- 3 Eylül 2018
- 9.219
- 49.117
- 548
- Konu Sahibi lavinyaaya
-
Sadece keşke giyimi olsa bir çok konu var :/Giyimi yüzünden mi bağları koparacaksınız
Siz çekmemiş olabilirsiniz çocukluğunda kendi ailesinde yaşamıştırYok biz o kadar fakirlik çekmedik hiç varken yapıyor hep.
Siz güzel bir restoranta diyelim halı yıkanacak kıyafetler giyen biri ile giriş yapar mıydınız :)Temizlik dışındaki yorumunuza katılmıyorum ben ya. Ne istiyorsa giysin kadın.
Hayır annemin gençlik kıyafetlerine giyim tarzına baktım gayet gösterişli lüks ailesi de fakir değilmisSiz çekmemiş olabilirsiniz çocukluğunda kendi ailesinde yaşamıştır
Yaparım ne var annem o benim. Yani bilmiyorum ben bu tarz şeylere takınlan bir insan değilim. Sanırım o yüzden empati yapamıyorum sizinle.Siz güzel bir restoranta diyelim halı yıkanacak kıyafetler giyen biri ile giriş yapar mıydınız :)
Hasta mı acaba?Yırtık yırtık şeyleri 20 yıl önceki kıyafetleri sakliyordu ben kavga dövüş onları attım çöpe zaten ve temiz gelmiyor giydiği şeyler bana yıkamiyor
Bunun takıntı olduğunu düşünmüyorum çevremdeki insanlara bende yargılar gözle bakmam Özdeğer kavramınin zedelenmesi durumu var burda çevre için değil önce kendi ve ailesini hissizlestirme degersizlestirme hoş olduğunu düşünmüyorumYaparım ne var annem o benim. Yani bilmiyorum ben bu tarz şeylere takınlan bir insan değilim. Sanırım o yüzden empati yapamıyorum sizinle.
Yazık yav, o kadar çalış kazan ama hiç harcama. Bu hayat o kadar uzun mu ya hu?Benim annem de özenmez bakımsız bir kadın daha 45 yaşında zayıf ve güzel ama yok çalışıyor memur iş yerinde kadınlar şıkır şıkır annem eski bir pantolon tişört bir de kapalı komik duruyor diyorum kısa kollu kapri penye basma elbise giyiyor misafir geliyor pijama yırtık çamaşır sulu üst ama kollarında 15 tane bilezik boynunda ata lirayla geziyor 2.5 milyonluk arabayla geziyorsen gibi kokona değilim diyor alıyorum bir sürü kıyafet takım düğünlük diyor tabak Çanak yine öyle 4 tane 12 kişilik takım var evde bize kenarı kırık tabaktan yedirir misafir geldiğinde de onlara da o tabakları koyar tencere öyle yeni eve geçtik koltuklar eski perdeler eski yok yenileme hevesi yok zar zor ev eşyaları yenilendi eskilere üzüldü köye ev yapıldı ona gönderdi bir de çingeneler gibi pembe güllü perde iğrenç kanat perde değişmiyor
Yaa ece aynı benim annemde ben ev değiştirdim sıfır eşyalar aldım eski püskü her şey vardı evde aynı senin gibi yaptım hala bir ay ona ağladı biliyor musun aklı orda tabaklar konusunda da aynı birebirBenim annem de özenmez bakımsız bir kadın daha 45 yaşında zayıf ve güzel ama yok çalışıyor memur iş yerinde kadınlar şıkır şıkır annem eski bir pantolon tişört bir de kapalı komik duruyor diyorum kısa kollu kapri penye basma elbise giyiyor misafir geliyor pijama yırtık çamaşır sulu üst ama kollarında 15 tane bilezik boynunda ata lirayla geziyor 2.5 milyonluk arabayla geziyorsen gibi kokona değilim diyor alıyorum bir sürü kıyafet takım düğünlük diyor tabak Çanak yine öyle 4 tane 12 kişilik takım var evde bize kenarı kırık tabaktan yedirir misafir geldiğinde de onlara da o tabakları koyar tencere öyle yeni eve geçtik koltuklar eski perdeler eski yok yenileme hevesi yok zar zor ev eşyaları yenilendi eskilere üzüldü köye ev yapıldı ona gönderdi bir de çingeneler gibi pembe güllü perde iğrenç kanat perde değişmiyor
Giderim ne olmuş yani Allah evladında hayırlısını versin gerçekten yaSiz güzel bir restoranta diyelim halı yıkanacak kıyafetler giyen biri ile giriş yapar mıydınız :)
İyi de kadın böyle giyinmek istiyor. İstediği gibi davranıyor. Napabiliriz yani. Değişmiyor diye kendinizi sinir mi edeceksiniz sürekli.Bunun takıntı olduğunu düşünmüyorum çevremdeki insanlara bende yargılar gözle bakmam Özdeğer kavramınin zedelenmesi durumu var burda çevre için değil önce kendi ve ailesini hissizlestirme degersizlestirme hoş olduğunu düşünmüyorum
Umarım anneniz sizinle bağını koparırTamamen bağımi koparcam sanırım kendimi üzüyorum
Ya malesef yokluk travması var annenize. Çocukken genç kızken hevesi vardı kıyafeti yoktu muhtemelen. Şimdi de olsa da yiyemiyor.Az önce tartışma yaşadım onu alıp dışarı çıkarayım dedim gezeriz filan hazırlandım.cafeye filan dedim belki götürürüm
Hani köy gibi bir yerde de yaşamıyoruz imkan da var dolapta kıyafetlerde keza öyle. Bir baktım rezalat şekilde giyinmiş saçma sapan bir renk eski bas örtüsü uzun bluz saçma sapan bir etek çorap terlik.ustelik sürekli aynı şeyler giyiyor yıkamiyor doğru dürüst.Psikolojik olarak zaten normal biri değil ama en azından ben hani düzgünce" düzgün bir şeyler giy değiştir dedim öyle gidelim" başladı terslemeye. onu kalıbından çıkaramamak beni yordu artık dedim ben bir yere gitmiyorum seninle ne yaparsan yap.Kardesimle gonderdim ben gitmedim.27 yaşındayım o 50 küsür arkadaşlar bu yaşına kadar hep kabul ettim yeri geldi el büklüm oldum ama artık kabullenemiyorum ben çok fazla bu tarz konu var hatta ev hayatımda ama yorduldum ben kötü hissediyorum. Bir çoğunuz öyle kabul et diyor ama olmuyor kendi değer kavramımi yitirdim doğru yolu göstermek istiyorum ama aşağılanma hissi yaşatıyor bana. Arkadaş,yabancı ortamıma sokamadim yıllardır soksamda hep beni yerle bir etti yüzümü kizartti kabul ettim ama yorduldum kendimi iyi hissetmiyorum napmam gerek? Psikolojik desteğe sanırım ihtiyacım var bu bir sorundu onun dışında evde sürekli değersizlik hissi yaşatılıyor bana bu beni çok yordu.Ev adına bir çok harcama yaptım bir milyonu geçmiştir ama yine değersiz başarısız görülüyorum. Varlığım adına sanki onlar mutsuz.Yaranmak için de yapmadım bunları tabi içimden geldi hep her şey ailemi birleştirici bir çatı altında tutma çabam oldu ama galiba ben çok yoruldum ne manevî olarak ne maddi olarak artık elimi cebime atmak istemiyorum kendi hayatımı çok kaçırdım üzgünüm içimi döktüm çevrem onu böyle kabul etmemi söylüyor ama kimse benim artık psikolojik olarak çöktüğümu görmuyor artık ne konusunu açıyorum onlara ne yardım talep ediyorum ...
Malesef benim annem yokluk görmüş anneannem küflü ekmeği anneme kınaladım ben diye yedirmiş evlenmiş yine yokmuş önceden gelinler aynı eve gidermiş annem ayrı eve çıkmış hiçbir şey yok 6 kaşık varmış evde babamın asker arkadaşı gelmiş kaşık çatal yok diye annemle babam oturmamış çamaşır makinesi yokmuş 2 çekyatı varmış düzelmiyor genç kızken çocukken montu botu yokmuş evlenince babam hediye almış değişmiyor işte aynı evde büyüyen teyzem giyim düşkünü annem değil annem de boğaz düşkünü yemeye düşkün evde mutlaka abur cubur olur sabah kahvaltıda yarım kilo kıyma yer her yemek etli pişer asla kemik pişirilmezYaa ece aynı benim annemde ben ev değiştirdim sıfır eşyalar aldım eski püskü her şey vardı evde aynı senin gibi yaptım hala bir ay ona ağladı biliyor musun aklı orda tabaklar konusunda da aynı birebir
Saçmalamay8n yahu bir kıyafet için. Siz de garipsiniz. Annenize. Utanmanız çok utanç verici asıl. Onun durumuna üzülmeyi anlarım ama utanmak nedir yahu. Allah korusunTamamen bağımi koparcam sanırım kendimi üzüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?