Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

şimdi ne durumdasın?
mutlu musun?
Eskiyi hatırladıkça çok şanslı ve mutlu olduğumu düşünüyorum.ölmeyi istememek bir mutluluk yemek yiyebilmek mutluluk dayak yememek küfür hakaret olmaması mutluluktur benim için pek beklenti içinde olan bir insan değilim.birçok şeyi eksik yaşıyorum ama dediğim gibi olmasa da olur bazı şeyler

Bir de eklemek istiyorum "acaba oz mu degilsiniz diye" diyenlere. Insan biyolojik olmayinca evlatlik alan anne baba kotu mu davranmali acaba? Yakinimda var evlatlik alan aile, engelli bir cocuk ustelik o doktor senin bu doktor benim geziyorlar, gozlerinin icine bakiyorlar yavrularinin... biyolojik anne ve babanin yuzunden cocuk engelli!

kimi anne babasından şiddet görür affetmek erdem olur. evlat hakkına girilmişken.
kimi evladından şiddet görür anne babayken. ama evlada her şey müstehaktır.
hayat gerçekten çok garip.
şiddet görmüş şanssız bir evlat olarak doğmak da.

ah şu yazılanları "3 aylık erkek arkadaşım beni terketti, ben onsuz yaşayamam, ölmek istiyorum, intihar tek çare" vb vb vb vb yazan genç kızlar okuyorlardır inşallah

Psikolojik herhangi bir rahatsızlığın var mı silimo ? Geçmişten peşini bırakmayan yani. Başka üyeler de cevap verebilir soruma.

Onun için değil kendin için affet
Nefret yükü ağır geliyor insana

Sırf kan bağı var diye yapılan ömürlük hataları affetmek zorunda olduğumuzu düşünmüyorum.
Ha sabrınız ve merakınız varsa bence gidip artık geçmişi konuşabilirsiniz. Hiçbir şeyden haberi olmadan ağlamaya devam etmesin, sebebini bilsin ve siz de neden böyle davrandığını sorun mesela.

Ben okurken içim parçalandı, siz hatırladıkça ne hale geliyorsunuzdur.
Ben affetmenin erdem olduğuna inanmayanlardanım malesef.
Anneniz, ( ki bunu yazarken bile içim cız ediyor.) affetmeyin demek bana düşmez.
Ama ben yerinizde olsam, hatıralarıyla bile beni bu hale getiren kişiye şans vermezdim. Onun vicdanını rahatlatmasını izleyemezdim.

Psikolojik herhangi bir rahatsızlığın var mı silimo ? Geçmişten peşini bırakmayan yani. Başka üyeler de cevap verebilir soruma.
uzun bir süre içime kapanıklık sessiz pasif bir insan olmuştum böyle etkisini gösterdi bende ergenlikte. şu an aştım sayılır. ama hâlâ izleri var

Kızgın demir bazen eskiden dantel ipleri olurdu büyük bobin onun bobini özellikle kafama vuracaksa. O zamanlar nasil olmemisim önce darbe ve kana rağmen merak ediyorum

Senin ki level atlamış resmen psikopatlikta ..
Anneme diyim de beni bir daha doğurursa metod gelistirsin

Bu neyin öfkesi neyin intikamı bi insan kendi çocuğuna nasıl böyle yapar aklım almıyor.
Kim kime ne yaşattıysa bin beteri başına gelsin. Herkes ettiğini bulsun.
Anadır karnında taşımış falan hiç öyle dramatize edemicem. Belgesellerde bile hayvanlar canı pahasına yavrusunu koruyor.
Güzel kardeşim inşallah Allah bundan sonraki hayatınızda sizi hep mükafatlandırır herşeyin en güzelini en iyisini hakediyorsunuz. Yolunuz hep açık olsun.

Erkek çocuklar kıymetli kızlar rakip düşman herhalde. Yaptığı kötülüklerin karşılığını görecektir. Evlat ayrımı yapmak çok kötü bir şey. Asla kapanmayacak yaralara sebep oluyor. Allah bizi böyle bir şey yapmaktan korusun. Size de annenizin böyle olduğunu kabul etmenizi nedenini de çok kafaya takmamanızı öneririm. Kendinizi ve çocuğunuzu daha çok sevin. Nedenini de sorsanız, nedeni yok İşte öyle maalesef...

Oluyor tabi ben mesela çoğunu astım ama hala eskiler arada yokluyor. Mesela bazen kızgın demiri vajinama sokmaya çalışırdı engellerdim bi şekilde ama gecende ve bunun istismar olduğunu buyudukce öğrendim. Gecenlerde bi rüya gördüm demirle tecavüze ugruyordum on gün kendime gelemedim yoksa gercekte de oldu mu bunda diye.

Bu akşam 1 saat içinde 2. şoku yaşadım.
1.cisi PembeVosvos'tu,2. bu oldu. Nasıl üzüldüğümü ifade etmem mümkün değil.

Sevgi dolu bir ailede, ilgiyle,şefkatle büyüyünce ve normal insanlarla yaşayınca insan böyle şeyler duyduğunda inanmak istemiyor, ama inanıyorum hepsi gerçek.

Sevgili Silimo önce, acı içinde geçen yıllarını başarıya ulaştırdığın için seni kutluyorum. Allah evladını sana, seni evladına bağışlasın,her daim sevgi içinde yaşayın inşaallah. Annen kesinlikle hasta. Yaşadığı ama unuttuğu derin bir travmanın bütün hırsını senden aldığını düşündüm. Akıllı biri olabilir, ama o bir ruh hastası. Keşke o travmayı bulup çıkartmak mümkün olsa. Her ne olursa olsun yaşadığın acıların hiç biri senin suçun değildi tabii.
Acaba annen çocukluğunda neler yaşadı?Nasıl bir acıya maruz kaldı ki sana ve kız kardeşlerine o kadar zulmü yapabildi?Bunu kestirebilmek zor. Bunlar senin acını hafifletmeye elbette yetmeyebilir, ama bilmek mümkün olsa bir ihtimal anlamaya bir ışık olabilir.

Benim bir kedim var kılına zarar gelecek diye aklım çıkıyor. Bir kere düştü diye saatlerce ağladım,gecenin bir yarısı veteriner hekimi bulup tedavi ettirdim. Ben böyle bir insan olduğum için daha farklı, daha geniş açıdan bakıyor olabilirim. Çünkü ben sevgiyle büyüdüm, dünyanın sevgi için yaratıldığına inandım hep. Aptallık noktasına vardırmadan biraz "Sana taş atana sen ekmek at" zihniyeti var bende.
Her şeye rağmen kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum, ne yapardım kestirebilmem çok zor,ama bir nebze olsun anneyi anlamaya, anlayamasam bile sadece ve sadece Allah rızası için, pişmanlığına da istinaden "bayramlarda 1 saat olsun ziyaret eder, üzerimden bir yükü atardım" fikri ağır basıyor.

İnsanlar farklı, farklı...Mesela bir üye KV'den için giyimine,yediğine karışmaması iyi insan olduğu anlamına gelmez demiş, ben öyle düşünmedim. İyi bir insan olmasaydı sen o evde Üniversiteyi emin ol bitiremezdin. Yani görüş farklılıkları kişiliklerin farklılıklarından doğuyor. Kişilikse insanın yaşadıklarıyla oluşuyor. Ama ben senin iyi bir insan, hem de çok iyi bir insan olduğunu hissediyorum. Hepimizin imtihanı farklı ben buna inanıyorum. Şu an sadece şunu kestirebiliyorum; hayat daha bize neler gösterir bilemiyoruz. Belki yaşayacağın bazı olaylar anneni bir,ama bir nebzecik de olsa anlayabilmene yol açar da vicdan yaparsan diye bir ihtimal de var. O zaman da anne vefat etmiş olursa ne hissedilir onu da kestiremedim.

Yüreğinin götürdüğü yere git güzel insan. Dilerim verdiğin karar da senin gibi güzel ve hayırlı bir karar olur.

Son düzenleme:
Bir şey sormak istiyorum kızlar müsadenizle. Yaşanılanların çoğunu unuttum ve acaba ben kötü bir insan mıyım, yaşadıklarımı herkes yaşamış olabilir, neden ailemi olması gerektiği gibi sevmiyorum diye vicdan azabı çekiyor ve kendimi suçluyorum annemle konuştuktan sonra. Bunu yaşayan var mı peki? Ben 36 yaşındayım yıllar geçti üzerinden, eski kin ve öfkem kalmadı. Kötü hissediyorum bu konuyu okuyunca bile, korkuyorum. Sanki eski küçük ve çaresiz iyivegüçlüol oluyorum tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…