Annem ve giyimi utanıyorum

Siz güzel bir restoranta diyelim halı yıkanacak kıyafetler giyen biri ile giriş yapar mıydınız :)
Yaparım ne var annem o benim. Yani bilmiyorum ben bu tarz şeylere takınlan bir insan değilim. Sanırım o yüzden empati yapamıyorum sizinle.

Benim annem de özenmez bakımsız bir kadın daha 45 yaşında zayıf ve güzel ama yok çalışıyor memur iş yerinde kadınlar şıkır şıkır annem eski bir pantolon tişört bir de kapalı komik duruyor diyorum kısa kollu kapri penye basma elbise giyiyor misafir geliyor pijama yırtık çamaşır sulu üst ama kollarında 15 tane bilezik boynunda ata lirayla geziyor 2.5 milyonluk arabayla geziyor sen gibi kokona değilim diyor alıyorum bir sürü kıyafet takım düğünlük diyor tabak Çanak yine öyle 4 tane 12 kişilik takım var evde bize kenarı kırık tabaktan yedirir misafir geldiğinde de onlara da o tabakları koyar tencere öyle yeni eve geçtik koltuklar eski perdeler eski yok yenileme hevesi yok zar zor ev eşyaları yenilendi eskilere üzüldü köye ev yapıldı ona gönderdi bir de çingeneler gibi pembe güllü perde iğrenç kanat perde değişmiyor. Ben de tam tersi acayip derecede süslü alışveriş manyağı biriyim marka çanta takarım coach manu staud marc Jacobs polene gibi dolap kıyafetten taşar

Son düzenleme:
Yaparım ne var annem o benim. Yani bilmiyorum ben bu tarz şeylere takınlan bir insan değilim. Sanırım o yüzden empati yapamıyorum sizinle.
Bunun takıntı olduğunu düşünmüyorum çevremdeki insanlara bende yargılar gözle bakmam Özdeğer kavramınin zedelenmesi durumu var burda çevre için değil önce kendi ve ailesini hissizlestirme degersizlestirme hoş olduğunu düşünmüyorum

Yazık yav, o kadar çalış kazan ama hiç harcama. Bu hayat o kadar uzun mu ya hu?

Yaa ece aynı benim annemde ben ev değiştirdim sıfır eşyalar aldım eski püskü her şey vardı evde aynı senin gibi yaptım hala bir ay ona ağladı biliyor musun aklı orda tabaklar konusunda da aynı birebir

Siz güzel bir restoranta diyelim halı yıkanacak kıyafetler giyen biri ile giriş yapar mıydınız :)
Giderim ne olmuş yani Allah evladında hayırlısını versin gerçekten ya
Sizin gibi ana babayı yerdiren insanlarla da aynı düşüncede değilim kimse kusura bakmasın bizde bi laf kestaneden çıkmışta kabuğunu beğenmiyor hesabı …

İyi de kadın böyle giyinmek istiyor. İstediği gibi davranıyor. Napabiliriz yani. Değişmiyor diye kendinizi sinir mi edeceksiniz sürekli.

Ya malesef yokluk travması var annenize. Çocukken genç kızken hevesi vardı kıyafeti yoktu muhtemelen. Şimdi de olsa da yiyemiyor.

Benim ablam bu şekilde malesef. Şuanda çok zengin hatta yani toplam tüm kardeşlerin malını beşe katlar maşallah. Ama üstüne düzgün birşey almaz. Eşarp bağlama şekli giyimi elli yaş gibi halbuki sadece 34 yaşında. Paraya ihtiyacım var desem nedenini sormaz arar. Ama kendine cimri. Ben akşam onu da bayramda giyerim vs diye alakasız zamanlara saklar. Halbuki çocukluğumda ortaokulda falan sürekli kavga ederdi annemle kıyafet isterdi maddi durum iyi değildi.
Ek olarak ablamdan tabiki utanma o açıdan problem yok. Ne giyerse gitsin yani. Ama ücülürüm hep bu duruma.
Ev eşyaları da eski mesela istese kendinene bir günde yeni gelin evi dizer. Ama yapmıyor. Ve çok net fikirli. Konuşmak kesinlikle işe yaramıyor

Malesef benim annem yokluk görmüş anneannem küflü ekmeği anneme kınaladım ben diye yedirmiş evlenmiş yine yokmuş önceden gelinler aynı eve gidermiş annem ayrı eve çıkmış hiçbir şey yok 6 kaşık varmış evde babamın asker arkadaşı gelmiş kaşık çatal yok diye annemle babam oturmamış çamaşır makinesi yokmuş 2 çekyatı varmış düzelmiyor genç kızken çocukken montu botu yokmuş evlenince babam hediye almış değişmiyor işte aynı evde büyüyen teyzem giyim düşkünü annem değil annem de boğaz düşkünü yemeye düşkün evde mutlaka abur cubur olur sabah kahvaltıda yarım kilo kıyma yer her yemek etli pişer asla kemik pişirilmez

Son düzenleme:
Benim annem yerine göre giyinir şıklığıda bilir günlüğüde ama mesela arkadaşlarımın annesinde özensiz olanları gördüm ama hiiiç yadırgamadım ayıplamadım olabilir yani öyle mutlu demekki derim. Annemle sizinki gibi derdim olsaydı tatlı dille söylerdim gel biraz seni süsleyelim havan değişsin derdim yanaşmıyorsa da bunu dert etmezdim yani öyle mutlu demekki aramızdaki bağ sohbet güzel olsun daha önemlisi var mı? Ama biz o kısımda sorun yaşadık hep.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır demiş atalarımız güzellikle söylersin tatlı tatlı konuşursun edersin konuşarak halledilmeyecek hiç bişey yoktur şu hayatta
He yine olmadı mı demek ki kadın öyle mutlu oluyor yani utanmak da neyin nesi ergensiniz diycem de 27 yaşında kadınsınız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…