerinde o acılari hissetsinler
Ben fazlasiyla hissediyorum çunkü..
Tüm yaşadığınız kötülükler geçmiş gitmiş olsun inşaallah.
O doktordan da allah razı olsun.
Yüzleşin diyenlere şu yönden hak veriyorum. Gerçi bunu uzman birine danışmak iyi olabilir. Ama bir kaç yerde okumuştum, hesaplaşmanın bilince iyi geldiğini. Hatta ölmüş biriyle bile hesabınız varsa onu yaşıyor gibi hayal edip içinizde ne var ne yoksa söylemeyi öneriyordu bir yerde, böylece söylenmemiş söz kalmadığında asıl iyileşmenin başlayacağını söylüyordu.
Tecavüz gibi vakalarda da mağdurun suçlunun karşısına geçip ben tamamen masumum ama sen çok kötü birisin demesinin (bu şekilde olmasa da bu tarz bir konuşma) yeni bir sayfa açmayı kolaylaştırdığına dair filmler falan aklıma geliyor.
O yüzden belki bu sebeple kendi için soğusun diye görüşebilir ve her şeyi yüzüne söyleyebilirsin. Sana iyi geleceğini düşünüyorsan kendi içinde affedebilirsin.
Ama hesap sorulmalı yine de, senin yaşadıkların düşünüldüğünde dava bile edebilirsin.
Ben konuya ilk mesajımda görüşmem deyip yine de yumuşak bir dil kullanmıştım. Konunun tamamını okuduktan sonra ise hesap sorarım diye düşünüyorum. Nereye giderde oraya, ağlıyor mu ağlasın, bedelini bu dünyada ödesin, öbür dünyada yine ödesin. Bana zarar vermiş daha da bana veya başkasına zarar veremesin. Çünkü biliyoruz ki ödenmeyen bedeller her zaman daha fazla zarar doğuruyor. O yüzden adalet herkes için her zaman şart, geç de olsa.
Pisman olduysa da sussun konusmasinKızlar zaten cezasını allah verir bu bir hakikat zaten annesinin piskolojisi bozuk olduğu belli ben kadını savunmuyorum üstüme gelmenizin mantığı ne sadece pişman olmuş dedim affet demedim farkındaysanız ama oda onun gibi kötü olmasın dedim kimsenin ölümünü isteyecek kadar kötü olmayın o zaman ondan bir farkınız kalmaz dimi ama allah görüyor nasılsa
Pismanliktan geberebilirAma şimdi pişman olmuş aglıyormuş yaptıkları doğru değil ama pişman olup aglıycak kadar azda olsa vicdanı varmış demekki
Oda doğru canım merak etme kimse yaptıgıyla sınanmadan ölmezmiş gençken sana çektirdi ama emin ol yaşlanıncada o çekecek bakacak kimsesi olmuycak nedense bu dünyada kötü olan insanlar kötü olarak öluyorlar allah büyüktürPisman olduysa da sussun konusmasin
Pismanlik var pismanlik var..
Bu yuzlesmeleri yıllarca yaptım en son olaylardan once ama istiyorsun ki canini yakan insanın biraz yüzü kizarsin biraz pişmanlık göstersin biraz uzulsun. Ama karşında kos kos oturup sen nankorsun ben sana ne yapmisim diyen biri olunca yuzlesme pek mümkün olmuyor. Canım daha çok sıkılıyor. Yanı bu insan çevresinde çok sevilen nazikligiyle taninan biri. Gozleriyle görmeyen inanmaz böyle şeyler yaptığına. Ben de kendi icimde affettim. Beni daha fazla sikintiya sokacak psikoloji mi alt üst edecek bir yuzlesme istemedim. Çünkü bir kereligine değil sistematik bir şekilde yıllarca bunlari yaşayınca ustune psikolojik baskı ve şiddet de eklenince bi noktadan sonra diyorsun ki demek bunu ben hak ettim. sonuçta annem benim iyiligimi dusunuyor. Ben liseye kadar sanıyordum ki herkesin ailesi böyle herkes evinde bunu yasiyor baska türlüsü mümkün değil. Ama arkadaslarimin evlerine girdim çıktım ailelerini tanıdım baktım ki kimsede bunlar yok. Bizim evde de benden baskasina yok. Sonra aklım basima gelmeye başladı. Erkek kardeşim de var o sadece beni kurtarirken dayak yerdi. Ki onun için canimi veririm iyi ki o da yaşamadı bunlari. Ama ben neye kızsa o kızdığı konu için dayak yedim. Hakaretler asagilamalar sayamayacgim bir suru sey. Demem o ki gec gelen adalet, adalet degil
Bana o gunlerde lazimdi belki bu kadarini yasamazdim. adaletin bugün tecelli etmesi beni mutlu etmeyecek. Ben su an herkes iyi olsun istiyorum. Gecmiste bana yapilmayan iyiliklerin de misli misli karsiligini veriyorum. Çünkü bu beni rahatlatiyor. Öfke aci kin benden çok şey götürdü. En azından bu saatten sonra rahat olayım.
Bu yuzlesmeleri yıllarca yaptım en son olaylardan once ama istiyorsun ki canini yakan insanın biraz yüzü kizarsin biraz pişmanlık göstersin biraz uzulsun. Ama karşında kos kos oturup sen nankorsun ben sana ne yapmisim diyen biri olunca yuzlesme pek mümkün olmuyor. Canım daha çok sıkılıyor. Yanı bu insan çevresinde çok sevilen nazikligiyle taninan biri. Gozleriyle görmeyen inanmaz böyle şeyler yaptığına. Ben de kendi icimde affettim. Beni daha fazla sikintiya sokacak psikoloji mi alt üst edecek bir yuzlesme istemedim. Çünkü bir kereligine değil sistematik bir şekilde yıllarca bunlari yaşayınca ustune psikolojik baskı ve şiddet de eklenince bi noktadan sonra diyorsun ki demek bunu ben hak ettim. sonuçta annem benim iyiligimi dusunuyor. Ben liseye kadar sanıyordum ki herkesin ailesi böyle herkes evinde bunu yasiyor baska türlüsü mümkün değil. Ama arkadaslarimin evlerine girdim çıktım ailelerini tanıdım baktım ki kimsede bunlar yok. Bizim evde de benden baskasina yok. Sonra aklım basima gelmeye başladı. Erkek kardeşim de var o sadece beni kurtarirken dayak yerdi. Ki onun için canimi veririm iyi ki o da yaşamadı bunlari. Ama ben neye kızsa o kızdığı konu için dayak yedim. Hakaretler asagilamalar sayamayacgim bir suru sey. Demem o ki gec gelen adalet, adalet degil
Bana o gunlerde lazimdi belki bu kadarini yasamazdim. adaletin bugün tecelli etmesi beni mutlu etmeyecek. Ben her
Tecavüzle bu aynı konumu beni hedef göstermekten vazgeç ve belden aşağıya vurma çocuk istismarımı konu ne saçmalıyorsun senPismanliktan geberebilir
4 yasindaki kizina tecavuz eden baba da pisman olmus agliyormus , size gore o baba denen serefsiz de affedilmeli oyle mi?
Pismanliktan geberebilir
4 yasindaki kizina tecavuz eden baba da pisman olmus agliyormus , size gore o baba denen serefsiz de affedilmeli oyle mi?
Tecavüzle bu aynı konumu beni hedef göstermekten vazgeç ve belden aşağıya vurma çocuk istismarımı konu ne saçmalıyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?