- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Tecavüzle bu aynı konumu beni hedef göstermekten vazgeç ve belden aşağıya vurma çocuk istismarımı konu ne saçmalıyorsun sen
Elbette cocuk istismariTecavüzle bu aynı konumu beni hedef göstermekten vazgeç ve belden aşağıya vurma çocuk istismarımı konu ne saçmalıyorsun sen
Aileden şiddet gören hanımlar kardeşlerinizle bağlarınız nasıl? Bu aile içi durumlar kardeş ilişkilerini nasıl etkiliyor merak ediyorum.
Benim uzak bi tanıdığımda çocuklarını hep dövüyormuş onun büyük çocuğuda kardeşlerine aynı işkenceyi uygulamaktan zevk alıyor. Evli barklı adam karısının yanında kedi gibi fakat kardeşlerine şiddetle yaklaşıyor. Annesiyle beraber o çocukları dövüyormuş.
Tecavüzden ve babadan bahsediyor konu sahibi annesinden bahsediyor neyin kafası bu şiddet görmüş doğru ama baba ve tecavüz ne alakaevet tam olarak çocuk istismarı konu
önce oku,sonra okuduğunu anla sonra minnak yorumlarını yap!
Inanamiyorum officeBir de o babanin olumunu dilemeyeceksin, yoksa onun gibi sayiliyorsun mantiga bak.. ama sor idam derler tecavuze.. iyi ki acilmis bu konu, insan tanima sekli resmen..
Sen 4 yaşındaki kızına tecavüz eden baba diyorsun yazdıklarını bir daha oku benceElbette cocuk istismari
Sacmalayan ben degilim
Cocuk istismari ne demek bir sozluk acip okuyun
Illa tecavuz mu olmali ? Ne farki var bu iskencelerin? Anne vajinaya kizgin demir sokunca istismar olmiyor oyle mi?
Nasıl affedebildiniz.............Teşekkür ederim .
Uzun zamandır gelmiyordu aklıma biraz önce banyoya gidip hıçkıra hıçkıra ağladım aslında,eşim noluyo falan demesin diye :)
32 yaşındayım .
Yıllardır dayak yemiyorum,ama beni sevse de kendine layık görmüyor biliyorum .
Kardeşim özel üniversite de .
Belki 50 taneden fazla ayakkabısı,10 taneden fazla montu var .
Kıskanmıyorum daha çok olsun ama bende çocuktum bende genç kızdım benim de imrenmelerim oluyordu .
Ki ben degil mont kendime tost bile alamıyordum.
Utancımdan sıranın altına ayaklarımı saklıyordum .
Şimdi param var ama isteğim yok .
Ben o kemerin acısıyla yatakta uyuyamazken onun yan odadan horultusu gelirdi.
Soba demiriyle dayak yediğimde lise 1 deydim
Sıraya bile oturamazdım sırtımdan ayak bileklerime kadar morluklar yüzünden .
Benim suçum neydi ki ?
Halbuki beni de o doğurmuştu ...
Evden atardı beni kış soğuğunda.
Ayakkabısız,babamın ayakkabılarıyla halama giderdim 4 km üstümde eşofman üstüyle.
Ayaklarım 38 numara babamınkiler 43 .
Hiç mi aklına gelmiyor bunlar
Hoş gelse ne olurdu acaba ????
Özür mozur dilemedi
Ben affettim ...
Tecavüzden ve babadan bahsediyor konu sahibi annesinden bahsediyor neyin kafası bu şiddet görmüş doğru ama baba ve tecavüz ne alaka
Inanamiyorum office
Kadinlarin bu gaddarligina inanamiyorum
Bu yorumlari yapanlarda da bu potansiyel oldugunu duaunuyorum
Yoksa vicdanli bir insan boyle bir yorum yapamaz , mumkun degil
Bi tukenip bitselerTabi ki potansiyel var, aksi halde dayagi istismar olarak gorurdu ama gormuyor.. hala annenin istismar edebilecegini dusunmuyor saka gibi ama ulke bu halde..
bettybluess
Annen hiç yaptıklarının cezasını çekmedi mi? Diğer çocuklarıyla arası nasıl?
Bir hastalığı bir sıkıntısı yok mu?
Yani hayatına normal insanlar gibi devam mı ediyor çok merak ettim.
Bi tukenip bitseler
Cocuklar huzur bulsa
Ya allah aşkına kızına tecavüz eden baba diyorsun onu affetmeliyiz sana göre diyorsun ben annesini affetsinmi dedim yada kadın haklımı dedim neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya sanki kadını savunuyormşm gibi davranmayn anladnzmı konuyu başka yerlere çekmekten de vazgeçinElbette cocuk istismari
Sacmalayan ben degilim
Cocuk istismari ne demek bir sozluk acip okuyun
Illa tecavuz mu olmali ? Ne farki var bu iskencelerin? Anne vajinaya kizgin demir sokunca istismar olmiyor oyle mi?
Kızlar zaten cezasını allah verir bu bir hakikat zaten annesinin piskolojisi bozuk olduğu belli ben kadını savunmuyorum üstüme gelmenizin mantığı ne sadece pişman olmuş dedim affet demedim farkındaysanız ama oda onun gibi kötü olmasın dedim kimsenin ölümünü isteyecek kadar kötü olmayın o zaman ondan bir farkınız kalmaz dimi ama allah görüyor nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?