56 sayfayı okuyacağım ok yaydan cıktıeğer daha ilk mesajlardaysanız, daha büyük şoklara hazır olun...
Ama psikolojisi bozuk o yuzden yapmis....offAynen,bu mantıkla bakarsan o,toprakta yatan gencecik kadınları öldürenlerin de sebepleri vardı,kendilerince seviyorlardı,kıskanıyorlardı,affedilsin hepsi bu mantıkla o zaman
Lütfen yazmayin olurmu rica ediyorum yahut en azindan bana yazmayinTamam bunu yaptıysan görüşmezsin allaha havale edersin ben o yazdıklarımı konuyu açan arkadaş için söylemiştim çünkü o konuşmamış bildiğim kadarıyla ben size gidin bagriniza basın demiyorumki
Bilgececim canım boşver görme okuma bu mesajlari. yillarca anandir babandir dover de sever de mantigindan bunlari yaşayıp kendimizi suclamadik mi? Bunlarin ustune bir tuğla daha koymaya hic gerek yok. Bizim donemimizde kadina cocuga hayvanlara yapilan şiddet bu kadar dile gelmiyordu. Dayak yiyen kadın kocasiyla karakollarda baristiriliyordu. Çocuğa şiddetin esamesi okunmuyordu. Çok sukur ki insanlar artik daha bilinçli bu konuda. Ailelere diyecek hicbir şey yok. Benim muhtemelen cocugum bile olmayacak yumurtaliklarimin gördüğü zarardan dolayı 5 sene öncesi yüzde 50 ihtimal vardı belki su an o bile kalmamistir ama bir umut belki ilerde evlat sahibi de olabilirim diyorum buna tutunuyorum. Hangi psikolojik sorun verebilir ki benim dogacak cocuklarimin daha 15 yasimdayken katledilmesini. İnsanlar hep birşey söyler ama gerçeği biz biliyoruz en önemlisi de bu.
Çok dogru söyluyorsun cok..Bilgececim canım boşver görme okuma bu mesajlari. yillarca anandir babandir dover de sever de mantigindan bunlari yaşayıp kendimizi suclamadik mi? Bunlarin ustune bir tuğla daha koymaya hic gerek yok. Bizim donemimizde kadina cocuga hayvanlara yapilan şiddet bu kadar dile gelmiyordu. Dayak yiyen kadın kocasiyla karakollarda baristiriliyordu. Çocuğa şiddetin esamesi okunmuyordu. Çok sukur ki insanlar artik daha bilinçli bu konuda. Ailelere diyecek hicbir şey yok. Benim muhtemelen cocugum bile olmayacak yumurtaliklarimin gördüğü zarardan dolayı 5 sene öncesi yüzde 50 ihtimal vardı belki su an o bile kalmamistir ama bir umut belki ilerde evlat sahibi de olabilirim diyorum buna tutunuyorum. Hangi psikolojik sorun verebilir ki benim dogacak cocuklarimin daha 15 yasimdayken katledilmesini. İnsanlar hep birşey söyler ama gerçeği biz biliyoruz en önemlisi de bu.
Onun,mesajlarını gördükçe bir el sıkıyor kalbimi,suus diyesim var artık suuuusAma psikolojisi bozuk o yuzden yapmis....off
Lütfen yazmayin olurmu rica ediyorum yahut en azindan bana yazmayin
Tesekurler.
Iste bazi seyler ne yazıkki dile kolay geliyor
Yıllardir icimize atıyoruz konuşamiyoruzki ne diyeceğiz,benim AILEM bana zulm ediyor..
Konuşamadığım yüzünden defalarca intihara yoneldik..
O kadar yalnizlıgımın icinde bir kediye sarilip agladigim gunlerimi nasil anlatacaktim..
Tek diyecegim couklarinizi sevin nolursa olsun sevin..
yav konu sahibi niye gidip konuşsun. annesi gelip özür mü dilemiş. hayır. hala daha dışarda konu sahibini rahatsız ediyor. gidip etrafa kocasına dedikodusunu yapıyor konu sahibini rahatsız ediyor. eğer niyetinde halis olsa gelip konuşur hatta ayaklarına kapanması lazım. konu sahibi niye konuşsun ya niye. karşısında pişman olmuş muhatabı bile yok. neyin peşindesinizTamam bunu yaptıysan görüşmezsin allaha havale edersin ben o yazdıklarımı konuyu açan arkadaş için söylemiştim çünkü o konuşmamış bildiğim kadarıyla ben size gidin bagriniza basın demiyorumki
bettybluess
sen hala nasıl görüşüyorsun o anneyle aklım almıyor inan
yapma, görüşme demiyorum sakın yanlış anlama
ama görüşebilmek, konuşabilmek için bile öyle bir güç lazım ki...
yani dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazasım var
Allah seni çoooooooooook mutlu etsin inşallah
bu arada, ben hisleri biraz kuvvetli bir insanım, bak göreceksin senin çocuğun olacak
Anlatma,o da artık SUSUN,YETER...Yani bir de istismar yok diyorlar ya istismar edildigimi biliyorum ama demirle daha ilerisi oldu mu olmadı mi hatırlamıyorum. Artik ruyalarima giriyor demirle annemin tecavuz ettigi. İki aydir resmen hipnozcu ya da regresyon yapan birilerini arıyorum olmadı doktora gideceğim son çare olarak. Ama haklilar onların sorunları vardı. Peki ya ben bunca şeyden sonra birilerine zarar versem benimde arkamda durulacak mi acaba. Nasil bir tehlikede yaşadıklarını bilmiyorlar biz toparladik ama toparlayamanlar sokakta geziyor umarım onlardan birine denk gelmezler ne diyim çok da laf anlatacak psikolojide değilim.
Sussun lütfenOnun,mesajlarını gördükçe bir el sıkıyor kalbimi,suus diyesim var artık suuuus
Ve bu aile şiddetine maruz kalmış küçücük bedenler çok iyi anne olacak, sanılanın aksine anne veya babasından şiddet görmüş çocukların bir kısmı gerçekten hem çok güçlü karakterlere sahip oluyor hem de çok güzel bir aile kurup iyi birer anne ya da baba olabiliyor.
Görüşüyor çünkü merhametsizce şiddet gören ruhunda sonsuz bir merhamet ve vicdan var, alimden zalim, zalimden alim doğar derler ya hani, öyle birşey bu.
Çook iyi anlıyorum sebi cokYani bir de istismar yok diyorlar ya istismar edildigimi biliyorum ama demirle daha ilerisi oldu mu olmadı mi hatırlamıyorum. Artik ruyalarima giriyor demirle annemin tecavuz ettigi. İki aydir resmen hipnozcu ya da regresyon yapan birilerini arıyorum olmadı doktora gideceğim son çare olarak. Ama haklilar onların sorunları vardı. Peki ya ben bunca şeyden sonra birilerine zarar versem benimde arkamda durulacak mi acaba. Nasil bir tehlikede yaşadıklarını bilmiyorlar biz toparladik ama toparlayamanlar sokakta geziyor umarım onlardan birine denk gelmezler ne diyim çok da laf anlatacak psikolojide değilim.
Herkes yapamaz, ben yapamazdım, burada yazan kızlar gibi değilim, taş yürekliyim, bir söz bir tokatla bile düşman gibi bakabilecek biriyim.evet sanırım öyle
ama gerçekten çok güçlü bir yürek
ben olsam yapabilir miydim, yüzlerini görmeye tahammül edebilir miydim bilmiyorum
bence de çok iyi bir anne olacak, çok inanıyorum
Benim çocugumun poposunda dogum lekesi var mor yuvarlak sekildebir üye yazdı
kim yazdı mesajlar arasında bulamadım
bundan sonra çevreme karşı dört açacağım gözümü diye
çooooook doğru
aynı bilinçlenme bende de oldu
ben de artık daha dikkatli bakacağım çevremdeki çocuklara
daha bir inceleyeceğim
belki kıyısından köşesinden bir çocuğa yardımımız dokunur
yeri mi değil mi bilmiyorum ama
öğretmenim diyerek konu açıp, sevgilim terk etti ölmek istiyorum diyen üyeler var bu forumda
sizler de o erkek mevzularını bırakıp, bu mevzulara yönelin azıcık
çocukları gözetin, kollayın
enerjinizi bu yönde harcayın
Görüşmeyin tabi ki.
Bizde de döven taraf babamdı. Elinde kalmayalım diye kurtaran da annem. Abilerim ablalarım öldüresiye dayak yediği için bana sıra pek gelmiyordu.
En son dayağımı 15 yaşımda yedim. Dudağımı yumrukla patlattı.
Kayıp takvim yaprağı yüzünden
Kolon kanserinden vefat etti babam. Son anlarında başında çok ağladım. İster istemez vicdan yapıyor insan.
Bir de niyeyse "ya başımızda olmasaydı,o zaman daha kötü durumlara düşebilirdik"
Gibi düşüncelerle boğuşuyoruz. Öyle bir çaresizlik işte. Dayak yiyelim ölelim ama sokaklarda perişan olmayalım. Ne saçma halbuki.
Anacığım da hep dayak yedi. Hiç gün yüzü görmedi. Babamdan ödümüz kopuyordu. Dışarı çıkması için gözünün içine bakıyorduk.
Annem zavallı annem... 12 yaşında evlen,40 yıl dayak,küfür ye.
Bir de sapık,sübyancı dedemiz vardı. Onu da anneannem başımıza bela etti. Gece yanına çağırıyordu ne olduğunu bilmiyordum. Büyüdükçe anladım,kaçmaya başladım.
Amaaan Allah belasını versin herkesin,bütün insanların.
Herkes yapamaz, ben yapamazdım, burada yazan kızlar gibi değilim, taş yürekliyim, bir söz bir tokatla bile düşman gibi bakabilecek biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?