Annem tek kalamaz mı?

Teyze kızı neden istiyor?
Burda biz bakarız rahat eder dıyor. Gıda barınma bakımından rahat eder. Ama aynı evde dedemler teyzem rahat edemez. Sürekli konusuyolar. Yok kocan şöyleydi falan. Dırdır ediyorlar. Sokaga salmıyorlar koca kadını.

o zaman tek care kaldi. bana kardesinin adresini ver de bi kendine getiriyim.

ne diyim abi ben sana baska ya ahsjshsjsh derdinin cozulmemesi icin her seyi yapiyosun
Vala şunu yapacagım kredı zamanı gıdıp sgkdan ögrenecegım. Anneme burdan ev tutcam. Ne kardeşimi ne baskasını karıstırmıycam.

Kocaman kadin yasamak.istemedigi bir yerde neden yasasin? Kendisi nereyi tercih ediyorsa orada kalir.

krediyi 3 kardes ustlenseniz odemekte zorlanirmisiniz? anneniz ozaman kendisine kalan parayla gecinebilir mi?
Erkek kardesım ödemez. Ama kızla ben öderim aslında. Ama ne kadar tutuyor. Bı de annem sımdıden para biriktiriyor. Toplu yatıracak parayı

Şimdiden neden dertlendin

Yani kısmet deyin geçin kardeşin neden şimdiden evi kapatma modunda

Önce bir evlensin kardeşin de sonra annen verir kararı

ikiniz şimdiden kadın hakkında neden karar veriyorsunuz

O kendi kararını verir siz onun ebeveyni değilsiniz

Bir de cidden bu yıllar sonranın planını yapmak insanı yorar yeter anlık yaşa biraz da

Kardeşim normalde hemen apar topar evlenecektı. Akrabalarda hemen nıkah yapsın gecsın dıyor. Ama ertelemeye karar verdi.

Erkek kardesım ödemez. Ama kızla ben öderim aslında. Ama ne kadar tutuyor. Bı de annem sımdıden para biriktiriyor. Toplu yatıracak parayı
gcen annemde okudu verdiklei kredi faiz orani sanirim 2 ye yakindi, cok yuksek diger faiz oranlari ne kadar bilmiyorum ama krediyi daha dusuk faizli bir seyden simdi cekip parayi bankaya atip kredisini simdiden odemeye baslayin, evdeki ksrdes suan gecime yardim ediyormu?
annenizle konusup sessiz sessiz o krediyi cekin simdiden kimse bilmesin ama kardeslerde, para hesapta dursun yavas yavas odensin evin gideri gibi, madem herkes her halta karisiyor siz bunu yapin annenizle konusup anlasip

Ama ne kadar cekecegız hıc bılgım yokkı. Baya yüksekmıs. Anneme şöyle söyledım ben. Paranı biriktir emeklılıgı peşin yatırırsın dedım.Annem kirayı verıyor. Kardeşim gıdaya yardım ediyor. Annem 55 yasında ama calısıyor haftada 2 3gun.kırada baya ucuz. Krediyi nasıl cekecegız kı ssk yok annemın. Bende suan calısamıyorum. Ama cok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…