Onunki pişmanlik aglamasi degildir.kendine aynisini yaşatacaklar korkusudur. Içinde 1 gram insanlik olsa 4 yaşindaki kendi çocugunu birak herhangi bor çocuga bunu yapamazdi zatenPismanliktan geberebilir
4 yasindaki kizina tecavuz eden baba da pisman olmus agliyormus , size gore o baba denen serefsiz de affedilmeli oyle mi?
Ben affetmiyorum annemi de abimi de..Oda doğru canım merak etme kimse yaptıgıyla sınanmadan ölmezmiş gençken sana çektirdi ama emin ol yaşlanıncada o çekecek bakacak kimsesi olmuycak nedense bu dünyada kötü olan insanlar kötü olarak öluyorlar allah büyüktür
Imtihan imtihan diye her turlu pislik normallesti zaten ulkede..
Ayni fikirdeyim ama aramizda cok iyi yurekli insanlar var timsah gozyaslarina kananOnunki pişmanlik aglamasi degildir.kendine aynisini yaşatacaklar korkusudur. Için 1 gram insanlik olsa 4 yaşindaki kendi çocugunu birak herhangi bor çocuga bunu yapamazdi zaten
Offff offffÖlüm onlara varda bize yok mu ?
Siz hiç titreye titreye uyudugunuz yataktan sabah tekmeyle uyandirildiniz mi ?
Mutfak masasında sessiz sessiz ders çalışırken arkadan sinsi sinsi gelen anneniz tarafından sırtınıza inen yumrukla sıçradınız mi ?
Işten geç gelsin gece çabuk bitsin dediniz mi ?
Evden kaçıp sokaklarda tacize uğradınız mi ?
Koca araba fırçasıyla hayvana bile yapılamayacak ifadelerle korkutuldunuz mu ?
Inşallah ölür diye dua ettiniz mi ?
Evden kaçtınız diye 14 _15 yaşında zorla jinekolojik muayene oldunuz mu ?
Komşular kurtarsın diye avaz avaz bağırdınız mi ?
imtihandan ders çıkarılır ya da başarılı bir şekilde çıkılır. ama bunda ne ders çıkaran var ne fayda gören. üstüne üstlük minicik bedenler yaralanıyor belki ölüyor -hatta dün haberde gördüm 4 yaşındaki çocuk konuşuyor diye öldürmüş sözde babası!- ruhlarının o kapanmayan yaraları ayrı, kötü yollara düşenler ayrı. bu imtihan değil eziyet, sapkınlık, canilik!
Aynen, butun ruh hastaligina imtihan deyip normal hale getirdik.. soguktan donarak olen bebek neyin imtihani o zaman? Artik olen, tecavuze ugrayan, siddet goren insan ve hayvanlara duyarlilik kalmadi.. her sey imtihansa adalet neden var o zaman? Adamin imtihani deyip gecelim, yemisim adaletini..
Ailesinden şiddet görmüş arkadaşlar, gittiğiniz psikologlar size hakikaten affedin mi diyor? Bu yaşananlar nasıl affedilir ki?
Arkadaşım sirf "komşusunun cocugu yok" diye evlatlik verilmiş, o da psikolojik destek aldı ve o da kendi için ailesini affetti şimdi baş tacı ediyor onları.
Affetmek neden? Cidden anlamıyorum... üstelik ortada çocuğuna yaşattıkları için özür dileyen bir anne baba yokken bile affetmeyi hiç anlayamıyorum...
Sorma cok uzuldum o yavrucagaimtihandan ders çıkarılır ya da başarılı bir şekilde çıkılır. ama bunda ne ders çıkaran var ne fayda gören. üstüne üstlük minicik bedenler yaralanıyor belki ölüyor -hatta dün haberde gördüm 4 yaşındaki çocuk konuşuyor diye öldürmüş sözde babası!- ruhlarının o kapanmayan yaraları ayrı, kötü yollara düşenler ayrı. bu imtihan değil eziyet, sapkınlık, canilik!
Haklısınız size merhamet sevgi göstermeyene siz neden göstereceksiniz.Ben affetmiyorum annemi de abimi de..
Görmek istiyorum bana çektirdiklerinin karşılığını..
Kötü biriyim belki bu yüzden böyle diyorum ama kinim nefretim üzüntüm bitmiyor
Abimle ayni okulda okurduk
Her hafta ziyaretine gelirlerdi ne ihtiyaci varsa alınırdi ben zaten kızım para lazım olmazki ne gelinir yanima ne bi ihtiyacım aljnırdı..aramazlardı bile.
Abimin yaşattıklarını anlatmaya kalksam başta ben toparlanamam bir daha
Ben affetmiyorum yüzleşmiyorum insan her yaşta aynı insandır
Küçük oğlum tv de birilerini kavga ederken görse üzülüyor neden diye sorguluyor korkuyor..
silimo nun da yüzlesmemesini görüşmemesini tavsiye ediyorum bu yuzden asla gecmeyecek bu yaralar,ayaklarimizin altina dünyaları serseler geçmeyecek kanayan yaralarımız
Bir katilin pişmanim demesiyle ayni birşey bu
Bizlerin gülüşlerini aldılar çunkü
Anneni şikayet etseydin keşke en azından okuldaki öğretmenlerine anlatsaydın durumu o zaman keşke seni o aileden alıp bir yurda falan verselerdi en azından bu kadar daha fazla şiddetine maruz kalmazdın ve en azından adalet karşısında belki cezasını bulurduBen affetmiyorum annemi de abimi de..
Görmek istiyorum bana çektirdiklerinin karşılığını..
Kötü biriyim belki bu yüzden böyle diyorum ama kinim nefretim üzüntüm bitmiyor
Abimle ayni okulda okurduk
Her hafta ziyaretine gelirlerdi ne ihtiyaci varsa alınırdi ben zaten kızım para lazım olmazki ne gelinir yanima ne bi ihtiyacım aljnırdı..aramazlardı bile.
Abimin yaşattıklarını anlatmaya kalksam başta ben toparlanamam bir daha
Ben affetmiyorum yüzleşmiyorum insan her yaşta aynı insandır
Küçük oğlum tv de birilerini kavga ederken görse üzülüyor neden diye sorguluyor korkuyor..
silimo nun da yüzlesmemesini görüşmemesini tavsiye ediyorum bu yuzden asla gecmeyecek bu yaralar,ayaklarimizin altina dünyaları serseler geçmeyecek kanayan yaralarımız
Bir katilin pişmanim demesiyle ayni birşey bu
Bizlerin gülüşlerini aldılar çunkü
O doktorun varligina sukrettim yazdiklarini okurken
Keske yaninda olsam , tey allam yazarken surekli nutkum tutuluyor yine kaldim
Sadece sarilmak istiyorum sana ve hepinize
Sorma cok uzuldum o yavrucaga
Bence sıZınde bu tarz pışmanlıklarınız var ufakta olsa savunmasız bı cocuga yapılanların Allah katında affı var mı sızce kul affetsınKonu da pisman olan çocuğundan yaşattıkları için özür dileyen anne baba örneği var mı?
Iyi insanlar var , ama iste o an o ruh haliyle nasil guvenebilitsin ki?Ah milana çok tesekkur ederim. Doktoruma da basta guvenmemistim bu adamin benden ne çıkarı var neden bana yardim etmek istiyor diye dusunmustum. Ama o an icin yardimini almaktan baska carem yoktu. Ama tanidikca dünyaya melek olarak gönderildiğini düşündüm. İyi ki o gün o doktora denk gelmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?