Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

bettybluess
Annen hiç yaptıklarının cezasını çekmedi mi? Diğer çocuklarıyla arası nasıl?
Bir hastalığı bir sıkıntısı yok mu?
Yani hayatına normal insanlar gibi devam mı ediyor çok merak ettim.

Tecavüzle bu aynı konumu beni hedef göstermekten vazgeç ve belden aşağıya vurma çocuk istismarımı konu ne saçmalıyorsun sen
Elbette cocuk istismari
Sacmalayan ben degilim
Cocuk istismari ne demek bir sozluk acip okuyun
Illa tecavuz mu olmali ? Ne farki var bu iskencelerin? Anne vajinaya kizgin demir sokunca istismar olmiyor oyle mi?

Bu kisiye gore değişiyor sanırım. Ben kardesime çok duskunum. Hatta çocukluk kahramanim diyebilirim. Çok kenetlendik birbirimize. Annemin dolduruslarina rağmen üstelik. Ama suna katiliyorum şiddet gören şiddet kullanıyor çünkü normal buymus gibi herkes boyleymis gibi geliyor. Benim.çok şükür şiddet egilimim hic olmadi kimseye karşı ama hep öfkeli ve gergindim bunu da torpuledim.

evet tam olarak çocuk istismarı konu

önce oku,sonra okuduğunu anla sonra minnak yorumlarını yap!
Tecavüzden ve babadan bahsediyor konu sahibi annesinden bahsediyor neyin kafası bu şiddet görmüş doğru ama baba ve tecavüz ne alaka

Bir de o babanin olumunu dilemeyeceksin, yoksa onun gibi sayiliyorsun mantiga bak.. ama sor idam derler tecavuze.. iyi ki acilmis bu konu, insan tanima sekli resmen..
Inanamiyorum office
Kadinlarin bu gaddarligina inanamiyorum
Bu yorumlari yapanlarda da bu potansiyel oldugunu duaunuyorum
Yoksa vicdanli bir insan boyle bir yorum yapamaz , mumkun degil

Elbette cocuk istismari
Sacmalayan ben degilim
Illa tecavuz mu olmali ? Ne farki var bu iskencelerin? Anne vajinaya kizgin demir sokunca istismar olmiyor oyle mi?
Sen 4 yaşındaki kızına tecavüz eden baba diyorsun yazdıklarını bir daha oku bence

Nasıl affedebildiniz.............

Inanamiyorum office
Kadinlarin bu gaddarligina inanamiyorum
Bu yorumlari yapanlarda da bu potansiyel oldugunu duaunuyorum
Yoksa vicdanli bir insan boyle bir yorum yapamaz , mumkun degil

Tabi ki potansiyel var, aksi halde dayagi istismar olarak gorurdu ama gormuyor.. hala annenin istismar edebilecegini dusunmuyor saka gibi ama ulke bu halde..

Ailesinden şiddet görmüş arkadaşlar, gittiğiniz psikologlar size hakikaten affedin mi diyor? Bu yaşananlar nasıl affedilir ki?

Arkadaşım sirf "komşusunun cocugu yok" diye evlatlik verilmiş, o da psikolojik destek aldı ve o da kendi için ailesini affetti şimdi baş tacı ediyor onları.
Affetmek neden? Cidden anlamıyorum... üstelik ortada çocuğuna yaşattıkları için özür dileyen bir anne baba yokken bile affetmeyi hiç anlayamıyorum...

Valla ccanim oyle güzel devam ediyor ki. Hatta benimle.kavga ediyor evlenmiyirsun bizi toruna hasret biraktin diye.Biz çocukları olarak affettik. Kardeşim çok kızdı çok söyledi benim ofkem geçse de onun ki geçmedi kendi şiddet gormemesine rağmen. Ama su an goruntude bi sorun yok benim manevi ve mental yorgunlugumu saymazsak. Ama diyorum ya allah sağlık ve uzun omur versin. Ben hherkesin iyi olmasını iStiyorum. Allah korusun bi hastalik olsa yine ben bakacagim. Olanlar oldu artık bunlar benim sorunum gözüyle bakıyorum. Elden de fazlası gelmiyor zaten

Elbette cocuk istismari
Sacmalayan ben degilim
Ya allah aşkına kızına tecavüz eden baba diyorsun onu affetmeliyiz sana göre diyorsun ben annesini affetsinmi dedim yada kadın haklımı dedim neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya sanki kadını savunuyormşm gibi davranmayn anladnzmı konuyu başka yerlere çekmekten de vazgeçin

Aaa bu konu saka mi yaa Okuyamadim bile bazi yorumlari, bir de savunan olmus pes!

Konu da pisman olan çocuğundan yaşattıkları için özür dileyen anne baba örneği var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…