Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Canım en kötü anne bile annesizlikten iyidir

KANIM DONDU

Peki o küçücük çocuğun hastalık ya da eziyet bu acıları başkası sınav verecek diye çekmesi hak mı?

Siz sınanacaksınız diye başka bir kadının ağızı burnu dağlıyor.

3 yaşında çocuk tecavüze uğuruyor.İç organları parçalanıyor.Ne o manyak sınavda.

Bunlar hep kötülüklere bahane, kötülükleri kabulleniş.

Kabul etmiyorum.Hak görmüyorum.Haksızlık görüyorum.

Mutluluktan ağlıyorum şuan biri ufacık sevgi gösterdiğinde ben küçücük bir kız çocuğu oluveriyorum.Gerçekten iyi ki açmışım konuyu siz ve sizin gibi insanlar bana sarılmış iyiki

canım benim yok yüzleşme zaten. konu sahibine de dedim konuşma diye. konuşulsa nolcak. illa konuşmak mı lazım. ayrıca insanın canı daha çok yanacak. duyulacak cümleleri tahmin edebiliyorum. merhamet başka bişey. Allah o doktordan razı olsun iyi insana denk gelmişsin o an

Benim kinim bitm
Allahim iyi ki karsina çıkarmış o doktoru iyi ki yanında olmus allah ondan razi olsun canım
Bu yyaşadikların çok ağır biliyorum geceeden beri kendimde degilim dağıldım,..
Anlatmak da anlatmamak da aynı sanki her türlü bizim canjmiz acıyor
Keşke hic yaşamamış olsaydik bunlari keşke bi anne olarak arkamızda yanımızda olabilselerdi.
Benim annem simdi hicbirsey olmamis gibi davranmaya calisiyor ama hep uzak tutuyorum hayatımdan
Tek dilegim bundan sonramız iyi olmasi ve baska hicbir kimsenin böyle derin yaraları olmamasi
Sen ki nasil bir kalbin var tertemiz ve ne güzel insanlar cıkmış karsina
Insallah bundan sonra yalniz kimsesiz caresiz hic ama hic kallmazsin

Herkes düşüncesinde özgürdür asla birşey demem. Vahşilik yapan insana bir mazeret değil ki bu. Allah akıl fikir vermiş kontrol mekanizması denen bir sistem vermiş.
İnancınız nedir bilemem asla da sorgulamam.. Ama benim inancımda biz imtihan için dünyaya gönderildik ve bununla başetmek bizim sorumluluğumuz. Kul kul ile imtihan ediliyor.Hepimiz bir şekilde hayatta dibe vuruyoruz. Fiziksel şiddet olmaz ama psikolojik şiddet olur. Ben hayatında hiç sorunu olmayan insan görmedim ,çünkü herkes bir şekilde imtihan ediliyor.

Allah size bize ve herkese evlatlarını en güzel şekilde büyütüp mutlu yaşadıklarını görüp şahit olmayı nasip etsin inşallah
Cok tesekkur ederim size allah razi olsun uyi dilekleriniz için
Inşallah oyle olur insallah başarabilirim çocuklarima iyi bi anne olabilirim

Konu sahibi ve diğer eziyet gördüğünü yazan kızlarımız hepinize, iki kızı olan bir anne olarak bende ağlayarak kocaman sarılıyorum bundan sonraki hayatınızda bütün mutluluklar sizinle olsun benim aklım hafsalam almayan ve hiç gerçekliğine inanamadigim şeyleri yaşadığınız için insanlık adına sizlerden özür dileriz

Aminn arkadaşim Allah razi oolsun Allah sizi cocuklarinizi boyle zor açılarla karsilastirmasin insallah

Sonunda hepsini okudum kac sigara ictim bilmiyorum o kadar üzgünüm ki anlatamam
Masmavi bir yol sende çok güçlü bi kadınsın Rabbim yuvandan mutluluğu eksik etmesin sevgiyle kucaklıyorum senide
Allah razi olsun o kadar mutlu ettiniz ki beni bu dualariniz dinlemeniz ne desem nasil tesekkur etsem az benim iicn
silimo canim hayat seni hep güzel insanlarla karsilastirsun hep
Affetme affedince annen rahatlayacak

Tüm yaşadığınız kötülükler geçmiş gitmiş olsun inşaallah.
O doktordan da allah razı olsun.

Yüzleşin diyenlere şu yönden hak veriyorum. Gerçi bunu uzman birine danışmak iyi olabilir. Ama bir kaç yerde okumuştum, hesaplaşmanın bilince iyi geldiğini. Hatta ölmüş biriyle bile hesabınız varsa onu yaşıyor gibi hayal edip içinizde ne var ne yoksa söylemeyi öneriyordu bir yerde, böylece söylenmemiş söz kalmadığında asıl iyileşmenin başlayacağını söylüyordu.

Tecavüz gibi vakalarda da mağdurun suçlunun karşısına geçip ben tamamen masumum ama sen çok kötü birisin demesinin (bu şekilde olmasa da bu tarz bir konuşma) yeni bir sayfa açmayı kolaylaştırdığına dair filmler falan aklıma geliyor.

O yüzden belki bu sebeple kendi için soğusun diye görüşebilir ve her şeyi yüzüne söyleyebilirsin. Sana iyi geleceğini düşünüyorsan kendi içinde affedebilirsin.
Ama hesap sorulmalı yine de, senin yaşadıkların düşünüldüğünde dava bile edebilirsin.

Ben konuya ilk mesajımda görüşmem deyip yine de yumuşak bir dil kullanmıştım. Konunun tamamını okuduktan sonra ise hesap sorarım diye düşünüyorum. Nereye giderde oraya, ağlıyor mu ağlasın, bedelini bu dünyada ödesin, öbür dünyada yine ödesin. Bana zarar vermiş daha da bana veya başkasına zarar veremesin. Çünkü biliyoruz ki ödenmeyen bedeller her zaman daha fazla zarar doğuruyor. O yüzden adalet herkes için her zaman şart, geç de olsa.

Kızlarınızı öpüyorum inşallah hep birlikte mutlu bi hayyatıniz olur inşallah büyüdüklerinde içlerinde üzüleceği dertleri olmaz
Teşekkür ederim tum arkadaşlarım adina

O doktorun varligina sukrettim yazdiklarini okurken
Keske yaninda olsam , tey allam yazarken surekli nutkum tutuluyor yine kaldim
Sadece sarilmak istiyorum sana ve hepinize

Larisko bunları okumamış olduğunu düşünüyorum mesajını yazarken

Canım en kötü anne bile annesizlikten iyidir
Baltayla kafasini yaran anne
Bogazina bicak dayayan anne
Bogmaya kalkan anne
Vajinasina kizgin demir sokmaya calisan anne
Dunden beri burada bunlar anlatiliyor ve siz en kotu anne bile annesizlikten iyidir diyorsunuz pess
Hic mi vicdaniniz yok? El kadar cocuklara iskence yapmis bu anne denen caniler
Keske olmasalarmis , tum hayatlarini karartmislar cocuklarinin
Yorumunuza sastim kaldim

Yorumuna sonuna kadar katilip arttiriyorum.. annesizlik, psikopat anneyle mahvolmus bir cocukluk gecirmekten 10000000 kat iyidir..

Ama şimdi pişman olmuş aglıyormuş yaptıkları doğru değil ama pişman olup aglıycak kadar azda olsa vicdanı varmış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…