Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Pismanliktan geberebilir
4 yasindaki kizina tecavuz eden baba da pisman olmus agliyormus , size gore o baba denen serefsiz de affedilmeli oyle mi?
Onunki pişmanlik aglamasi degildir.kendine aynisini yaşatacaklar korkusudur. Içinde 1 gram insanlik olsa 4 yaşindaki kendi çocugunu birak herhangi bor çocuga bunu yapamazdi zaten

Ben affetmiyorum annemi de abimi de..
Görmek istiyorum bana çektirdiklerinin karşılığını..
Kötü biriyim belki bu yüzden böyle diyorum ama kinim nefretim üzüntüm bitmiyor
Abimle ayni okulda okurduk
Her hafta ziyaretine gelirlerdi ne ihtiyaci varsa alınırdi ben zaten kızım para lazım olmazki ne gelinir yanima ne bi ihtiyacım aljnırdı..aramazlardı bile.
Abimin yaşattıklarını anlatmaya kalksam başta ben toparlanamam bir daha
Ben affetmiyorum yüzleşmiyorum insan her yaşta aynı insandır
Küçük oğlum tv de birilerini kavga ederken görse üzülüyor neden diye sorguluyor korkuyor..
silimo nun da yüzlesmemesini görüşmemesini tavsiye ediyorum bu yuzden asla gecmeyecek bu yaralar,ayaklarimizin altina dünyaları serseler geçmeyecek kanayan yaralarımız
Bir katilin pişmanim demesiyle ayni birşey bu
Bizlerin gülüşlerini aldılar çunkü

Imtihan imtihan diye her turlu pislik normallesti zaten ulkede..

imtihandan ders çıkarılır ya da başarılı bir şekilde çıkılır. ama bunda ne ders çıkaran var ne fayda gören. üstüne üstlük minicik bedenler yaralanıyor belki ölüyor -hatta dün haberde gördüm 4 yaşındaki çocuk konuşuyor diye öldürmüş sözde babası!- ruhlarının o kapanmayan yaraları ayrı, kötü yollara düşenler ayrı. bu imtihan değil eziyet, sapkınlık, canilik!

Onunki pişmanlik aglamasi degildir.kendine aynisini yaşatacaklar korkusudur. Için 1 gram insanlik olsa 4 yaşindaki kendi çocugunu birak herhangi bor çocuga bunu yapamazdi zaten
Ayni fikirdeyim ama aramizda cok iyi yurekli insanlar var timsah gozyaslarina kanan
Ben o kadar iyi degilim , cocuga eziyet eden herkes geberebilir bende gider cesedine tukururuum bu kadar netim bu konuda

Offff offffrabbim bu sıkıntıları unutup atlatmanızi nasip etsin iyi insanlarla karşılaştırsin hepinizi

Aynen, butun ruh hastaligina imtihan deyip normal hale getirdik.. soguktan donarak olen bebek neyin imtihani o zaman? Artik olen, tecavuze ugrayan, siddet goren insan ve hayvanlara duyarlilik kalmadi.. her sey imtihansa adalet neden var o zaman? Adamin imtihani deyip gecelim, yemisim adaletini..

hayatı yeniden kesfet diye bir kitap var şema terapi ile tedavi ediyor . lütfen al . coxuklugundaki bu acı niymez . ama kendi kendini iyileştirebilirsin.

Hayatı Yeniden Keşfedin https://g.co/kgs/PmUzMg

kendilerince vicdanlarını! tabi nasıl vicdan bilemeyeceğim onu rahatlatıyor imtihan sözcüğü. zaten dinimize göre ki imtihan diyen Müslümanlara yönelik sözüm, kısasa kısasla karşılık vereceksin. nedenini falan araştırmayacaksın. bunların nedeni olamaz çünkü. dine girmek istemezdim ama mecbur kaldım.

Canım şöyle anlatayim. Bana ne güzel iskenceler yaptın tesekkur ederim bu benim sinavimdi affediyorum gibi bir durum yok. affederken gecmisin yukunu birakiyirsun. Affettigin sey sana yapılanlar değil senin icinde besledigin sana zarar verilen duygusal yükler. Kin duyunca inan hicbirsey olmuyor. Gördüğün zarar katlanarak devam ediyor. Depresyon manevi Baskı huzursuzluk. Inan eski ofkem devam etse ya cildidir ya kendimi oldururdum. Su an da anlattiklarimdan okuduklarimdan etkilendim ama bir iki gune kadar geçecek normal hayatima devam edeceğim biliyorum. Ama eskiden altı ay yataktan cikamaz sürekli uyurdum mesela. Dusunmekten yorulurdum. Yasatilanlari degistiremecegimize gore etkisini en aza indirmek zorundayız. Bunun da yolu var olan duyguları biriktirmekten değil o duyguları affedip serbest birakmaktan geciyor

Sorma cok uzuldum o yavrucaga

Haklısınız size merhamet sevgi göstermeyene siz neden göstereceksiniz.
Banada böyle şeyler yapılsa onların çöküşünü zevkle izlemek isterim.
Şimdiye kadar Ne hayvanlara ne insanlara karşı en ufak şiddet eğilimim olmamıştır fakat bu ana denen yaratıkları bi yere toplasar ilk taşı ben atarım.

Anneni şikayet etseydin keşke en azından okuldaki öğretmenlerine anlatsaydın durumu o zaman keşke seni o aileden alıp bir yurda falan verselerdi en azından bu kadar daha fazla şiddetine maruz kalmazdın ve en azından adalet karşısında belki cezasını bulurdu

Sabahtan beri geniz akıntısı var diye hirka giy terlik giy diye peşinden koşuyorum. Aç bırakmış, demir çubukla dövmüş, sokağa atmış bunlari annedir diye el üstünde tutmak affetmek...

Çocuğum yetiskin olduğunda sen bana boyle yapmistin bunun yüzünden bu haldeyim atlatamıyorum dese herhalde affetsin diye ayaklarına kapanirdim.

O doktorun varligina sukrettim yazdiklarini okurken
Keske yaninda olsam , tey allam yazarken surekli nutkum tutuluyor yine kaldim
Sadece sarilmak istiyorum sana ve hepinize

Ah milana çok tesekkur ederim. Doktoruma da basta guvenmemistim bu adamin benden ne çıkarı var neden bana yardim etmek istiyor diye dusunmustum. Ama o an icin yardimini almaktan baska carem yoktu. Ama tanidikca dünyaya melek olarak gönderildiğini düşündüm. İyi ki o gün o doktora denk gelmisim

Sorma cok uzuldum o yavrucaga

benim oğlum çok geç konuştu. yani 2,5 yaşında anne baba demeye başladı. her kelimesi olay olurdu evde. günlerce aaa elma dedi araba dedi diye gezerdik. şimdi 4,5 yaşında Rabbim ömürler versin konuştukça içimizin yağı eriyor. bıcır bıcır hiç susmuyor. telefon açıyorum işteyken kapatmak bilmiyor sıpa sırf gönlü kırılmasın diye o kapatana kadar bekliyorum. bazen çizgi filme dalıyor telefon öyle kalıyor gene bekliyorum onun kapatmasını.
arkadaşım 4 yaşındaki oğlu için varını yoğunu veriyor. sırf konuşsun sesini duyayım diye. ondan sonra gel bunları affet!

Iyi insanlar var , ama iste o an o ruh haliyle nasil guvenebilitsin ki?
Allah hep iyileri cikarsin karsina insallah , hep mutlu ol , tum gozyaslarin mutluluktan aksin sadece , cani gonulden diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…