Annem tek kalamaz mı?

Annem suan bırıktırıyor. Babamdan nafaka bagladı hakım. Ama babam ödemiyor. Suan baska kadınla yasıyor. Yanı kardeşim esyaları satmaya calısacak. Annem gıtmek ıstemıyor. Teyze kızı gelırım alırım götürürüm teyzemi dıyor. Ne işi var orda. Burda evı var liramı vercek dıyor. Annem mahkemeye basvurcaktı nafaka ıcın. Ama babam da asırı pıslık bırı. Emeklısınden kesilir mi nafaka acaba

Demek ki o izin veriyor

Size ne deyin oldu bitti

İnsanlar kime gücü yeterse ona söylenir az görüşün az anlatın

Kuzenimin sevgilisi var mı bilmiyorum hele de başka şehirdeler neden biliyorlar
Kardeşim sosyal medyada falan cok paylasıyor. Herkes görüyor. Onlara göre bu kadar gezmek yanlıs

Bak neler çıkıyor işte! Demek ki tek yaşaması sorun olacak, kardeşin sizlerle kalsa babanın sizin evlerinizi basacagindan da korkuyor olabilir. Damarların duyması belki hoşuna gitmeyecek

Calısıyor. Haftada 3 gun falan. Ama aldıgı para yetıyor. Annem dınc sukur. Iste memur demıs. Bana da teyze kızı dedı
Ödenmeyen kısımlar için çekebilirsiniz demiştir yaşı gelir emekli olur ama krediyi ödersiniz prim yerine diye. Ama öneri bu yani böyle bi şart yok zorunda da değil. Ne güzel çalışıyormuş e siz de destek olursunuz eksik kısım birikir öyle emekli olur. İlla yaşı gelen primlerini ödeyip emekli olmak zorunda değil ki. Krediyle faiz ödeyeceğinize biriktirin.

Siz daha iyi bilirsiniz ailenizi. Yani kadın tam rahat edeceği dönemde bu seferde miras diye yollamayın oraya buraya. Kardeşleriniz çok istiyorsa gitsin kendileri otursun siz annenize destek olun. Daha küçük bir eve çıkar gerekirse mutlu mesut yaşasın kadın. Kocasından kurtulup başka bir hapishaneye mahkum etmeyin yazıktır.

Zorla değil de Doğum borçlanması yani eksik günleri satın alacak

Üç çocuk 6 yıl onu ödeyecek eğer parası yoksa kredi çekecek işte
Onu tahmin ettim de şart gibi yazınca şaşırdım. Sanki zorunluluk gibi yazmış konu sahibi. Maaş krediye gittikten sonra bi anlamı yok zaten biriktirsin yada çocuklar yardımcı olsun daha mantıklı geliyor bana kredidense.

Annem babamdan ayrıldı kendıne geldı, kılo aldı. Eskıden kendı kendıne konusur du. Teyzeler herseye müdahale eden tipler. Annem yapamaz orda. Bu evı de kapatırsan hıc dönemez. Depresyona girer. Ben annemı oraya gönderıyorum dıye teyzemler bana kızacak ama kadın rahat etsin, bu zamana kadar cok cekti. Ben destek olurum. Cok emegı var. Ama oraya giderse ben sürekli oraya görmeye nasıl gıtcem. Gitsem kadınla rahat konusu görusemuycem. Neden 3 evladı burdayken baska sehirde yasasın ki

Babanın sürekli musallat olmasından iyidir belki de. Annene neden karışıyorsunuz deyip durmuşlar ama kendisi tek yaşayabilecek biri değil, kardeşin de haklı. Baban hala gelip aç karnını doyurtuyor mu annene? Annen kızamıyordu bile babana, insanlar konuşunca istemsiz savunmaya geçiyor, insanları alevlendiriyor olabilir mi?

Onlar bana bu sekılde söyledı bende tam bilmiyorum. Ama sgk ya annemı götürüp bı sorucam. Onlar bana öyle olması gerek dedı

Babanın sürekli musallat olmasından iyidir belki de. Annene neden karışıyorsunuz deyip durmuşlar ama kendisi tek yaşayabilecek biri değil, kardeşin de haklı. Baban hala gelip aç karnını doyurtuyor mu annene?
Yok ama arada gelıp yalvarıyor. Aslında tek kalır. Kardeşim full işte, ızın gunu bıle evde durmaz ki

Miras malın üzerine oturunca kazanılmıyor! Dede ya tapuları çocuklarının üzerine verecek yada kendi öldüğü zaman herkese eşit mal kalacak şimdiden mal derdine düşmüş kardesiniz. Teyze kızının isteme sebebi de annenize orada hizmet ettirmek. Çünkü yıllardır annesi hizmetini görmüş dedenin biraz da teyzem baksın kafasında yoksa niye tuttursun evine gel otur diye

Öyle kesinlikle eski konularınızı da biliyorum az çok. Babanız bi halt yiyemez kolay kolay. Siz de yakınınızda küçük bir eve taşırsınız annenizi. Ne güzel olur gezersiniz, turlara gidersiniz anne kız. Hayatını yaşar kadın biraz. Teyzelerinizin kardeşlerinizin ağzını kapatıverin azıcık sesiz kalmamak sert olmak lazım bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…