Annem bizi hiç sevmiyor ama şimdi hergün ağlıyor

muzurtilki yorumumu merak etmişsin canım. Ağır olacak belki ama Allah belasını versin böyle annelerin.

Biri boğazını sıkmış kızının diğeri kızgın demirle dövmüş. Sokaktaki itten uğursuzdan ne farkı var bu annelerin?

Mesele karnında taşımaksa tuvalette doğurup Üstüne şifon çekenlere de anne demeliyiz.

Resmen içim dağlandı ya. Konu sahibi asla görüşme. Çocukluğunu almış senin elinden, bak hala oturup ağlıyorsun bundan sonra seninle iyi olsa ne olur? Sen çekirdek ailenle mutlu olmaya bak.

Bilinçaltı temizliği diye bir şey var. Ondan yaptırmam gerekli sanırım. Konu sahibi kusura bakma konunu sabote etmiş gibi oldum. İçim acıdı yazılanları okuyunca. Bazı anılar gözümün önüne geldi, geriye ittiğim unutmak istediğim anılar.

aynısı bende de oldu. ama bence bu bizi kendi değerimizi anlamaktan yoksun yetiştirdikleri için. bu sadece aileme değil dısarıdaki insanlara karşi bile hissettiğim bir şeydi. ama artık nötrleniyorum yavaş yavaş

Ama unutamıyorum koskoca çocuklu kadın oldum.O evden nasıl ve neden çıktığımı hiç unutmuyorum unutamıyorum(yazarken hatırlayıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum)
Normal bir anne olmak bu kadar zor mu yahu? Gerçekten bu kadar zor mu? Zaten sevgi sana göstermez mi ne yapacağını? Kullanım kılavuzu yok ki çocuğun... Sevgi yok demek ki, eksik. E o da onun eksikliği, sizin değil. Dünyaya getirdiği çocuklarına maddi ve manevi olarak destek vermek anne-babanın görevidir. Ama manevi destek en çok da annenin görevidir. Çünkü çocukla daha fazla haşır neşir oluyor konumu gereği. Demek bu işte sınıfta kalmış. 8 yaşındaki bir çocuğun ne gibi bir günahı olabilir yani aklım almıyor. Sevecen ve şefkatli bir anneye sahip olmak dünyadaki en güzel şeylerden biri olmalı. Annemizi babamızı kendimiz seçemiyoruz maalesef. Onun hatası için kendinizi üzmeyin. Eksik olan siz değildiniz hatalı, gaddar ve insanlıktan nasibini almamış olan oydu.

Son düzenleme:

Senin hikayelerini okuyunca kendi yaşadıklarım hafif geldi .
Ölmüştür insallah !

Ogullari bakmiyordur, siz bakin diye ugrasacaktir. Belli ki icinde cocuk, evlat sevgisi yokmus. Ben olsam gorusmezdim. Annendir, babandir diyenleri anlamiyorum. Anneler cocuklarina bakmak zorundalar, annelik yapmamis ki hic.

Bunu yapan öz annen mi? Diyecek birşey bulamıyorum ben..

Kız dün mutfakta köpeğin kuyruğuna bastım ik dedi, gözlerim doldu, eşim geldi beni azarladı, köpeğe dikkat et hayvan ik dedi diye, sonra da köpeğe sarılıp ağladım, özür diledim. Bu sizin analarınız ne biçim insan, aklım almıyor ya, canım sıkıldı gece gece.

Size çok üzüldüm.Hissederek yaşayarak keşke dünyada bu zulmü işkenceyi tek ben görseydim başka kimsenin kılına zarar gelmeseydi.Ben bir süreden sonra alıştım artık dayağa yaraya.Ama kimse yaşamasın diyorum hele ki anne zulmü hayattan çok şey götürür hiçbirşey eskisi gibi olmuyor

Çok üzüldüm ya yaşadıklarınızı okurken ne zor bi insanın en fazla merhamet görmesi gereken insandan merhamet görememesi kendimden utandım bazen anacığıma beni sevmiyorsun diyorum çok sevdiğini bildiğim halde sadece canım sıkkın olduğunda tek nazımın geçtiği insan annem sonra pişman olur özür dilerim Allah yardımcınız olsun ama genede ne olursa olsun anneniz içinizden gelmemesini anlıyorum ama Allah rızası için arayın sorun kendisi utansın ne olursa olsun ana hakkı sadece 9 ay karnında taşımasının bile hakkı ödenmez

Bugün bir konu vardı arkadaşı kediye bakamadığı için üyemiz kediyi almış kedi medi yok demişti. Onu okurken keşke bazı çocuklara da yapabilsek aynısını demiştim.

Keşke imkan olsa da o yavrucakların hepsini çekip çıkarsak istismarcı ana babalardan.

witch hunt @benefitss size sarılıp ağlayasım geldi. Boğazımda bir yumru yutsan yutulmuyor

Ay bu ne ya((((((((((((((( ne diyecegimi inanin bilmiyorum, lutfen kendinize iyi davranin, sizin adiniza cok uzuldum gercekten(( siz yine gorusuyormussunuz, yani buyuk konusmak istemiyorum ama seni uzecek olmadigimi bilsem, o biyolojik organizmanin kapisini calar suratina tukururdum! Kizgin demiri kizinin vajinasina sokmaya calismak da nedir ya, bu nasil bir canli, ne bicim insanlar var:S

Kedilerim var, bazen esim severken cok sıkıyor kedi "mivv" diye cılız bir ses cıkarıyor ona bile kiyamayip biraktiriyorum. Ya da hava soguksa , diger odalar soguk olabilir diye esim hep bizim odada yatirir kedileri. Insan agzi dili olan, kendimden bir parca olan cocuklarina nasil boyle eziyet eder anlamiyorum. Bu tarz insanlar genelde evlat ayirirlar,yaslaninca o ayirdiklari evlatlar yuzlerine bakmaz, cocuklugunu zehir ettiklerine yamanmaya calisirlar. Vardir mutlaka bir cikari, uzak durun. Vicdani olsaydi siz savunmasiz bir cocukken oyle davranmazdi. Simdi mi aklina gelmis bir kizi oldugu?

Ayy gözlerim ayrıldı bu ne böyle
Annem bir defa bana saç fırçası atmıştı kolum bes gün kabardı
Hala aklıma geliyor hele babami özellikle affetmiyorum
Allah sana sabir versin

aman Yarabbi
kanım dondu
sözün bittiği yerdeyim

Çok kişi var böyle ne yazık ki. Anne terliği vs diyorlar, bazen okuyorum yazılanları insanların ailesine olan sevgisini. Bir de benim babam annem ne derse onu yapardı, boşanmasın ondan diye. Yaşlandılar, duruldular. Şimdi beni ve kardeşimi çok seviyorlar, parçalarımızın eve gelmesi için dua ederlerdi oysaki. Şimdi kıymetli olduk, sağlığımıza dua ediyorlar şaka gibi. Üzülmeyelim artık, bu yükü atmamız gerekli.

bu konu aslında bir bakıma hem kötü hem iyi geldi bana. iyi kısmı,anne babadan darbe yese de güçlü kalan ve hayata tutunan tüm hemcinslerimi tebrik ediyorum,ortak paydada buluşup sımsıkı sarılmışız hayata ne olursa olsun. iyi ki varsınız ve hepiniz birbirinden değerli,güçlü. gücüme güç kattınız bu gece üzülsem bile.

Ve bu çocuklar akıl sağlıklarını nasıl korumuş ben okumaya dayanamıyorum onlar yaşadı.

Git psikolog ile konus, konus ki rahatlayasin. Sen suclu degilsin, sizler biyolojik olarak ureyebilen canlilara dogmus sanssiz uyelersiniz sadece, keske sistem islese de burunlarindan gelseydi yaptiklari! Okuduklarim kanimi dondurdu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…