Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

benim çocuğum olmayacak buyuk ihtimalle

Öyle demeeee Sen bunları hakedecek birşey yapmadın.Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz.

Benim arkadaşımın bir yumurtalığı genç kızken alındı.Diğer yumurtalığı da az çalışıyordu.2 tane doğurdu.

Sprial ile hamile kaldı düşün.

Anammmm konuya dakdım dolma yandı ya

benzer durumdayım.
arkadaşların anlattığı gibi şeyler yaşamadım. keşke onlar da yaşamasaydı. benim çocukluğum değil gençliğim gitti. zaten çocukluğumu çok hatırlamıyorum ben nedense ama klasik çalışan anne bebeği büyüten kreş + babaanne ailesiydik.
ek olarak ben bayağı salağım mesela, zamanla idrak ettim bazı şeyleri. mükemmel sandığım ilişkimizin ne kadar kötü olduğunu kopunca anladım.
kızım oldu, bir şeylerin yanlış gittiğini hissettiğim noktada annem olsa napardı diye düşünüp tersini yaptım.
bende süreç Nooption ın dediği gibi işledi. anne olunca, anlayıp sorgulayınca annemden hepten tiksindim.

affetim dediniz ama hiç mi yüzleşme yaşamadınız, gerçekten ne diyeceğimi bilemedim...

Benim yaşadıklarım bunların yanında o kadar hafif ki.Fakat buna rağmen,annem bizi azarlarken memnuniyetle seyreden,okul gezilerimizi bile annemi doldurarak engelleyen, bizim nefes almamamız için elinden geleni yapan,
ama kendi çocuklarını yurtdışı gezilerine gönderen o zebani komşuya lanet okuyorum.
Öldü cenazesine gitmedim,hakkımı da helal etmiyorum asla,suç elbette evine mudahale ettirende,ama çevreye de o kadar iş düşüyor ki.
Ben öz annemden" üvey" (belirtmek için yazıyorum,özür dilerim babaanneciğim) babaanneme kaçıyordum,başımı dizine koyuyordum,sevgisini içime çekiyordum gözlerimi kapatarak...

Allahım bu nasıl bi acıdır....
Psikolojim alt üst oldu.....tıkandım şuan......................................................................

Allahım sana hayırlı bi evlat nasip etsin....

Hala nasıl bir anne bunu yapar diyenler mı var yahu?

Manyak işte bir sebebi yok. Dümdüz manyak..

Geceden beri kendimde değilim resmen. Parmağımızı sehpaya çarpsak acıdan yaş geliyor gözümüzden. Siz nasıl dayandınız küçücük bedenlerinizle

Hele o sizi sevsinler diye yaranmaya çalışmalarınız içimi fiziksel şiddetten daha çok yaktı.

Fiziksel acı geçer de kalp acısı, ruhunda açılan yaralar hiç kapanmaz. Dualarım sizinle..

Bak burada da baska bir trajedi sehpaya carptigin elini tutup annene kosarsin.......
Bunca masum anneden siddet gorup saklanmis...
Ama sizde cok yaramazdiniz bende cok cahildim,babaniz ilgilenmezdi ,tek degildiniz,bunca cocuk,bunca yuk sırtimdaydi.....O zaman neden dogurdun madem ustesinden gelemedin ya da gelemeyecektin ? cevap saka gibi o zaman korunma yollarini bilmiyordum cahildim...yaramazligim da cehaletin de batsin,lanet olsun...

Her sayfada şiddetin bir tık daha artmış halini okuyorum. Daha fazla olamaz dediğim noktada okuduklarımı yanlış mı okuyorum diye 3 er kez okudum. Nasıl bir canilik, nasıl bir merhametsizlik ,nasıl duyarsız bir toplum. Aklımın almadığı işkence metodları.
Rabbim unuttursun sizlere ama o vahşeti yapanlara unutturmasın inşallah. Her an vicdan azabıyla kahrolsunlar. Allah’ım size huzur mutluluk versin.

Sabahtan beri aklım tam yerinde degil maalesef .
Daha once de dediğim gibi ben bunları yok sayıyorum çoğu zaman ,çünkü hatırladıkca yaram deşiliyor maalesef .
Anne baba memur bende ,kendi imkânlarımla ıyi okullarda okudum .
Hatta o zaman anadolu lisesi sınavları olurdu .
O sınav sabahı kapıda ayakkabılarımi bağlıyorum annem kapıda,sanıyorum ki hadi başarılar,heyecan yapma falan diyecek :)
Dedi ki bosu boşuna gidiyorsun ,yol parası verdiriyorsun gitsen nolacak !
Ilce den ile gidiyoruz da yol parası o :)
O sınavda aklımda hep o sözleri vardı ..
2.olarak girdim o okula şaşırdım sevindim .
Ev sobaliydi ve ben soğuk odada sırtımda battaniyeyle halamin oğlundan aldığım tek bir kitapla çalışmıştım sınava .
Sonuçlar geldiğinde eeee napalim millet fen lisesini kazanıyor oldu :)
Onu da beceremedim yani anadolu lisesi kazandım ..
Hazırlıkta bir kaç kelime ingilizce ezberleyemedim diye kafamda o kitapları parçalamıştı,yok canımdan seni okutuyorum diye .
Memur du demiştim değil mi :))))
Ailecek gidilen yemeklerimiz olmadi bizim .
O hafta sonu ailesinin evine giderdi onları temizlemek için bizde beraberinde
Geç kalksan kabahat ,tetris oynasan kabahat ,otursan kalksan kabahat ...
Ped almazdı mesela saçma sapan bezler tutustururdu elime bunları koy diye :)
Ağda öğretmedi,temizlik öğretmedi (beden)
O gelmeden her Allah in günü mutfak temizleyip ,koridorları silerdim ellerimle ..
Beğensin diye ..
Tabii her zaman değil bu dayaklar sadece olduğu zaman dozajı fazla oluyordu .
Affettim diyorum ama ben belki çoğu duygunun anlamını bilmiyorum .
Affetmek ,sevmek ,bağlanmak,aidiyet
Tek istediğim sorunsuz hayat .
Bayramlar zehirdi bize her bayram evde sabah kavga kıyamet.
Neden bayram sabahları bilemiyorum.
Muhtemelen arabamız yok diye babama sinirinden ,eltisi zengin diye ona hirsindan .
Her bayram bir kalp çarpıntısı .
Hatırlamadığım çok anim vardır
Kafama çok vurmazdı mesela .
Profosyonel davranır :)
Sonra bir yanlış ameliyat geçirdi ve omurgası zedelendi
Sonra bir aydınlanma yaşadı ve işkenceli sözlerine ve beni asagilamalarina son verdi ..
O ameliyattan iki hafta önce kardeşim bende kalıyordu bir problem oldu sanırm beni aradı ve bütün nefretini kustu suratima.
Ne hayvanligim kaldı,ne eskiler ne yeniler ne onursuzlugum ne gurursuzlugum ne beddualar ne küfürler ...
Bir gün kardeşimi dovmeye çalışmış ve o da bana gelmiş. O gün gidip bütün eşyalarını topladım evden dedim ki onu benim gibi yapamayacaksın,onu dövemeyeceksin !!!
20 gün kaldı çocuk her gün aramış nolursun eve gel diye .
Halbu ki benim gidecek yerim bile yoktu .
Benden hiç özür dilemedi !
Sahip çıkan olmayınca o da verdi dövdü.
Deli gibi alışveriş yapıyorlar birlikte karşıdan bakıyorum:)))))
Hicbir istediği içinde kalmıyor ne güzel .
Ben kazagim yok diye yanilipta annemin kazağını giysem beni mahvederdi dayaktan..
Benim eşyalarıma dokunmayacaksın diye!
Mune demis ya dayak yerken annecim yapma derler diye
Aynen öyle derdim anne nolur vurma !
Özür dilerim ...
Bi daha yapmayacağım !!
Iriydim biraz hiç bayılmadım Allah var bayiltamadi :)))
Ama bir gün dayanamayıp o tuvalet hortumunu attım en çok ondan korkuyordum fena yakıyordu çünkü..
Bilir mısınız vurmak için Üstüme doğru savurdugunda çıkan sesi ...
Ben hiç unutmuyorum ..
Hâlâ bir yerde soba görsem kenarındaki demirlere bakıyorum:)
Bizimkine benziyor mu diye .
Arada eşime diyorum sen hiç kemerle dayak yedin mi diye şaşırıyor.
Kemer tokasini elinde tutup kalan kısmını patlatma sesini falan.
Ortaokulda ayaklarım kisin hep ıslak olurdu inat edip bir bot almadığı için ..
Onla gidecekmisim .
Memurlara soruyorum kaç para ulan bir bot !!!!
Lisede sigaraya başladığımda sigara icirtmemek için parasız gittim okula hoş daha once de vermezdi de lisede bahanesi oydu.
Şimdi gökdelenler dikti o paralarla :)))))
Geçen sene gratiste kardeşim 100 liraya fırça alırken bana dedi ki sende şampuan falan alacaksan al ,güldüm geçtim:))))
Amaaaaannnnnn bende hikaye bitmez
Ama benim anlatmaya mecalim yok daha fazla ...
Mune de dahil olmak uzere tüm destek çıkan arkadaşlara tesekkurler .
Bir kulağınız alt ve üst komşuda olsun
Oralarda odadan odaya dayak yememek için kosan ,yalvaran ,ağlayan size sesinizi duyurmak isteyen bir küçük çocuk olabilir ...

Okudukça mideme kramplar girdi,elim ayağım titredi,ağladım,tıkandım nefes alamadım.
Rabbim tüm şiddet/işkence gören üyeleri bundan sonra iyilerle karşılaştırsın.

Umarım herşey çok güzel olur,çok mutlu olursunuz bundan sonra.
Bir anne nasıl bunları yapar,nasıl bir vicdan taşır ki umurunda olmaz çocuğunun ne halde olduğu,aklım almıyor. İnsana annesi bunu yapabiliyorsa kime güvenebilir diye düşünüyorum okuduğumdan beri.
Psikolojik sorunu var vs diye düşünemiyorum,öyle şeyler okudum ki keşke kendini öldürseymiş te bunları yaşatmasaymış minicik evladına dedim. Geberip gitseymiş ,annesiz ama korkmadan,hırpalanmadan,taciz,darp edilmeden büyüseymiş evladı,en azından annesi güzel bir şekilde kalırdı aklinın bir köşesinde,özlemle anardı. Bu korkunç hayatı yaşatmasaydı.
Ben kızıma azıcık sesimi yükseltip,kaşımı çatsam kendimi paralıyorum nasıl yaparsın o daha küçücük diye diye.
Bunlar baltalarla saldırıp,demir çubuklarla dövüp ,kemiklerini babasına kırdırıp nasıl aldıkları nefesten utanmamışlar. Yastığa başını koyupta nasıl huzurla uyumuşlar,yedikleri lokmalar dizilmemiş mi boğazlarına ben anlayamıyorum.
Anne denmez böylesine,hasta da denmez,canavar denir, cani denir.
Hiç aglayıp sızlamasınlar bundan sonra.
Vicdanınıza oynamasınlar,merhamet beklemesinler ki zaten hangi yüzle bekleyecekler? Pişman bile olmamışlar Allah kahretsin ki.
Yazıklar olsun hepsine.

Ne ölümlerde geberecek acaba o annen senden nasıl helallik isteyecek.ister öz olsun ister üvey bir yavruya insan denilen mahlukat nasıl bu kadar zulmeder.Mezarının üzerinde otlar bitse unutulmaz bu yapılanlar

Yapma nolur.Kurban olurum sana yapma anlatma hatırlama nolur sen beni mahvettin sabahtan beri gözümün yaşı dinmedi

O kadar çok şeyi, yıllarımı unuttum ki hatırlamaya çalışıyorum dün geceden beri. Kendime söz vermiştim bir çok defa bunları unutmayacağım diye. Neydi mesela onlar? Neden her gece ağlardım öleyim diye? Tamam bazı şeyleri hatırlıyorum ama ilkokul ve ortaokul yıllarında ben ne yaşadım hergün mü kötüydü? Annem kızmaya başladığında kardeşimin odasına giderdim, dolaba girerdik saklanırdık. Sonrasında ne oldu, hepsini unuttum.
Neden 36 yaşında annem aradığında hala yerimden sıçrıyorum ve açarken korkarak açıyorum o telefonu? Unuttukça kendimi suçluyorum. Hatırladığım zamanlarda çok büyük bir nefret ve öfkem vardı. Bu da benim şanssızlığım sanırım. Belki şansımdır.
Bir süre sormuştu kardeşinizle aranız nasıl diye. Benim iyi çünkü ikimize yaptılar ne yaptılarsa. Sağolsunlar çocuk ayırt etmediler, beraber eziyet gördük.
Donnie Darko filmine bayılırım. Filmde, - bazı insanlar lanetli doğar' diyordu kız çocuğa.

Dağlandım yine yıktın geçtin benide evladım.
Elimi ayağımı titrettin yüreğim sızlıyor hala.
Gözlerim doluyor okurken..

Benim de kafam yerinde değil. Yataktan kalkmadım. Kötü hissediyorum kendimi.

Çok benziyor yazdıkların, hatırlıyorum. Annecim ben hatalıyım, ne olur affet bir daha yapmayacağım lütfen dövme beni. Anne çok korkuyorum lütfen sinirlenme .. Anne sen nasıl biri istersen öyle olacağım daha çok çalışacağım derslerime anne.
Üni okuyordum eve geldiğimde kardeşimi sopayla babama dövdürttüğünü, ağrıdan kardeşimin yerinden kalkamadığını, tüm vücudunun mosmor olduğunu gördüm. Evden çıkmamıza mani olanı öldürürüm diyerek kardeşimi de aldım çıktım evden.

Son düzenleme:
Benim de kafam yerinde değil. Yataktan kalkmadım. Kötü hissediyorum kendimi.

Kurban olduğum ne olur daha fazla anlatmayın isterseniz hem sizler hem bizler yüreğimiz yandı..
Sizleri kendi evladım gibi hissettim her okuduğumda yıkıldım dağıldım bugün..

bu zamanın anneleri bir farklı kendilerini düşünür olmuşlar hep artık.Evlat kokusu cennet kokusudur.Bu kavramdan uzak kendi dogurduguna düşman hatta kendi dogurdugunu kıskanan iğrenç insanlar var artık.Zulüm ve işkence de cabası.Koca evinde mutlulugu bulmuş kızlarımız hep onların yüzünden 18-20 snde evlenmişler hep.Dünyaya kazık dikecekler sanırım .

Sana cektirdiginin bin katini ceksin bu hayatinda
Inanmam ama sirf boyle konulari okudukca insallah cehennem vardir da sonsuza kadar yanar orda boyleleri diyorum
Seninde karsina hep iyi insanlar ciksin
Tum cocuklarin karsisina iyi insanlar ciksin
Ve merak etme en ufak bir cocuk cigliginda kosarak bakiyorum ne oluyor diye
Hepimoze ders olsun su yazdiklarin , kulaklarimizi tikamayalim cocuklarin cigliklarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…