Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

Aynen,bu mantıkla bakarsan o,toprakta yatan gencecik kadınları öldürenlerin de sebepleri vardı,kendilerince seviyorlardı,kıskanıyorlardı,affedilsin hepsi bu mantıkla o zaman
Ama psikolojisi bozuk o yuzden yapmis....off

Lütfen yazmayin olurmu rica ediyorum yahut en azindan bana yazmayin
Tesekurler.

bettybluess
sen hala nasıl görüşüyorsun o anneyle aklım almıyor inan
yapma, görüşme demiyorum sakın yanlış anlama
ama görüşebilmek, konuşabilmek için bile öyle bir güç lazım ki...
yani dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazasım var
Allah seni çoooooooooook mutlu etsin inşallah

bu arada, ben hisleri biraz kuvvetli bir insanım, bak göreceksin senin çocuğun olacak

Çok dogru söyluyorsun cok..
Şükürki artık simdi kadin/çocuk haklari daha da savunuluyor,biryerde birisinin zarar gördüğünü bildigimiz zaman tanimamiza gerek yok kosuyoruz yardima
Keske o zamanlarda daha onceleri de susma denilseydi daha güclü olabilinseydi

Canım bir anne olarak senin icin dua ediyorum ve etmeye devam edecegim
Güzel Rabbim senin tırnagını taşa değirmesin
Insallah o kadar guzel insanlar çiksınki karsina gecmisini bunlari düşünmye firsatin bile olmasin mutluluktan❤
Ve insallah Rabbim sana senin bu güzel temiz mis kokan yüregin gibi güzel hayirli saglikli evlatlar versin insallah
Amin❤

Yani bir de istismar yok diyorlar ya istismar edildigimi biliyorum ama demirle daha ilerisi oldu mu olmadı mi hatırlamıyorum. Artik ruyalarima giriyor demirle annemin tecavuz ettigi. İki aydir resmen hipnozcu ya da regresyon yapan birilerini arıyorum olmadı doktora gideceğim son çare olarak. Ama haklilar onların sorunları vardı. Peki ya ben bunca şeyden sonra birilerine zarar versem benimde arkamda durulacak mi acaba. Nasil bir tehlikede yaşadıklarını bilmiyorlar biz toparladik ama toparlayamanlar sokakta geziyor umarım onlardan birine denk gelmezler ne diyim çok da laf anlatacak psikolojide değilim.

Valla hic pozitif bakamiycam duruma, bu kadar ceksem yuzunede bakmam. Gitmemde.

yav konu sahibi niye gidip konuşsun. annesi gelip özür mü dilemiş. hayır. hala daha dışarda konu sahibini rahatsız ediyor. gidip etrafa kocasına dedikodusunu yapıyor konu sahibini rahatsız ediyor. eğer niyetinde halis olsa gelip konuşur hatta ayaklarına kapanması lazım. konu sahibi niye konuşsun ya niye. karşısında pişman olmuş muhatabı bile yok. neyin peşindesiniz

Ve bu aile şiddetine maruz kalmış küçücük bedenler çok iyi anne olacak, sanılanın aksine anne veya babasından şiddet görmüş çocukların bir kısmı gerçekten hem çok güçlü karakterlere sahip oluyor hem de çok güzel bir aile kurup iyi birer anne ya da baba olabiliyor.

Görüşüyor çünkü merhametsizce şiddet gören ruhunda sonsuz bir merhamet ve vicdan var, alimden zalim, zalimden alim doğar derler ya hani, öyle birşey bu.

Anlatma,o da artık SUSUN,YETER...

evet sanırım öyle
ama gerçekten çok güçlü bir yürek
ben olsam yapabilir miydim, yüzlerini görmeye tahammül edebilir miydim bilmiyorum

bence de çok iyi bir anne olacak, çok inanıyorum

Çook iyi anlıyorum sebi cok
Tüm kalbimle dualarim iyi dileklerim seninle
Sana kötü geliyorsa yazma anlatma çünkü ben de geceden beri tekrar tekrar o anları yasiyorum bi yandan destek olunmasi en azindan birileri icin dikkate alınıp dinlenilmek dualar almak yanındayız demeleri iyi geliyor bi yandan...

bir üye yazdı
kim yazdı mesajlar arasında bulamadım
bundan sonra çevreme karşı dört açacağım gözümü diye

çooooook doğru
aynı bilinçlenme bende de oldu
ben de artık daha dikkatli bakacağım çevremdeki çocuklara
daha bir inceleyeceğim
belki kıyısından köşesinden bir çocuğa yardımımız dokunur

yeri mi değil mi bilmiyorum ama
öğretmenim diyerek konu açıp, sevgilim terk etti ölmek istiyorum diyen üyeler var bu forumda
sizler de o erkek mevzularını bırakıp, bu mevzulara yönelin azıcık
çocukları gözetin, kollayın
enerjinizi bu yönde harcayın

evet sanırım öyle
ama gerçekten çok güçlü bir yürek
ben olsam yapabilir miydim, yüzlerini görmeye tahammül edebilir miydim bilmiyorum

bence de çok iyi bir anne olacak, çok inanıyorum
Herkes yapamaz, ben yapamazdım, burada yazan kızlar gibi değilim, taş yürekliyim, bir söz bir tokatla bile düşman gibi bakabilecek biriyim.

Benim çocugumun poposunda dogum lekesi var mor yuvarlak sekilde
Hatta diger cocuklariminda aynisi var
Kreşte bir gun oyun esnasinda wc ye yetisememis öğretmenimiz temizlemis Allah razi olsun ondan
Ben almaya gittigimde odasinda konusmak istedigini söyledi gittim
Evde şiddet mi var çocugun poposunda morluk var diye sordu
O an ağladım ben..
Nasil duyarli bi ögretmen diye

Bir de başka konulara bakiyorum kadın ögretmenim diyor ama demesine..

Görüşmeyin tabi ki.
Bizde de döven taraf babamdı. Elinde kalmayalım diye kurtaran da annem. Abilerim ablalarım öldüresiye dayak yediği için bana sıra pek gelmiyordu.
En son dayağımı 15 yaşımda yedim. Dudağımı yumrukla patlattı.
Kayıp takvim yaprağı yüzünden
Kolon kanserinden vefat etti babam. Son anlarında başında çok ağladım. İster istemez vicdan yapıyor insan.
Bir de niyeyse "ya başımızda olmasaydı,o zaman daha kötü durumlara düşebilirdik"
Gibi düşüncelerle boğuşuyoruz. Öyle bir çaresizlik işte. Dayak yiyelim ölelim ama sokaklarda perişan olmayalım. Ne saçma halbuki.
Anacığım da hep dayak yedi. Hiç gün yüzü görmedi. Babamdan ödümüz kopuyordu. Dışarı çıkması için gözünün içine bakıyorduk.
Annem zavallı annem... 12 yaşında evlen,40 yıl dayak,küfür ye.
Bir de sapık,sübyancı dedemiz vardı. Onu da anneannem başımıza bela etti. Gece yanına çağırıyordu ne olduğunu bilmiyordum. Büyüdükçe anladım,kaçmaya başladım.
Amaaan Allah belasını versin herkesin,bütün insanların.

Herkes yapamaz, ben yapamazdım, burada yazan kızlar gibi değilim, taş yürekliyim, bir söz bir tokatla bile düşman gibi bakabilecek biriyim.

al benden de o kadar
babam bana bunların hiçbirini yapmadı
sadece evlendiği kadına ezdirdi, dövmeye kalktı (dövemedi), çok zengindi maddi olarak hiç yardım etmedi, bir kazağı bile esirgedi
sadece o sebeplerle, dövmeye kalktığı gün sildim, bir daha da görmedim
bunları yaşasam sanırım dava falan açmaya çalışır, ceza çeksinler diye elimden geleni ardıma koymazdım
ama yaşamadan bilinmiyor işte, ne desem boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…