Canım en kötü anne bile annesizlikten iyidirmerhaba hanımlar...Derdim annem,4 kız kardeş ve 2 erkek kardeşle 6 kişiz.Annem küçüklüğümden beri hatırlıyorum hergün döverdi bizi (sadece kızları).Ben açık olduğum için en çok dayağı ben yerdim(8 yaşında şiddetlendi)Hele lise yıllarımda yediğim dayağın haddi hesabı yok.Hatırladıkça annemden nefret ediyorum.Hatta Lise birdeyken bir kere onunla konuşmuştum “kapanırsam beni sever misin?”bunu sorduğumda 15 yaşında çocuktum.Çalışkan bir çocuk olmama rağmen dayaktan ve hakaret küfürlerinden korktuğum için okula doğru düzgün gidemiyordum.Babamsa aksine bize çok düşkündü.Maddi durumumuzda iyiydi babamın verdiği harçlıklara el koyardı.Aldığı oyuncak ve elbiseleri yırtar atardı.Yemeği çok yesem(biraz iştahlı çocuktum)beddua ederdi.(yine diyorum maddi sıkıntımız hiç yoktu)Ben de aç kalkardım masadan hep.Eğer saklamamışsa gidip ekmek zeytin gizlice alır yatakta yerdim.Lise bitiği gibi daha 17 yaşındayken evlenme kararı aldım yeni tanıştığım biriyle.Hemen gelip istemelerini söyledim sebebini söylemeden.Zaten annem dünden razıydı vermeye.Babam biraz zorluk çıkardı ama annem ikna etti.Kaynanamla aynı evde yaşadım üniversite okuyordum o zamanlar işime de yaradı.Sıcak değildi ama anneme bin basıyordu her konuda düşünün kimsesizliğimi hep yüzüme vuran bir kaynana ama ona rağmen seviyordum kendisini.Enazından yememe içmeme giyimime karışmıyordu diye içten kendimi teselli ediyordum.Ben üniversiteyi bitirdiğim gibi işe yerleştim çoçuğum oldu tabi ayda bir annemle de görüşüyordum.Ama yaptıklarını hiç unutmadım ömrüm boyunca.şimdi bir kızım var ona baktığımda annem neden beni sevmedi diye hep geçiriyorum içimden.kızım bir lokma fazla yendiğinde çok mutlu olurken gelişme çağında bir lokmayı çok gören anne sen neden neden neden! Bir yıldır görüşmüyorum komuşmıyorum bazen eşimi arayıp soruyormuş “neden gelmiyor aramıyorsunuz beni?”diyeağlıyormuş.Annemin komşusunu pazarda görüyorum bazen annen çok ağlıyor gelmiyorsun gitmiyorsun diye.Çok çöktü.gerçekten çok çöktü.Ama içimden gelmiyor.Hep dayakları küfürleri hakaretleri ve yemek vermeyişi geliyor aklıma unutmuyorum unutamıyorum
Oluyor tabi ben mesela çoğunu astım ama hala eskiler arada yokluyor. Mesela bazen kızgın demiri vajinama sokmaya çalışırdı engellerdim bi şekilde ama gecende ve bunun istismar olduğunu buyudukce öğrendim. Gecenlerde bi rüya gördüm demirle tecavüze ugruyordum on gün kendime gelemedim yoksa gercekte de oldu mu bunda diye.
Ben de böyle düşünüp çok da sorguluyordum aslında. Ama sonra şunu öğrendim o imtihan aslında küçük çocuğun değil annenin imtihanı çocuk zaten kazanmış oluyor ama anne kaybediyor hem de Allah’ın emanet olarak verdiği şeye ihanet ederek kaybediyor. Geriye dönüşü yok.
Kanser hastası bebelere üzülürdüm mesela ya da garip hastalıklarla doğanlara. Ama o imtihan ailelerin imtihanı. Ölen çocuk zaten cennette.
Mesela ben ilk evlendiğim senelerde üst katımda oturan bir kadın vardı ,her gece çığlık kıyamet . Adam içer gelir ,kadını döver sızarmış. Bunu sonradan diğer komşulardan öğrendim. Daha sonra da aslında komşu olarak bizim de o kadından sorumlu olduğumuzu öğrendim. Bir yandan da bizim de imtihanımız olmuş ama bilemedim. Hiçbir şey yapmadım. Sadece gece evde korktum o kadar. Ne polis aradım ne de kadının kapısını çaldım bir ihtiyacın var mı diye? Şimdi olsa ayağa kaldırırım her yeri.
Canım en kötü anne bile annesizlikten iyidir
Mutluluktan ağlıyorum şuan biri ufacık sevgi gösterdiğinde ben küçücük bir kız çocuğu oluveriyorum.Gerçekten iyi ki açmışım konuyu siz ve sizin gibi insanlar bana sarılmış iyiki
canım benimBilgece canim çok tesekkurler umarım hepimiz bir an once iyi oluruz. Malum kötü olsak zaten bu kötüydü diyecekler iyiyken en iyiyiz allahim güç versin hepimize. Rapor 2013'e ait. Yasananlar kötüydü ama bi taraftan iyi ki olmuş diyorum. O günden sonra 3 yıl gorusmedim sadece telefon ettim. Nerede oldugumu adresimi vs bilmediler. mezun olduğum şehre geri dondum. o günkü olaylarin nereden çıktığını hatırlamıyorum kimbilir hangi saçma nedenden cikmistir ama arkadasimin annesine acik filmler izliyordu demiş. Acik film dediği de kendi açtığı TV de donen murat bozun özledim klibiydi. Ben zaten kitap okuyordum TV ye bile bakmiyordum. Klip bahane oldu ne o. Pulugum kaldı ne baska bir şeyim. Otururken de saldırdı bana kendimi koruyamayayim diye ki koruyamadim da gerçekten. Baltanin sapını kafama yememle aklım yerimden çıktı. O urpermeyi aklimdan cikaramiyorum maalesef. Cuzdanimi kimligimi herseyimi saklamis telefonumu kırdı beş kurussuz telefonsuz ustum basim yirtik kan icinde evden çıktım çıkış o cikis. Yine De dedim ki kotu olurlarsa benden bbilinmesin babama acil is için cagirdiklarini hattının kirildigini söyledim. Yolda bayılıp hastaneye kaldirildigimda da ısim yok hicbisey yok uyandigimda hemşireler kırmızı ojeli kız diye sesleniyordu bana. Ama çok şükür sansliyim her zaman iyi insanlar çıktı karşıma. Ameliyatlarimi yapan doktor çok yardımcı oldu bana. O gunlerde birinin bana yapabilirsin bu hayati degistirebilirsin diyecek birine çok ihtiyacım vardi. Doktor beni taburcu edecek gidecek yeriim yok beş kuruş param yok hicbiseyim yok ağlıyorum ben ne yapacağım diye. Doktorum bbenimle uzun uzun konuştu. Bana telefon hattı aldı. Şehir degistirecektim biletimi aldı. Beni kendi elleriyle yolcu etti. Hatirladikca minnet duyuyorum. Su an emekli oldu. Her bayram gider elini öperim. Kendi aileme ggitmedigimde bbile mutlaka onlara giderim. Hakkını asla odeyemem. İsin kötüsü De ne biliyor musun ben sadece basımdan yaralandigimdan düşünüyordum esas darbeyi sol gogsumden almıştım. Ciddi şekilde olumden döndüm ki o halde Ölsem sahipsizler mezarligina gomulecektim. Kimlik tespitim yapilamadigindan. Evden o halde ciktigimi bilmesine rağmen annem bir kere sormadi o gün ve sonrasinda neler oldu diye. İnsanlar diyor ya yuzlesin diye. Kiminle yuzleseceksin ki? Biraz yüzü kızaran biraz merhametli olan insanla yuzlesilir. Zalimlerle degil. Anlatmak da iyi gelmiyor bana aksamdan beri iyi değilim sürekli goruntuler flashback gibi geçiyor gozumun onunden. Anlatmamak da iyi gelmiyor çok feci boşluğa düştüm yine. Fiziksel acı hissediyorum bugün yasiyormusum gibi ayni şeyleri. Bugün biliyorum ki issiz gucsuz kalsam yine ayni seylere maruz kalırim bu da kimsesiz hissettiriyor. Bilmiyorum ya.
Benim kinim bitmBunları düşünmüş olmak üzüyor beni ama o zamanlar çaresizdik. Şimdi sağlıklı ve mutlu olsunlar diyorum. Herkes mutlu olsun, kötülüklerini istemiyorum. Acı çeksinler istemiyorum. Daha beter aileler var diyorum kendi kendime. Nefret ve kinim söndü yıllar geçtikçe. Zaman çoğu şeyi unutturuyor. O acıları çekerken ki halimden uzaklaşıyorum her geçen yıl ile beraber. Normal bir aile çocuğu gibi onları sevmesem de, kendimce seviyorum.
Allahim iyi ki karsina çıkarmış o doktoru iyi ki yanında olmus allah ondan razi olsun canımBilgece canim çok tesekkurler umarım hepimiz bir an once iyi oluruz. Malum kötü olsak zaten bu kötüydü diyecekler iyiyken en iyiyiz allahim güç versin hepimize. Rapor 2013'e ait. Yasananlar kötüydü ama bi taraftan iyi ki olmuş diyorum. O günden sonra 3 yıl gorusmedim sadece telefon ettim. Nerede oldugumu adresimi vs bilmediler. mezun olduğum şehre geri dondum. o günkü olaylarin nereden çıktığını hatırlamıyorum kimbilir hangi saçma nedenden cikmistir ama arkadasimin annesine acik filmler izliyordu demiş. Acik film dediği de kendi açtığı TV de donen murat bozun özledim klibiydi. Ben zaten kitap okuyordum TV ye bile bakmiyordum. Klip bahane oldu ne o. Pulugum kaldı ne baska bir şeyim. Otururken de saldırdı bana kendimi koruyamayayim diye ki koruyamadim da gerçekten. Baltanin sapını kafama yememle aklım yerimden çıktı. O urpermeyi aklimdan cikaramiyorum maalesef. Cuzdanimi kimligimi herseyimi saklamis telefonumu kırdı beş kurussuz telefonsuz ustum basim yirtik kan icinde evden çıktım çıkış o cikis. Yine De dedim ki kotu olurlarsa benden bbilinmesin babama acil is için cagirdiklarini hattının kirildigini söyledim. Yolda bayılıp hastaneye kaldirildigimda da ısim yok hicbisey yok uyandigimda hemşireler kırmızı ojeli kız diye sesleniyordu bana. Ama çok şükür sansliyim her zaman iyi insanlar çıktı karşıma. Ameliyatlarimi yapan doktor çok yardımcı oldu bana. O gunlerde birinin bana yapabilirsin bu hayati degistirebilirsin diyecek birine çok ihtiyacım vardi. Doktor beni taburcu edecek gidecek yeriim yok beş kuruş param yok hicbiseyim yok ağlıyorum ben ne yapacağım diye. Doktorum bbenimle uzun uzun konuştu. Bana telefon hattı aldı. Şehir degistirecektim biletimi aldı. Beni kendi elleriyle yolcu etti. Hatirladikca minnet duyuyorum. Su an emekli oldu. Her bayram gider elini öperim. Kendi aileme ggitmedigimde bbile mutlaka onlara giderim. Hakkını asla odeyemem. İsin kötüsü De ne biliyor musun ben sadece basımdan yaralandigimdan düşünüyordum esas darbeyi sol gogsumden almıştım. Ciddi şekilde olumden döndüm ki o halde Ölsem sahipsizler mezarligina gomulecektim. Kimlik tespitim yapilamadigindan. Evden o halde ciktigimi bilmesine rağmen annem bir kere sormadi o gün ve sonrasinda neler oldu diye. İnsanlar diyor ya yuzlesin diye. Kiminle yuzleseceksin ki? Biraz yüzü kızaran biraz merhametli olan insanla yuzlesilir. Zalimlerle degil. Anlatmak da iyi gelmiyor bana aksamdan beri iyi değilim sürekli goruntuler flashback gibi geçiyor gozumun onunden. Anlatmamak da iyi gelmiyor çok feci boşluğa düştüm yine. Fiziksel acı hissediyorum bugün yasiyormusum gibi ayni şeyleri. Bugün biliyorum ki issiz gucsuz kalsam yine ayni seylere maruz kalırim bu da kimsesiz hissettiriyor. Bilmiyorum ya.
Herkes düşüncesinde özgürdür asla birşey demem. Vahşilik yapan insana bir mazeret değil ki bu. Allah akıl fikir vermiş kontrol mekanizması denen bir sistem vermiş.Peki o küçücük çocuğun hastalık ya da eziyet bu acıları başkası sınav verecek diye çekmesi hak mı?
Siz sınanacaksınız diye başka bir kadının ağızı burnu dağlıyor.
3 yaşında çocuk tecavüze uğuruyor.İç organları parçalanıyor.Ne o manyak sınavda.
Bunlar hep kötülüklere bahane, kötülükleri kabulleniş.
Kabul etmiyorum.Hak görmüyorum.Haksızlık görüyorum.
Cok tesekkur ederim size allah razi olsun uyi dilekleriniz içinAllah size bize ve herkese evlatlarını en güzel şekilde büyütüp mutlu yaşadıklarını görüp şahit olmayı nasip etsin inşallah
Aminn arkadaşim Allah razi oolsun Allah sizi cocuklarinizi boyle zor açılarla karsilastirmasin insallahHayır yani sanki burası ruh ve sinir hastalıkları araştırma departmanı forumu gibi ısrarla siz ve diğer hanımların hassasiyetlerini gözetmeden böyle ham yorumlar yapılması ve yanlışta ısrar edilmesi herkesin gönlünü yoruyor. İnşaallah iyi niyetinden düşünemediğinden yapmıştır.
Dediğiniz gibi hiçbirimiz diğer taraftan mektup atıp, bizi dünyaya getirin diye anne babamıza yalvarmadık. Doğumun sorumlusu çocuk değil neticede. Allah hepinize bunları unutturacak ya da en azından çok daha az etkisinde kalmanızı sağlayacak güzel günler göstersin, şefkatli iyi insanlarla etrafınızı donatsın, sağlık sıhhat versin inşaallah. @Umudunukaybetme30silimo @iyivegucluol Masmavi bir yol
@benefitss
@witch hunt
Allah razi olsun o kadar mutlu ettiniz ki beni bu dualariniz dinlemeniz ne desem nasil tesekkur etsem az benim iicnSonunda hepsini okudum kac sigara ictim bilmiyorum o kadar üzgünüm ki anlatamam
Masmavi bir yol sende çok güçlü bi kadınsın Rabbim yuvandan mutluluğu eksik etmesin sevgiyle kucaklıyorum senide
Bilgece canim çok tesekkurler umarım hepimiz bir an once iyi oluruz. Malum kötü olsak zaten bu kötüydü diyecekler iyiyken en iyiyiz allahim güç versin hepimize. Rapor 2013'e ait. Yasananlar kötüydü ama bi taraftan iyi ki olmuş diyorum. O günden sonra 3 yıl gorusmedim sadece telefon ettim. Nerede oldugumu adresimi vs bilmediler. mezun olduğum şehre geri dondum. o günkü olaylarin nereden çıktığını hatırlamıyorum kimbilir hangi saçma nedenden cikmistir ama arkadasimin annesine acik filmler izliyordu demiş. Acik film dediği de kendi açtığı TV de donen murat bozun özledim klibiydi. Ben zaten kitap okuyordum TV ye bile bakmiyordum. Klip bahane oldu ne o. Pulugum kaldı ne baska bir şeyim. Otururken de saldırdı bana kendimi koruyamayayim diye ki koruyamadim da gerçekten. Baltanin sapını kafama yememle aklım yerimden çıktı. O urpermeyi aklimdan cikaramiyorum maalesef. Cuzdanimi kimligimi herseyimi saklamis telefonumu kırdı beş kurussuz telefonsuz ustum basim yirtik kan icinde evden çıktım çıkış o cikis. Yine De dedim ki kotu olurlarsa benden bbilinmesin babama acil is için cagirdiklarini hattının kirildigini söyledim. Yolda bayılıp hastaneye kaldirildigimda da ısim yok hicbisey yok uyandigimda hemşireler kırmızı ojeli kız diye sesleniyordu bana. Ama çok şükür sansliyim her zaman iyi insanlar çıktı karşıma. Ameliyatlarimi yapan doktor çok yardımcı oldu bana. O gunlerde birinin bana yapabilirsin bu hayati degistirebilirsin diyecek birine çok ihtiyacım vardi. Doktor beni taburcu edecek gidecek yeriim yok beş kuruş param yok hicbiseyim yok ağlıyorum ben ne yapacağım diye. Doktorum bbenimle uzun uzun konuştu. Bana telefon hattı aldı. Şehir degistirecektim biletimi aldı. Beni kendi elleriyle yolcu etti. Hatirladikca minnet duyuyorum. Su an emekli oldu. Her bayram gider elini öperim. Kendi aileme ggitmedigimde bbile mutlaka onlara giderim. Hakkını asla odeyemem. İsin kötüsü De ne biliyor musun ben sadece basımdan yaralandigimdan düşünüyordum esas darbeyi sol gogsumden almıştım. Ciddi şekilde olumden döndüm ki o halde Ölsem sahipsizler mezarligina gomulecektim. Kimlik tespitim yapilamadigindan. Evden o halde ciktigimi bilmesine rağmen annem bir kere sormadi o gün ve sonrasinda neler oldu diye. İnsanlar diyor ya yuzlesin diye. Kiminle yuzleseceksin ki? Biraz yüzü kızaran biraz merhametli olan insanla yuzlesilir. Zalimlerle degil. Anlatmak da iyi gelmiyor bana aksamdan beri iyi değilim sürekli goruntuler flashback gibi geçiyor gozumun onunden. Anlatmamak da iyi gelmiyor çok feci boşluğa düştüm yine. Fiziksel acı hissediyorum bugün yasiyormusum gibi ayni şeyleri. Bugün biliyorum ki issiz gucsuz kalsam yine ayni seylere maruz kalırim bu da kimsesiz hissettiriyor. Bilmiyorum ya.
Kızlarınızı öpüyorum inşallah hep birlikte mutlu bi hayyatıniz olur inşallah büyüdüklerinde içlerinde üzüleceği dertleri olmazKonu sahibi ve diğer eziyet gördüğünü yazan kızlarımız hepinize, iki kızı olan bir anne olarak bende ağlayarak kocaman sarılıyorumbundan sonraki hayatınızda bütün mutluluklar sizinle olsun benim aklım hafsalam almayan ve hiç gerçekliğine inanamadigim şeyleri yaşadığınız için insanlık adına sizlerden özür dileriz
O doktorun varligina sukrettim yazdiklarini okurkenBilgece canim çok tesekkurler umarım hepimiz bir an once iyi oluruz. Malum kötü olsak zaten bu kötüydü diyecekler iyiyken en iyiyiz allahim güç versin hepimize. Rapor 2013'e ait. Yasananlar kötüydü ama bi taraftan iyi ki olmuş diyorum. O günden sonra 3 yıl gorusmedim sadece telefon ettim. Nerede oldugumu adresimi vs bilmediler. mezun olduğum şehre geri dondum. o günkü olaylarin nereden çıktığını hatırlamıyorum kimbilir hangi saçma nedenden cikmistir ama arkadasimin annesine acik filmler izliyordu demiş. Acik film dediği de kendi açtığı TV de donen murat bozun özledim klibiydi. Ben zaten kitap okuyordum TV ye bile bakmiyordum. Klip bahane oldu ne o. Pulugum kaldı ne baska bir şeyim. Otururken de saldırdı bana kendimi koruyamayayim diye ki koruyamadim da gerçekten. Baltanin sapını kafama yememle aklım yerimden çıktı. O urpermeyi aklimdan cikaramiyorum maalesef. Cuzdanimi kimligimi herseyimi saklamis telefonumu kırdı beş kurussuz telefonsuz ustum basim yirtik kan icinde evden çıktım çıkış o cikis. Yine De dedim ki kotu olurlarsa benden bbilinmesin babama acil is için cagirdiklarini hattının kirildigini söyledim. Yolda bayılıp hastaneye kaldirildigimda da ısim yok hicbisey yok uyandigimda hemşireler kırmızı ojeli kız diye sesleniyordu bana. Ama çok şükür sansliyim her zaman iyi insanlar çıktı karşıma. Ameliyatlarimi yapan doktor çok yardımcı oldu bana. O gunlerde birinin bana yapabilirsin bu hayati degistirebilirsin diyecek birine çok ihtiyacım vardi. Doktor beni taburcu edecek gidecek yeriim yok beş kuruş param yok hicbiseyim yok ağlıyorum ben ne yapacağım diye. Doktorum bbenimle uzun uzun konuştu. Bana telefon hattı aldı. Şehir degistirecektim biletimi aldı. Beni kendi elleriyle yolcu etti. Hatirladikca minnet duyuyorum. Su an emekli oldu. Her bayram gider elini öperim. Kendi aileme ggitmedigimde bbile mutlaka onlara giderim. Hakkını asla odeyemem. İsin kötüsü De ne biliyor musun ben sadece basımdan yaralandigimdan düşünüyordum esas darbeyi sol gogsumden almıştım. Ciddi şekilde olumden döndüm ki o halde Ölsem sahipsizler mezarligina gomulecektim. Kimlik tespitim yapilamadigindan. Evden o halde ciktigimi bilmesine rağmen annem bir kere sormadi o gün ve sonrasinda neler oldu diye. İnsanlar diyor ya yuzlesin diye. Kiminle yuzleseceksin ki? Biraz yüzü kızaran biraz merhametli olan insanla yuzlesilir. Zalimlerle degil. Anlatmak da iyi gelmiyor bana aksamdan beri iyi değilim sürekli goruntuler flashback gibi geçiyor gozumun onunden. Anlatmamak da iyi gelmiyor çok feci boşluğa düştüm yine. Fiziksel acı hissediyorum bugün yasiyormusum gibi ayni şeyleri. Bugün biliyorum ki issiz gucsuz kalsam yine ayni seylere maruz kalırim bu da kimsesiz hissettiriyor. Bilmiyorum ya.
Bilgece canim çok tesekkurler umarım hepimiz bir an once iyi oluruz. Malum kötü olsak zaten bu kötüydü diyecekler iyiyken en iyiyiz allahim güç versin hepimize. Rapor 2013'e ait. Yasananlar kötüydü ama bi taraftan iyi ki olmuş diyorum. O günden sonra 3 yıl gorusmedim sadece telefon ettim. Nerede oldugumu adresimi vs bilmediler. mezun olduğum şehre geri dondum. o günkü olaylarin nereden çıktığını hatırlamıyorum kimbilir hangi saçma nedenden cikmistir ama arkadasimin annesine acik filmler izliyordu demiş. Acik film dediği de kendi açtığı TV de donen murat bozun özledim klibiydi. Ben zaten kitap okuyordum TV ye bile bakmiyordum. Klip bahane oldu ne o. Pulugum kaldı ne baska bir şeyim. Otururken de saldırdı bana kendimi koruyamayayim diye ki koruyamadim da gerçekten. Baltanin sapını kafama yememle aklım yerimden çıktı. O urpermeyi aklimdan cikaramiyorum maalesef. Cuzdanimi kimligimi herseyimi saklamis telefonumu kırdı beş kurussuz telefonsuz ustum basim yirtik kan icinde evden çıktım çıkış o cikis. Yine De dedim ki kotu olurlarsa benden bbilinmesin babama acil is için cagirdiklarini hattının kirildigini söyledim. Yolda bayılıp hastaneye kaldirildigimda da ısim yok hicbisey yok uyandigimda hemşireler kırmızı ojeli kız diye sesleniyordu bana. Ama çok şükür sansliyim her zaman iyi insanlar çıktı karşıma. Ameliyatlarimi yapan doktor çok yardımcı oldu bana. O gunlerde birinin bana yapabilirsin bu hayati degistirebilirsin diyecek birine çok ihtiyacım vardi. Doktor beni taburcu edecek gidecek yeriim yok beş kuruş param yok hicbiseyim yok ağlıyorum ben ne yapacağım diye. Doktorum bbenimle uzun uzun konuştu. Bana telefon hattı aldı. Şehir degistirecektim biletimi aldı. Beni kendi elleriyle yolcu etti. Hatirladikca minnet duyuyorum. Su an emekli oldu. Her bayram gider elini öperim. Kendi aileme ggitmedigimde bbile mutlaka onlara giderim. Hakkını asla odeyemem. İsin kötüsü De ne biliyor musun ben sadece basımdan yaralandigimdan düşünüyordum esas darbeyi sol gogsumden almıştım. Ciddi şekilde olumden döndüm ki o halde Ölsem sahipsizler mezarligina gomulecektim. Kimlik tespitim yapilamadigindan. Evden o halde ciktigimi bilmesine rağmen annem bir kere sormadi o gün ve sonrasinda neler oldu diye. İnsanlar diyor ya yuzlesin diye. Kiminle yuzleseceksin ki? Biraz yüzü kızaran biraz merhametli olan insanla yuzlesilir. Zalimlerle degil. Anlatmak da iyi gelmiyor bana aksamdan beri iyi değilim sürekli goruntuler flashback gibi geçiyor gozumun onunden. Anlatmamak da iyi gelmiyor çok feci boşluğa düştüm yine. Fiziksel acı hissediyorum bugün yasiyormusum gibi ayni şeyleri. Bugün biliyorum ki issiz gucsuz kalsam yine ayni seylere maruz kalırim bu da kimsesiz hissettiriyor. Bilmiyorum ya.
Baltayla kafasini yaran anneCanım en kötü anne bile annesizlikten iyidir
Baltayla kafasini yaran anne
Bogazina bicak dayayan anne
Bogmaya kalkan anne
Vajinasina kizgin demir sokmaya calisan anne
Dunden beri burada bunlar anlatiliyor ve siz en kotu anne bile annesizlikten iyidir diyorsunuz pess
Hic mi vicdaniniz yok? El kadar cocuklara iskence yapmis bu anne denen caniler
Keske olmasalarmis , tum hayatlarini karartmislar cocuklarinin
Yorumunuza sastim kaldim
Ama şimdi pişman olmuş aglıyormuş yaptıkları doğru değil ama pişman olup aglıycak kadar azda olsa vicdanı varmış demekkiBaltayla kafasini yaran anne
Bogazina bicak dayayan anne
Bogmaya kalkan anne
Vajinasina kizgin demir sokmaya calisan anne
Dunden beri burada bunlar anlatiliyor ve siz en kotu anne bile annesizlikten iyidir diyorsunuz pess
Hic mi vicdaniniz yok? El kadar cocuklara iskence yapmis bu anne denen caniler
Keske olmasalarmis , tum hayatlarini karartmislar cocuklarinin
Yorumunuza sastim kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?